Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΦΦΓΚΡΠ

X.A.A. LIVE 




                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΦΦΓΚΡΠ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετά την ΕΜΦΑΝΗ αδυναμία υπέρβασης της L στα 22,20 € ( ταυτισμένη σε αυτήν και ο ακμο 200 εβδομάδων) και με αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες, ο τίτλος  ξεκίνησε την καθοδική του πορεία.
Κομβικό σημείο η ταυτόχρονη καθοδική διάσπαση :
1) Της G1 των 19,76 ευρώ
2) του εκμο 200 εβδ 
3) αλλα κυρίως της γραμμής τάσης L1 

που απεδείχθη ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς η μετοχή κινείται έκτοτε πτωτικά για 8 εβδομάδες έχοντας απωλέσει 5 ! ευρώ από τα υψηλά των 22+ ευρώ.

Στην πορεία αναδείχτηκε σημαντική και η διακεκομμένη R100  των 17,70 ευρώ που παρά την μίνι ανάπαυλα και την προσπάθεια να κρατηθεί η μετοχή σε αυτά τα επίπεδα, δεν κατέστη δυνατό και υποχώρησε υπό το βάρος των πωλητών, διασπώντας και την GA στα 16,95€.

Η Κ στα 15,50 φαίνεται να είναι η κατάληξη μιας δύσκολης εβδομάδας και είναι πιθανή μια τεχνική αντίδραση που θα παραμείνει τέτοια εφ όσον ο τίτλος δεν υπερβεί εκ νέου τη ζώνη 17-17,70€, ώστε να αντιστραφεί η βραχυπρόθεσμη πτωτική τάση.
Έτσι, σε αυτήν περίπτωση η μετοχή θα υποχωρήσει ξανά με αυξημένες πιθανότητες καθοδικής διάσπασης και της Κ με στόχο τα 12,50€ του Ιανουαρίου του 2016.
Αντίθετα, με ενδεχόμενη υπέρβαση των 17,70 θα απομακρυνθεί αυτό το σενάριο, αφου η μετοχή θα κινηθεί προς τις επόμενες αντιστάσεις [ 18,42-19,10-19,76€].

50 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε ολους!

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πως γίνεται χθες να μιλάνε όλοι για την μαρεβα και το αμοιβαίο και όχι για τον καμμενο και τα βλήματα και τον μεσάζοντα. Αλλώστε τι έχει μεγαλύτερη σημασία, κάτι που έκανε μια μια γυναίκα του προέδρου της αξιωματικης αντιπολιτευσης η ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης που έχει δώσει και πάρα πολλα δικαιώματα για "περίεργα" πράγματα.

Τι να πω, απορώ μονίμως σε αυτή την χωρα...

Και ξέρετε, το 12 και το 14 που λέγαμε σιγά μωρέ, απλά πρόσκαιρο και ασήμαντο είναι το φαινόμενο συριζα και οι βρισιές που ξεστομίζαν οι συριζαιοι στους άλλους συνανθρώπους. Λέγαμε σιγά μωρέ, τι και καθυστερεί την διαπραγμάτευση θα τα βρει στο τέλος. Μα οι τράπεζες έκλεισαν. Λέγαμε σιγά μωρέ, παρένθεση θα είναι και ο λαός όχι μόνο δεν αντιδρά στα αίσχη του, αλλά έχει κολλήσει με το τι κάνει η αντιπολίτευση και ο Άδωνις. Τώρα λέμε σιγά μωρέ σε όλα τα επεισόδια στο κέντρο, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στις αποφυλακισεις. Τώρα λοιπόν ζήτησε και κουφοντινας άδεια και την πήρε. Ελά μωρέ και τι έγινε.

Ελπίζω σε αυτό το τελευταίο να ισχύσει το "έλα μωρέ και τι έγινε" γιατί σε μια διαλυμένη χώρα (σε θυμικο και σε οικονομία) αυτά μπορεί να έχουν περίεργες τροπές.

SCALPER είπε...

Kαλημερα....εχεις δικιο austin....Απλα "" μαζευεται"" η οργη...και απο ενα τυχαιο γεγονος ...η μεσαια ταξη θα ξεσπασει....Πιστευεις πως μπουληδες σαν τον Καμμενο θα μπορουν να κυκλοφορουν σε αυτη τη χωρα....

