Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Γράφημα "φορτωμένο" του τραπεζικού δείκτη με πολλά σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Η τελευταία -πτωτική -φάση εξελίχθηκε σε πλαγιοανοδικό κανάλι L-L1 από το οποίο διέφυγε καθοδικά για να προσεγγίσει την στήριξη D3 στις 612μον για να επιστρέψει αρκετά δυναμικά.

 Η επανείσοδος στο κανάλι ταυτόχρονα με την ανοδική διάσπαση της Χ200 ( 666 μον) έδωσε εξαιρετική κίνηση, καθώς κατά την χθεσινή συνεδρίαση με gap -up ο δείκτης προσέγγισε τον εκμο 50 ημ για πρώτη φορά μετά την καθοδική διάσπαση του στις 29/8 στις 1058 μον.

Το επίπεδο των 760-765 μον της D και της κατερχόμενης L είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο να υπερβληθεί εαν δεν αυξηθεί περαιτέρω ο όγκος συναλλαγών.
Σε τέτοια περίπτωση ( ο RSI 14 -55,28 ) οι επόμενες αντιστάσεις η C στις 800 μον και κυρίως η Τ στις 845 μον είναι πολύ σημαντικές.

Αδυναμία του δείκτη να διαφύγει του καναλιού ,θα φέρει καινούργια υποχώρησή του εντός του καναλιού ( που πάντως έχει ακυρωθεί) με συνέπεια το κλείσιμο του gap [688.96-698.25] και προσέγγιση της Χ200 στις 666 μον.

93 σχόλια:

Geopard είπε...

Καλημέρα σε όλους , τεχνικά michele δεν πρέπει να δούμε τιμές κάτω από το χάσμα για τους ταύρους αλλιώς το χάσαμε το ανοδικό έτσι δεν είναι?

μπαρμπαλιας είπε...

μεταφερω σχολιο του παλιου καλου φιλου ΔΝ ,που σχολιαζει εκεινον τον παλαβιαρη τον Λεαοπίντο...

"ΣΧΟΛΙΟ: Κάθε φορά που ανεβαίνει ή προσπαθεί να ανέβει η αγορά υπάρχει ανατιμητική κερδοσκοπία, ενώ όταν πέφτει όλα είναι φυσιολογικά και όμορφα…'Oταν πιέζονται οι τιμές των μετοχών και ειδικότερα αυτών που επηρεάζουν τους βασικούς δείκτες όλα είναι καλώς καμωμένα! ‘Οταν όμως γίνεται το αντίθετο, τότε αρχίζουν οι θεωρίες του σκότους!! Βρε τι ζόρια τραβάνε ορισμένοι!! Θεός φυλάξοι."

και ειναι γεγονος,γιατι χθες που ανεβηκαν οι τραπεζες ο Λεαο λυσσαξε κυριολεκτικα ,για να προφυλλαξει τους μικροεπενδυτες.
ουστ ρε Λεαο σε μαθαμε

μπαρμπαλιας είπε...

http://bankingnews.gr/index.php?id=338636

κατα τα αλλα μπορειτε να διαβασετε τα σχολια του φιλου ΔΝ στο παραπανω λινκέ

ArTaXiA είπε...

Bonjour mes amis

Το κλειδί της ανόδου είναι αυτό:


http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1580953/trapezes-me-ekptosh-metra-sto-stress-test-h-zhmia.html

Τα υπόλοιπα, για να περνάει η ώρα.

Ας πούμε λίγο για τον Κυριάκο τώρα. Δεν τον λιβανίσαμε καθόλου από χθες.

μπαρμπαλιας είπε...

X.A: 'Εφτιαξαν κλίμα δίνοντας εναύσματα για έντονες “συγκινήσεις
http://bankingnews.gr/index.php?id=338223

και το σχολιο του Μανου Χατζηδακι με μια ωραιοτατη παρουσια...

και για το φιλτατο ΔΝ ...γερασαμε ρεεε(ισχυει και για το Μικε μου, που δε με ακουει)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολυ σωστή η Παρατήρηση του Αρταξια..Καλημέρα..

SCALPER είπε...

Καλημερα....μια ευχη....η παραγωγη γαλακτος στην Ελλαδα καλυπτει μονο το 1/3 των αναγκων μας....Ποσο δυσκολο ειναι να δωθουν κινητρα για αυξηση της παραγωγης,η οποια πρωτιστως θα δημιουργησει θεσεις εργασιας??...

ArTaXiA είπε...

Η παροχή κινήτρων σε μία ευαίσθητη για την Ε.Ε. αγροτική παραγωγή θα δημιουργούσε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα την παραπομπή της χώρας και τη βέβαιη καταδίκη της.

Ευχαριστούμε για την ερώτηση. Επόμενος!

Geopard είπε...

monsieur ArTaXiA χωρίς να δώσει επιδοτήσεις για κάτι να έχουμε το ίδιο κόστος επιβαρύνσεων με τους γείτονες μας αλλά και το ίδιο κόστος ασφαλιστικών εισφορών μην πω για τον φπα μας ώστε να σε συμφέρει να δουλεύεις γιατί αν είναι να δουλεύω και αντί να βγάζω μεροκάματο να πληρώνω και από πάνω τότε απλά δεν δουλεύω αλλά είμαι σκλάβος σε γαλέρα (φορολόγηση από το πρωτο ευρώ σε τεκμήρια διαβίωσης και όχι σε πραγματικά εισοδήματα με 100% προκαταβολή φόρου,τέλος επιτηδεύματος και άλλα ανελαστικά κόστη)η οποιαδήποτε προσπάθεια επιχειρηματικότητας σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον είναι καταδικασμένη εν τη γεννέση της

ArTaXiA είπε...

Να υπενθυμήσω πως κατά την προηγούμενη δεκαετία με 9% αγροτικό ΦΠΑ, μειωμένο αγροτικό πετρέλαιο, αφορολόγητο για το 90% των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και επιδοτήσεις πακέτα Ντελόρ, και κονδύλια, η τιμημένοι αγρότες μας, έβαζαν μετανάστες να εργάζονται και οι ίδιοι έτρεχαν στα κωλάδικα με τις Μερσεντέ και σπίτωναν Ουκρανές. Μήπως το θέμα δεν ήταν το "τοξικό περιβάλλον";

Άλλος παρακαλώ;

austin είπε...

