Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

13 σχόλια:

michele είπε...

Φωτο : Οι 400 υπάλληλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών σχηματίζουν ένα μεγάλο μηδέν. Το κάνουν για να αποχαιρετήσουν τον Σόιμπλε που κατόρθωσε το 2014 για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια να εξαλείψει τα ελλείμματα και να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της χώρας

michele είπε...

https://pbs.twimg.com/media/DM6YDbqWsAIjyOv.jpg

Εκδοση Eurobank

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι Μιχάλη αλλά αν ο Βαρουφακης η ο Τσίχλας η Ο Λαφαζανης τούς πάρουν τις πολεμικές αποζημιώσεις 200 η 300 η 400 δις θα καταρρεύσουν...ενώ εμείς έχουμε καθαρά πλεονάσματα και σε ένα μήνα θα πάρουμε και ένα χιλιάρικο μέρισμα..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πέρσι να καταλάβεις όπως σού είχα γράψει πιο παλιά πήρε την 13th σύνταξη ένας πολύ γνωστός πού έχει 10.000 από ενοίκια τον μήνα. .αλλά ο φουκαράς παίρνει μόνο 730 σύνταξη τον μήνα και ευχαριστηθεικαμε ουισκια προσφορά τού Τσε. .

michele είπε...

Eχεις καλούς φίλους ΟΠΛΑ . Αν δίνεις ο,τι να ναι σε όποιον να ναι, πέρυσι βιαζοντουσαν κιόλας να προλάβουν τα Χριστούγεννα
Μετα μπήκε ο Γεναρης και τους τα πήρε πίσω.
Οπως και τώρα δηλ, έτσι θα γίνει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ένα γεροντακι είναι ο φίλος Μιχάλη. .αφού να καταλάβεις μου έλεγε. .πιες άλλο ένα εσύ γιατί εγώ δεν κάνει να πίνω. ..χαχαχα. .
Προσφορά τού Τσε. .Βέβαια όπως είπες του τα πήρε πίσω με τόκο τον Γενάρη μιας και ο φόρος στα ενοίκια πήγε στο 45%για το πόσο πού λαμβάνει. αλλά όταν είσαι νοικοκύρης για 50 χρόνια δεν την ακούς εύκολα. ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτά γράφω και τού αρταξια και μου λέει αν σπάσει η ΔΕΗ το 1.85 τι θα γίνει. .Τι θα γίνει. .θα ψωνίσουμε φθηνά παίχτη μου..Σε στενό μαρκάρισμα την έχουμε και όταν κάνει το λάθος και πάει λίγο πάνω θα την γλεντησουμε. .Αν και την συγκεκριμένη θα την γλεντήσω όταν ο κουλης θα οριστεί. .ανήμερα.

ArTaXiA είπε...

Χοχοχοχο.... Θα λέμε και δε θα φταίμε...

austin είπε...

Πάντως να βγάζουν ομόλογα όλες οι τράπεζες και να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι δεν το λες και καλό.

Δλδ πιο άλλο καλυτερο νέο έχουμε μπροστά μας για να ανεβάσει το μαγαζί; η αξιολόγηση next year οπότε μόνο κάποια απρόσμενη θετική έκπληξη.

Μπορεί και να τα βλέπω λάθος, δεν λέω. Είμαι και στην αγορά έξω που τα πράγματα αιμορραγουν οπότε να είμαι αρνητικος..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin δες σε λίγο τι θα πει ο Σοιμπλε....Να δεις τι έλεγε τού Τσε.

Lorac είπε...

Πάντως το να με θυμούνται για ένα τεράστιο μηδενικό δεν θα το ήθελα με τίποτα!!

Να περιμένουμε σύντομα μια καλή αντίδραση ευρωβ λόγω και ομολόγου???

austin είπε...

Πολύ απλά τα λέει ο σοιμπλε. Και ο τσιπρασ ήξερε από πριν λοιπόν ξεκάθαρα!

Απλά για να μπαίνουν κάποια πραγματα επιτέλους στην θέση τους και επίσημα. Και έπαιξε λοιπόν την χώρα. Ευγε!

austin είπε...

Και ξεκάθαρα είπε αν τηρήσει τα συμφωνηθεντα θα στηρίξουν τον μικρό Τσε. Ωχ ωχ ωχ. Χωρίς αντιδράσεις του λαου και να υπογραφεί τα παντα...μπαααρμπα που εισαι;