DINOSAUR είπε...

Βεβαίως και θα κυκλοφορούν, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι σαν τα μούτρα τους. Γι' αυτό άλλωστε και αναδείχθηκαν, γι' αυτό παραμένουν κραταιοί με αξιόλογα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και γι' αυτό κανείς δεν αντιδρά δυναμικά. Έχει πολύ βύθισμα ακόμα, τώρα τρυπάμε τα πρώτα στρώματα του υπεδάφους.

Paolo GG είπε...

Συμφωνώ.! με όλους σας !!!
καλημέρα.
λυπηρό μεν αλλά η ποιότητα του νεοέλληνα με την απίστευτη φυγοπονιά που τον διακρίνει , με κάνει να πιστεύω πως δεν αλλάζει η κατάσταση εύκολα. χάνεται μια 10ετια , τουλάχιστον ΑΛΛΑ κυρίως δημιουργήθηκαν προσωπικά κ οικογενειακά Δράματα απο ένα μάτσο αλητήριους ψευτοδιανοούμενες. Τρομάρα μας.
δεν έχει πια νόημα να αναμασάμε τα ίδια, αφου κανεις δεν ξεβολεύεται, ούτε κατα τυχαίο γεγονός.

ArTaXiA είπε...

Bonjour παίκτε.

Δεν μου λες καλέ μου Austin. Αν στη θέση της Μαρέβα, βρισκόταν η Μπαζιάνα, η Περιστέρα ντε, θα λέγατε τα ίδια; Δηλαδή, ντάξ και τι έγινε;

viola (www.fiorentina.gr) είπε...

καλημέρα σε ολους!

μπαρμπαλιας είπε...

η μπαζάνα Αρτ ειναι εξω εξω αριστερα και ως εκ τουτου εχει το ηθικον πλεονεκτημα .
και δε δινει δικαιωματα...
μονο λιγο τα συνολακια που αλλαζει συχνοτατα (χουι κιαυτο)

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ στον φιλο της Φιορεντινας

SCALPER είπε...

Και τη ...ραγδαια επαγγελματικη ανελιξη.....:-)..:-)..:-)

μπαρμπαλιας είπε...

κακε....

Unknown είπε...

καλημερα παιδια!!!!νεκ το καθαρο καθοδικο πενταρακι της εεεκ τι το θεωρεις? A)c(πενταρι)διορθωσης abc με β ψηλοτερο του α??? η
β) ενακτηριο 5αρι που δεν παει ποτε μονο του????
ευχαριστω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Ιωσήφ που χάθηκε.. Καλημέρα.

μπαρμπαλιας είπε...

Αλβοομ
τι λενε για σημερα τα κυματα;

Unknown είπε...

μπαρμπαλια τα φωτα του ΝΕΚ ζηταω για την εεεκ.για την αγορα μονο σορτ εεεκ εχω.αααα μην ξεχασετε οτι στο τελος νοεμβριου βγαινει η αποφαση του διαιτιτικου δικαστηριου για την μιγ!!!!

ArTaXiA είπε...

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι σόρτηδες της ΕΕΕ να περάσουν από τη γραμματεία για εγγραφή, προκειμένου να ενεργήσουμε συντονισμένα.

austin είπε...

Αρταξία αρχικά αδιαφορούσα (καλώς ή κακώς) για κάθε γυναίκα πρωθυπουργού ή εν δυνάμει πρωθυπουργού. Ούτε τα βυζιά της μιμής με ενδιέφεραν, ούτε αν η νατάσσα έγινε καθηγήτρια, ούτε αν η μπαζιάνα έγινε πρέσβειρα και εγώ δεν ξέρω τι. Άλλωστε έφτασαν διάφορα στα αυτιά μου για την μπαζιάνα, κουτσομπολιά, όχι κάτι κακό, αλλά δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία τι και πως κάνει η σύντροφος και η αδερφή στα προσωπικά της. Αν έχει κάνει κάποιο κοντινό πρόσωπο λαμογιά η δικαιοσύνη θα μπορούσε να κάνει αυτό που θα έπρεπε.