Να βγαίνει ο δελατολας στον χατζηνικο και να στηρίζει άμεσα και έμμεσα τον καμμενο και τα λεγόμενα του για τα "βλέμματα". Εταιρία! Ελλαδαρα.

Προσφάτως άκουσα μια ατάκα που έλεγε ο Μητσοτάκης, ο πατέρας του Κυριακού, ο πατέρας της μπακογιαννη, ο ανιψιός του Βενιζέλου, ο παπους του...και πάει λέγοντας η οικογένειακρατια:

"Αν το κράτος δεν σεβαστεί τον πολίτη και ο πολίτης δεν σεβαστεί το κράτος, τότε προκοπή και πρόοδο στην χώρα δεν θα δούμε ποτέ"

Βεβαίως, σιγά μην δώσουμε σημασία στο τσιτάτα, σημασία έχει το από πάνω εδάφιο από τη φράση.
Η ακόμα καλύτερα, μεγαλύτερη σημασία έχει ένα "ασύνδετο" όνομα, όπως του τσιπρας, που έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και εκείνα τα γκο μπακ!

austin είπε...

Εταιρεια=ετσι

michele είπε...

Πες μας τωρα για τη Μαρεβα Γραμποφσκι και αν τα φορεματα που πουλαει τα φτιαχνουν τιποτα παιδια απο την Αιθιοπια μεσα σε καραβια

Καλημερα σε όλους. Με ιδιαιτερη αγαπη :))

ArTaXiA είπε...

Ξέρετε, στο αντίπαλο δέος της οικογενειοκρατίας, μη μου φέρνετε σαν παράδειγμα τον Τσίπρα. Κι ο Άδωνης, αν και γλοιώδης, αυτοδημιούργητος πολιτικός είναι. Και να σας πω και κάτι; Μπράβο του.

Όσο για την Μαρέβα. Μα από την Endeavor στα σανδάλια; Δηλαδή πόσο χαμηλά; Πόσο;

Μαύρος Κύκνος είπε...

«Αν κάποιος θέλει να βάλει εναντίον του συζύγου μου, ας το κάνει απευθείας. Δεν δέχομαι να γίνομαι βορά πολιτικής χυδαιότητας» τονίζει η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα αναφερόμενη στις καταγγελίες Μαυρωτά πως η κυβέρνηση με "φωτογραφική" για την ίδια διάταξη επιχείρησε να της δώσει το δικαίωμα να μεταχθεί από την πρωτοβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού.

«Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα στον δημόσιο και επαγγελματικό μου βίο» τονίζει η Περιστέρα Μπαζιάνα σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας. Η σύντροφος του πρωθυπουργού δεν κρύβει την ενόχλησή της τόσο για την καταγγελία όσο και για τα όσα ακολούθησαν. «Παρακολουθώ με θλίψη και ενόχληση τόσο την καταγγελία όσο και τα σχόλια που προκαλεί. Όμως, το θέμα δεν με αφορά προσωπικά», λέει και σημειώνει πως δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη διάταξη και σημειώνει πως έχει διαφορετικά επαγγελματικά σχέδια.


Με αφορμή την ενασχόληση της και σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον με τη μόδα ρωτήθηκε σχετικά με τις επιλογές της κας Μπαζιάνα όπως και για την κριτική που δέχθηκε. Κι εκείνη δε δίστασε να απαντήσει: «Κάποιοι καταλήγουν πιο άκομψοι και από τα ρούχα που υποτίθεται ότι κρίνουν. Ας κρίνουν τους ανθρώπους για τη δουλειά τους. Αν ενοχλεί ο πρωθυπουργός, ας κριτικάρουν τον ίδιο και όχι τη γυναίκα του!» και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα. Βρίσκομαι πολύ μακριά από αυτή τη θεώρηση, και βέβαια από την αντιμετώπιση. Είναι ένα γενικό φαινόμενο, το βλέπω διαβάζοντας καθημερινά διεθνή Τύπο. Ισως ασχολούμαστε με περιφερειακά πράγματα για να μην ασχοληθούμε με την ουσία που, απ’ ό,τι φαίνεται, μας ξεπερνά. Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα είναι τεράστια, γίνεται χαμός και περάσαμε μία εβδομάδα συζητώντας για το αν μας άρεσε το φόρεμα της κυρίας Μπαζιάνα. Κάναμε πόλεμο για ένα ρούχο. Αυτό υπερβαίνει κάθε λογική» δηλώνει για τα όσα ακούστηκαν για τις στιλιστικές επιλογές της Πρώτης Κυρίας στο ταξίδι της στην Κίνα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

« Η κυρία Μητσοτάκη πρέπει να καταλάβει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και σύζυγος του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να μάθει να δέχεται ερωτήσεις και κριτική».

τάδε έφη Τζανακόπουλος.....

Η Περιστέρα όμως μάλλον διαφωνεί μαζί του


michele είπε...

Και ο Πουλιαδης εφτιαχνε ωραιες τυρροπιτες στο Φαληρο art ,ενω καποτε ειχε 6 εισηγμένες και καθόταν κλεισμένος σε ενα δωματιακι
και έπαιζε χρηματιστηριο

Και μεις κάποτε μπορούσαμε να ζήσουμε 3 οικογένειες απο το χρηματιστηριο και τώρα καθόμαστε και ακούμε μαλακίες απο λαμογια
που έφεραν κάποιοι επάνω επειδή θα τους καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ.

Κάποιοι ηλίθιοι

Ετσι είναι η ζωή, κύκλος.

ArTaXiA είπε...

Να σας θυμήσω πως η μητέρα διδύμων, και συζήγος κάτοικου Ραφήνας, κα Παζαϊατη, από νηπιαγωγός, έγινε κοτζαμάν ιατρός σε χρόνο ρεκόρ, και όλα αυτά συμπτωματικώς, κατά τη διάρκεια της θητείας του άντρα της στον πρωθυπουργικό θώκο.

