Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΦΦΓΚΡΠ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΦΦΓΚΡΠ: 60 ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ...

Μετά το πρώτο limit down  της μετοχής ( 4/5) και το χαμηλό ( 6,44 - 8/5) ξεκίνησε μια πορεία αποκατάστασης της τιμής με δημιουργία  ενός  ανοδικού σφηνοειδούς σχηματισμού ( rising wedge)  E1- E2.

Στατιστικά, στα 2/3 των περιπτώσεων πρόκειται για σχηματισμό που λύνεται καθοδικά, χωρίς όμως να είναι ευκαταφρόνητο και το υπόλοιπο 1/3 των περιπτώσεων, της ανοδικής λύσης.

Εδω σε ωριαίο time frame, είναι σαφές ότι ενδεχόμενη απώλεια του 8,80 θα έχει ως αποτέλεσμα και την καθοδική λύση με επόμενη στήριξη την S στα 8,21 ευρώ.
 Καθοδική διάσπασή της θα αυξήσει τις πιέσεις των πωλητών στο ήδη βεβαρημένο κλίμα, με συνέπεια την επιστροφή προς τα χαμηλά της περιόδου.

Αντίθετα μια κίνηση ανοδικής λύσης ,με πρώτη διάσπαση των 9,47€ θα αυξήσει τις προσδοκίες και τις πιθανότητες για κλείσιμο του gap στα 10,74€ που λειτουργεί πλέον ως σοβαρή αντίσταση.

21 σχόλια:

Paolo GG είπε...

HSBC says today
 Greece appears to be on track for a "clean" bailout exit…
 …and the IMF might join for one victory lap signing off the debt
sustainability analysis which could boost investor confidence
 Growth is back but to lift long-term growth potential, the
country needs to attract more FDI
λες ?? κι εγώ γιατι δεν τη βλέπω τη ρημάδα την ανάπτυξη ?

καλημέρα.

ArTaXiA είπε...

Bonjour bonjour

Όταν θα φτάσεις να τη δεις φίλε, μου θα είναι ήδη αργά....
Θα πουλάμε!

μπαρμπαλιας είπε...

χθες ρωτησα για τον σπαρτακο...που αγοραζεται.
ουδεις.
μηπως ο Αταραξιας καμμια ιδεα;
με ζεαουρ

Andreas D. είπε...

http://spartakos-dei.gr/

ArTaXiA είπε...

Δεν αγοράζεται μπάρμπα μου.

michele είπε...

Καλημερα ,καλημέρα σε όλους :)

Geopard είπε...

Καλημέρα σε όλους , έχει δίκιο ο monsieur ArTaXiA εάν θες να κοιμάσαι ήρεμος τα βράδια μακριά από ΔΕΗ ρώτα και εμάς που την έχουμε και χωρίς μόχλευση παρακαλώ και με χρήματα που δεν μας χρειάζονται , άντε για κάνα γρήγορο μπες βγες και αν χειρότερη και από σαπάκι έχει καταντήσει τι και αν έχει αρκετά asset's με το κηφηναριό που έχει εκεί μέσα προκοπή δεν θα δει, κανονικά πρέπει να απολύσει τους πάντες και να τους επαναπροσλάβει με νέες συμβάσεις , αλλά σιγά μην γίνει αυτό ποτέ στην Ελλάδα του πράσινο μπλε κόκκινου ήλιου

michele είπε...

Υπομονη θελει το χαρτι Geo, ηταν γενικως δυσκολη εβδομαδα αυτη, κραταει ενα τεχνικο σημειο η ΔΕΗ της ετυχε και αυτο με τα ΕΛΤΑ και εδεσε το γλυκο

Andreas D. είπε...

Για τον Μικρό:

https://www.profileplan.com/

Θανασης Κ είπε...

Καπλαζει η profile...κ γω μ@λ@κιστηκ@....ΓΑΜΩ ΤΟ

Gerry είπε...

Μεταφέρω ερώτηση σπό τη χτεσινή ανάρτηση: "Κύριε Lorac πώς εξηγείτε όμως την εξευτελιστική αποτίμηση της ΔΕΗ στα 500 εκ€? Τη βλέπετε να παραμένει σε αυτά τα επίπεδα ή οι εξελίξεις το α' εξάμηνο του 2018 θα δικαιολογήσουν πολύ καλύτερη αποτίμηση?"

