Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     
ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 



                   ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

17 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο νέος πρόεδρος του Γιούρο γκρουπ Μάριο Σεντενο..σε δηλώσεις τού ανοίγει σενάρια εκλογών στην Ελλάδα.

Ilias D είπε...

Αστο ΟΠΛΑ....δεν τοχεις με τις εκλογες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι άστο. .Εγώ τα λεω?

Ilias D είπε...

Ξαναδιαβαστο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλά Ηλία..θα το ξαναδιαβάσω.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ότι δεν έγινε σε 26 ολόκληρους μήνες σχετικά με τον θάνατο της μικρής το έκανε ο Αδωνις σε 24 ώρες. Κατά τα αλλά φταίει το.....ταχυδρομείο.....

Και ο Πολακης παραμένει στην θέση του.....

Μαύρος Κύκνος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ, πάντα κοντά στους φτωχούς και κατατρεγμένους:

http://www.iefimerida.gr/news/398367/oi-polites-tis-shedias-miloyn-gia-ton-foro-ahtsiogloy-sto-iefimerida-eikones-vinteo

hippy είπε...

Πάλι έκανε ο Αλ6ς το θαύμα του...Αναβάθμιση ΕΤΕ, ΕΥΡΩΒ...αλλά ο Μιδας στην υπόγα με τους εφιάλτες του

BN 02/23 14:02 *FITCH UPGRADES NATIONAL BANK OF GREECE'S, EUROBANK'S DEBT
Fitch Upgrades National Bank of Greece's and Eurobank's Debt
2018-02-23 14:02:10.79 GMT

FITCH UPGRADES NATIONAL BANK OF GREECE'S AND EUROBANK'S STATE-GUARANTEED DEBT
PROGRAMMES

Fitch Ratings-London-23 February 2018: Fitch Ratings has upgraded Eurobank
Ergasias S.A.'s (Eurobank) and National Bank of Greece S.A.'s (NBG)
government-guaranteed debt programmes to 'B' from 'B-'.

This rating action follows the upgrade of Greece's Long-Term Foreign-Currency
Issuer Default Rating (IDR) to 'B' on 16 February 2018.

KEY RATING DRIVERS

Eurobank's and NBG's government-guaranteed debt are senior unsecured instruments
that are unconditionally and irrevocably guaranteed by the Greek State under the
Greek Law 3723/2008 "for the enhancement of liquidity of the economy in response
to the impact of the international financial crisis".

The ratings reflect Fitch's expectation that Greece would honour the guarantees
provided to the noteholders and that these guaranteed obligations would be
treated equally with other senior obligations of the Greek State.

RATING SENSITIVITIES

The ratings of Eurobank's and NBG's state-guaranteed debt are sensitive to
Greece's sovereign ratings.

Contact:

Primary Analyst

Konstantin Yakimovich

Director

+44 20 3530 1789

Fitch Ratings Limited

30 North Colonnade

London E14 5GN

Secondary Analyst

Fernando Sanchez

Analyst

Μαύρος Κύκνος είπε...

Δασκαλάκο μου καμία υπόγα. Άλλοι είναι σε αυτή και εμφανίζονται αραιά και που να δασκαλέψουν.


Άραγε με τόσα καλα νέα γιατί οι τράπεζες είναι ακίνητες????

Καλό ΣΚ ¨συντροφε¨.......

hippy είπε...

Κάθε πράγμα στην ώρα του για όποιον βέβαια έχει διάθεση ν΄ακούσει...οι λοιποί στην υπόγα με τις χασούρες...για τις οποίες βέβαια δεν φταίει η ασχετοσύνη τους αλλά η κακή κυβέρνηση που τους καταδίκασε.

Άμα δεν έχεις έμπνευση, μην κάνεις τον πονηρό, ακολούθα τις προτάσεις των στατιστικά διαβασμένων...και κάνε τον κινέζο, μην εκτίθεσαι. Αφού δεν το κατέχεις το άθλημα.

Το "δασκαλάκος" είναι τίτλος τιμής...το "αριστερός" ομοίως...τα μόνα σωστά που είπες σήμερα.

SCALPER είπε...

http://www.kathimerini.gr/756839/article/politismos/vivlio/oi-sygxronoi-8aymastes-enos-aimatovammenoy-diktatora

kostas είπε...

κυρ χιππυ σας κολλησε ο αρταξιας εμπαθεια, και επαρση. αυτα θολωνουν το μυαλο. και ο πιο αδαης επενδυτης ξερει οτι μια βδομαδα μετα τις αναβαθμισεις χωρας επονται οι τραπεζες. το γεγονος ειναι ακραια προεξοφλημενο.

Τελος βασικη αρχη για ενα εκπαιδευτικο ειναι να μη εκφραζει αρνητικες γνωμες για τους αλλους ιδιαιτερα αν θεωρει οτι ξερουν λιγοτερα απο αυτον.

austin είπε...

Ειλικρινά γιατί να την βγαίνετε στον χιπι δεν το καταλαβαίνω. Είναι ένας διαβασμένος, συνειδητοποιημενος, έμπειρος, και με όσο το δυνατόν καθαρή σκέψη που ακόμα και επαγγελματίες του χώρου θα ζήλευαν.

Ασε που εδώ και καιρό οι οποίες συστάσεις του όχι μόνο στεκοντουσαν στον σαματά αλλά πλέον γράφουν και κέρδη. Πολλές φορές έχω πει στο παρελθόν "αντί να εκανα τρειντινγκ να άκουγα τον χιπι".

