Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΑΛΦΑ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

AΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ...

Η καθοδική διάσπαση της S2 , προσέδωσε αυξημένη πτωτική ορμή στην μετοχή με αποτέλεσμα και της διάσπαση της L2 στο 1,81.

Σημαντικό είναι ότι διασπάστηκε καθοδικά και η γραμμή τάσης F θέτοντας σε κίνδυνο την μεσοπρόθεσμη τάση  της μετοχής,  στόχος δε παραμένει η ζώνη  D [ 1.65-1.68].
Στο θετικό σενάριο , ο τίτλος πρέπει να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ ,κάτι που θα της επιτρέψει την προετοιμασία ανοδικής τμήσης των 1,90  της S2.
Aν αρνηθεί να την υπερβεί , θα επανέλθουν οι πτωτικές διαθέσεις και ο στόχος της D θα επιτευχθεί.

Διαφορετικά, η υπέρβασή της S2  θα δώσει κίνηση προς  το 2,02 της Χ, επαναφέροντας την σε ανοδικό momentum και θέτοντας σε τροχιά επανακατάκτησης  της μεγάλης δύσκολης ζώνης  2,10-2,30 

70 σχόλια:

aris είπε...

Καλημέρα Μιχάλη,Καλημέρα παίχτες.προ ημερών ειχα αναφερθεί στην αίσθηση μου οτι βρισκόμαστε στην ηρεμία πρίν την Καταιγίδα.Ε,λοιπόν η καταιγίδα ήρθε και αυτά είναι τα πρώτα στάδια της.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλημέρα, δε χρειάζεται να φοβάστε για τιποτα, αγοράστε ομπρέλες, μη βγαίνεται απο το σπίτι, η τέλεια καταιγίδα έρχεται...
η συνέχεια επι της οθόνης :)

ArTaXiA είπε...

Αχ βρε παίκτε μου...

Όταν οι γκουρούδες είχαν οράματα και ξεφορτωνόντουσαν με μαρκετιές, δεν ήσασταν εδώ. Τώρα έχει πέντε πόντους νερό κάτω και λέτε για καταιγίδες.


Στα χθεσινά μας τώρα να πούμε δυο πραγματάκια για το Ευρώ.

"Η ιδέα είναι ότι το κοινό νόμισμα έχει στερήσει στις οικονομικά ασθενέστερες χώρες της Ευρώπης τη χρήση της υποτίμησης του νομίσματος ως μέσου οικονομικής πολιτικής, υποχρεώνοντάς τες αντ αυτού να χρησιμοποιήσουν αυτό που είναι ουσιαστικά το νόμισμα της Γερμανίας. Το ευρώ, σύμφωνα με αυτή τη λογική, επέτρεψε στη Γερμανία να εκδίδει φθηνά δάνεια προς τις ασθενέστερες οικονομίες, ώστε να μπορούν να αγοράζουν περισσότερα γερμανικά αγαθά. Η Γερμανία ωφελήθηκε, ενώ οι γείτονές της στην Ευρωζώνη συσσώρευσαν χρέη και υπέστησαν τις συνέπειες της απώλειας της νομισματικής τους κυριαρχίας."

Αυτή εδώ είναι η ουσία της πολεμικής κατά του Ευρώ.

Τι επιχειρήματα έχουν οι θιασώτες; Τρεις μελέτες οικονομολόγων που αντιτείνονται πως τελικώς το Ευρώ ωφέλησε τις χώρες που το υιοθέτησαν. Τρεις!

Εγώ πάλι θα θέσω τρία ερωτήματα, ένα για κάθε έκθεση

(1) Μπορεί να υπάρξει κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα χωρίς κοινή δημοσιονομική πολιτική;
(2) Συνοδεύεται η υιοθέτηση του Ευρώ με υψηλότερους δείκτες ανεργίας λόγω της αποστέρησης ανταγωνιστικότητας των οικονομιών μέσω της δυνατότητας υποτίμησης των νομισμάτων τους;
(3) Ζούσαν καλύτερα όλοι αυτοί οι λαοί πριν το Ευρώ;

Bonjour

JimMarkus είπε...