Τυχαίο; Μάλλον...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια..εχω την εντύπωση πως ο Άδωνης ειναι ο πιο σοβαρός πολιτικος μεσα στην ΝΔ..Εχει πει απο την αρχή την αλληθεια...Τωρα αν εσυ τον λες γλοιωδη γιατι πουλαει βιβλια η τσιριζει..αυτο καθολου δεν επηρεάζει την ορθότητα των λεγομένων του..ειναι καθαρα υποκειμενική η κρίση σου ..σαν να λεμε ποιες γατες μας αρέσουν οι μαυρες ..οι καφε ..η οι ασπρες..τα ποντικια τα πιανουν εξίσου καλα ολες.

ArTaXiA είπε...

Τον αποκαλώ γλοιώδη, επειδή μάλλον είναι. Κατά τα λοιπά, ως πολιτικός είναι εντιμότερος από τους πλείστους.

michele είπε...

Χρόνια πολλά στον φίλο μας Ανδρεα D και σε όλους τους φίλους/ες που γιορτάζουν
καθως και στον πολιούχο της Πάτρας για ολους τους Πατρινους εδω :))

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ο Καραμανλής πρέπει να έχει τελικά άκρες παντού. Και σε πανεπιστήμια εκτός Ελλάδος:

Ξεκίνησε με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Σχολή Επιστημών Υγείας στο τμήμα της Ιατρικής από όπου κι αποφοίτησε το 2004. Πήρε την ειδικότητά της στη Γενική Χειρουργική από την Α’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε στην Ογκοπλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική του μαστού στο St Thomas Hospital του King’s College του Λονδίνου στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και στις παθήσεις και στη Χειρουργική Μαστού στη Μονάδα Μαστού του Guys’ Hospital του King’s College και συνέχισε την εκπαίδευσή της στην αποκατάσταση συμπλέγματος θηλής θηλαίας άλω με ‘micropigmentation’ στο Finishing Touches Group της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχει τεράστια εμπειρία στην διαγνωστική και επεμβατική χρήση υπερήχων μαστού και είναι η μοναδική στην Ελλάδα και από τους λίγους χειρουργούς στον κόσμο που έλαβε πιστοποίηση για την χρησιμοποίηση υπερήχων μαστού από το North Bristol NHS Trust-Southmead Hospital.Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Μονάδα Μαστού της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών.

Η εξειδίκευσή της πιστοποιήθηκε με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειρουργικής Μαστού από το European Board of Breast Surgery.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και μια ερώτηση προς όλους.. Αν ο αδερφός μας ..ο πατερας μας ..η αδερφη μας ..ηταν πρωθυπουργός η ειχε μεγαλο αξίωμα θα καναμε νομιμες δουλειές εκμεταλλευωμενοι το γεγονος η οχι;..εεε;;;;;;

Geopard είπε...

monsieur ArTaXiA μα δεν μιλάμε για το παρελθόν αλλά για το τώρα , σαφώς και αυτό που γράψατε είναι η αλήθεια άλλα τώρα τι κάνουμε είναι το ζητούμενο , ένα κράτος που δεν σου προσφέρει τις υπηρεσίες του μέσου Ευρωπαίου πολίτη δεν πρέπει να το πληρώνουμε τόσο ακριβά αλλά θα πρέπει να αμείβετε σύμφωνα με αυτά που προσφέρει.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Επομένως η κα Παζαίτη αποφοίτησε ΤΟ 2004. Φαντάζομαι το Πανεπιστήμιο δεν είναι 1 χρόνο. Για τα των σπουδών και ειδικοτήτων στο εξωτερικό είπαμε. Προφανώς ο Καραμανλής έχει άκρες και στα ξένα Πανεπιστήμια.

Νομίζω δεν είναι σωστό να προσπαθούμε να πετάξουμε λάσπη σε συζύγους νυν και πρώην πρωθυπουργών. Εαν έχουμε κάτι μεμπτό για τους ίδιους ας το αναδείξουμε.

μπαρμπαλιας είπε...

Midas...
καπου με μπερδευει το ξεκινημα στο παν/μιο ανευ εξετασεων "η κατι τετοιο.
μηπως μπορεις να το ξεδιαλυνεις; ενα,
και δυο ,τουταυτο με την κα Μπάζανα ,δλδ το πηδημα στην καθηγητικη εδρα .
καπου ταχω χαμενα με τις τρουπες που γνωριζουν μονο(;)οι πολιτικοι μας.
κατα τα λοιπα ,της Παζαιταινας της αρεσε η ιατρικη και διαπρεπει και τουταυτο μπορει να ισχυει και για την Μπάζανα

ArTaXiA είπε...

Nα απαντήσω πρωτίστως στον κύριο MIDAS: Αγαπητέ μου, θέλετε να πιστέψουμε πως η ισχύς ενός πρωθυπουργού κυρίαρχου Ευρωπαϊκού κράτους περιορίζεται στα στενά όρια ενός περιφερειακού πανεπιστημίου και πως ας πούμε δεν μπορεί να επηρεάσει ένα board ή έναν εξεταστή κάπου στην Ευρώπη; Και πως δηλαδή το γεγονός πως ο Κούλης μας φοίτησε στο Harvard δεν εξηγείται από το γεγονός πως είναι γόνος πρωθυπουργού, λες και υπήρχε περίπτωση να γίνει αποδεκτός σε τέτοιο σχολείο εάν ας πούμε ήταν ο Πουλικάκος από τη Δρυμίκλανα. Ούτε στο Κολλέγιο Αθηνών φίλε μου.