Δεύτερο, όταν βλέπω μί κυβέρνηση (την όποια κυβέρνηση) να κάνει ΑΙΣΧΗ τότε δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το αν κάποια σύντροφος τρώει λεφτά. Γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα ότι τρώει λεφτά, αλλά στην ιεραρχία των προτεραιοτήτων μου για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους και της συμμετοχής μου σε αυτό εξαρτάται από την κυβέρνηση και όχι από την γυναίκα ή την γκόμενα του όποιου πρωθυπουργού.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και είναι καλό να κάνει αίσχη η "πρώτη κυρία" (μη χέσω) αλλά εντάξει τώρα τι έχει μεγαλύτερη σημασία, τα cc ή αν η μαρέβα έχει off shore και κανά πελάτη βρώμικο. Λες και αυτοί διεθνώς που έχουν τα λεφτά είναι πάντα καθαροί και ασπιλοι.

Εδώ ρε συ μας παίρνουν τα σώβρακα για να εισάγω πρώτη ύλη, θα ασχοληθώ με την μπαζιάνα και την μαρέβα. Νομίζω ότι έχουμε χάσει, και είναι λογικό μέσα σε τόσα στερεότυπα και σαπίλα, τι έχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σημασία στην φάση που βρίσκεται η χώρα, το κράτος, η οικονομία και ο πολίτης.

austin είπε...

Πωπω...διάβασα το σχόλιο και είναι λες και γράφει δυσλεκτικός. Σόρρυ αλλά είμαι και στον δρόμο.

ArTaXiA είπε...

Φίλε Austin, το θέμα που θίγεις έχει τεθεί και απαντηθεί εδώ και 20 αιώνες με την φημισμένη φράση του Ιούλιου: Η γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται τίμία.

Οπότε φάουλ από την κυρία Μαρέβα και η μπάλα στους αντίπαλους.

austin είπε...

Σωστά αρταξία...Μόνο που η απάντηση δόθηκε όταν η ρωμαική αυτοκρατορία ήταν στα φόρτε της. Αν ήταν διαλυμένη και σε απόλυτη παρακμή σιγά μην μάθαινε κανείς για την γυναίκα του καίσαρα και σιγά μην έμενε διαχρονικό τσιτάτο..

michele είπε...

Καλημερα, καλημέρα σε ολους :)

ArTaXiA είπε...

Και επειδή τούτο το forum διέπεται από μία ποιότητα ζηλευτή και περήφανη, που άλλα fora δεν διαθέτουν, θα σας διηγηθώ την ιστορία με τη γυναίκα του Καίσαρα, όπως σώζεται στον Πλούταρχο. Συγγνώμη προκαταβολικώς, από όσους τη γνωρίζουν ήδη. Στην Ρώμη του Καίσαρος, μια φορά το χρόνο εόρταζαν τη θεά Αγάθη, μια καθαρά γυναικεία υπόθεση, όπου οι Ρωμαίες συγκεντρώνονταν και υπό τη σκέπη της θεάς επιδίδονταν σε πράξεις που λίγο απέχουν από σύγχρονα λεσβιακά όργια. Ο Κλώδιος, που ήταν ερωτευμένος με τη σύζυγο του Καίσαρα, Πομπηία, και μην μπορώντας να την προσεγγίσει αλλιώς, αφού εκείνη βρισκόταν συνεχώς υπό το άγρυπνο βλέμμα των Πραιτωριανών, μεταμφιέστηκε σε γυναίκα και παρείσφρησε στο σπίτι της Πομπηίας, τη νύχτα των εορτασμών της θεάς. Όμως, για κακή του τύχη, μια φίλη της Πομπηίας, τον είδε να περιφέρεται και ξαναμμένη όπως ήταν, τον προκάλεσε σε ένα ερωτικό παιχνίδι. Εκεί αποκαλύφθηκε πως η Κλώδια, ήταν Κλώδιος, κι έγινε το μάλε-βράσε. Τι φωνές έμπηξαν οι κυρίες. Τι έτρεξε η Πομπηία να καλύψει τα αγάλματα της θεάς (σ.σ. τα αγάλματα της θεάς έφεραν δονητές), τι τον κυνηγούσαν σε όλη την έπαυλη. Τελικώς ο Κλώδιος, κρύφτηκε και δραπέτευσε.

ArTaXiA είπε...

