Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                              σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΩΡΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ωριαίο γράφημα απο 1/2 του δείκτη τραπεζών. Ο δείκτης κινείται πτωτικά και περιορίζεται από την κατερχόμενη S απο τα ψηλά της 5/2  και τις 992,15 μον.

Η διακεκομμένη Ζ στις 902 μον φαίνεται να κράτησε στο τελευταίο time frame
αλλα ώθηση θα προσδώσει στον δείκτη , η ανοδική διάσπαση της L1 των 911 μον.

Αντίσταση η S και ενδεχόμενη ανοδική διαφυγή από αυτήν θα έχει ως ελάχιστο στόχο την Α200  στις 932 μον.

Στα ίδια επίπεδα κινείται και ο εκμο 100 περιόδων ,με την G επόμενη αντίσταση στις 939 μον. Τέλος , αν η κίνηση αποκτήσει δυναμική η Α100 στις 952 μον θα είναι το επόμενο εμπόδιο. 

Αντίθετα δεν είναι ευκαταφρόνητη η πιθανότητα υποχώρησης από τις 932 μον και retest στην κατερχόμενη S αλλα και στην L1 πριν την συνέχεια της κίνησης.

Το αρνητικό σενάριο θα μπει σε λειτουργία ΜΟΝΟ με την καθοδική διάσπαση των  911 μον που θα επαναφέρει τον δείκτη στην "καυτή" ζώνη των 911-892 μον.

90 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απο το υπεροπλο Τσιπρα και Παπαγγελόπουλου γιά το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Ελλάδας.. φτάσαμε στην παραδοχή Τσιπρα ..οτι υπάρχει το τεκμήριο της αθωωτητας..χωρίς ποινικες ευθύνες.. αλλά πολιτικές ευθύνες. Γελασε το Πανελλήνιο χθες με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μονο σιγουρο είναι ότι θα πάνε φυλακή...Τελείωσαν.

ArTaXiA είπε...

Με το που άνοιξε το μάτι μου βρε παίκτε μου και συντονίστηκα (sic) στον ΣΚΑΪ, άκουσα τον Πορτοσάλτε να μιλάει "για πανωλεθρία της κυβέρνησης". Λέω, αυτό ήταν, αθώωοι όλοι. Γυρνάω στην ΕΡΤ, διαβάζω σούπερ "παραπομπή και για τους 10". Την παλεύετε ρε; Πάω να βουρτσίσω δόντια, επιστρέφω, "ασέβεια προς τη βουλή, η φράση αϊ στο διάολο που ακούστηκε". "Πιπέρι" σκέφτομαι. Μετά καπάκι ρίχνει στιγμιότυπο Σαμαρά "θα μιλήσω όσο χρειαστεί." Και να τα "ζήτω" και να τα "μπράβο" από Οικονόμου.

"Ώπα", λέω μέσα μου, για να μην την παλεύουν αυτοί, θα πέσουν καμπάνες. Αφού σας χαλάει ρε δημιοσιογράφοι το λιβανιστήρι στον Κούλη, γιατί το εισπνέετε;

Μποντζούρ.

https://youtu.be/HXdXakOrmHY

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα Αρταξια. .Καλά σκαι και ερτ βλέπεις? Πάρε την Αυγή να κάνει και τζίρο βρε παίχτη. .και το σκ ντοκουμέντο.

ArTaXiA είπε...

Θα την διάβαζα και την Αυγή βρε Οπλαρχηγέ, αλλά που να τρέχω με το σώβρακο στο περίπτερο....

austin είπε...

Ελπίζω να κατάλαβες πάντως αρτ ότι ο "αντιπαθής" Άδωνις είναι αθώος. Οπωσ επίσης ότι το σίγουρο σκάνδαλο είναι με τους γιατρούς.

Οταν από την βουλή φωνάζει κάποιος θέλω να δικαστώ καταλαβαίνεις το ήθος που έχει.

Ποιος συριζαιος είπε κάτι τέτοιο; ο κουρουπλης; κάποιος για τα πραγματικά μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών, αυτό των τραπεζών;

Είπε κανείς κάτι αντίστοιχο;

Η κατάσταση στην χώρα προκαλεί θλίψη. Και κυρίως γιατί δεν βλέπει η συντριπτική πλειοψηφία της χώρας ότι δεν έχει καμία σχέση το "παλιό με το νέο". Και ότι το πιο σάπιο παλιό είναι στον συριζα.

Θα πω όμως και μια ευγενική καλημέρα στον ντοκι. Που επιτέλους μετά από 3+ χρόνια τήρησε σιγή. Και δεν βγήκε και να υποστηρίξει αυτόν τον οχετο.

Φίλε ντοκι, είναι ένα βήμα. Εύχομαι να το κάνει όλη η " κολλημένη". Κοινωνία αυτό το βήμα της βουβης αποδοχής σε πρώτη φάση. Μετά θα έρθει το ανάθεμα προς αυτους...

Σίγουρα η χώρα εν έτη του 2018 δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με τις λογικές και τις μεθοδεύσεις και νοοτροπια τύπου συριζα η οποίου συριζα στο παρόν η μέλλον κάνει τέτοια αίσχη.

Την καλημέρα μου

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γραψου συνδρομητής βρε. .όχι μόνο ναυτεμπορικη. .Η να στην στέλνει ο σκακιστής μαζί με τον γαυρο ..