Και έρχομαι σε σας, παίκτη Geopard. To κράτος δυστυχώς το πληρώνουμε επειδή συντηρεί πολλούς από λίγους. Και εδώ πάνω απ' όλα πρεσβεύει η τέχνη της μπακαλικής. Έσοδα μείον έξοδα. Αν αύριο καταφέρετε να πείσετε τους ΔΥ πως η εργασία των, δεν πρέπει να αμοίβεται πάνω από 500 ευρώ το μήνα, θα έχετε μια ζηλευτή πολιτική καριέρα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αγαπητέ Μπαρμπαλία αναπαράγετε λάσπη της τότε αντιπολίτευσης. Ουδέποτε αποδείχθηκε ότι τα πτυχία τα πήρε με μη νόμιμο τρόπο. Ας μην αναμασάμε λοιπόν θέμα που έχουν κλείσει προ πολλού.

Αγαπητέ Αρταξία μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω ότι Πανεπιστήμια του κύρους του King’s College δέχονται ντιρεκτίβες απο πρωθυπουργούς τρικοσμικής χώρας (γιατί κακά τα ψέμματα ως τέτοιους μας θεωρούν οι Αγγλοσάξωνες).

Όσο για τον Κυριάκο (σε θεωρώ σοβαρό άνθρωπο αλλά το να τον ονομάζεις Κούλη που το ίδιο κάνουν οι αγράμματοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν περικλείει τιμή) προσωπικά έχω φίλη απο φτωχή οικογένεια η οποία μπήκε στο Harvard με υποτροφία).

ArTaXiA είπε...

Πήρε ο Κούλης υποτροφία;

μπαρμπαλιας είπε...

Midas
βλεπω το πηρες στραβα και πεταξες κοτσανα περι λασπης...
σου το απαγορευω .
σε ρωτησα επι συγκεκριμμενου και υπαρκτου και για τις δυο περιπτωσεις.αν δεν γνωριζεις ελληνικα,λυπαμαι

μπαρμπαλιας είπε...

συγκεκριμενα εγραψες.
Ξεκίνησε με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Σχολή Επιστημών Υγείας στο τμήμα της Ιατρικής.

η ερωτηση ειναι αν μπορει ο πασα ενας να το κανει και πως;;;

Μαύρος Κύκνος είπε...

Η απάντηση μου αφορά στο ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Και σε κάθε περίπτωση αν έχεις κάποια απόδειξη ότι ο Κυριάκος μπήκε στο Harvard ΜΗ αξιοκρατικά, θα ήταν χαρά μου να την δω. Ομως αν δεν έχεις κάτι τότε απλά αναπαράγεις και εσύ πράγματα που αναπαράγουν άνθρωποι χαμηλού επιπέδου που δεν έχουν κάτι άλλο να μας πουν. Και δεν σε έχω για τέτοιο.

austin είπε...

Αλήθεια ξέρουν εδώ οι φίλοι πιάνου γιος ήταν ο τσιπρας και μήπως τελικά με άλλο τρόπο υπήρξε τύπου "οικογένειακρατια" ;

Απλά δεν ήταν πολιτικός, αλλά πως γίνεται να είναι ανεπαγγελτος, να μην είναι γόνος και να καταλήξει πρωθυπουργός όπου έχει γίνει το μεγαλύτερο πλιάτσικο του αιώνα;;

Μάλλον γιατί ήταν αγνός!

μπαρμπαλιας είπε...

Οστόν μου
τι ωραια που το ξεκαθαρησες...
εγω παω δια της ατοπου,αλλα ο Μ.σιωπα

ArTaXiA είπε...

Midas, αν δεν το αντιληφθείς και τώρα θα περάσεις στην κατηγορία "ωχ καημένε κι εσύ".

Υπάρχουν δύο ειδών σπουδαστές στο Ivy League πανεπιστήμια. Εκείνοι που επιδεικνύουν εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις. Και εκείνοι που προέρχονται από σπουδαίους γονείς. Οι μεν πρώτοι συνήθως λαμβάνουν υποτροφίες. Είναι εκείνοι που προσδίδουν το κύρος σε αυτά τα σχολεία. Οι δεύτεροι είναι εκείνοι που με τα δίδακτρά τους συντηρούν τους πρώτους.

Το ερώτημα σου "αν μπορείς μπλα μπλα μπλά πως ο Κούλης μπλα μπλα, τότε μπλα" είναι αφελέστατο. Μπορώ να σου απαριθμήσω δεκάδες άλλους με το CI και το GMAT του Κούλη που δεν έγιναν δεκτοί στο Harvard. Γιατί; Γιατί κάποιος με τα ίδια τυπικά προσόντα με του Κούλη (που δεν έλαβε κάποια υποτροφία) δεν γίνεται δεκτός; Το λένε περιορισμένος αριθμός φοιτητών. Και σε αυτήν την περίπτωση το να είσαι γόνος πρωθυπουργού βοηθάει. Αν τώρα επιμένεις να μην το δέχεσαι, πέρασε στο άλλο δωμάτιο με τους "ωχ καημένε" να κάνουμε άλλου είδους κουβέντα.

austin είπε...

Κατ εμέ λοιπόν, αν θέλουμε την ελαχιστοτατη πρόοδο καταρχήν της νοοτροπίας μας και κατά δεύτερο της χώρας, πρέπει να γίνεται πρώτα κριτική στην παρούσα κυβέρνηση και όχι στις παλιές.

Αυτό για δύο λογους:
1) την παλιά κυβέρνηση οι ίδιοι που την κράζουν την ψήφισαν, τα παλιά έγιναν, και να λέμε για τους παλιούς, αφού τώρα ήρθαν οι νέοι, δεν έχει κανένα νοημα.
2) δεν εχει κανένα νόημα, ειδικά την στιγμή που τα αίσχη, η σηψη, η ενθυλακωση του "χειροτερου από τα παλιά" (σε ανθρώπους, αντιλήψεις και νοοτροπιες) στην παρούσα κυβέρνηση είναι τα ίδια και χειρότερα. Αρα με το να εστιάζουμε στο πίσω είναι σα να εθελοτυφλουμε στα παρον, το οποίο και μας καθορίζει την καθημερινότητα αλλά και την πορεία της χώρας.

Τέλος, πρέπει να υπάρξει η ελάχιστη της αυτογνωσίας σε αυτή την χωρα και δεν είναι απάντηση και "και ποιος να έρθει ο κουλης".