Artaxia δεν ξέρω αν «ζούσαν καλύτερα αυτοί ο λαοί πριν το ευρώ» , το μόνο που ξέρω είναι ότι όσοι σε ατομικό επίπεδο συμπεριφέρθηκαν πιο «προτεσταντικά» στα προσωπικά τους οικονομικά βγήκαν οφελημένοι από την ένταξη μας στην νομισματική ζώνη, οι «ορθόδοξοι» του πες 10 πάτερ ημών και συγχωρεμένος, θα ψάχνονται για πολλά χρόνια ακόμα.
Προτεσταντικά εννοώ αποταμίευση και επιφυλακτικότητα την εποχή που έδεναν τους σκύλους με τα λουκάνικα και τόλμη και αυτοσυγκράτηση την εποχή που όλοι έτρεχαν στις πλατείες να πιστολιάσουν το στεγαστικό τους.
Όπως και να έχει είμαι υπέρ της ελεύθερης παράλληλης κυκλοφορίας πολλών νομισμάτων σε μία οικονομία, έτσι λειτουργεί και ο νομισματικός ανταγωνισμός καλύτερα και δεν δημιουργούνται αγανακτισμένες φούσκες, ούτε φούσκες «αριστείας», ο καθένας κάνει αβίαστα το κουμάντο του.

ArTaXiA είπε...

JimMarkus, κάποιοι λαοί δεν είναι καμωμένοι για "προτεσταντισμό", γι αυτό και δεν τον ασπάστηκαν ποτέ. Θα τους καταδικάσουμε σε πολυετή λιτότητα και κακουχία επειδή γεννήθηκαν κάτω από τον ήλιο; Μια χαρά ήταν οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Πορτογάλοι, οι Έλληνες, με τις υποτιμίσεις τους, τον πληθωρισμό τους, οι οικονομίες ήταν ανταγωνιστικές επειδή ακριβώς μπορούσαν να υποτιμήσουν και ο κόσμος δούλευε στις δουλειές που υπήρχαν. Το χρήμα κυκλοφορούσε και οι κοινωνίες πήγαιναν για δεκαετίες. Αυτή η φιλελέ καραμέλα του "είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε τα του οίκου μας, οπότε εκχωρούμε αρμοδιότητες σε Κομισιόν, Γερμανούς, Γάλλους, Αμερικανούς, δεν τιμά καθόλου ούτε το εκλογικό σώμα, ούτε ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ. Είναι σαν να λένε, "εμείς μένουμε Ευρώπη διότι γνωρίζουμε πως είμαστε ανίκανοι να βάλουμε τάξη μόνοι μας". Εντάξει, Κούλη το ξέρουμε πως είσαι ανίκανος, η έκπληξη θα ήταν να μας έλεγες, έχω σχέδιο απεμπλοκής από αυτή τη Λερναία Ύδρα και έχω και τον τσαμπουκά να το εφαρμόσω. Αλλά όλοι ξέρουμε πως ούτε τσαμπουκά έχεις, ούτε σχέδιο και βασικά δεν μπορείς. Οπότε σε ψηφίζουμε για καλύτερο υπάλληλο του μήνα. Οκ.

JimMarkus είπε...

Δεν σου είπα και συγχαρητήρια για το περί Φαγκρίου πόνημα καθώς ήταν πολύ σωστά στοχευμένο, με μία επιφύλαξη: να μην βγάλει η έρευνα της E&Y τίποτα άγνωστους σκελετούς από την ντουλάπα.

ArTaXiA είπε...

Αν βγάλει σκελετούς, έχουμε τον κ. Σακκά να πορευτούμε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα πάμε ταμείο.

JimMarkus είπε...

Artaxia, μάλλον δεν πρόσεξες ότι μίλησα και για φούσκες «αριστείας» και για ελεύθερη παράλληλη κυκλοφορια νομισμάτων σε ελεύθερη (προσθέτω τώρα) ισοτιμία . Δεν διαφωνώ μαζί σου.
Προσθέστε ότι οι «προτεστάντες» (περί των οικονομικών και ουχί περί των φρονημάτων) θα τα κατάφερναν και πάλι ωραιότατα και αν δεν είχαμε ενταχθεί στην νομισματική ένωση.

ArTaXiA είπε...

Correction taken.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Πάντως μια εβδομάδα τώρα έχουν κάνει μεγάλο δώρο στο νομικό επιτελείο του ομίλου με το να γράφουν και να δίνουν στίγμα οι "ενάγωντες". Αντί να τους πιάσουν στον ύπνο....

