Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΑΙΓ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΑΡΑΙΓ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχή έχει δημιουργήσει με την κίνησή της ένα σχηματισμό καθοδικού τριγώνου L1-F.
Eπισημαίνεται στο γράφημα η  άρνηση της να το λύσει καθοδικά και η άμεση αντίδρασή της με δυο καλές συνεδριάσεις και χθεσινό κλείσιμο πάνω από τον ακμο 200 ημ.

Κατά συνέπεια αυξάνονται οι πιθανότητες συνέχειας της κίνησης, που στόχος της είναι η ανοδική διαφυγή από το τρίγωνο, γεγονός που αν επικυρωθεί θα έχει στόχο αρκετά υψηλότερα, πάνω βέβαια από τα τοπικά υψηλά των 8,60€.
Στην πορεία, ενδιάμεσες αντιστάσεις η D=8,23  και η Ζ=8,38€.

Υποχώρηση από αυτές τις αντιστάσεις θα φέρουν την μετοχή να επιβεβαιώνει (retest )την κατερχόμενη L1 .

Αντίθετα, αδυναμία υπέρβασής της σε αυτή τη φάση θα φέρει την μετοχή να επανέρχεται προς την κάτω πλευρά του τριγώνου F, με ενδιάμεση την G στα 7,78 ευρώ.

Παράδειγμα:  
Αποτέλεσμα εικόνας για descending triangle pattern

49 σχόλια:

Paolo GG είπε...

καλημέρα στην παρέα.
δεν φαίνεται ακόμη να τελειωσε κανείς σας το καφεδάκι του.
καλή συνεδρίαση .

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα Paolo,

Εγώ πάντως έβαλα μια αγορά 500 ΜΕΡΚΟ αν θέλει να βγει κανένας γκρινιάρης και πάω να απολαύσω καφεδάκι.

Στις δημοπρασίες θα επανέλθουμε :)

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Τέλεια!!! Μου τα προσέφεραν. Άλλα 37 μου λείπουν....

michele είπε...

Καλημερα ,καλημερα σε ολους ! Triple witching day σήμερα

austin είπε...

Καλημέρα! Η πιάτσα έξω "σφιγγει" από ζωη! Ορίστε με τσιπρα όλοι κάνουν χριστουγεννα. εδω η αγορά πήγε σφαίρα παραμονές γιορτών και σήμερα επεσε το μέρισμα και όλοι βγήκαν να καταναλωσουν!

Και τι χρειάστηκε αν σκεφτείτε, να βγει στο επενδυτικό φόρουμ με φράση τύπου τερμινειτορ και νεύμα τύπου μπουζουκοβιου να πει "greece is come back".

Μην έχετε παράπονο λοιπόν από τσιπρα και μην ζητάτε εκλογές! Χαχα

Paolo GG είπε...

αυτή την ώρα 1,30 με 2,00 ( triple witcing )διαλέγω πάντα να πάω για κούρεμα. xaxa

ArTaXiA είπε...

Με κοινωνικό μέρισμα και φορολοταρία 3% πάνω ο ΣΥΡ στις δημοσκοπήσεις. Γατάκια.....

Παίκτε μου, ανεβάστε λίγο στο ΜΕΡΚΟ να πάρετε και τα κέρδη μας που τα είχαμε αφήσει να τρέχουν.

michele είπε...

Eπειδη μελέτησα την τελευταία δημοσκοπησουλα αρκετά και άκουσα και ηχητικο του Μαύρου αναλυτικό κανα μισάωρο εχω να πω πολλά ενδιαφέροντα
αλλα δεν θα τα πω γιατί θα το κάνουμε σελίδα πολιτικής ανάλυσης

Παντως επειδή με ξερετε, ευχαριστημενος είμαι απο τα ποιοτικά στοιχεία
ΔΕΝ ΘΕΛΩ να δείχνουν οι δημοσκοπησεις αυτοδυναμία

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρηκαν δυο νέους πλανήτες 2.545 ετη φωτός μακρυά απο την γη..Αρταξια .. πες μου εχεις ακούσει μεγαλυτερη μαλα..ια απο αυτη;δεν χωραμε λενε στην γη..χαχα..Καλημερα βρε..κατα τα αλλα οργανώσεις που πασχιζουν για την εξάλειψη της φτώχειας δεν μπορουν να ταισουν αυτούς που πεινανε..λιγς χιλιόμετρα διπλα μας.

SCALPER είπε...

Καλημερα....τι εγινε πρωι-πρωι..ξυπνησε και ο Κυριακουλης;;;!!!

SCALPER είπε...