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλώς τον μανιοκαταθλιπτικό. Την αγωγή σου μην ξεχνάς να λαμβάνεις. Φιλάκια.

ArTaXiA είπε...

Αustin, καλή η πολιτική και να βλογάμε και τα γένια μας, ωστόσο..

Επί κυβέρνησης Τσίπρα

1) Επεβλήθησαν Capital Controls δεν άνοιξε ρουθούνι
2) Άνοιξαν επαγγέλματα κλειστά δεν άνοιξε ρουθούνι
3) Ξεκίνησαν χθες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν άνοιξε ρουθούνι
4) Μειώθηκαν συντάξεις, μισθοί δεν άνοιξε ρουθούνι
5) Μπήκε ΕΦΚΑ δεν άνοιξε ρουθούνι
6) Αυξήθηκε το φορολογικό βάρθος κατά 40% δεν άνοιξε ρουθούνι
7) Εφαρμόστηκαν φορολογικές διατάξεις που είχαν ψηφιστεί και κανείς άλλος δεν τολμούσε να εφαρμόσει και πάλι δεν άνοιξε ρουθούνι
8) Εκμηδενήστικαν όλα τα επιδόματα, δεν άνοιξε ρουθούνι.

Και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή.

Δεν μου αρέσει ο Τσίπρας, αλλά όλα αυτά τα έκανε και τα βλέπεις και στο φινάλε μπράβο του όσο κι αν δεν μου αρέσει και ματώνω γιατί η οικονομία επιτέλους μπήκε σε πορεία. Κι αν το παίξει και σωστά, σε μερικά χρόνια θα το δεις κι αυτόν να βραβεύεται όπως ο ΓΑΠ. Τα υπόλοιπα και στους υπόλοιπους ξύδι κι ας πρόσεχαν.

Μαύρος Κύκνος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=PbYnGKJ_4Y8

από το 11ο λεπτό και μετά ξεγυμνώνονται οι σκευωροί (πολιτικοί και δημοσιογράφοι) όμορφα και με αποδείξεις.

ArTaXiA είπε...

Στο 1.26


https://youtu.be/hWK2gD5D1t8

Μαύρος Κύκνος είπε...

Τάπες σε Κούλογλου και 3 δημοσιογράφους. Ειδικά ο Κούλογλου σε ολόκληρη την συνέντευξη μασάει τα λόγια του. Αδύνατον να καταλάβει ο τηλεθεατής τι λέει.

https://www.youtube.com/watch?v=LNSW7kKj_VY

ArTaXiA είπε...

Ρε Midas, τι συστρατευμένος είσαι εσύ σε εντεταλμένη υπηρεσία; Γράφω ένα σεντονάκι με το τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και μου έρχεσαι με βίντεο Άδωνη; Δηλαδή τώρα.... Σε πληρώνουν για τις παρεμβάσεις; Νομίζεις πως είμαστε ηλίθιοι και θα εκτρέψεις την κουβέντα σε τετριμμένα; Θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις; Να σου βάλω βίντεο Τσοχατζόπουλο που έλεγε θα λάμψει η αλήθεια και σκευωρίες και λάσπες και πήγε φυλακή; Δέκα άτομα παραπέμφθηκαν σε προανακριτική. Όχι από εμένα κι εσένα. Από άλλους βουλευτές. Συνάδελφούς τους. Που τους έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός. Ο ίδιος που αύριο θα εκλέξει τον Άδωνη που τόσο υποστηρίζεις. Θέλεις λίγο να περιμένεις το πόρισμα της επιτροπής; Ή νομίζεις πως με σαχλαμάρες θα πείσεις εμένα για κάτι.

Και να σου πω κάτι; Εμένα δεν θα με πείσεις. Τον Οπλαρχηγό δεν έχεις λόγο να τον πείσεις, δικός σου είναι, για ποιους τα βάζεις; Τρεις άνθρωποι είμαστε τέτοια ώρα. Έλα, συμμόρφωση!

Μαύρος Κύκνος είπε...

Φίλε Αρταξία μην έχεις την μύγα. Δεν αναφέρομαι σε εσένα αν και θα μπορούσα βάση του σχολίου σου 22 Φεβρουαρίου 2018 - 8:42 π.μ.

Δεν κατανοώ τον εκνευρισμό σου. Ηρεμία φίλε μου. Ηρεμία...


ArTaXiA είπε...

Ηρεμία θα σου συστήσω εγώ όταν θα έρθει η σωστή ώρα....

Μαύρος Κύκνος είπε...

Εγώ είμαι απόλυτα ήρεμος φίλε μου. Με ήσυχη συνείδηση.

ArTaXiA είπε...

Να βλέπεις.... Ενσυναίσθηση μηδέν. Αυτά είναι που φοβάμαι.

michele είπε...

Kαλημερα, καλημέρα σε ολα τα παλληκαρια! και τις κυρίες βεβαιως :)

Μαύρος Κύκνος είπε...

Να έχεις μια ευχάριστη ημέρα. Με ηρεμία και διαλογισμό. Θα σου κάνει καλό.

ArTaXiA είπε...