Καλημέρα σας.

ArTaXiA είπε...

Οι ενάγοντες θέλουν να μαζέψουν αμοιβές τώρα που το θέμα είναι ζεστό. Και μια χαρά τα καταφέρνουν. Για βάλε από ένα 10% του αιτούμενου ποσού από τον κάθε ατυχή επενδυτή ως αμοιβή και 500€ κατ' αποκοπή, θα τους δεις τον Αύγουστο Nammos με τον Ρέμο selfie.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Άλλη φορά να γράφετε με τα ονόματά σας. .Είναι λογικό να ξέρει όλη η Ελλάδα ότι ο τάδε έχει ένα χαρτοφυλάκιο χ ..αντε πού υπογράφεται άλλος με Αρταξιας..άλλος Μόδας. .άλλος μπαρμπαλιας. ..και εγώ οπλαρχηγος. .Ρε τι ακούσαμε και χτες. .

ArTaXiA είπε...

Μόνο η Ελλάδα; Ο πλανήτης ολόκληρος να ξέρει πόσο γαμάτοι παίκτε είμαστε και πως κερδίζουμε πάντοτε, στο πάνω, στο κάτω, στο δίπλα και στο τίποτα.

μπαρμπαλιας είπε...

ο γερο Σαλβινι δε θε εκλογες καλοκαιριατικα γιατι οι ματσό
βορειοι πανε απα.
αντιθετα ο νεαρος ναπολιτανος ντιΜ.τριβει τα χερακια του γιατι ο νοτος δεν παει λογω αφραγκιας

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Προσοχή στις παγίδες παίχτες. .Μην έχουμε ντραβαλα αργότερα. .

μπαρμπαλιας είπε...

κυρΣακκα ,περι ονοματολογιας...
εμεις γνωριζομαστε εδω μεσα.

ArTaXiA είπε...

Ωραίο το "Μόδας". Noμίζω θα είναι το καινούργιο μου ψευδώ...

Bonjour Μπάρμπα.

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1616580/allaxe-heria-to-5-toy-ote-sthn-timh-ton-1159-eyro.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κάτσε καλααααα.....

μπαρμπαλιας είπε...

ζεαουρ...αχαχααααα

hippy είπε...

Καλημέρα

απ΄όσο θυμάμαι η ιδέα των οραματιστών (Ζαν Μονέ, Ρομπέρ Σουμάν, Ζακ Ντελόρ κλπ) ήταν Ενωμένα Κράτη της Ευρώπης που σταδιακά θα αποκτούσε τρεις πυλώνες...κοινό νόμισμα, κοινός (κεντρικός) υπουργός οικονομικών και τελικά κοινός πρόεδρος. Το γεγονός ότι σταματήσαμε στον πρώτο δημιουργεί τα σημερινά προβλήματα που το πιθανότερο είναι να ενταθούν. Συνεπώς ή προχωράμε ή (νομοτελειακά) το διαλάμε.

μπαρμπαλιας είπε...

επειδη βλεπω κεφια σημερα...
λεω να μουτζωξω το ταβλέ και να παω κατα Ιονιομπιτσσσ
ετσι να ζηλευουτε λιγο

hippy είπε...

...νομισματική ένωση-οικονομική ένωση-πολιτική ένωση.

Andreas D. είπε...

http://www.newmoney.gr/insider/358460-%C2%ABkrasare%C2%BB-o-server-tis-kefalaiagoras-pros-48ori-apergia-tin-erxomeni-ebdomada

michele είπε...

Kαλημερα, καλημερα σε όλους :) Ως συνηθως συμφωνω με Hippy, σαφώς και δεν φταιει το νόμισμα, αλλα οι πολιτικές

ποιο ξεκουδουνο επιχείρημα απο το "πότε περνάγαμε καλυτερα" δεν εχω ξαναματαδει
εγω την δεκαετια του 70 που ημουν και πιτσιρικάς περναγα καλυτερα ,δεν είχαμε χρέη, δεν είχαμε ακόμα πολύ πληθωρισμό, ηταν η μανα μου οδοντιατρος και μου εδινε καλό χαρτζιλικι και έπαιζα μπάλα στις αλανες

που να βρεις αλανες τωρα χαχα

Άρης είπε...