Σκεψου το λιγο πιο απλα....τροφιμα περισσευουν...και μαλιστα πολλα...σε πολλες χωρες της Αφρικης ομως ο εξηλεκτρισμος και συνεπως το ψυγειο ειναι αγνωστες λεξεις......αρα αδυνατη η συντηρηση τροφιμων....Εαν τα δανεια που εδωσαν σε εμας...πηγαιναν Αφρικη,πολλα εκ.συμπολιτες μας σε αυτον τον πλανητη θα ειχαν καλυτερεψει τη ζωη τους!

michele είπε...

Λιγη προσοχή ,αντισταση εδω στο ΔΤΡ φτασαμε στις 845 αν σπασει επανω παμε να κλεισουμε καρφι το gap στις 911 μον του Σεπτεμβρίου

Lorac είπε...

Blogger Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε..Blogger Ο/Η SCALPER FUND είπε...

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι θέλει να κάνει ο Musk και οι παρόμοιοι με αυτόν. Εξερεύνηση για εκμετάλλευση θέλουν. Δηλαδή στέλνω το διαστημικό φορτηγό, το τιγκάρω διαμάντια και ρουμπίνια και το ξαναπροσγειώνω στη Γη.

ΑΠΕ αναπτύσσονται για να εξελιχθούν στο μέλλον για αποθήκευση και χρήση διαθέσιμης ενέργειας πχ ηλιακής, απο τις αποστολές εκεί.

Δεν είναι πλέον μακρυνό μέλλον όλα αυτά. Όχι τόσο όσο νομίζετε.

Τώρα τρόφιμα και δίκαιο του πολίτη....για τη πλέμπα να έχει να ασχολείται.

SCALPER είπε...

Ολα αυτα θελουν προθυμους καταναλωτες.....παντως με τις Απε και το εξελιγμενο συστημα μπαταριων-αποθηκευση ενεργειας...πολλων ανθρωπων η ζωη θα καλυτερευσει δραματικα.....Το λες και πολυ καλο....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ούτε εγώ. .αλλά θα την πάρει την αυτοδυναμία.

Lorac είπε...

ΑΠΕ + Διασυνδέσεις (= target model) + Φυσικό Αέριο + βελτίωση κατανάλωσης συσκευών, είναι πάνω κάτω το μοντέλο με το οποίο θα κινηθεί η ΕΕ τα επόμενα 15 χρόνια. Με παράλληλα να επενδύει στις τεχνολογίες αποθήκευσης ένεργειας, αρχικά σε μικρή κλίμακα πχ ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Nek είπε...

Καλημέρα σας.

Βλέπω ανοδικό υπόλοιπο στα 60λεπτα ΓΔ και ΠΕΙΡ.
Εδώ διαγράμματα και σχόλια.

https://eurobyte.blogspot.gr/

SCALPER είπε...

Εγω παντως Lorac περιμενω τα αυτοκινουμενα...για να μεταβω απο τη μηχανη στο αυτοκινητο!!!
Η Renault αγορασε εκδοτικο οικο περιοδικων...ωστε οι επιβατες των αυτοκινουμενων να εχουν προσβαση σε "" υλικο""πληροφορησης οσο ταξιδεουν...Σκεφτειτε ποσο πιο "" δημιουργικα""θα ειναι πια τα ταξιδια μας!!....Το μελλον ερχεται και ελπιζω να ειναι δημοκρατικο και οχι δυστοπικο..

ArTaXiA είπε...

Mπα σε καλό σου Scalper.....

Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις άλλωστε...

Lorac είπε...

Μιας και είδα και τη σειρά "DARK" πρόσφατα, με αρχή το 2007 και εύρος 33 χρόνια χωράνε άνετα 2-3 μεγάλες καταστροφές. Μια-δύο για ενέργεια και η τελευταία για νερό.

austin είπε...

Καλά, ας φτιάξουμε εδώ εμείς στο ελλάντα κανά σταθμό φόρτιστης ηλεκτροίνητων που μόνο σε πάρκινγνκ της γεκ έχουν και βλέπουμε και για αυτοκίνητα που πάνε μόνα τους.

Άσε που σαν δεν πατήσουμε ΛΕΑ εδώ στις εθνικές, δεν νιώθουμε αρκετά άνθρωποι, σιγά μην εμπιστευτούμε αυτοκίνητα χωρίς οδηγό. Ποιον θα μουτζώνουμε και σε ποιον θα κορνάρουμε???

michele είπε...

Χαχα σωστο κι αυτο! ΤΡΑΚΑΡΕ ( 847,16) ο ΔΤΡ

Που τράκαρε; στην Τ του γραφηματος μας ( 29/11)

http://freeforumstocks.blogspot.gr/search/label/%CE%94%CE%A4%CE%A1

ArTaXiA είπε...