Ευχάριστη μέρα θα έχω αν δεν σε ξαναδιαβάσω σήμερα. Αλλά δεν το βλέπω με σένα που μπλέξαμε. Πιο εύκολα θα δώσω ΕΤΕ στα 0,324 παρά εσύ να πας να κάνεις καμιά δουλειά να ησυχάσουμε.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Να και η απάντηση προς το λιβανιστήρι που έκανες στον Τσίπρα:

Το φράγμα των 100 δισ. ευρώ «έσπασαν» για πρώτη φορά οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων προς το δημόσιο τον Νοέμβριο του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), καθώς διαμορφώθηκαν στα 100,739 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με τον Οκτώβριο κατά 988 εκατ. ευρώ.

Οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές (από τις αρχές του 2017) διαμορφώθηκαν τον Νοέμβριο σε 11,631 δισ. ευρώ έναντι 10,444 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, παρουσιάζοντας αύξηση κατά περίπου 1,2 δισ. ευρώ σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και σχεδόν όλο το ποσό αφορά φορολογικές υποχρεώσεις που έμειναν απλήρωτες από τους φορολογούμενους.

Οι παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο (που είχαν δημιουργηθεί πριν την 31-12-2016) διαμορφώθηκαν τον Νοέμβριο στο ποσό των 89,108 δισ. ευρώ με αποτέλεσμα το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών να ανέλθουν στο ποσό των 100,739 δισ. ευρώ.

Το σύνολο των οφειλετών προς το δημόσιο τον Νοέμβριο ανήλθε σε 4.207.117 άτομα, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 36.364 φορολογουμένους σε ένα μόλις μήνα. Οι οφειλέτες στους οποίους δύναται να επιβληθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχονται σε 1.783.858 ενώ όσοι βρίσκονται υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχονται σε 1.035.296, παρουσιάζοντας μέσα σε έναν μόνο μήνα αύξηση κατά περίπου 21.000 οφειλέτες. Η εφορία έχει τη δυνατότητα να επιβάλλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε άλλους περίπου 750.000 οφειλέτες κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλή σου ημέρα φίλε μου. Δεν θα σε ενοχλήσω άλλο σήμερα καθώς καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου.

ArTaXiA είπε...

Στο καλό, στο καλό.... Κρατιέμαι όπως διακρίνεις!

Μαύρος Κύκνος είπε...

Το βλέπω το βλέπω.

ArTaXiA είπε...

Και δεν μου λες, υποτιθέστω η κυβέρνηση παραιτείται σήμερα. Με αυτές τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τι σκοπεύει να κάνει ο αγαπημένος σου υπουργός;

Θα τις διαγράψει;
Θα τις κουρέψει;
Θα τις εισπράξει;

Διαλέγεις από τα τρία. Μη μου βάλεις βίντεο Άδωνη πάλι!

michele είπε...

Δεν βλέπω ιδιαιτερο ενθουσιασμο απο την αγορα για την αναβάθμιση,ειναι μια...κανονικη ημερα.

Σε λιγο, συμπερασματα και απο χθες.

μπαρμπαλιας είπε...

χαιρομαι επι τη επανακαμψη του ανθυποπυραγου .εδωσε αλλο χρωμα στη στηλη του μπλοκε

ArTaXiA είπε...

Μια κανονική μέρα θα ήταν εάν ήμασταν -1,80%, λόγω αμερικανού και λοιπών. Το ότι στεκόμαστε εδώ, είναι ήδη άθλος.

hippy είπε...

Καλημέρα

περιμένω να ξημερώσει η μέρα που κάποιοι θαμώνες θα πουν ένα, έστω μόνο ΕΝΑ επιχείρημα για να υποστηρίξουν τη θέση τους. Μόνο κραυγές και μελάνι. "Τάπες σε Κούλογλου και 3 δημοσιογράφους. Ειδικά ο Κούλογλου σε ολόκληρη την συνέντευξη μασάει τα λόγια του. Αδύνατον να καταλάβει ο τηλεθεατής τι λέει".

Who gives a shit about Κούλογλου βρε Μιδα? Τα πράγματα πάνε καλύτερα όπως ακριβώς γράφει ο καλλιτέχνης κι αυτό όχι μόνο επειδή ο Τσίπρας έφαγε φλασιά και την είδε αλλιώς αλλά κυρίως επειδή όλοι οι κατήφοροι της γης ΠΑΝΤΑ τελειώνουν κάποτε κι έρχονται οι ισιάδες. Όπως στη Ρωσία μετά τον αχρείο Γέλτσιν, στο Μεξικό το 1998, στην Αργεντινή πρόσφατα και προσεχώς στη Βενεζουέλα. Και σ΄ένα χρόνο από τώρα ο συριζα θα παραδώσει τη σκυτάλη από πολύ καλύτερη θέση για την διακυβέρνηση της χώρας. Τελεία, παύλα. Τώρα αν σας αρέσει να μιζεριάζετε...τι να πω? Γούστο σας καπέλο σας.

Χθες σκέφτηκα για μια στιγμή να δω Βουλή. Τελικά με νίκησε η συμπάθεια προς τους κυρίους Αντωνίου και Κυριακίδη και είδα τη "μουρμούρα". Γέλασα σε αρκετά σημεία..."το γέλιο μακραίνει τη ζωή" λένε....συνεπώς επένδυση.

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Hippy. Μόνο εσύ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω τελικώς.... <3

hippy είπε...