Πολύ σωστά κυριε χίπυ.δεν υπάρχει πλέον η διαδικασία εμβαθυνσης στην ευρώπη οπως σωστα παρατηρησατε την δεκαετία του 90.Τωρα φυσούν φυγοκεντροι ανέμοι.....

Άρης είπε...

Εχω γράψει 2 κουβέντες για αυτό το θέμα και δίπλα στου Τάκαρου το στέκι.

hippy είπε...

Το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα με την κ. Παυλακούδη...η κεντρική κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε στην πιο φτωχή περιοχή της, στην πολιτεία της Νεβάδα να φτιάξει τα καζίνο, με λεφτά (για υποδομές) των υπολοίπων πλουσιότερων πολιτειών. Το αποτέλεσμα γνωστό. Θεωρώ δίκαιο πχ από τη στιγμή που η Θράκη είναι από τις φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης, βρίσκεται στα σύνορα με επιθετική γείτονα κι έχει μια αξιόλογη βιομηχανία μπαταριών που χρειάζονται οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ να ενισχυθεί ώστε να γίνει απολύτως ανταγωνιστική και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να κρατήσει τις μόνιμες θέσεις κατοικίας.

michele είπε...

Εμ και η Ελλαδα Ηippy μου πηρε ΤΑ φραγκα απο τα διαφορα πακετα Ντελορ και εντευθεν και δηλωνανε εκει στη Θεσσαλια μαϊμού στρεμματα και αντι να ψάχνουν για νέες καλλιέργειες τα κανανε ΒΜW

δίναμε και συντάξεις σε κάτι 35-40 αρες τραπεζουπαλληλους
αλλα τελος πάντων φτιάξαμε και ενα μετρό, μια Αττικη οδο ( με πόσο το χιλιομετρο;)
μια γεφυρα Ριου- Αντιρριου και εθνικούς δρόμους

με την δραχμούλα και την υποτίμηση της ακόμα σε καροδρομους θα τρεχαμε αλλα θα πιναμε περισσοτερα τσιπουρα.

hippy είπε...

Μιχάλη καθόλου δεν διαφωνώ, καλό είναι να βλέπουμε και λίγο πίσω αλλά όταν κάνουμε συνεχώς αυτό αναπόφευκτα σκοντάφτουμε και πέφτουμε. Θέλω να πω πως ενώ σαν λαός είμαστε τόσο δημιουργικοί συνέχεια μιλάμε για το παρελθόν, μαλώνουμε και δεν προχωράμε.

Τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρώπης έχουν ακόμα λεφτά, οι εταιρείες της ακριτικής Θράκης μπορούν και πρέπει να ενισχυθούν (κι ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ του φίλου μας του Ιωσήφ ανάμεσα τους χα χα χα...που χάθηκε αυτή η ψυχή?)

michele είπε...

Μια χαρα παει η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ δεν ειναι κακή, αλλα τωρα..χάθηκε ο Ιωσηφ.
Δημιουργικοι ειμαστε Ηippy μου αλλα ειμαστε και λιγο λαμογια και δεν μας ελεγχει και κανεις

Οταν δημιουργουμε σε κρατη με σοβαρο περιβαλλον, εχει αποδειχτει οτι διαπρέπουμε.
Και φυσικα φταιει η πολιτική τάξη και φυσικα φταίμε και μεις αυτο ακριβως λεω.

hippy είπε...

Ε ναι σαν χώρα είμαστε ελλειματική στο γάλα και τα προιόντα του...άρα πεδίον δόξης λαμπρόν αν είναι σοβαροί να γίνουν ΚΡΙ ΚΡΙ

Andreas D. είπε...

http://bankingnews.gr/index.php?id=367936

αλλιώς να πάει με την ΙΝΚΑΤ...

ArTaXiA είπε...

Για να είσαι πλεονασματικός στο γάλα πρέπει να έχεις λιβάδια, ώστε να μη χρειάζεται να ταϊζεις τις αγελάδες σου. Για να έχεις λιβάδια πρέπει να σε ευνοεί η γεωγραφία της χώρας σου και κυρίως να βρέχει.