Ο Κικέρων όμως, σφοδρός αντίπαλος του Ιούλιου και δεινός ρήτωρ, έστησε τον Καίσαρα στη σέντρα, απαιτώντας την εκτέλεση του Κλώδιου, ως πράξη ασέβιας προς τη θεά και την παραδειγματική τιμωρία της Πομπηίας για μοιχεία, πράξη που επίσης τιμωρούνταν πολύ αυστηρά εκείνη την εποχή. Με επιστολές, συναντήσεις, και συμφωνίες κατάφερε να σύρει τον Κλώδιο σε δίκη. Ο Καίσαρας, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο Κλώδιο ήταν πολιτικός του φίλος και δεν ήθελε να τον πειράξει, από την άλλη, δεν η απόδειξη πως η σύζυγος του Καίσαρα του τα φοράει, θα ακύρωνε όλη την πολιτική του εξέλιξη.

Σε αυτήν την δίκη λοιπόν, ο αγαπημένος Ιούλιος, ο Ιούλιος που στα νιάτα του, βουτούσε στον Τίβερη Γενάρη μήνα για να κρατιέται σε φόρμα (πρβ. Πούτιν), αφού απέπεμψε τη σύζυγο, είπε: "Η γυναίκα μου, δεν αποδείχθηκε πως διέπραξε μοιχεία. Την εκδίωξα, γιατί η γυναίκα του Καίσαρα οφείλει να είναι απαλλαγμένη όχι μόνον από κάθε επιλήψιμη πράξη, αλλά ακόμη και από κάθε υπόνοια." Αυτή η φράση παρέμεινε στην ιστορία στην πιο λακωνική της εκδοχή.

Ο Ιούλιος με αυτή του την πράξη, εξουδετέρωσε τον Κικέρωνα και έγινε ο Καίσαρ που όλοι γνωρίζουμε. Ο Κλώδιος αθωώθηκε.

michele είπε...

Καλα ειναι ολα αυτα.Αλλα επειδη φαγωθηκες λογω εμπαθειας στο Μητσοτακισταν να πουμε οτι την επιμαχη περιοδο η Μαρεβα δεν ηταν συζυγος Κυριακου.
Οποτε ας αφησουμε αυτη την ιστορια γιατι δεν ειναι καλο να ασχοληθουμε ολη μερα.
Και ξερεις οτι τεκμηριωνω αυτα που λεω.Στην πολιτικη-αγορες-αθλητικα δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω.
Απλα σημερα βαριεμαι :))

ArTaXiA είπε...

Mic, αυτό που κάθε φορά που λέω κάτι για τη Μαρέβα, εμφανίζεσαι ως συνήγορος της, να το κοιτάξουμε λίγο, ε;

austin είπε...

Γελάω με τον Πούτιν...

Και για να συνεχίσω να γίνομαι προβοκάτορας (μιας και η αγορά διαλύθηκε και περιμένει τα χριστούγεννα μπα και δουμε καμια πώληση), δλδ αν ο μητσοτάκης διώξει την μαρέβα, θα εξουδετερώσει τον Τσίπρα? Και μετά? Σωθήκαμε? Εγώ θα καταφέρω να εισάγω πάλι με πίστωση? χαχαχα

michele είπε...

Καλα τα κολπακια του συστηματος συριζα να αποπροσανατολιζεται η κουβεντα, αλλα θελουμε πολλους τετοιους στην καθησια μας.

michele είπε...

Αrt εγω μαλακιες δεν μπορω να υποστηριζω και δεν μπορω να ασχολουμαι με κατι που αποπροσανατολιζει και ειναι και λαθος.Δεν ειναι θεμα Μαρεβας η οχι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσ τσ τσ..παλιοθυλικα..δεν ντρεπονται.Τα σπαει ο Αρταξιας σήμερα..

kostas είπε...

εγω παντως στη θεση του Κυριακου ευκολα τη χωριζα τη Μαρεβα.!

michele είπε...

Χρόνια πολλά και στο φίλο Nek !

austin είπε...

Από ποιά άποψη το λες kosta? Για να βρει μία πιο όμορφη ας πούμε? Γιατί δεν τον λες και ομορφάντρα τον Κυριάκο. Έτσι για να το μαλακίσουμε τελείως σήμερα.

austin είπε...