Δεν αντέχω να μην παραθέσω το πόνημα του ανυπέρβλητα ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΕΚΗΒΟΛΟΥ. Κάτι τέτοια διαβάζω, κλείνω την οθόνη και κλείνω ραντεβού με τον πνευματικό μου.

"Στα... πάνω του ο τραπεζικός κλάδος, επιτέλους συγχρονίζεται με τη θεαματική εικόνα των κρατικών ομολόγων.

Στην ανάρτησή μας της Τετάρτης -όταν ο ΔΤΡ «πάλευε» στις 760 μονάδες- δεν φανταζόμασταν πως η επιθετικότητα των long θα ήταν τέτοια που θα οδηγούσε σε άνετη υπέρβαση των 815-817 μονάδων.

Η μέτρηση του Ηλία Ζαχαράκη ξεκάθαρη, αποδείχτηκε στην πράξη συντηρητική, καθώς χθες οι long είχαν διαφορετικές προθέσεις. Στις 840 ο δείκτης και πλέον ο μέγα στόχος των 1.077 είναι ορατός με... γυμνό μάτι.

Τη συγκεκριμένη περιοχή «βλέπει» τεχνικά και ο zelis677 (διάγραμμα/μέτρησή του στο σχόλιο της Τετάρτης), με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το year-end-rally, στο οποίο αναφέρεται από νωρίς ο Γιώργος Α. Σαββάκης.

Ωστόσο οφείλω να επιστήσω την προσοχή σε δύο... λεπτομέρειες: το σημερινό triple witching προοιωνίζεται αυξημένης μεταβλητότητας, με τους short να έχουν και αυτοί βλέψεις από τα επίπεδα των 2.005-2.020 του FTSE25 (για αυτό αυξημένη προσοχή!) και στο ότι οι μέχρι την αρχή της Τετάρτης άκρως απαισιόδοξοι αίφνης εμφανίζονται πιο... ταύροι και από Μαδριλένους.

Για αυτό προσοχή, η αγορά σπάνια κάνει το κέφι των πολλών και το γεγονός πως ο μέγα στόχος των 1.077 είναι ορατός με... γυμνό μάτι δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε πισωγυρίσματα."

michele είπε...

Ναι, για πες τις αιτιασεις σου! ο στόχος 1080 ειναι μακρυνος φυσικα
και ολα θα κριθουν απο την περιοχη S101 ( gap) του γραφηματος μας

ArTaXiA είπε...

Πείτε εσείς, και θα συμπληρώνω εγώ....

michele είπε...

Το μονο που μπορω να πω οσον αφορα τα πρόσωπα που αναφερονται στο κειμενο ειναι οτι ο Ηλιας και ο Γιωργος ο καθενας στον τομεα του ειναι εξαιρετικοι επαγγελματιες και φίλοι.

Απο κει και περα αυτα με το γυμνο ματι δεν τα υπολογιζω γιατι εχω τις δικες μου "μετρησεις".Προτιμω δηλ τις "συντηρητικες" σαν του Ηλια
αν και στο τελος του κειμενου το "μαζευει" το θεμα ο αρθογραφος :)

Να πω ενα αλλο παραδειγμα.Προχτες ημουνα στο box μιας χρηματιστηριακης οχι αυτη που φανταζεστε, αλλης και ακουσα να δινει εντολη ο πελατης για Μπελα οκ και του λεει ο αλλος, για 18 την βλεπουν.

κι εγω μια μερα για 18 τη βλεπω οταν περασει ΟΛΑ εκεινα τα εμπόδια που εχει. Αμ,δεν παιζεται ετσι χρηματιστηριο.

michele είπε...

Σχετικα καλη η κινηση ΜΕΤΑ τη ληξη των παραγωγων pas mal προς το παρόν

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχει δικιο ο Μιχάλης 8 στους 10 λενε..το χαρτι το εχουν για εκει...50% πανω...

Κωνσταντινος είπε...

Σε λιγο καιρο θα εχουμε και αναβαθμισεις απο ξενους οικους και μαζι με αυτες τα νεα υψηλα των τραπεζων .Προς το παρον ας δωσει ο κοσμος το μερισμα στα ωραια μου μελομακαρονα για να ζησουμε και εμεις οι ζαχαροπλαστες.Μιχαλη ηθελα να σου στειλω ενα email αλλα δεν βρισκω καθολου τον χρονο.

austin είπε...

Α κωνσταντίνε είναι αγάπη μου τα μελομακάρονα. Αν είναι στην αθήνα το μαγαζί σου και είναι και ωραία τα μελομακάρονα, να σε επισκεφτούμε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο ενας εφαγε μια 6αδα παστες ο αλλος θέλει μελομακαρονα..Ρε μην τρωτε Γλυκά παχαινουν..χαχα.

