Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

michele είπε...

Ο Πορτογάλος Μάριο Σεντένο νέος πρόεδρος του Eurogroup
Ο κ. Σεντένο θα αναλάβει καθήκοντα στα μέσα Ιανουαρίου, όταν και θα αποχωρήσει ο Ολλανδός νυν πρόεδρος Γερούν Ντάισελμπλουμ.


ΝίκοςΤ είπε...

Για τον φίλο-με την ουσιαστική σημασία της λέξης- Ηλία hippy:
Θες η ηλικία,θες το επάγγελμα,θες οι εμπειρίες, τα ίδια συχνά πυκνά σκεφτόμαστε.Σήμερα δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το κλείσιμο,και την πλήρωσα αρκετά.Ευχαριστώ για την ΤΕΝΕΡΓ,είχα βάλει εντολή πώλησης ψηλά,δεν έγινε.
Για τους υπόλοιπους εκλεκτούς. Αν ο οικοδεσπότης μας ο michele κυνηγούσε διαφημίσεις πρώτος εγω θα έγραφα για τον Κυριάκο-εδώ συμφωνώ με τον MIDAS Κυριάκος ονομάζεται-και τον Αλέξιο και την Φωτεινή και τους υπόλοιπους συντρόφους.Ο michele ομως δεν κυνηγά ούτε διαφημίσεις,ούτε πελάτες και υποκλίνομαι για αυτό.Άρα προς τι τα πάθη,οι εγωϊσμοί δεν αφήνουν τα νιάτα να διαλογιστούν μειλίχια,σιγά μην αλλάξετε θέσεις οι θερμόαιμοι Έλληνες.
Και μιας καιο hippy ανέφερε τον Spartis.Ναι,είχε την μεγαλύτερη εσωτερική πληροφόρηση από όλους τους κατοίκους της χώρας,μεγαλύτερη ίσως και από τον πρωθυπουργό,ναι μπορεί κάποιοι από τος συμμετέχοντες σήμερα στις συζητήσεις μας να τον μισούν για τους χαρακτηρισμούς του,αν όμως τον εμπιστευόμασταν τότε που έγραφε ότι η ΕΤΕ απότα 33 ευρώ θα πήγαινε στο 1 ευρώ και η χώρα θα πτώχευε,σήμερα θα γράφαμε στην Γνώμη από το Μονακό και όχι από το Περιστέρι.
Καλό βράδυ να έχετε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πάμε να δούμε τώρα περιληπτικά Πώς ενεργοποιειται ο κόφτης.
Έως τις 10 Μαΐου κάθε έτους ο υπουργός οικονομικών θα συντάσσει μία έκθεση με την οποία θα διαπιστώνει τυχών αρνητική απόκλιση από τούς στόχους.
Αν δεν συνταχθεί η έκθεση έως 31Μαιου το αργότερο Από 1ης Ιουνίου αρχίζουν περικοπές αυτόματα και οριζόντια 10% στις κρατικές δαπάνες.
Για το πλεόνασμα. ..απόκλιση
Έως 0.25% όλα καλά
0.26%έως και 0.75% μέτρα ίσα με το 0.5% του αεπ.
0.76εως1.25% Μέτρα 1% του αεπ.
1.26%έως 1.75%μέτρα 1.5% του αεπ.1.75%εως2.25% μέτρα 2% του αεπ.
Για την ανάπτυξη. .Αν πέσουν έξω οι προβλέψεις για ανάπτυξη και 0.5% τού αεπ πάλι ενεργοποιειται ο κόφτης κλιμακωτά. .Ο μηχανισμός θα ισχύει για τα έτη 17/18/19. .
Εξαιρέσεις από περικοπές θα υπάρχουν μόνο για κονδύλια που αφορούν την στοιχειώδη λειτουργία του κράτους.

hippy είπε...

Αμοιβαία η εκτίμηση Νίκο μου.

Καλησπέρα παιδιά

Μαύρος Κύκνος είπε...

ΚΥΡΙΕ Νίκο καλησπέρα σας.

hippy είπε...

Ειλικρινά θεωρούσα απίθανο ενδεχόμενο να γνωρίζω κάτι εγώ που δεν θα ξέρει ο καλλιτέχνης φίλος μου.

Τα CFDs επί ΜΕΤΟΧΩΝ δίνουν τη δυνατότητα στον κάτοχο να εισπράττει κανονικά τα μερίσματα και λόγω της φύσης τους (συμβόλαια επί της διαφοράς συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης) αφορολόγητα.

Σε μπέρδεψε μάλλον φίλε ότι κυρίως συνηθίζονται επί εμπορευμάτων, δεικτών, νομισμάτων και γενικά παραγώγων προιόντων που δεν δίνουν μέρισμα.

ArTaXiA είπε...

Hippy μου έχεις δίκιο. Θεώρησα πως το ζητούμενο ήταν το παράγωγο.

michele είπε...

Καλησπεριζω απαντες! Πραγματικα το είδα κι εγω Hippy και δεν ..ήμουν σίγουρος, εκείνη δε τη στιγμή, δεν μπορούσα να το ψάξω, εμπιστεύτηκα τον Art

Γιατί όντως τον εμπιστεύομαι σε πολλά.Αν λάθεψε εδώ, του το συγχωρουμε καθως τον αρχισαμε στα πολλά πολιτικά και μπούκωσε με το altsantiri και το Βαξεβανη που ασχολειταιχαχαχαχαχα

ArTaXiA είπε...

Mea Culpa παιδιά. Ελλειπής προσοχή.

michele είπε...

Kαι τυπικα τον Μαϊο ο Βαγγέλης Μυτιληναίος θα γίνει πρόεδρος του ΣΕΒ
Αντε και ενας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ βιομήχανος στο τιμόνι του συνδέσμου