Εάν δεν έχεις λιβάδια και δεν βρέχει, αποφασίζεις να πουλάς μέλι, λεβάντα, σπαθόχορτο, κάπαρη, κρόκο και ρίγανη που πάνε από 20 έως 2000 το κιλό και τους γράφεις όλους στα παπ$$ρια σου.

Ας μάθουν μπαλίτσα κι αυτοί οι γεωργοί επιτέλους.

Γεια σου Hippy.

michele είπε...

Ανδρεα ωραιο το link, δεν καταλαβα την τελευταια παραγραφο, που κολλαει; :)))

michele είπε...

Αντε να συγχωνευθουν τιποτα πεθαμενοι, να δουνε καμμια ασπρη μερα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εμείς στην Καλαμάτα καλλιεργουμε φαρμακευτικά προϊόντα.

michele είπε...

Το ποσό των 9,25 δισ. ευρώ μέσω 10ετών ομολόγων, άντλησε σήμερα η ιταλική κυβέρνηση, με την απόδοση να διαμορφώνεται στο 3%.

Η απόδοση του 3% στο κόστος δανεισμού της Ιταλίας αποτελεί υψηλό 4ετίας

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,

μια πρόταση κάνω... χαχαχα

πάντως την ΓΕΚΤΕΡΝΑ δεν τη φτάνουν....

Λευτερης είπε...

http://www.capital.gr/bloomberg-view/3295369/oxi-i-italia-den-einai-thuma-tou-euro

michele είπε...

Οπως θα θυμουνται παλιοι φιλοι, ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ ξεκινησαν απο την ιδια περιπου αφετηρια τιμης τον Ιουνιο του 2012

Ημασαταν αναφανδον υπερ της ΓΕΚΤΕΡΝΑ .Το που ειναι τωρα αυτη και που οι αλλες φαινεται στο ταμπλο :)

Θανασης Κ είπε...


...πράγματι η Γέκ έχει ξεφύγει αλλά το θέμα είναι γιατί ο Άβακας έχει φτάσει να αποτιμάτε στα
40 μύρια ?? πόσο πτώση έχει ακόμα?? η Αθήνα κοστίζει παραπάνω ??? τι να πώ ...

Andreas D. είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/ep-kefalaiagoras-egklisi-ston-eisaggelea-efeton-gia-ti-folli-follie/

Θανασης Κ είπε...


...Η PROFILE τι έπαθε σήμερα...σοβαρή εταιρία νομίζω οτι είναι....πφφφφ

Andreas D. είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3295322/profile-prasino-fos-apo-g-s-gia-thespisi-programmatos-diathesis-metoxon

Bugs_Bunny είπε...

Δεν ξερω, αλλά αν μπλεχτεί εισαγγελέας μου φαίνεται πολυ κακό για τη μετοχή, την αναστολή κλπ. Το θέμα είναι να μπαλωνόταν κάπως το ζήτημα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ας αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση. Ως τώρα φήμες είναι.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Το ελβετικό της πάντως 6.90% πάνω. Να τους ειδοποιήσουμε για την έγκλιση???

Lorac είπε...

Καλησπέρα Παίκτε!! και μέσα στον κακό χαμό είχαμε και τη μεταβίβαση του ΟΤΕ. Τουλάχιστον οι προηγούμενοι ξε-πούλαγαν στα ύψη!! Το καλό ότι κράτησε στη πώληση τη λογιστική τιμή, οπότε ελπίζουμε και σε άλλη δημόσια εταιρία προς πώληση να πιάσει ανάλογες τιμές.

... Ολοκληρώθηκε σήμερα μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών η μεταβίβαση του 5% του ΟΤΕ από το ΤΑΙΠΕΔ στην Deutsche Telekom AG. Το ύψος της συναλλαγής διαμορφώθηκε σε 284.051.959,81 ευρώ.

μπαρμπαλιας είπε...

κυρΜιδας,ποτε θα ματαξαναπαιξει;
"η η ισχυει ακομη το "ητησατο"
των κουτσοπαιων;

Μαύρος Κύκνος είπε...

Με την δημοσιοποίηση του πορίσματος της ΕΥ θα επανέλθει. Προσωπικά θα ήθελα ενδελεχή έλεγχο και όχι πασπάλισμα 1 μήνα. Επομένως βλέπω μέσα προς τέλη Αυγούστου επαναφορά.

michele είπε...

