Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     





                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

22 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τέτοια ξεφτίλα πού υπάρχει στην ΕΡΤ δεν έχω ξαναδεί. .δεν κρατάνε ούτε τα πρόσχηματα..Γραφείο τύπου τού Σύριζα. Αντε να τελειώσει το θέατρο..και να πάνε εκεί που πρέπει.

ArTaXiA είπε...

Συγγνώμη κύριε Οπλαρχηγέ. Το φαν κλαμπ ανοίγει πάλι αύριο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σώθηκε και το λιβάνι, από το ολοήμερο λιβάνισμα Κούλη. Αύριο στις 7.00.

mixalis mixalios είπε...

Καλησπερες...
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και ιδιαίτερα τους συντοπίτη Λευτέρη, τον καλό "αντίπαλο" dwk, τον αγαπητοτατο Μπάρμπα, τον συναγωνιστή Austin και τον φίλτατο Hippy (παρότι έβαλε χαμηλά τον πήχη, χεχε).
Στις εσωτερικές Ειδήσεις τώρα όπου η Κομισιόν πάλι έπεσε μέσα στις προβλέψεις! Σε λίγο βλέπω να γράφει μπροστά το 0 η ανάπτυξη! Ε ρε τι έχει να γίνει αν κάνουν μια λογική διόρθωση τα ξένα... Τουλάχιστον έχει μπάλα απόψε!

mixalis mixalios είπε...

Art ακόμα και η Φώφη θα ήταν καλύτερη του Αλεκθη...

ArTaXiA είπε...

Mixalios, χρόνια πολλά και από μένα.

ArTaXiA είπε...

Ενδεχομένως και ένας χιμπατζής να ήταν καλύτερος. Θα ψηφίσω τον χιμπατζή, αν με αντιλαμβάνεσαι.

mixalis mixalios είπε...

Μεταξύ των δύο επιλογών την καλύτερη! Αν έχω κι άλλες την καλυτεροτερη!
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γειά σού ρε Αρταξια με τα ωραία σού. Τώρα αν σού πω πώς μόνο εσύ και ο τραπεζοκομος γελάσατε μην το πάρεις στραβά.

hippy είπε...

Καλησπέρα

τηλεόραση δεν πολυβλέπω (η Κατερίνα Ακριβοπούλου μου γυρνάει τ΄άντερα). Μου έκανε όμως εξαιρετική εντύπωση η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Χρίστο Βασιλόπουλο στην "Μηχανή του Χρόνου" που μεταδόθηκε μάλιστα ασχολίαστη.

Κατά την γνώμη μου εξαιρετική εκπομπή, όπως και το "Σαν σήμερα", όπως και το χθεσινό ντοκυμαντέρ «Οι ιπποπόταμοι του Πάμπλο» (Εσκομπάρ-Κολομβία) και αρκετές εκπομπές, ταινίες και ντοκυμαντέρ. Εάν εξαιρέσουμε τα δελτία ειδήσεων νομίζω τα κρατικά κανάλια υπερτερούν σε ποιότητα προγράμματος (πάλι κατά τη γνώμη μου).

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mixalis mixalios είπε...

Σωστός καλέ μου Hippy! Η ΕΡΤ αδικεί τον εαυτό της με το "ενημερωτικό" της πρόγραμμα! Μόνο ο δημοσιογράφος του πρωινού του ΣΚ (αν θυμάμαι καλά Σκαλκος) αξίζει και προσπαθεί να είναι αντικειμενικός! Αμφιβάλλω πάντως αν η ΕΡΤ ενημέρωσε το κοινό της ότι ο γιος του ΠτΒ καλουποδεχθηκε τον τρομοκράτη...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βάλε Νοβα..εκεί να δεις ντοκιμαντέρ.

michele είπε...

Αμ ετσι ειναι. Ψηφιζετε χιμπατζήδες αντί να πάτε για ψάρεμα και μετα καθόμαστε εμείς να κάνουμε αναλύσεις και κουβέντες από γενναιοδωρία κατάλαβες φίλε; :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παρακαλείται ο Κύριος Αρταξιας οταν βγει ο χιμπατζής που θα ψηφίσει να μας κάνει Τεχνική Ανάλυση Μετοχών. ..όπως τότε που Σωρταρε Εθνική Στο 0.22 και πήγε 0.37.

michele είπε...

Βρε να το γυρίσω στην Αποστολία; εγγύηση. 3 έχουμε φάει σε μισή ώρα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Απολαμβάνω σύντροφο ΑΡΤΑΧΙΑ.

