Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     

ΠΑΝΤΟΦΛΑΑΑ



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

18 σχόλια:

michele είπε...

Με τροπολογία που κατατέθηκε και αναμένεται να ψηφιστεί αύριο

Πλήρης απελευθέρωση του επαγγέλματος: Άδεια φαρμακείου και σε μη φαρμακοποιούς

http://www.protothema.gr/greece/article/743094/pliris-apeleutherosi-tou-epaggelmatos-adeia-farmakeiou-kai-se-mi-farmakopoious/

τον ΛΟΥΡΑΝΤΟ ψάχνω χαχαχα

Θανασης Κ είπε...

....παντοφλα κ σφαλιαρα...επεφτε συννεφο....χαχα..γεια σου Μιχαλη...

michele είπε...

Γεια σου και σενα Θανάση,καλές γιορτές να εχουμε!

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.gazzetta.gr/plus/showbiz/article/1175475/leyko-forema-tis-ahtsiogloy-eklepse-tis-entyposeis-pics

εγω κυρΜικε αυτα βλεπω ...
τα αλλα ειναι για τους λουρανδαίους(και οσα εχουν να ακολουθησουν)

Θανασης Κ είπε...

Μιχαλη σε ευχαριστω.υγεια κ χαρα για ολους......σας διαβαζω ολη μερα κ καθε μερα...αλλα δεν μιλαω γενικα... σαν μικροτερος μαθαινω απο τα λεγομενα σας...

mixalis mixalios είπε...

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη...

Σύμφωνα με την τροπολογία που φέρει την υπογραφή του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, τιμωρείται με τις ποινές που προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία για φυλάκιση 6 ή 3 μηνών κατ΄ ελάχιστο όριο, κατά περίπτωση, όποιος εισέρχεται και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών κατά τη διάρκεια αναγκαστικής εκτέλεσης, διακόπτοντας ή διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή τους.

mixalis mixalios είπε...

Το επόμενο βήμα να δώσει κάνα επίδομα σε φαρμακοποιούς ή στους φυλακισμένους των πλειστηριασμών και όλα θα είναι καλά!

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

Για να ανοίξεις φαρμακειο θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να γνωρίζεις αρχαία Αιγυπτιακά για να ΄΄βγάζεις΄΄΄τις συνταγές των γιατρών και 2ον να μην είσαι έτσι :) https://www.youtube.com/watch?v=f40QYVn017Y

SCALPER είπε...

http://www.reporter.gr/Apopseis/Apo-thesews/Giwrgos-Prokopakhs/341007-Aponera-ths-syzhthshs-gia-ton-proypologismo?m=1

Και βεβαια τα γιδια μοιραζουν το..ανυπαρκτο πλεονασμα....Ελαχιστα πραγματα εχουν αλλαξει στις βασικες δομες του δημοσιου....Και βεβαια στην επομενη κριση θα ειμαστε....ετοιμοι για την προσκρουση στον τοιχο!!!

hippy είπε...

Ο/Η Music Charts είπε...
Για να ανοίξεις φαρμακειο θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να γνωρίζεις αρχαία Αιγυπτιακά για να ΄΄βγάζεις΄΄΄τις συνταγές των γιατρών και 2ον να μην είσαι έτσι :) https://www.youtube.com/watch?v=f40QYVn017Y


Ο γιατρός περιμένει στο ιατρείο τη φιλενάδα του να περάσει να τον πάρει και να πάνε για φαγητό. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο...επείγον περιστατικό σε ασθενή του που μένει ευτυχώς στην ίδια πολυκατοικία. Γράφει ένα σημείωμα στην κοπέλα του "Καλή μου, προέκυψε κάτι επείγον με τον κ. Τάδε στον 3ο, φτιάξε ένα καφέ και περίμενε, σε 1/2 ώρα επιστρέφω". Αυτή φτάνει λίγο μετά, βλέπει το σημείωμα προσπαθεί αλλά αδυνατεί να το διαβάσει οπότε σκέφτεται να κατέβει στο φαρμακείο στο ισόγειο να της το διαβάσει ο φαρμακοποιός που όσο να΄ναι είναι συνηθισμένος στα ορνιθοσκαλίσματα. Ο φαρμακοποιός το κοιτάζει, το γυρίζει ανάποδα, το γυρίζει στο πλάι, το ξαναγυρίζει ίσια και ξαφνικά φωτίζεται το πρόσωπο του, ανοίγει το ντουλάπι, βγάζει και της δίνει ένα σιρόπι λέγοντας "θα το παίρνετε 3 φορές την ημέρα 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάθε φορά".

Paul Alexiou Dance Charts είπε...

χαχα ευτυχώς γιαί θα μπορούσε να της δώσει και υπόθετο!
Καλό βράδυ

hippy είπε...

Φίλε SCALPER FUND μην δίνεις και πολύ σημασία στην γκρίνια των δημοσιογράφων. ΟΛΕΣ σχεδόν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αυξάνουν το απόλυτο χρέος τους, ακόμα και το σχετικό χρέος/ΑΕΠ με τις πλάτες της ΕΚΤ. Αρκετές μάλιστα ξεπερνούν και την υποχρέωση μέγιστου πρωτογενούς ελλείμματος 3% κατά Μάανστιχ επί σειρά ετών (Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία μεταξύ αυτών τρία χρόνια στη σειρά, να δούμε τι θα κάνουν φέτος).