Ειχαμε πουλησει και στα 27, ειχαμε πουλησει και στα 6,5 παλι καλα να λέμε

Μαύρος Κύκνος είπε...

3.25 FFGROUP 17-21
CH0385518052
FFG17 OBLIGATION
47.40 % +8.97 %
SIX SWISS EXCHANGE

μπαρμπαλιας είπε...

στα 11.59...
πηραν οι συμμαχοι μας τον ότε.
αραγε ο ευρωπαικος μεσος ορος ποσο να ειναι για τις εταιρειες
τ/η;
ερωτω για να καταλαβω ΑΝ μας κανανε "η τους καναμε τη χαρη

Lorac είπε...

Ναι αλλά πούλησες στα 27 σε κάτι που υπολόγιζαν ότι ερχόταν η χειρότερη κρίση -οικονομική και πολιτική- των τελευταίων 30000 χρόνων. Ενώ τώρα σε μια ώρα ξημερώνει

michele είπε...

Nαι λεω οτι οι αδαείς της εποχής στα 27 λεγανε οτι ειναι ξεπούλημα

Unknown είπε...

Μια και το θεωρώ ηθική και επιστημονική μου δικαίωση, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε να μην στείλει απλώς πόρισμα ελέγχου-πληροφοριακό δελτίο για την ΦΦ και την διοίκηση αυτής αλλά να υποβάλει απ' ευθείας έγκληση για τις αξιόποινες πράξεις που ανέλυα τις προηγούμενες μέρες (δείτε την έιδηση στον μικρομέτοχο). Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χρεοκοπήσει ή διαγραφεί η εταιρεία ούτε ότι δεν έχει αξία το trading στα ομόλογα. Να κερδίσετε τα περισσότερα δυνατά και να χάσετε τα λιγότερα δυνατά.
https://www.mikrometoxos.gr/ep-kefalaiagoras-egklisi-ston-eisaggelea-efeton-gia-ti-folli-follie/

Μαύρος Κύκνος είπε...

Κύριε Σακκά παρακαλώ μπορείτε να μας αναρτήσετε ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της ΕΚ για το θέμα?

Ευχαριστώ.

Unknown είπε...

Δεν μπορεί να αναρτηθεί επίσημη ανακοίνωση ακομη ... check your self ή παρτε τηλ τον κ. Γκότση ...
http://www.hcmc.gr/el/elib/consults

Μαύρος Κύκνος είπε...

By the way δικαίωση μπορείτε να νιώσετε αν ο εισαγγελέας (αν αληθεύουν οι φήμες) δεν βάλει την υπόθεση στο συρτάρι. Εγώ πάλι περιμένω την επίσημη ανακοίνωση της ΕΚ. Αν φυσικά την βγάλουν καθώς το site τους είναι 4η ημέρα εκτός λειτουργίας. Προχωράνε και σε 48ωρη απεργία...

ΥΓ
Γιατί δεν στέλνουν την ανακοίνωση να αναρτηθεί στο helex.gr που λειτουργεί???

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αντιλαμβάνεστε ότι αν στην πρώτη σας επαφή δεν σκάγατε με τουπέ να μας δίνετε συλλυπητήρια η αντιμετώπιση προσωπικά η δική μου απέναντι σας θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Εύχομαι πραγματικά να κερδίσετε την υπόθεση καθώς καταλαβαίνω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολοι οι καιροί για δικηγόρους με την δικιά σας ειδίκευση (χρηματιστηριακά) να έχουν πραγματικά πολλή δουλειά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πραγματικά.. με τα συλληπητηρια ξενερωσα και εγω..θα βρω άλλον αν χρειαστεί κάτι...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Στο μεταξύ ο κ. Γκότσης που αναφέρθηκε :

"Ο κ. Γκότσης δήλωσε ότι η επιλογή μη αναστολής της διαπραγμάτευσης της Folli Follie, ήταν η ορθότερη. Όπως εξήγησε για να γίνει αναστολή μιας μετοχής, θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως για παράδειγμα “ένα εσωτερικό εταιρικό πρόβλημα», όπως συνέβη στην περίπτωση της Sunlight, όπου μετά την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της εταιρείας, η απόφαση για αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής ήταν άμεση.

«Κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει σε αναστολή της διαπραγμάτευσης μιας μετοχής λόγω ενός δημοσιεύματος η μιας φήμης». «Για να γίνει αναστολή διαπραγμάτευσης θα πρέπει να υπάρξει κίνδυνος για την κεφαλαιαγορά γενικότερα», δήλωσε ο κ. Γκότσης, εκφράζοντας τη διαφωνία του για το γεγονός ότι το ελληνικό χρηματιστήριο κλονίστηκε λόγω της υπόθεσης της Folli Follie.

Επίσης ο κ. Γκότσης διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Ε.Κ. θα ερχόταν σε επαφή με τις αντίστοιχες εποπτικές αρχές των ΗΠΑ.

Το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση του ελέγχουν των λογιστικών καταστάσεων της χρήσης του 2017 της Folli Follie, από την ανεξάρτητη διεθνή ελεγκτική εταιρεία «Ernst & Young», με τον κ. Γκότση να δηλώνει ότι η Ε.Κ. δεν έχει δώσει συγκεκριμένη προθεσμία για να λάβει απαντήσεις από τη Folli Follie."

Αν λέω ΑΝ στείλει η ΕΚ την υπόθεση στον εισαγγελέα θα είναι γιατί είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ (μέρος της ανωτέρω συνέντευξης το πιστοποιεί). Δεν θα γίνει γιατί δικαιώθηκε ένας δικηγόρος.

Σας φιλώ όλους.

Unknown είπε...

Δεν θυμάμαι να έσκασα με τουπέ εδώ. Υπήρχε διάλογος φωτιά με έντονες διαφωνίες στο soltrade με μέλη ου αμφισβητουσαν την νομική μου προσέγγιση και εκτίμηση περί επερχόμενης αναστολής, που αν δεν γινόταν τότε, θα ήταν ίσως καλή τιμή αυτή πέριξ των 5 ευρώ και κάτω (οπως ειπε και ο Αρτ). Επίσης, τα συλληπητήρια στον πονεμένο φίλο εκεί, εξήγησα εκεί κα εδώ (χτες νομίζω) γιατί τα χρησιμοποιώ πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις και ουχί ειρωνικά ... Στο τέλος όμως, εγώ θα φταίω για το τί εντυπώσεις δίνω, έστω και άθελα μου ... Οπότε, μια μεγάλη συγνώμη προς όποιον με εξέλαβε έτσι-με τουπέ, που δεν έχω ο άνθρωπος αν με γνωρίσετε και απο κοντά ... Κατά τ' άλλα ευχαριστώ εγκαρδίως για τις ευχές σας σε μενα (και τους συνεπεδνυτές με ζημιές, που τώρα θα στηριχτουν επάνω μου για δικαίωση) και υπόσχομαι έντιμο και μαχητικό δικαστικό αγώνα κατά των υπαιτίων.

michele είπε...

Ο,τι ναναι ο Γκοτσης

Andreas D. είπε...

1061 συναλλαγές η ΤΕΝΕΡΓ
για 176,364 τμχ...

michele είπε...

Ψιλοκοκο λοιπον,σταματησαν να παιζουν τα μεγαλα παιδια

μπαρμπαλιας είπε...

κυρΣακκα,
απο τα γραφομενα σας καταλαβα
οτι η υποθεση της φφ για σας
"η και οποιους αβαντσαρετε ,
πηγαινει στα δικαστηρια με αγώγες κλπ κλπ ατελειωτα δικονομικα .δλδ οι οποιοι κατεχουν πρεπει να τρεξουν εκ των προτερων;και αν ο ερνεστος
βγαλει οτι ολα καλα ,θα επιστραφουν τα εξοδα στους ακολουθουντες την προτροπη σας;
σας παρακολουθω μερες τωρα

JimMarkus είπε...

τον ΟΤΕ πως τον βλέπει ο οικοδεσπότης θέλει ρόδισμα ακόμα;

Μαύρος Κύκνος είπε...

Από εμένα δεκτή συγνώμη. Προσωπικά δεν σκοπεύω να κινηθώ νομικά κατά τις εταιρίας καθώς τοποθετηθηκα γνωρίζοντας το ρίσκο 3 φορές. Τις δύο με κέρδος την τριτη μας πρόλαβε η αναστολή. Στο παιχνίδι είναι και αυτά.