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας! κ.Gerry κάνω κόπο και σας γράφω τέτοια ώρα, αλλά σας τα είπε χτες και ο κ.Τάκης , τα επαναλαμβάνω και εγώ τώρα. Η μετοχή είναι υψηλού ρίσκου. Άμα ήταν φυσιολογική εταιρία θα ήταν σε άλλες τιμές Πόσο δεν ξέρω αλλά βάλτε για χάρη της κουβέντας ένα EBITDA X 5

Σας επαναλαμβάνω και την άποψη μου από το καλοκαίρι του '16 Η εταιρία έπρεπε να κλείσει. Να αλλάξουν όλα και να ξαναξεκινήσει. Αυτό όμως δεν είναι πρακτικά δυνατό.

Οπότε τα 500 από το μηδεν είναι τεράστιο νούμερο. Αλλά και τα 500 από τα πχ 5-6δις είναι πολύ κάτω.

Αλλά πως θέλετε να φτάσει τώρα τα 5-6δις όταν πχ της επιβάλλουν ΚΟΝΟΜΕ και δεν ανοίγει ρουθούνι ή κλέβει πχ ο ΕΛΤΑ και δεν μπαίνει από χτες στις στήλες των δικανικών νέων??

Για να μη σας κουράζω άλλο όταν ήταν ψηλότερα -δεν θυμάμαι πόσο και πότε- σας είπα ότι θα δούμε νομίζω τα 2. Εεε τώρα σας ξαναείπα ότι εδώ και στο 1,80 ξανα-είμαι θετικός ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ πάντα!

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλησπέρα. Με τα κέρδη των trade σε ΦΦ αγόρασα σήμερα ΔΕΗ στο 2.32€.

Εγώ πάλι νιώθω ότι θα κοιμάμαι σαν πουλάκι μαζί της.

Χαιρετώ.

michele είπε...

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με LORAC για ΔΕΗ τεχνικα το χαρτι ακολουθει τα νούμερά του ειναι δυσλολο να πεις αα θα παει 1,80 ,α θα παει 3

το σιγουρο ειναι οτι τωρα ενσωματωνει στην αποτιμηση τα 3 κακα της μοιρας του και μπορει και παραπανω

Gerry είπε...

Αγαπητέ κ. Lorac σας ευχαριστώ για τον κόπο σας να απαντήσετε.
-Πάντα με εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

Lorac είπε...

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2018/03/blog-post_26.html#more

Εδώ και ο Μιχάλης μας τα γράφει όλα φόρα παρτίδα. Οπότε (προσέξτε διατύπωση) "Ως σύστημα έχουμε τη μέγιστη δυνατή πληροφορία στο ελάχιστο κόστος"

και "οι τιμές της ΔΕΗ ως μεταβλητές, λόγω έντονων διακυμάνσεων (volatility) σε σχέση με τον μέσο όρο τους, συσσωρεύουν μέσα τους μεγάλη πυκνότητα πληροφορίας ανα μονάδα χρόνου. Το φαινόμενο αυτό απαντάται πριν από ..... με βάση όμως εμπειρικά στοιχεία και όχι μαθηματικά.

Andreas D. είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/koyiz-se-poion-klado-mia-dysaresti-exelixi-tha-epanaferei-se-protagonistiko-rolo-ton-omilo-kokkali/

michele είπε...

Γενικα ενδιαφερον αυτο το link Ανδρεα

michele είπε...

Οι αλλοι βαλανε οτι θα παρουν 1,5 δισ απο κανναβη και οι γερμανοι γραφουν οτι το ολιστικο προγραμμα δεν αξιζει ουτε το χαρτι που ειναι γραμμένο

Κλασσικα

michele είπε...

Καλο, ενδιαφερον κλεισιμο με τζιρο 40 εκ τεχνικα πολυ καλός ο ΔΤΡ στις 994,07 μον ( πρωταγωνιστρια η ΕΤΕ σημερα (+3,25%)

τρυπησε ενδιαμεση στηριξη του γραφήματός μας το ΦΟΛΙ στο ωριαιο προς τα κατω κλείνοντας απο πανω με ενδιαφεροντα ογκο.
Παραμενει η επικινδυνοτητα στο χαρτι και η μεγαλη μεταβλητότητα

Μεγαλη κινηση του ομιλου ΙΝΤΚΑ ( +8,89%) ΙΝΚΑΤ (+6,15%)

Andreas D. είπε...

Πες κάτι και για το ΠΡΟΦ (β)ρεεεεεεεεεε

αχαχαχαχα