Αφήστε που είναι από τους ελαχιστοτατους που παραδέχεται ανοιχτα πιθανά λάθη του. Γιατί ακόμα και αυτό επισημαίνει, ότι έκανε λάθος. Δεν έχω γνωρίσει πολλούς προσωπικά να το κάνουν.

Οσο για τα κομματικά, όσο και να κράζουμε τον συριζα δεν πρέπει να ξεχναμε των παλιών τα λάθη. Οχι προς σύγκριση με τον εμετό, αλλά προς αποφυγή στο μέλλον παρόμοιων καταστασεων. Οι ιδεολογίες είναι για τα καφενεία, το χρήμα κάνει κουμάντο.

Και πρέπει η φαυλοτητα να σταματήσει. Και να μάθουμε από τις παθογενειες μας όχι να τις διαιωνιζουμε. Κατι που κάνει βέβαια σε υπερθετικό βαθμό ο συριζα, εξού και το μένος μου απέναντι του. Εύχομαι να το κατάφερνε ο Μητσοτάκης, αλλά γνώμη μου είναι ότι " θα τον φάνε" και δεν θα προλάβει να κανει πολλά και να θέλει.

hippy είπε...

Γιώργο γνωστόν ότι κι εγώ σε εκτιμώ για την εργατικότητα και την μετριοπάθεια σου.

kostas αν θυμάμαι καλά είσαι ο χρήστης που είχε κάνει την πρόταση-συζήτηση με artaxia για αγορά ΙΝΚΑΤ με δικαιώματα τον Δεκέμβριο? Αν έχω δίκιο καλά θα κάνεις να συμμετάσχεις περισσότερο στο μπλογκ μια και μπορείς να προσφέρεις. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει για τον MIDA και σίγουρα δεν ισχύει για τον ΘεοΒλακα με το σκουπόξυλο. Αγαπώ τις αιτιολογημένες αναλύσεις (και τις πολιτικές) σιχαίνομαι τα διχαστικά συνθήματα. Πιο πολύ κι από την έπαρση οι κομματικές παρωπίδες και το γράσσο στα μάτια θολώνουν το μυαλό και την κρίση. Τόσο απλά, καθόλου εμπάθεια.

Ψάξε, διάβασε και πληροφόρησε μας κυρ kosta μου ή τυχαίε επισκέπτη του μπλογκ...ομάδα είμαστε. Τα συνθήματα κράτα τα για το γήπεδο.

hippy είπε...

"Ο MIDAS είπε...
Φεσωθήκαμε ναι η ου 100 δισεκατομμύρια? (ακόμα και οι Συριζαίοι ψελλίζουν πλέον για 30 με 40 δισ.)"

Πριν την έλευση του συριζα (την χειρότερη κυβέρνηση ever μην το ξεχνάμε που τώρα όμως δείχνει πως-επιτέλους-έστριψε) είχαμε 320 δις δημόσιο χρέος. Σήμερα έχουμε 328 δις. Δεν τα λέω εγώ, τα γράφει η ΕΛΣΤΑΤ. Που είναι λοιπόν το επιπλέον φέσωμα των 100 δις οεο? Ότι παπαριά σου σερβίρουν στις στρούγκες οι προτοσαλταίοι έρχεσαι και την ποστάρεις αμάσητη? Με πιο δικαίωμα υποτιμάς την νοημοσύνη μας? Σου έχουμε δώσει δείγματα πως είμαστε κρετίνοι? ΟΧΙ ρε μεγάλε ανήκουμε σε άλλη, σκεπτόμενη ομάδα ψηψοψόρων.

kostas είπε...

Δεν ασχολουμαι με την πολιτικη και σε ενα μπλογκ σα και αυτο μπαινω για να διαβασω γνωμες για το χρηματιστηριο κυριως απο το μιχαλη και εσενα . ομολογω οτι με εξεπληξε δυσαρεστα η επιθετικοτητα σου ηλια προς καποιον που δε γνωριζεις , το μιδα. Δε ταιριαζει σε αυτο που ειχα συνηθισει απο σενα και σιγουρα δε βοηθουν οι διαπληκτισμοι μεταξυ των μελων. Ανω των μισων σχολιων σπαταλιουνται σε διαξιφισμους και αποπροσανατολιζουν την κουβεντα περι χαα. Ειρηνη υμιν!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Το Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε, είναι ισοπεδοτικό, οι αναιτιολόγητοι ισχυρισμοί και πολύ περισσότερο οι χαρακτηρισμοί υποβιβασμού θα πρέπει να αποφεύγονται.
Ωστόσο δίνουν δικαίωμα σε αυτον στον οποιο εξασκούνται να απαντήσει προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση αλλά και να βοηθήσει καλή τη πίστη το αντιβάλον μέρος να ενεργοποιήσει τα όποια αδρανή εγκεφαλικά του κύταρα.
Ο αυτοσεβασμός δεν είναι αυτηστική εσωτερική διεργασία δεν μπορεί να είναι αξίωμα και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να θεωρείται πάγια.
Σύνεπώς η άποψη που προέρχεται απο το αξίωμα οτι κάποιοι ως Θεοί του Ολύμπου μπορούν να κοιτάζουν μόνο με συμπόνοια τους θνητους έχει πολλά μα πάρα πολλά θέματα :)