Αυτά δεν αφορούν προσωπικές πεποιθήσεις αλλά μια οπτική παρατηρητή τι και πως. Αλλώστε όπως έχω πει πολλές φορές, δεν έχω όφελος από κανεναν και όλους στα πολιτικά κόμματα χεσμενους του έχω. Και μακάρι να μην είχε γίνει καμία εκλογική διαδικασία στα χρόνια του μνημονιου..

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αγαπητέ Μπαρμπαλιά η κα Παζαίτη έχει δώσει κατατακτήριες εξετάσεις.Εάν έχεις αποδείξεις για το αντίθετο παρακαλώ να τις προσκομίσεις. Αλλά αν δεν έχεις σου ζήτησα να μην αναπαράγεις λάσπη της εποχής. Τώρα πάρε το όπως θέλεις αυτό που έγραψα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αγαπητέ Αρταξία ήμουν απόλυτα ξεκάθαρος στο τι έγραψα. Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Εχεις αποδείξεις ότι ο Κυριάκος μπήκε ΜΗ αξιοκρατικά στο Harvard??Ενα ναι η ένα όχι θα μου έφτανε.

Λευτερης είπε...

Χρόνια καλά με υγεία και καλή διάθεση στον φίλο μας Ανδρέα και σε όλους τους εορταζόμενους.
Η Πάτρα μας εορτάζει τον πολιούχος και έχει αργία.
Ευχαριστούμε Μιχάλη για της ζεστές σου ευχές.
Καλημέρα σε όλους

ArTaXiA είπε...

Σαφώς κύριε MIDAS. Όταν από δύο υποψηφίους με ακριβώς τα ίδια τυπικά προσόντα επιλέγεται ο γιος του πρωθυπουργού, πώς λέγεται; Μήπως ρουσφέτι; Μήπως προτίμηση; Μήπως να' χαμε να λέγαμε; Μήπως, αυτός ήταν ο λόγος που ψηφίστηκε το ΑΣΕΠ στη χώρα;

Διότι άνοιγαν 10 θέσεις πτυχιούχων και εμφανίζονταν 1000 υποψήφιοι; Και μεταξύ των 1000 ήταν 10 συγγενείς πολιτικών. Ποιοί προσλαμβάνονταν; Κατά τα λοιπά, όλοι τους είχαν τα προσόντα για τη θέση. Ποιος την ελέμβανε είναι το θέμα.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΤΩ ΕΓΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ; Δίπλα με τους άλλους κι εσύ!

μπαρμπαλιας είπε...

χρονια πολλα στη Πατρα και στους πατρινους ,,,ιδιαιτερα περιοχη "τσιβδί" αγιαντρεας,λιμανι,τελωνειο,ψαροσκαλα

ΝίκοςΤ είπε...

Μια μαρτυρία από συγγενή μου ιατρό εργαζόμενη για δεκαετίες στο"Αγία Σοφία".
Η κυρία Παζαϊτη είναι εξαιρετική ιατρόςμε γνώσεις,,εργατική και φιλότιμη,ουδέποτε διεκδίκησε κάποιο προνόμιο όσο καιρό εργάστηκε στο νοσοκομείο αυτό. Και η συγγενής μου είναι σφόδρα αντι-ΝΔ.Αυτά

μπαρμπαλιας είπε...

Αταραξι μου
εδω θα σε μαλωσω περι ΑΣΕΠ
αστο ειναι πολυ πονεμενη ιστορια.ξερω τι λεω.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αρταξία μου διακρίνω εκνευρισμό αλλά απάντηση εάν υπάρχουν αποδείξεις ακόμα δεν έλαβα. Μου μπλέκεις τον ΑΣΕΠ με το Harvard.

Το σταματώ εδώ.

μπαρμπαλιας είπε...

κ.Νικο
το πολυ καλη ,αριστη γιατρος το αποδεχομαι ανευ αντιλογου.
το ερωτημα ειναι πως;μου διαφευγει .με πανελληνιες ;

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα μου, ανέφερα τον λόγο που ψηφίστηκε το ΑΣΕΠ. Το τι τελικώς συνέβη, βεβαίως και δεν έχει καμιά σχέση με την πρόθεση. Τώρα για την επιχειρηματολογία του MIDAS, κλασσικούρα τύπου "εάν έχετε στοιχεία να τα φέρετε." Κι όταν τελικώς έρχονται μερικά στοιχεία από σπόντα τύπου Panama Papers, αρχίζουμε τα "εγώ ήμουν σε διάσταση", "απλή συνωνυμία", "από μια επιχείρηση που είχα με κάποιον από το χωριό, δεν τον ξέρεις", κοκ.

Tottis, Φαιδρότης.

austin είπε...

Μπάρμπα μου προσπαθώ να το θέσω απλά με τον μικρό Τσε που λες και εσύ. Το "φαινόμενο τσιπρα" σε όλα τα επίπεδα, με κυριότερο αυτό της "υποστήριξης μέσω της σιωπής" καθώς και την μανίας των συνομιλουντων να λένε "ναι αλλά οι παλιοί", χρηζει ιδιαίτερης κοινωνικοπολιτικης ανάλυσης. Ειλικρινά, αυτό που έχει πετύχει είναι απίστευτο και έχει κάνει " συμμετοχος" στην πολιτική του πολύ κόσμο. Ταλαντούχος άνθρωπος στο μανιπουλαρισμα.

Κατάφερε ακόμα και τα νούμερα της περιόδου του σαμαρά να τα θυμούνται κάποιοι λίγοι. Και μόνο ο Άδωνις να ουρλιάζει για τον ΦΠΑ κτλ κτλ κτλ. Ουαντα λοιπόν επί σαμαρά έδινες καμία 50% σε φόρους μια επιχείρηση και τώρα δίνει το λιγότερο 70% και κάνεις δεν το αξιολογεί ως παταγωδη αποτυχία.. Ειναι περίεργο από την μία αλλά πολιτικαντη επιτυχία του τσιπρα από την αλλη

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αρταξία μου σε ποια ακριβώς στοιχεία των Panama Papers αναφέρεσαι??Υπάρχει κάπου το όνομα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μου διαφεύγει?

austin είπε...