Καλά αυτό με τα ληξιπρόθεσμα είναι η επιτομή της κακοδαιμονίας της χώρας που θέλει τάχα και κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

5,7 δις (δισεκατομύρια) πρόστιμο έριξε ο μαλάκας Αλογοσκούφης πρόστιμο στην Ακρόπολις ΑΧΕ για "ισοσκελίσει" τις υπερβάσεις του προυπολογισμού του το 2007...5,7 δις σε μια εταιρεία με "σκάρτα" 10 εκατ ίδια για προμήθειες 500 χιλιάδων για το σκάνδαλο των δομημένων που επέτρεψε ο γαμπρός του Εβερτ (Δούκας).

Ποιος υπουργός θα τολμήσει να διαγράψει τα ποσά που είναι αδύνατον να εισπραχθούν απ΄τις χρεοκοπημένες εταιρείες? Δίχως να τον πουν οι αμόρφωτοι ελληναράδες προδότη και να τον στήσουν στα 5 μέτρα?

kostas είπε...

Artaxia δεν πας να παρεις καποιο ηρεμιστικο?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια..εγω δεν είμαι κανενός.. μόνο στον Θεό πιστεύω.

michele είπε...

Παμε να βαλουμε μια ταξη:

Προσπαθούμε να εξασφαλισουμε καμια βοηθεια απο Βενεζουελα, Ρωσια, Κινα: Τον πίνουμε
Προσπαθουμε να απειλήσουμε ΕΕ και ΔΝΤ (να αλλαξουμε και τηνΕυρωπη):Τον πίνουμε
Προσπαθούμε να διαπραγματευτουμε και να ..παλέψουμε Μνημόνιο 3: Τον πίνουμε
Προσπαθούμε φέρνοντας Ινστιτουτο Φλωρεντιας για 4 καναλια: Τον πίνουμε
Προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν αχυράνθρωπο με δανειακια απο Αττικης: Τον πίνουμε.
Προσπαθούμε να εκβιάσουμε Στουρνάρα να παραιτηθεί: Τον πίνουμε.
Πουλάμε μαλακία για λίστες Μποργιανς- Λαγκαρντ κλπ : Τον πίνουμε
Προσπαθούμε να διαχειριστουμε μεταναστευτικό : Τον πίνουμε.

Απολαμβανει η Ευρωζωνη υψηλους ρυθμους αναπτυξης-ρεκορ και χαμηλων επιτοκιων, προβλεπουμε 2,7% αναπτυξη αλλα..: Τον πίνουμε.

Θετουμε θεμα με Σκοπιανο προσπαθώντας να "διασπάσουμε" την ΝΔ ,γίνεται ενας ογκώδες συλλαλητήριο: Τον πίνουμε .

Και αφου τον πίνουμε παντού, βγαζουμε και το novartis να σπιλώσουμε πολιτικους αντιπάλους, βγαινουν αυτοι ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ κράζουνε ,βγαινουμε εμεις σις 12 η ωρα το βραδυ,λεμε κατι για πολιτικες ευθύνες,τον πίνουμε και κει.

Βέβαια καταφέρνουμε να ψηφίσουν:


Συριζαιοι,αριστεροφασιστες,δεξιοφασιστες,ακροδεξιοιανελ, κομμουνιστες. ΑΓΚΑΛΙΑ.

Τα πράγματα πάνε καλύτερα. Είναι σαφές. Στην υγεία, στην παιδεία, στα εθνικά θέματα, στην οικονομία, στην δικαιοσύνη. ΑΜΕΕΕΕ

hippy είπε...

Μιχάλη σου έχω ερώτηση (επειδή απ΄τη γραφή σου φαίνεται να ξέρεις μερικά πράγματα από μέσα στην δεξιά παράταξη). Ξέρεις μήπως γιατί ο Σαμαράς καρατόμησε τον κ. Γεωργιάδη απ΄το υπουργείο υγείας τον Ιούνιο 2014? Δίχως μάλιστα (αρχικά) να του δώσει κανένα άλλο πόστο? (τον έβαλε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ τρεις μήνες αργότερα)

Η απορία μου είναι πραγματική, δεν έχω κρύψει άλλωστε την εκτίμηση μου για την ακεραιότητα, την εργατικότητα, την ευρυμάθεια του Άδωνη. Σε αντίθεση με τον λαικιστή καιροσκόπο πρωθυπουργό του που "έφαγε" τον ευεργέτη του.


michele είπε...

Ηλια δεν γνωριζω το γιατι: Ο πρώτος υπουργος Υγειας του Σαμαρα ηταν ο Λυκουρεντζος, καθισε 1 χρονο.Μετα ο Αδωνις καθισε κι αυτος ακριβως 1 χρονο. Ηρθε ο Βοριδης ο οποιος ηταν τοτε κοινοβουλευτικος εκπροσωπος και εγινε ο Αδωνις κοινοβουλευτικος εκπροσωπος.

Μετα τις ευρωεκλογες του 2014 εγινε ΑΣΤΟΧΟΣ ανασχηματισμος επι το λαϊκότερον λογω του αρνητικου αποτελεσματος των ευρωεκλογων κατα τη γνωμη μου.

Δεν ξερω να υπηρχε ειδικός λογος.Η προσπαθεια μειωσης φαρμακευτικης δαπάνης συνεχιστηκε κανονικα.