Νεκ χρόνια πολλά! να είσαι καλά και να μας λες για τα κύματα!

μπαρμπαλιας είπε...

ψηφιζω Κλωδιο, sri Αταραξί

Λευτερης είπε...

Ψηφοφόρε μαλάκα αυτά λείπουν από την τσέπη σου, γιατί δεν σου άρεσε ο Σαμαράς και η Ν Δ

http://www.greekfinanceforum.com/articlesfiles/%CE%A4%CE%B1%20401%20%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%20%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CF%83%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%82%20%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BDp%CE%BF%CE%B9%CE%B1%20%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%201%CE%B7%20%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%202018.html

Λευτερης είπε...

Καλημέρα.
Χρόνια Πολλά Nek

Nek είπε...

Καλημέρα σας!
Ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Για την ΕΕΕ θα τη φω με την ησυχία μου και θα σας πω ενδεχόμενα αύριο.

Nek είπε...

Με μια ματιά που έριξα στην ΕΕΕ ήδη, μπορεί κανείς να σορτάρει άφοβα με στοπ το 30+.
Μας τελείωσε η 3ε!
Αυριο το διάγραμμα

michele είπε...

Εγω αυτην δεν την ακουμπάω πάντως

michele είπε...

H ΕΥΡΩΒ προσπαθεί να τραβήξει πανω και τις άλλες τράπεζες, έτσι κι αλλιως ο ΔΤΡ βρίσκεται σε ισχυρή στήριξη οπως ειδαμε χτες

PETE είπε...

Καλησπερα σε όλους,Μιχαλη ναι προσπαθεί ο ετερος τραπεζικος γιγαντας ΕΥΡΩΒ μετα και το "ραπορτο" που λέει και φιλος Μπαρμπας απο Moodys σχετικα με την μετατροπή...στο πιάτο η ΑΜΚ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πυρ και μανία οι Τούρκοι με την Άδεια του επαναστάτη.. Οι Αμερικανοί σε λίγο.

michele είπε...

Ειναι νωρίς ακόμα για τέτοιες σκέψεις Αμκ κλπ. Προηγείται η ..απελευθέρωση των πλειστηριασμων και η λύση του προβλήματος των κόκκινων δανείων

michele είπε...

ο ΙΚΤΙΝΟΣ αποδεικνύει τι συμβαινει οταν διασπαται ισχυρη μακροχρόνια αντισταση!! Πιανει τιμες 2002!

PETE είπε...

"Σε μαζικές περικοπές θέσεων εργασίας θα προχωρήσει
η εταιρία Siemens,
Νέες περικοπές προσωπικού προανήγγειλε εμμέσως
ο CEO της Deutsche Bank. "

μεσα σε μια μερα? Τι επαθε η ατμομηχανη??

michele είπε...

Τα ΕΧΑΕ υφιστανται πίεση ,τεχνικα βεβαια ειναι αποδεκτο και αναμενομενο, οι τραπεζες φαινεται ανετα να κρατανε τη στήριξη
ΜΠΕΛΑ δίνει μέρισμα και εκδίδει ομολογιακο 250 εκ
ΑΡΑΙΓ step by step ανεβαίνει

michele είπε...

Ο Γερμανος δυναμωσε..προς τα κάτω, τεχνικά σημάδια χωσίματος εκεί
-1,49%

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μεγαλη δυσαρέσκεια των Αμερικανών για την Άδεια του επαναστάτη.. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και ο Γιος του Νίκου Βουτση εξω απο τον Κορυδαλλο...ζητωκραυγαζε...

michele είπε...

Καλα, λογικά είναι αυτά ΟΠΛΑ

michele είπε...

Μια η αλλη και σημερα, 44 εκ καθαρά, η ΕΥΡΩΒ ( +2,60%) κράτησε θετικο τον ΔΤΡ
οπως και η ΕΕΕ το υπόλοιπο μαγαζι με οριακες απωλειες -0,11% και τον FTSE ακριβως στο μηδεν
γυρισμα στο τελος για ΦΦΓΚΡΠ ( +0,62%) καλη η ΔΕΗ σταθεροποιεται στο 1,97

ΥΓΕΙΑ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση αν και φαινομενικά όχι ιδιαίτερη