Πάντως, ειλικρινά, μόνο εικασία λόγω συνήθειας ρουσφετιών στο ελλαντα μπορέσουμε να πούμε ότι μπήκε μη αξιοκρατικά. Αλλα μπορεί και να μην είναι έτσι.

Παράδειγμα άλλο, που το γνωρίζω επειδή ήμουν μαθητής του στο πανεπιστήμιο. Πολλοί θα πουν ότι ο σταικουρας έκανε αυτά που έκανε, λόγω του πατέρα του που ήταν στην νδ.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι ήταν ο καλύτερος καθηγητής στο οικονομικό πανεπιστημιο.. Δεν γίνεται να τα ισοπεδωνουμε όλα.

Οπως επίσης, που το σημείωσε και ο όπλα, τι αναζητούμε; ο γιος ενός πολιτικού να είναι οικοδομος;

Η μήπως ταραξίας όπως του Βουτση για παράδειγμα. Καλύτερο είναι δλδ να πετάει καμία μολότοφ από το να μπει στην πολιτική. Ετσι το προβοκαρισμα να πηγαίνει σύννεφο! Χαχα

ArTaXiA είπε...

Καλέ MIDAS, στην offshore της Μαρέβας αναφέρομαι. Που έκλεισε μετά από δυο χρονια αφού έκαψε τα κεφάλαια των επενδυτών; Μα ξέχασες βρε; Εδώ, δεν το συζητούσαμε;

Θέλεις να παίζουμε πασούλες έτσι όλη μέρα; Συνέχισε να ρωτάς ανόητα πράγματα, και θα σου λύνω τις απορίες σου. Εδώ, περιμένω το ΦΦ να πιάσει τους στόχους. Δεν φεύγω.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αρταξία το ερώτημα είναι ξεκάθαρο: Για τον ίδιο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχει κάτι στα Panama Papers??? Η Μαρέβα από όσο γνωρίζω πρώτον ήταν εν διαστάση, δεύτερον η offshore υπήρχε λόγο του αμοιβαίου πρακτική που γίνεται κατακόρον παντού και το γνωρίζεις και τρίτον και σημαντικότερο η Μαρέβα ούτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ούτε έχει θέση σε κάποιον τομέα του κόμματος.

Για τον ίδιο τον Κυριάκο υπάρχει κάτι???Ρωτάω γιατί μπορεί αν μου διαφέυγει.

austin είπε...

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει και ο καμμένος να έχει κάτι σε offshore. Η κάνω λάθος; γιατί κάτι στο πόθεν έσχες του λέει για 8000 ευρώ η κάτι τέτοιο. Σωστα; και είναι και μέλος της κυβέρνησης, όχι σύζυγος...

ArTaXiA είπε...

Midas, εδώ σου διαφεύγει η πολιτική εισακτέων του Harvard, θα γνωρίζεις τις offshore του Κούλη; Αλλά ναι, έχεις δίκιο, ήταν σε διάσταση, οπότε δεν μετράει. Προτίμησαν μάλλον τη διάσταση από το διαζύγιο, για να έχουν αυξημένο οικογενειακό αφορολόγητο.

Όσο για τις offshore. Kι εγώ έχω offshore. Γιατί να μην έχει ο Καμμένος, η Μαρέβα, ο Κούλης βρε αδερφέ. Καμιά offshore δική μου βρήκες; Έχεις στοιχεία; Σε προκαλώ να βρεις και να τα φέρεις. Και εν πλήρη γνώση σου δηλώνω πως έχω όντως offshore. Φέρε μου τα στοιχεία.

Και που'σαι. Το θέμα είναι ξεκάθαρο. Θέλω να μου φέρεις στοιχεία για την offshore που έχω.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Τέλος πάντων αν ο οποιοσδήποτε έχει απόδειξη για τον Κυριάκο είτε για ύπαρξη offshore είτε ότι στο Harvard πήγε ΜΗ αξιοκρατικά, εδώ είμαστε να ζητήσω συγνώμη που επιμένω. Αλλά δεν δέχομαι να χρησιμοποιείται η σύζυγος του η δημοσιεύματα του τύπου χωρίς αντίκρισμα. Ειδικά δε το θέμα της συζύγου είναι ανήθικο και δείχνει αδυναμία εύρεσης πραγματικού αντικειμένου αντιπαράθεσης.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αρταξία χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι ουσιαστικά δεν έχεις τίποτα αξιόπιστο στα χέρια σου για τον Κυριάκο.

ArTaXiA είπε...

Βρε καλέ μου, στοιχεία για τη δική μου offshore έχεις; Δεν θα βρεις πουθενά. Εγώ όμως σου λέω πως έχω offshore. Ναι; Τι;

Δεν έχω επειδή δεν θα βρεις στοιχεία;

Μαύρος Κύκνος είπε...

Επομένως το να χρησιμοποιείς το όνομα του Κυριάκου ως πιθανού κατόχου offshore είναι απλά λάσπη στον ανεμιστήρα. Αν κάποιος θέλει να συζητήσει σοβαρά με κάποιον άλλο βρίσκεται υπαρκτά επιχειρήματα και όχι ανύπαρκτα που δεν μπορούν να διασταυρωθούν.

ArTaXiA είπε...

Eμείς τώρα εδώ δηλαδή συζητούσαμε σοβαρά τόση ώρα;

Συγγνώμην. Νόμισα πως απλώς περιμέναμε τις δημοπρασίες.

Σοβαρά φίλε μου, συζηγούν άνθρωποι ανοικτόμυαλοι και ελεύθεροι πεποιθήσεων, οι οποίοι μπορούν να πεισθούν από τα επιχειρήματα της μίας ή της άλλης πλευράς. Εμείς οι δύο έχουμε τις απόψεις μας και δεν θα πεισθείς ούτε εσύ από εμένα, ούτε εγώ από εσένα. Εσύ θα μου υποστηρίζεις κάποιον που το μόνο προσόν που έχει είναι η καταγωγή του, κι εγώ θα επιμένω πως είναι ένας φελλός.