Δεν καταλαβα ποιον ακριβως λες "καιροσκόπο". Αν εννοεις τον Σαμαρα, διαφωνω. Οτι εκανε λαθος κατοπιν της ΛΑΙΚΗΣ υποδειξης ( χαχα) συμφωνω απολύτως.

hippy είπε...

Ωπα, 2η ερώτηση

Γιατί "θετουμε θεμα με Σκοπιανο προσπαθώντας να "διασπάσουμε" την ΝΔ?"

Και όχι προσπαθούμε να βγάλουμε ένα αγκάθι 25 ετών απ΄τα πλευρά της χώρας ώστε ν΄ανακουφίσουμε τις επόμενες γενιές από ένα πρόβλημα? Απ΄το οποίο θα μας είχε απαλλάξει ο κ. Κων. Μητσοτάκης εάν τον είχε αφήσει ο καιροσκόπος υπουργός του?

μπαρμπαλιας είπε...

οποία εκπληξη σημερα...
ο ...χάλιας δεν κανει +10%.
ο Ανδρε προλαβε και εχωσε.
ευκαιρια επαναγορας για τους εσω γιγνωσκονδες

michele είπε...

Ηλια, επειδη πιστευω οτι παρακολουθεις σε γενικες γραμμες την πολιτικη. Το θεμα ηρθε ξαφνικα με ΠΙΕΣΗ του εξωτερικου παραγοντα και ιδιως για να αποτρεψουν τους Ρωσους να χωνονται στα ποδια μας.Και οι Σκοπιανοι το θελουν διακαως να ενταχθουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ

Το επισπευδον κρατος λοιπον ειναι η ΦΥΡΟΜ. Ανετρεξε στα δημοσιευματα προ μηνος και θα καταλαβεις οτι "χρησιμοποιηθηκε" ωστε να παραξει προβλημα εσωκομματικο στη ΝΔ που εκανε τριπλα φυσικα.

Οι ανθρωποι προσπαθησαν να υποβαθμισουν το συλλαλητηριο της Θεσσαλονικης λεγοντας για γραφικους ,ακροδεξιους κλπ και ετσι εφαγαν ενα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ εδω. Μετα απο αυτο βγηκε..απο το συρταρι η novartis.
Elementary Watson:)

Θα καταλαβαινα την αιτιαση σου,ειναι ΛΟΓΙΚΗ αλλα ερωτω: Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι οι ανθρωποι αυτοι δεν ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ αστικό κομμα;

Andreas D. είπε...

Μπάρμπα,
καλώς ή κακώς έχω πολλά ακόμα...

βέβαια εσύ κάνεις πλάκα και καλά κάνεις...
περιμένω και την "πιότητα" να ανέβει αλλά μάταια...

χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλημερα σε ολους.Οσον αφορα τα πολιτικα νομιζω οτι συμφωνειτε ολοι μεταξυ σας και δεν το ξερετε.Και αυτο διοτι οι διαφωνιες σας ειναι πανω σε διαφορετικα πραγματα.Δλδ δεν συμφωνειτε ολοι οτι χασαμε χρονο με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ?Οτι γυρισαμε πολυ πισω σαν οικονομια(πραγματικη και ΧΑΑ)?Οτι αν εμενε η ΝΔ πανω τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα απο οτι ειναι τωρα(ασχετα με το πιο κομμα υποστηριζει ο καθενας) και πολλα αλλα.Στο ΤΩΡΑ σιγουρα τα πραγματα πανε καλυτερα αφου τα μηδενισανε.Αλλα που πανε καλυτερα?Στα νουμερα η στην κοινωνια?Δυστυχως χθες ειδαμε τι Βουλη εχουμε.Στα του ΧΑΑ τωρα η αγορα ισορροπει και οταν ισρορροπει σου δειχνει τα σημεια που πρεπει να τοποθετηθεις αναλογως την οπτικη σου.Αυτο ειναι καλο γιατι καλο δεν ειναι μονο να ανεβαινει η να πεφτει(και αυτο καλο ειναι) αλλα και να σου δινει ξεκαθαρα σημεια.Αυτα.Art μαρεσεις και πιστευω οτι επιτιδες τσιγκλας.Η αληθεια ειναι μια και την ξερουμε ολοι

austin είπε...

Αρταξια σε όλα αυτά θα συμφωνήσω που έβαλες ως μπουλετς.

Το θέμα δεν είναι όμως ότι τα περνάει μόνο και χαιρόμαστε εμείς (αφού πρώτα στον μέσο επενδυτή πήραν και τα σωβρακα). Το θέμα είναι ότι μια τέτοια κοινωνία δεν μπορεί να υποστηρίξει κανένα παραγωγικό μοντέλο.

Εξού και γιατί έρχονται και μας έχουν πάρει τα πάντα. Και δεν εννοώ την δεη κτλ, αλλά ότι θέλουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το παίρνουν.

Εβαλα το χθεσινό παράδειγμα (το οποίο δεν έχει να κάνει με κουλτούρα λαού, αλλά με νέα τάξη πραγμάτων). Αυτη η νέα τάξη πραγμάτων, σε συνδυασμό με την νοοτροπία μας εδώ στην μπανανια μπορεί να είναι καταστροφική.