ArTaXiA είπε...

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ενημερώσω τους κ.κ. Παίκτε πως ο ΦΡΛΚ ακολουθεί κατά πόδας τη συμπεριφορά των ΦΦΓΚΡΠ και ΜΠΕΛΑ. Βγάλτε όλοι τα υποδεκάμετρα να βγάλουμε τιμή πυθμένα. Στο τέλος, θα δοθούν πιστοποιήσεις.

Paolo GG είπε...

ΕΧΑΕ . μετά το μέρισμα έρχεται πτώση . Η πτώση είναι αρκετά σφοδρή τα τελευταία 3 χρόνια αλλά diminishing σε απόλυτο νούμερο ( 1,76- 1,31 – 0,82 € ) – μεταξύ τους συνδέονται με αντιστοιχία fibo—τυχαίο ??
Αναμενόμενη λοιπόν η αντίδραση . συμβαίνει και σ ένα καθορισμένο τρίγωνο που το σεβάσθηκε.

https://invst.ly/63h5z

michele είπε...

Kωνσταντινε όποτε βρεις χρόνο στείλε :) Αrt εγω αναρτησει γραφημα εδω οποτε πες που βλέπεις εσυ οτι θα παει ο Φουρλης. Με γυμνο ματι
παντως σημερα θα εχει ενδιαφερον ενδεχομενως

ArTaXiA είπε...

Χαχαχα Mic, βεβαίως, η άσκηση δεν αφορά εσένα. Και βεβαίως ούτε κι εγώ λειτουργώ με "γυμνό μάτι". Αλλά καλό είναι να ακούγονται γνώμες βρε αδερφέ. Μόνοι μας θα μιλάμε;

Paolo GG είπε...

ΕΧΑΕ. Βαδίζει λοιπόν για 5,47 (38,2% FIBO τελευταίου swing) , και 5,99 ( διπλή κορυφή) . 6,91 (το 61,8% FIBO) in the long run.
MACD εβδομαδ τώρα δίνει Σήμα Αγοράς.
Έτσι το βλέπω και μ αρέσει.
Κάποιος φίλος κυματιστής αν μπορεί ας βοηθήσει…

https://invst.ly/63l06

Κωνσταντινος είπε...

austin
Ζαχαροπλαστεια Κακαλης φιλε μου.Αθηνα ειναι.Εκπτωση σε ολο τοforum.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ArTaXiA είπε...

Εγώ μιλάω με έργα, όχι λόγια!

https://unsee.cc/miranezo/

michele είπε...

Αντε τοτε να κανουμε ενα ντου!!

michele είπε...

5,22 εγω αλλα δεν μου αρεσει που παμε με τα ίδια μην τα καντεμιασουμε χαχα

mixalis mixalios είπε...

Εγώ 5,21...θα βγάλω πιο πολλά από εσας...

michele είπε...

Πολυ χαρτι βλέπω σε πολλα χαρτιαααα

michele είπε...

36 εκ μονο στις δημοπρασιες

mixalis mixalios είπε...

Ωραία τα πήραμε και μπράβο μας! Να δούμε ποιοι θα μας τα πάρουν...δε βιαζόμαστε! Ένα ακόμα ΦΡ στο χαρτοφυλάκιο μετά και την άλλη την πολυαγαπημένη...

hippy είπε...

Χαίρομαι που χοντρικά έκλεισε πάνω στον 200αρη.

hippy είπε...

Φίλε Μ εδώ δεν φοβάσαι για την φόλα, φοβάσαι για το Γουρλή? Κι αν δεν τα δώσεις μέχρι τέλος του χρόνου θα τα δώσεις στην κόντρα τράμπα του Ιουνίου με την Τενέτγα

michele είπε...

112 εκ καθαρα τελικα,μειναμε κοντα στις αντιστασεις ,μενει να δουμε αν ο μεγαλος ογκος ειναι:
1) ξεφορτωμα
2) αλλαγη θεσεων
3) ποια χερια πηραν,ποια χέρια εδωσαν κλπ

mixalis mixalios είπε...

Δεν φοβάμαι Hippy μου! Απλά κάνω φωναχτες σκέψεις! Να τώρα που πήρανε κοινωνικό μέρισμα θα ξεχυθουν όλοι σε ΙΚΕΑ και intersport για να κάνουν ψώνια! Εγώ ήδη πήρα στατικό ποδήλατο...

Nek είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με ΑΡΤ για ΦΡΛΚ. Σημεία εντός του ΣΚ για κάτω. Θα γίνει σορτοπάρτυ εκεί....
Καλό ΣΚ σε όλους!