Για πες τώρα. Η Μαρέβα σαν γυνάικα σου αρέσει; Ας πούμε δηλαδή, εσύ τώρα, με τόσα που της έχουν σούρει, δεν θα τη χώριζες; Φαντάζομαι τι κρεβάτι θα του κάνει του Κούλη μας, που την τρώωει στη μάπα τόσα χρόνια. Oh wait! Μήπως τελικώς ρε συ, την έχει για τα λεφτά της;

michele είπε...

Βρε σας παρακολουθω τοσην ωρα. Σας εχω πει οτι ο Αrt ειναι εμπαθης με τον Κυριακο. Δεν γουστάρει.
Οπως εγω δεν γουστάρω τον Ολυμπιακό. Η διαφορά είναι ότι εγώ έχω επιχειρήματα. Και φυσικα πραδέχομαι και οταν ειναι καλος μεσα στο γήπεδο.
Να καταλαβαίνετε τους ανθρώπους.Ο καθένας έχει το κολλημά του. Αγαπάτε τους ανθρώπους με αυτά μαζί.
Εγω αυτό κάνω χαχαχ

michele είπε...

Και δεν ειχα δει και το απο πάνω σχόλιο 1.45 που με επιβεβαίωσε πριν γραψω το δικό μου
Grazie Αrt :))

ArTaXiA είπε...

Καλέ ναι! Αλλά δεν το λέω μόνο εγώ. Το λέει εδώ και ο αυτοδημιούργητος.


https://youtu.be/6gTALVcP9UY

Μαύρος Κύκνος είπε...

Μιχάλη πως βλέπεις τεχνικά τον ΑΔΜΗΕ?

michele είπε...

Ο ΑΔΜΗΕ καλο ειναι να κλείσει σημερα 1,79 και πάνω. Πανω απο 1,84 ειναι το θετικό σεναριο.
Στο αρνητικό πρώτη στήριξη το 1,75 και δευτερη ισχυρότερη σαφως το 1,71. Που ειναι τα δυο προηγουμενα ενδοσυνεδριακα χαμηλα

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ευχαριστώ. Τοποθέτηση με σκοπό την διακράτηση θέλω να κάνω. Θα κοιτάξω προς το 1.71€ αν μας το κάνει.

michele είπε...

Προσπάθεια επιβεβαίωσης του 732 κανουμε. Γυρισμα απο εδω θα ειναι ενδιαφερον, μπορουμε να παμε και λιγο πιο κατω, αλλα... οχι πολυ

Χρήστος είπε...

Καλημέρα στους φίλους,
Τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ ''κρατάνε'' ορισμένες θέσεις για άτομα με ''prestige'' καθώς και για παιδιά αποφοίτων του ιδίου πανεπιστημίου......εάν αυτό διευκολύνει την κουβέντα σας........
Καλημέρα Michele....σε παρακολουθώ (και) από το f/b φυσικά......πας να μου ''κλέψεις'' τη δουλειά με τις ωραίες φωτογραφίες σου!!!:))
Καλή συνέχεια............

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Συνεδριαζει το πολιτικο συμβουλιο του ΣΥΡΙΖΑ εκτακτως αυτη τη στιγμή.. Τους έπεσε βαρυς ο καμενος μαζι με πληστηριασμους...Δεν πιστεύω να του λενε του Αλέξη.. κανε στην ακρη να παρει την πατάτα ο κουλης..ΜΠΑΑΑΑ....

μπαρμπαλιας είπε...

το πολιτ μπιρώ συνεδριαζει για την ισοβια παραμονη στην εξουσια ...
κοιμησου ησυχος

austin είπε...

Μπαααααρμπα! Λένε για πάντες εδώ για να στρώσουν δρόμο για κούλη. Βγες και βάλε την τάξη! χαχα

ArTaXiA είπε...

Αγάπη μόνο!


https://www.youtube.com/watch?v=O6xQV00QskI

austin είπε...

Ακούραστος φύλακας της τάξης είσαι...Το είδα μετά ότι με πρόλαβες

michele είπε...

Christos C δεν σε φθανω παντως αν και προσπαθω,εισαι πολυ καλός φωτογραφος!

hippy είπε...

Η μέρα σήμερα (νομίζω) ανήκει στη ΜΠΕΛΑ...τα υπόλοιπα από αύριο. Προσωπικά έχω ψωνίσει τα 2/3 της θέσης που θέλω να φτιάξω, τα ρέστα στο κλείσιμο.

Αύριο, μαζί με τα υπόλοιπα, κι ο λιθοβολισμός μου εάν έκανα λάθος εκτίμηση ότι η πίεση οφείλεται κυρίως στην αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI και την μείωση στάθμισης της ΜΠΕΛΑ στον MSCI Greece.

hippy είπε...

Για την ΦΟΛΙ έχω δυο παρατηρήσεις να κάνω. Η πρώτη μάλλον αδιάφορη καθώς αφορά την μεταβίβαση πακέτου μετοχών του Κουτσο σε προσωπική στην Κύπρο. Απατεωνιά μου μυρίζει αλλά νομιμη, δεν την καταλαβαίνω.

http://www.capital.gr/xrim-anakoinoseis/3257481/folli-follie-anakoinosi


Η δεύτερη έχει να κάνει με τον Κινέζο συνέταιρο που δανείζεται για 3ετια με 5,375% όταν ακόμα και τα ζόμπι οι δικές μας δανείζονται φθηνότερα σε ευρώ που ακόμη και να το μετατρέψεις σε κόστος δολαρίου τόσο δε βγαίνει

BFW 11/28 07:48 NEW DEAL: Fosun Intl USD Benchmark 3Y Bond, IPT 5.5% Area (1)
BFW 11/28 01:06 *NEW DEAL: FOSUN INTL USD 3Y BOND, IPT 5.5% AREA
FINAL GUIDANCE: Fosun Intl USD Benchmark 3Y Bond 5.375%
2017-11-28 08:57:49.1 GMT


By Carrie Hong
(Bloomberg) -- Co. sets final guidance for USD 3Y bond at
5.375% vs IPT 5.5% area.
* Issue size: $300m (capped)
* Issuer: Fortune Star (BVI) Ltd.
* Parent Guarantor: Fosun International Ltd.
* Issuer rating: Ba3/BB/--
* Expected issue rating: --/BB/--
* Reg S
* UOP: To (i) refinance some of the company’s existing debt,
(ii) for working capital and GCP
* JGCs: CS, Fosun Hani
* JBRs/JLMs: CS, Fosun Hani, CITIC CLSA Securities, CNCB HK
Capital
* Information from person familiar with this offering, who is
not authorized to speak publicly and asked not to be identified

ο dwk είπε...