Και στην Βενεζουέλα το χρηματιστήριο είχε πάει στον θεο και τι έγινε; το θέμα είναι να έχουμε ένα εύρυθμο περιβάλλον να δραστηριοποιηθουμε. Που πάνε καλύτερα τα πράγματα;
στους μακρο δεικτες και στην επελαση των φαντς;; και ακομα και αυτον απο οτι βλεπω πανω που ξεκινησε το χαα να κινειται και να ερχονται οι γελοιοι και φτιαχνουν ενα σκανδαλο.

και μην μου πειτε οτι αυτο δεν χαλαει λιγο το οικονομικο περιβαλλον...

εν κατακλειδι. το οτι περασε ολα αυτα χωρις να ανοιξει ρουθουνι ειναι λογω "βλακειας" του ελληνικου λαου. το οτι τα περναει και δεν ανοιξε ρουθουνι ειναι για πολυ πολυ καλο των ξενων. αφου οταν μου βαζει εμενα 70% φορολογία και στον ξένο που έρχεται εδώ δεν βάζει ούτε την μισή, τότε τι να κάνω το μη άνοιγμα ρουθουνιου.

michele είπε...

Τωρα, οποιος αντιλαμβανεται τους διεθνεις συσχετισμους καταλαβαίνει οτι δεν θα αποφευχθει μια διπλη ονομασια με το Μακεδονία μεσα.

Προσωπικα και εφ οσον οντως καταλαμβανουν γεωργραφικα ενα μερος της Μακεδονιας δεν με ενοχλει να εχουν προσδιορισμο, ΧΩΡΙΣ αλυτρωτικα και με αλλο συνταγμα.
Αυτο μπορει να γινει, εξαρταται και απο αυτους.

Το οτι ο κοσμος βγηκε στους δρόμους να διαμαρτυρηθει, ηταν ( για πολλους λόγους ) ενα θετικό γεγονος. Εγω δεν πηγα,εχω αλλη αποψη για την εξωτερικη πολιτικη.
Και διαμαρτυρομαι καθε μερα απο εδω μεσα για τους απατεωνες,σας τα εχω κανει τσουρέκια :))

hippy είπε...

Κοίτα Μιχάλη εμένα μ΄ενδιαφέρει η ουσία...είναι σωστό να λυθεί "πολιτικά" το θέμα του Σκοπιανού ή όχι? (πολιτική = η τέχνη του εφικτού).

Πιθανολογώ (δεν γίνεται να είμαι σίγουρος) πως οι συριζαίοι μες στην αλαζονεία τους πιστευαν ότι μόνο αυτοί κατέχουν την αλήθεια και το πιστεύουν ακόμα. Αλλά όπως σωστά είπε η Περιστέρα "δεν κατέχουν την εξουσία". Οπότε εστιάζω σ΄αυτό. Ότι οι ευρωπαίοι προστατεύοντας φυσικά τα δικά τους συμφέροντα (που όμως τα περισσότερα ταιριάζουν με αυτά της χώρας) μας έλκουν προς την κανονικότητα. Αν έσπαγαν και το απόστημα στην έγκαιρη απονομή δικαιοσύνης...

hippy είπε...

Νομίζω ότι πριν τα μπάνια του λαού το μαγαζί θα ξανακινηθεί προς τα 900-920 κι εστιάζω εκεί. Ο Κορρές μας έδωσε κάποια ρευστότητα, δεν βιάζομαι να την τοποθετήσω στην αγορά, σκέφτομαι να περιμένω την ΑΜΚ της Αττικής που λογικά θα μας την αυγατίσει. Εννοείται πως οι χθεσινές επιλογές του φίλου Lorac με βρίσκουν σύμφωνο

austin είπε...

Και κάτι ακόμα παιδιά μικρά και μεγάλα, αλλά απευθύνομαι κυρίως στα μεγάλα.

Η μιρλα από πλευράς μου τουλάχιστον, έγκειται ότι εδώ και μια 8 ετια δεν υπάρχει ένα ομαλό περιβάλλον. Και πάνω που πηγε να γίνει κάτι ήρθε αυτό το πράγμα και το έκανε ακόμα πιο ανώμαλο. Ξέρετε, εσείς οι μεγάλοι, αν κάνατε ένα καλό κουμάντο, τώρα θα μπορούσατε να έχετε μια νορμάλ και ήσυχη ζωή και να είναι αδιάφορο αυτό που κάνει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο συριζα και όποιος άλλος.

Εδώ όμως στην γενιά μου καίγονται χρόνια και καίγονται τα χρόνια που μπορείς να ξεκινήσεις κάτι για να σου φέρει καλύτερα χρόνια στο μέλλον. Και μπορείς να κάνεις υπομονή για τα λάθη του παρελθόντος μια πενταετία για παράδειγμα. Εδώ εμείς για να κάνουμε κάτι "καλό" θα χρειαστούμε αθροιστικά καμία 15 χρόνια.. Ο χρόνος περνάει και δεν έχουμε την πολυτέλεια του οποίου συριζα να θέλει να κάνει γελοιότητες και να φρενάρει την οποία ορμή για καλύτερες μέρες. Και το μόνο που κάνει για τον μέσο Έλληνα εδώ και 3 χρόνια (άσε πως φρέναρε στην αντιπολίτευση και το πεζοδρόμιο) είναι να τον πηγαίνει πίσω, σε αντίθεση με τους κερδοσκόπους που τους έχει πάει πολύ μπροστά!

michele είπε...