Βέβαια λένε πως το κάνουν με σκοπό ν΄αυξήσουν τις κρατικές επενδύσεις που αργότερα θα μειώσουν το έλλειμμα. Αλλά φυσικά λένε ψέμματα. Οι χρεοκοπίες της Banco Espirito Santo, της Monte dei Paschi di Sienna, πρόσφατα της ισπανικής Banco Popular που συγχώνευσε η Santander (αλλά με κρατική επιδότηση) ακόμα και η "εφεύρεση" bad bank της Ιρλανδίας δείχνει που πήγαν τα λεφτά κι ας υποδεικνύει ο ανόητος Λεώ να κάνουμε κι εμείς το ίδιο (μετά θα κατηγορεί την όποια κυβέρνηση το αποφασίσει ότι αύξησε το χρέος). Απλά, τι κρίμα, το δάχτυλο δείχνει Ελλάδα κι όλοι εστιάζουν εδώ.

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος, με το σκεπτικό "τα χειρότερα είναι πίσω, ο ξιπασμένος μικρός είδε φως κι έστριψε". Ένα όμως καταδεικνύουν μετά βεβαιότητος τα δημοσιεύματα. Ότι η μιζέρια θα μας συντροφεύει για αρκετά χρόνια, τρία τουλάχιστον. Κάτι που κατά τη γνώμη μου περιορίζει την άνοδο του ΓΔ του ΧΑΑ ακόμα και με κυβέρνηση Κυριάκου.

michele είπε...

Ηλια μου τα εχουμε πει αυτα. Βρισκομαστε σε φαση στασιμοχρεοκοπίας,ετουτοι εδω ειναι ανίκανοι για το implementation και δεν το θελουν κιολας, γι αυτο άλλωστε δεν έχουν κάνει ακόμα δική τους ιδιωτικοποιηση.
Υπογραφουν κάποια πράγματα οπως η σημερινή τροπολογία για τα φαρμακεία και η νομικη κατοχύρωση της ανεμποδιστης διαδικασίας των πλειστηριασμων γιατί πέφτουν ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ από τρόικα και δεν θέλουν να ανοίγουν μέτωπα και μ αυτήν.

Τωρα όταν έρθει ο Κυριακος,τα έχουμε πει. Στρωμένα, ψηφισμένα νομοσχεδια, γνώστες του τι θα κάνουν,οι επενδυτές περιμένουν αυτούς και φυσικά το χρηματιστηριο θα προεξοφλήσει ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ οι εκλογες.

austin είπε...

Όλοι λόγω των επιδομάτων λένε εκλογές σχετικά σύντομα. Λέτε ο ΟΠΛΑ να δικαιωθεί;

Συνεχίζω να πιστεύω προσωπικά ότι θα έχουμε εκλογές πρις φθινόπωρο μεριά. Από την άλλη υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα ότι με κυριάκο το ΧΑΑ θα ανέβει. Από όλους σχεδόν...Και όταν βλέπουν κάτι όλοι πολλές φορές δεν είναι και καλό..

hippy είπε...

"το χρηματιστηριο θα προεξοφλήσει ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ οι εκλογες"

Μιχάλη ΟΛΟΙ οι μαριδαίοι έχουν επενδύσει σ΄αυτό ακριβώς το σενάριο...και ποιος θα χάσει? Τα ξενάκια, ο Πόλσεν και τα funds που θα τους πουλήσουν τις τράπεζες 15%-20% πάνω? Όχι δα.

Δεν λέω ακριβώς το ίδιο με το δικό σου. Το ΧΑΑ φυσικά και θ΄ανέβει 100-150 μονάδες ΓΔ max. Οι τράπεζες έχουν ΑΜΚ μπροστά τους, έχω γράψει αρκετές φορές ότι πιθανολογώ σε παρόμοιες τιμές με αυτές του 2015 => υπάρχει ταβάνι. Κάποια στιγμή θα κάτσω να δω που περίπου θα ήταν ο 25αρης δίχως τράπεζες και ΔΕΗ. Υπολογίζω τουλάχιστον +25% από την κορυφή του 2013 (με ΓΔ στις 1380 μονάδες)

austin είπε...

Κόψανε την ελληνοφρένεια από τον ΑΛΦΑ λόγω δήθεν κακής τηλεθέασης. Η ανακοίνωση έγινε αιφνίδια...

Μπράβο! Καλά πάει το πράγμα.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

http://www.zappit.gr/tv-ratings


ΑΥΤΟ.

michele είπε...

Ηλια δεν μιλαω ειδικα,μιλαω καθαρα σαν συνδεση πολιτικης -χρηματιστηριου σανγενικό πλαισιο.
Και κατατη γνωμη μου οι πιθανεςαυξησεις θαγινουν οχι πολυ αλλα πανω απο τις τιμες ισως του 12-2015

Αλλα εγω μιλαω παντα γενικα. Ημουν σιγουρος οτι θα τον πιουμε με το Γιωργο, ημουνα σιγουρος επι Σαμαρα-Βενιζελου, ημουνα σιγουρος για Τσιπρα.

Τωρα αν πέσω έξω τώρα, θα το αναγνωρίσω μεγαλοφωνως.