Και πήγε λοιπόν το κωλοπαιδο να προϋπαντήσει τον τρομοκράτη εξω απο τις φυλακές. Και τι έγινε; Δεν ξέρανε τα προηγούμενα κατορθώματα του; Η μήπως οι πραξεις του τιμανε τον πατέρα του κ έγινε τέτοιο θέμα.

Αμαρτίες γονέων έλεγαν παλαιότερα, τωρα έγινε υπόλογος ο καθε πατέρας για τις σκανδαλιές του γιου του; Θυμίζει λίγο την ιστορία με τη δασκάλα κ τον γιο του Σαμάρα....

Δυστυχως η ενημέρωση έπαψε να ειναι αντικειμενική και κυρίως σταμάτησε να κοιτάει κ να μεταδίδει ουσία.

Σανό μοιράζουν όλοι, οι μεν για αριστερούς -πόσο εύκολα ο κόσμος ξέχασε τις παπαριες του χατζηνικολαου-Τράγκα κ 2-3 ακομα /άσε τον λαζοπουλο οταν ερχόταν με φορα ο Αλέξης- οι δε πρωινοί του ΣΚΑΙ όσο δεν παει κυριακο κ άδωνη.

Και δεν λεω καθε δημοσιογράφος πέρα απο τη γραμμή έχει κ τη γνώμη του αλλα κανεις δεν κρατάει έστω προσχηματικά καποια ισορροπία.

Δεν βαρεθήκατε πλέον να τους ακούτε; Κλείστε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, απαξιώσετε τους. Προσεξτε μην σας η Ζαχαρέα (μποτοξακι δεν...) η Κοσιώνη και οι «...............» σε κρατικά μέσα κ τα παραπολιτικά.

mixalis mixalios είπε...

Alex δεν είναι όλοι οι κατάδικοι το ίδιο! Ε ναι δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τέτοιος στην Ελλάδα με 11 φορές ισόβια! Και Μην ξεχνιόμαστε, κάποτε ο Πρόεδρος είχε αποκαλέσει Στα κανάλια (όταν ήταν αντιπολίτευση) τους αστυνομικούς "μπάτσους"! Και Μην μου πεις ότι το είχε ακούσει από το γιο του και παρασύρθηκε! Άλλωστε δεν ξεχνώ ότι σε δικες τρομοκρατών υπερασπιστές ήταν βουλευτές Συριζαιοι! Λοιπόν αυτοί οι αμόρφωτοι ψευτοεπαναστατες του και καλά ηθικού πλεονεκτήματος και της λασπουριας καλό είναι να μας χαιρετήσουν γιατί υποτιμούν τη νοημοσύνη μου/μας
Κατά τα άλλα βουλιάζουμε στις δαλματικες ακτές

Lorac είπε...

Οοοπς Χρόνια Πολλα και στον κ.Μιχάλη Μιχαλιό.

mixalis mixalios είπε...

Αυτό το κ. μπροστά από το nick μου με πλήγωσε Lorac! Εκτός αν δείχνω πολύ ώριμος...Παρόλα αυτά θα δεχθώ με χαρά τις ευχές σου! Μάλλον πρέπει να βρώ το δρόμο για το κρεβάτι...Δεν βλεπόμαστε...

michele είπε...

Σας ειπα εγω δειτε Αποστολία χαχχα

ArTaXiA είπε...

Παρακαλείται ο κύριος με το φτυάρι και τη λάσπη να προσκομίσει ντοκουμέντα περί σορταρίσματος ΕΤΕ, διότι εδώ και μια διετία σχεδόν δεν ανακαλώ να έχω σορτάρει ΕΤΕ. Αλλά είμαι και μεγάλος άνθρωπος, ίσως να κάνω και λάθος.

austin είπε...

Για να από φορτίσω λίγο την πολιτική κατάσταση... Το μαζεμα στην αμερικη το είδατε;;

Τύχη βουνό είχα που κάτι σορτ τα έκλεισα με στημένη εντολή που είχα. Αλλα μιλάμε για τιμή γιατί από -1% που το άφησα όταν ξανάνοιξα ήταν στο -0,43%. Το κερί δε είναι λες και ο τελευταίος κλείνει σιγά σιγά την πόρτα.

Αν το κλείσει πάντως, πραγματικά μιχάλιο αναρωτιέμαι τι θα γίνει και στο ΧΑΑ.

Λίγο που άκουγα πάντως ραδιόφωνο στα πεταχτά, και χωρίς συνέχεια η αναφορά σε πιθανότητα η προλειανση του εδάφους για αμκ έδινε και έπαιρνε. Τι γίνεται ρε παιδιά; πάμε βουρ για αμκ;