Eιναι ομως και η επιλογή του δυσαρεστου εναντι του καταστρροφικου.Το τι επιλεξαμε το 2015 ειναι σαφες.

Συμφωνω πως καποια θέματα πρέπει να λυθούν και μας έλκουν προς την κανονικοτητα. Καμια φορά λίγο ανορθοδοξα.
Πχ η Μερκελ βλέπει οτι γίνεται ογκώδες συλλαλητηριο,αρα ευαισθησία λαου και υποδεχόμενη χτες τον Ζαεφ μιλάει για Μακεδονα πρωθυπουργο. Αυτο σημαίνει ότι γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την ελληνική κυβερνηση καθως έχει μάθει πια κι αυτή. Σου λέει όλα τα περάσαμε θα περάσουμε κι αυτό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Εσιες πιστευετε οτι με τοσα ανοιχτα μετωπα ειναι σωστο που ανοιξε το θεμα της novartis?Τωρα που πρεπει να δειξουμε συσπειρωση?

michele είπε...

Eπαναφερω το σχολιο του ΑUSTIN που σβηστηκε κατα λαθος ,μαζι με του ΤΡΙΜΆΛΑΚΑ

"Α και για να κλείσω το σκεπτικό μου.

Στην αγορά εδώ αν είναι μάγκας και διορατικος κάποιος (δεν είμαι επ ουδενί) τραβάει μια πώληση και σορτ και δεν τον νοιάζει ακόμα και ο μαδουρο να έρθει.

Στην επιχείρηση έχει σορτ;; έχει τν δυνατότητα να μείνει έξω και να περιμένει καλύτερες μέρες;; και ειλικρινά, όπου και αν στραφώ στην αγορά πέραν του καφέ και του χρόνου τροφίμου (που και αυτό τρώει σφαλιάρες ενίοτε) η μάζα λέει ολοένα και χειροτερα...και μόνο πολύ μεγάλοι παίκτες λένε κάπως καλύτερα."

michele είπε...

Ρε double ειναι ερωτηση αυτη παλληκαρι μου; τι σωστο; Απατεωνες ειναι τι δεν καταλαβαινουμε. Ισαποστακηδες θα το παιξουμε.

Το κραταγαν για προεκλογικο, εγινε το συλλαλητηριο,σου λεει ας βγαλουμε κι αυτο. Κακοσχεδιασμενα μαλιστα.

μπαρμπαλιας είπε...

φιλε Λιακο Η. 12.14...
αν πιστευεις οτι τα αθωα περιστερια ,μετα απο τρια χρονια πραγματικης εξουσιας ,και αρκετα πολλα εξωκοινοβουλευτικα ,...δεν κατεχουν πραμα ,εισαι λαθος.
σμπαθα με

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα Μιχαλη μου.Τι δεν καταλαβαινουμε?ελα μου ντε?Ο στοχος επιτευχθει ομως.Και το βασικοτερο ο διχασμος παντου.Απο τα blogs μεχρι το πεζοδρομιο.Εδω κατεβηκε τοσος κοσμος στο συλλαλητηριο και αντι να το εκμεταλευτουν καναν το ασπρο μαυρο.Τεσπα.Παμε στο ΧΑΑ.

michele είπε...

Βρε περνα μια μερα που εχω να σε δω καιρο να κατσεις να πιουμε κανα καφε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Μικελε EXAE στον ημερησιο 200αρη και παει για τον εβδομαδιαιο?Πλησιαζει και κοντα σε στηριξη?Αν και δεν μου η πτωση του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Θα ερθω Μιχαλη μου.Σε πρωτο χρονο μονοι μας και σε δευτερο θελω και Art.Ασε εφαγα και ενα πακετο με την μηχανη και μου εχει κοψει το κεντρο χαχαχα.Ολα καλα ομως

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οι Βενεζουελανοι έχασαν κατά μέσο ορο 11 κιλά μέσα στο 17 από την πείνα. .Η έρευνα έγινε από 3 πανεπιστήμια της χώρας. ..Να ένας λόγος να ψηφίσω Τσιπρα. .θα γίνω φέτες. .

michele είπε...

Γρηγορα να τη φτιαξεις να πεταχτεις ψηλε! Οπως τα λες για ΕΧΑΕ ,επομενη στηριξη 4,90

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ευχαριστω Μιχαλη!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κ εγώ σημερα έδιωξα τα Κορρέ αλλα τα αλλα μικρά που κοιτάω δεν εχουν ομορφες τιμες αγαπητέ ΗΙΡΡΥ.

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρεα ...11.59
δεν κανω πλακα γιατι το χαρτι με τη συμπεριφορα του και το σφιχτο μαζεμα ,αλλα δειχνει.
"προσωπικα" θα βαστουσα ...αλλα εχει στενη πορτα
φιλικωτατα μπαρμπας

JimMarkus είπε...

μόλις έδωσα και τα ολίγα ΠΑΠ που είχα κρατήσει... αν καταφέρει να υπερβεί την απόκλιση στον rsi που κάνει κρα για πεντάρι και λήξη του παρόντος ανοδικού ασ βγάλουν και οι επόμενοι, αλλιώς ραντεβού πιο χαμηλά

michele είπε...

