Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΕΟΥΛΗΣ...😀😅😀                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

MIDAS είπε...

Εγώ πάντως αν ήμουν εισαγγελέας θα καλουσα τον πρόεδρο της ΕΚ να τον ρωτήσω γιατί μου στέλνει την υπόθεση με το σκεπτικό της μη παροχής στοιχείων που ζητήθηκσν όταν υπάρχει συνέντευξη του όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν ζητήθηκσν ποτέ στοιχεία στο την εταιρία. Επίσης θα τον ρωταγα πως είναι δυνατόν η Επιτροπη να στέλνει προς δημοσίευση δελτίο τύπου της εταιρίας που αναφέρει ότι αιτειται αναστολή (λόγω φημών από ΤΑ ΜΜΕ) μέχρι να παραδοθεί η έκθεση της ΕΥ και 2 ώρες μετά να βγαίνει ΆΛΛΟ δελτίο τύπου της ΕΚ ότι δεν παρείχε η εταιρία στοιχεία που ζητηθηκαν.

SCALPER FUND είπε...

Σωστός.......

SCALPER FUND είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3295480/ek-apofasistike-katathesi-egklisis-kata-koutsolioutsou-gia-parempodisi-elegxou

παρεμπόδιση ελέγχου?????

MIDAS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
MIDAS είπε...

Με βάση τον κανονισμό λειτουργίας της ΕΚ και την οδηγία MiFid ο επόπτης της κεφαλαιαγοράς έχει όλα τα νομικά εργαλεία να προβεί σε ελέγχους, να προκαλέσει ανακρίσεις και να διαμορφώσει πλήρη δικογραφία.

Συνεπώς, η παραπομπή της υπόθεσης στην εισαγγελία, σε τόσο πρώιμο στάδιο της διερεύνησης, της υπόθεσης εξαιρεί την ΕΚ από την υποχρέωση διερεύνησης και τη διατηρεί ως μάρτυρα και όχι ως δημόσιο κατήγορο, ρόλο που της επιφυλάσσουν οι σχετικές οδηγίες. Επίσης, δυσχεραίνεται η ταχεία και διεξοδική διερεύνηση καθώς η εισαγγελία δεν διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία και θα είναι υποχρεωμένη να ζητά, με παραγγελίες, στοιχεία και εκθέσεις εμπειρογνωμωσύνης από την ΕΚ.

Lorac είπε...

κοινώς ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Πάντως αυτή καθυστέρηση κατά μια έννοια είναι υπερ της εταιρίας αν και εφόσον χρειάζεται καιρός μέχρι να ξεκαθαρίσει τι έχει και τι δεν έχει.

austin είπε...

Εγώ αυτό που βλέπω από την αγορά μας είναι ότι πέρα από εταιρείες μετρημένες το πολύ στα δύο δάκτυλα, όλες οι άλλες έχουν συμπεριφορά τζόγου και γενικά τα τελευταία 3 χρόνια, ζούμε με μια ανασφάλεια τι και σε ποια μετοχή θα ξημερώσει!

Την καλησπερα μου!

ArTaXiA είπε...

Εδώ σε αποκλειστικοτητα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στη συνάντηση της Ε.Κ. στα γραφεία του Τζώρτζη Κουτσολίούστου.


https://youtu.be/L9oskLmy6ZU

MIDAS είπε...

Ειναι προφανες μετα και την παραιτηση Κουκουτσα οτι οδευει προς Fosun ολοκληρη η εταιρια. Το θεμα ειναι σε ποια τιμη θα γινει το τρανσαξιον. Αυτο θα το μαθουμε προφανως με την εκθεση της ΕΥ.

michele είπε...

Mεσα εισαι Mida αυτο βλέπω απο την δευτερη εβδομαδα. Βεβαια εχω κανει και τις συζητήσεις μου και τις σκεψεις μου.
Δεν το λεω με σιγουρια, καθως σε τετοια πραγματα δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρχει

Ο λογος που ειχα πει,οτι καλο ειναι που ειναι ακόμα στο Hong Kong ο Kουτσολιούτσος, ηταν αυτος.