Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



BEAUTY OF THE DAY 



                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

11 σχόλια:

hippy είπε...

Καλησπέρα

Μιχάλη ευχαριστώ πολύ για την ΤΕΝΕΡΓΑ. Πολύ ωραίο στυλ βεβαίως βεβαίως.

Όσον αφορά τη ΦΟΛΙ η βιαιότητα στις χθεσινές/σημερινές/αυριανές κλπ πωλήσεις ίσως να οφείλεται και στο rebalancing της MSCI. Μπορεί δλδ κάποιοι να πουλούν 3-4 μέρες νωρίτερα για να αποφύγουν το κίνδυνο να γίνει delisted η μετοχή. Αυτό βέβαια είναι το καλό για τους επενδυτές σενάριο. Το κακό είναι κάποιοι insiders να ξέρουν κάτι νωρίτερα. Είναι και το γενικό περιβάλλον που στραβώνει (Ιταλία, Τουρκία) ήρθε κι έδεσε.

hippy είπε...

Χαίρομαι πάντως που είδα σήμερα μια παλιά-σταθερή μου άποψη να επαληθεύεται. Ότι δηλαδή ο καλός καλλιτέχνης μπορεί να είναι κάπως αιρετικός (και σπανίως εριστικός-πιστεύω εκεί που πρέπει) αλλά είναι πάντα σωστός και κυρίως πολύτιμος για το μπλογκ και τους μη εγωιστές αναγνώστες.

michele είπε...

Με τα πολιτικα να μην πολυανακατεύεται Hippy δεν ειναι το δυνατό του σημείο χαχαχα

Lorac είπε...

kai ligo Kastamyrioio να μην ξεχνιόμαστε!!

https://invst.ly/7jqze

Πρώτοι οι ΕΕ σε επενδύσεις εδώ. Πόσα να χάνουν άραγες οι ολλανδοί από τις επενδύσεις τους??

michele είπε...

Εχει γινει το συμπουρμπουλο εκει, ρωτησα γιατι δεν κοβουν λιρες αλλα δεν μου απαντησε κανεις

Οσο για το ΦΟΛΙ .Λεει διπλα ο φιλος μου ο Τακαρος ελεγα οτι θα παει 3,ΧΧ αλλα και 3 να παει δεν θα αγορασω.

Οι περισσοτεροι επενδυτες ΔΕΝ αγοραζουν εκει που πρεπει η κοντα Τακαρε για τον απλουστατο λογο οτι καποιοι τους ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οταν φθανει εκει.

Θα προσπαθησουμε να δουμε και τεχνικα αυριο το χαρτι τελευταια ημερα προ του τριημερου μιας και ειναι hot

Θανασης Κ είπε...

..εαν κοψει λιρες...τι θα προσθεσει στην οικονομια της Τουρκιας? Σταθεροτητα? Μαλλον δεν γουσταρουν το φιλος μας τον Ταγιπ οι αγορες (βλεπει οι Αμερικανοι..)

michele είπε...

Κοροϊδεύω τους ...δραχμιστες φίλε Θανάση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η Ελλάδα θα ζητήσει προληπτική γραμμή πίστωσης.

hippy είπε...

"Ο michele είπε...

Οσο για το ΦΟΛΙ .Λεει διπλα ο φιλος μου ο Τακαρος ελεγα οτι θα παει 3,ΧΧ αλλα και 3 να παει δεν θα αγορασω."


Ο κύριος Τάκης, όπως κι εσύ Μιχάλη μου, είσαστε η ψυχή των μπλογκς σας, νομίζω πρέπει να φυλάγεστε και να μην δημοσιοποιείτε τις κινήσεις σας. Εγώ πάντως εάν στο rebalancing η ΦΟΛΙ έχει τιμή κάτω από 4 έχω κατά νου μια ζαριά να την ρίξω. Με αυστηρό stop loss -8% βέβαια...μην μας βγει το χαρτί Δυναμική Ζωής κι ο Κουτσο Αναστασία Μπουγιατιώτη σε μεγένθυση.

michele είπε...

Που τη θυμηθηκες αυτη, νομιζω την εκανε για Αμερικα!
Συμφωνω μαζι σου Hippy σ αυτο που ειπες, εγω σπανια επειδη ειμαστε live εδω πεταω καμια κίνηση, αλλα εν πολλοις εχεις απόλυτο δικιο.

Αυτο που ειπε ο Τακαρος απλα μου εδωσε το εναυσμα να πω οτι το μεγααααλο μερος του επενδυτικου κοινου λεει ας πουμε οταν παει εκει και αν ...θα αγορασω

Υπενθυμιζω λοιπον οτι ο τροπος που ΓΙΝΟΝΤΑΙ οι τιμες αυτες ειναι τοσος βιαιος και εκφοβιστικος που ουτε εκει αγοραζει.
2012= ΔΕΗ-ΟΤΕ στο 1€ κοντα Μυτιλ 1,20 κλπ ΦΡΛΚ 0,60 κλπ

hippy είπε...

Παρόμοια ιστορία μοιάζει να είναι Μιχαλη...τα γυμναστήρια έκαναν προσφορές (με δόσεις) για 1-2 χρόνια κι έγραφαν το σύνολο των μελλοντικών εσόδων στα ταμειακά διαθέσιμα...στον Μυτιληναίο το 2012 σ΄ένα ιστολόγιο που είχα ανοίξει στον Capital έπιασα το απολύτως χαμηλό...από τύχη φυσικά.

hippy 06/06/2012 19:04


(ο ΜΥΤΙΛ προφανώς πληρώνει τις καθυστερήσεις στην πληρωμή των παραγωγών ρεύματος, αλλά το παράκανε...Να τολμήσουμε -μια και βοηθάει κι η Αμερική- αύριο νωρίς μήπως δώσει αντίδραση? Για ξεπέτα εννοείται και σφιχτό stop loss 5%)

http://www.capital.gr/forum/thread/3069302?page=4

(ωραία χρόνια...ήμουν ακόμα στα πρώτα -ηντα)