Γινεται μια κίνηση στον ΔΤΡ πλησιάζουμε και την κατερχόμενη του γραφήματός μας

hippy είπε...

Ο/Η Alexandratos-Kaboul Tsipras Market είπε...

Κ εγώ σημερα έδιωξα τα Κορρέ αλλα τα αλλα μικρά που κοιτάω δεν εχουν ομορφες τιμες αγαπητέ ΗΙΡΡΥ

Θα συμφωνήσω μαζί σου Γιάννη. Προσωπικά στα μικρά-κι ας μην μοιάζει ευκαιριάρα-μ΄αρέσει η ΑΣΚΟ (δικά μου τα μισά που αγοράζουν στο 1,90) και στα μεσαία η ΤΕΝΕΡΓ. Θεωρώ ελάχιστα πιθανό ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το χρέος και το μαγαζί να σέρνεται. Εάν έχω δίκιο και τα τραπεζικά θα έχουν εύκολα 15%-20% αλλά ιδανικά θα ήθελα να έχουμε ολοκληρώσει την δαγκωνιά που ελπίζουμε στην ΑΤΤ μέσω δικαιωμάτων στην ΑΜΚ (σαν πρωτο δείγμα ότι πλησιάζει η ώρα περιμένω αναστολή των ΣΜΕ)

Ilias D είπε...

Τι θα γινει μ αυτον τον μαλακα ρε παιδια;

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Λιακο

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ilias D είπε...

γεια σου ρε μπαρμπα(πικραμενε απο τον γαυρο Αλαφουζο...χαχαχα)
Καλησπερα σε ολους.

Ilias D είπε...

Μετα το σβηστηρι το σχολιο μου εμεινε κατω απο τον συνονοματο(κο hippy).....δεν απευθυνοταν σ αυτον βεβαια
.

michele είπε...

Α ζεις εσυ καλε ; χαχα καλα θα εισαι για να σε βλεπω

Ilias D είπε...

μια χαρα φιλε μου....παρολη την παρολα απο τον ανηψιο του μαστρο Στελιου με το μυστρι....κ την ετεροκλητη παρεα του.
ΥΓ.Σε πηρε τηλ ο ξεδερφος;

Andreas D. είπε...

Γεια σου Ηλία

σε "αφησα" σκοπίμως...

χαχαχα

Ilias D είπε...

γεια σου Andrea(απεφυγα το Ανδρεα η Αντρεα....χαχαχα)
ποσο εγινε η μικρη;(η πρωτη).

Ilias D είπε...

5;

Andreas D. είπε...

θα γίνει 6 τον Ιούλιο...
3 η μικρή τον Μάρτιο...

michele είπε...

Ο ξαδελφος οχι δεν με πηρε,εκτος αν ειναι αγνωστο το τηλεφωνο του,μερικα δεν τα σηκωνω.Πες του να μου στειλει μηνυμα πρωτα

michele είπε...

Nαυπακτος κανει ογκο Πασχαλη

Ilias D είπε...

Μα δεν του ειπα το ονομα σου...το κρατησα για εκπληξη...θα σε επερνε κ θα σουλεγε απλως ποιος ειναι.

michele είπε...

αχα μην του λες.Πες του στειλε του ενα μηνυμα :)

michele είπε...

Κινηση πανω απο το 845 με ενδιαφερον και πανω αυτη τη στιγμη ο ΔΤΡ παο 932

Ilias D είπε...

οκ...οταν τον δω...ειναι στο ΕΣΥ Διαβατων(διευθυντης νομιζω) κ με τοσους μεταναστες στο χοτ σποτ παει με τις παντες.

michele είπε...

ΜΟΗ κακό κλείσιμο αν κλείσει εδω ( 18,10)

michele είπε...

Μαζευει η ΜΟΗ ( μας ακουνε) 18.20

SCALPER είπε...

Δεν ειμαι εγω!!!!!

Andreas D. είπε...

και ΕΕΕ -1,25%...

michele είπε...

Ωχ Ηλία ειναι και καλό παιδι αυτος,παντα εξυπηρετικος

Scalper δεν εισαι αυτος που ειπα ; σορρυ αν οχι

JimMarkus είπε...

1.79 ευρά ο Ελλάκτωρ! Που είναι το κράτος; Χαχαχα

michele είπε...

Ειπαμε, 1,83 ειναι το σημειο,γι αυτο ειχα πει στο γυρισμα στο Mida νομιζω οτι ειχε πολυ σφιχτο stop loss στο 1,64

SCALPER είπε...

Εννοω...δεν ειμαι εγω που αγοραζω..:-):-)

JimMarkus είπε...

Είχε ναι... 163 θα ήταν καλύτερα με τέτοια ρηχή αγορά και πάντα κοιτάμε τα κλεισίματα όταν έχουμε 4άρια.

michele είπε...

Α ναι το καταλαβα αυτο Πασχαλη !

michele είπε...

50 εκ καθαρος τζιρος, στα ορια των σημειων, λιγο πανω απο 845 ο ΓΔ λιγο κατω απο 932 ο ΔΤΡ ( 930,03)

ελλακτωρ-τενεργ-μιγ πολυ καλές ΜΟΗ-ΕΥΔΑΠ υποτονικες ) ΜΟΗ σε τεχνικό οριο σημαντικο