Ανδρέα Χρόνια Πολλά με υγεία για σένα και την οικογένειά σου
(τυχερέ! του χρόνου – καλά να είμαστε - θα έχουμε την χαρά εσύ να γιορτάζεις και εμείς να ευχόμαστε, στην μετα-μνημονιακή Ελλάδα του Αλέξη ! )

:)))

michele είπε...

Για την ΜΠΕΛΑ συμφωνω Ηippy δεν εχω υπ οψη μου και κατι αλλο παρα μονο τα τεχνικα σημεια .Θα ακολουθησω την δικη σου στρατηγικη
γιατι δεν ξέρουμε και αποδεχθει αυτο πολλες φορές πως θα παει στην δημοπρασια

Οσο για το ΦΦΓΚΡΠ που τεχνικα το βλέπω πιο κατω, θεωρω οτι ισως υπαρχει κατι που δεν ξερουμε αν και οι ροες του δεν ηταν καλες και στον προηγουμενο ισολογισμό

μπαρμπαλιας είπε...

dwk
κλσ φιλε μου
εισαι αδιορθωτος.γαργαλας τον κοσμο εδω μεσα,αχαχαααα

hippy είπε...

Η Eurobank στο report των πελατών για το 9 μηνο της ΦΟΛΙ που θα ανακοινωθεί σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς αφήνει μια ελπίδα για το θέμα των ταμειακών ροών αλλά η εταιρία είναι περίεργο τραίνο. Δεν ανοίγω συνεταιριλίκια Μιχάλη προς το παρόν.

hippy είπε...

Χρόνια πολλά, χορταστικά στον καλό χρήστη-φίλο Αντρέα. Υγεία και χαρές πολλές.

ο dwk είπε...

Προσπαθώ (κατά το δυνατο) να σε ακολουθησω Μπάρμπα μου !
Το αλάτι της καθημερινότητας το (καλοπροαίρετο) πείραγμα

ArTaXiA είπε...

Hippy μου, αυτή η εταιρεία του Κουτσό, ιδρύθηκε στις 9/10/2017. Είναι προσωπική εταιρεία, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αντικείμενο. Κάτι μου λέει, πως θα φάμε την εταιρεία στο κεφάλι. (Αν δεν την φάγαμε ήδη με τον έναν τρόπο, ή τον άλλον)

JimMarkus είπε...

η Μπελα τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από την Βιο, πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο ο όμιλος, καλησπέρα σας

michele είπε...

Πηραμε ηδη ΜΠΕΛΑ και ο θεος βοηθος χαχα

ArTaXiA είπε...

Η Παναγιά μαζί σας παιδιά!

michele είπε...

Mια χαρα τα πηγαμε ( μαζι μας ηταν η Παναγιά)
Απο αποψη κλεισίματος οπως περιέγραψα στο σχόλιο 2.11

Πηγαμε κάτω απο 732 ( 728,85) αλλα με την βοηθεια των αναδιαρθρωσεων ηρθαμε στο 740,2

Καλούτσικη την ειδα και την ΔΕΗ καλη η ΤΕΝΕΡΓ καλα τα ΕΛΠΕ
Κράτησε και το τεχνκο σημειο της η ΜΠΕΛΑ

Ετσι πήγαμε στα 90 εκ σχεδον απο 49,75 εκ ΠΡΙΝ τις δημοπρασίες

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, Λευτέρη, Θοδωρή και Ηλία ,
σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές !!

michele είπε...

Να σε χαιρονται οι ..κορες Ανδρεα. Κορη λεω και την μεγαλη κατα τον αρχαιοελληνικον

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χρόνια πολλα Ανδρέα.

hippy είπε...

Μακάρι να μας βγάλει ασπροπρόσωπους ο Βακκάκης. Εκτέθηκα (κερδοσκοπικά) χοντρά. Το επόμενο ραντεβού στις 15 με τον FTSE. Kατεβαίνει απ΄το τραίνο ο Φουρλής. Λογικά θα πιεστεί μέχρι τότε. Μιχάλη είναι το πουλέν σου, περιμένουμε όχι μόνο τεχνική ανάλυση αλλά και προσωπική αίσθηση-feeling που λέγαμε στη Νίκαια.

Lorac είπε...

Καλησπέρα!! Χρόνια πολλά και καλά στον φίλο Ανδρέα να χαίρεται αυτός και οι υπόλοιποι το όνομα τους για σήμερα.

Σήμερα και χτές πολλές εναλλαγές και απο εμένα. Μάλλον ο χρηματιστής μου θα νιώθει ευτυχισμένος! Στο τέλος της ημέρας la bella figona per romanticismo e scostumatezza!! Μιχάλη ταιριάζει το licenziosità??

michele είπε...

Θα ασχοληθω Hippy ! εχουμε χρόνο.Επισης δεν εχω ξεχασει τα ΕΧΑΕ που εχεις πει

ο ΔΤΡ καλος στο κλεισιμο παρα το -1,89% της μουλάρας
ΛΑΜΔΑ σουπερ την ξεχασα πριν

οπως και τον ΤΙΤΚ .

michele είπε...

Λιγο αγργοτερο ενα αρθρο για το swap των ομολογων στην απογευματινη αναρτηση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε συ Μιχάλη γραψε κατι για το μπιτ..