Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



ΘΕΟΥΛΗΣ...😀😅😀



                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

Μαύρος Κύκνος είπε...

Εγώ πάντως αν ήμουν εισαγγελέας θα καλουσα τον πρόεδρο της ΕΚ να τον ρωτήσω γιατί μου στέλνει την υπόθεση με το σκεπτικό της μη παροχής στοιχείων που ζητήθηκσν όταν υπάρχει συνέντευξη του όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν ζητήθηκσν ποτέ στοιχεία στο την εταιρία. Επίσης θα τον ρωταγα πως είναι δυνατόν η Επιτροπη να στέλνει προς δημοσίευση δελτίο τύπου της εταιρίας που αναφέρει ότι αιτειται αναστολή (λόγω φημών από ΤΑ ΜΜΕ) μέχρι να παραδοθεί η έκθεση της ΕΥ και 2 ώρες μετά να βγαίνει ΆΛΛΟ δελτίο τύπου της ΕΚ ότι δεν παρείχε η εταιρία στοιχεία που ζητηθηκαν.

SCALPER είπε...

Σωστός.......

SCALPER είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3295480/ek-apofasistike-katathesi-egklisis-kata-koutsolioutsou-gia-parempodisi-elegxou

παρεμπόδιση ελέγχου?????

Μαύρος Κύκνος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαύρος Κύκνος είπε...

Με βάση τον κανονισμό λειτουργίας της ΕΚ και την οδηγία MiFid ο επόπτης της κεφαλαιαγοράς έχει όλα τα νομικά εργαλεία να προβεί σε ελέγχους, να προκαλέσει ανακρίσεις και να διαμορφώσει πλήρη δικογραφία.

Συνεπώς, η παραπομπή της υπόθεσης στην εισαγγελία, σε τόσο πρώιμο στάδιο της διερεύνησης, της υπόθεσης εξαιρεί την ΕΚ από την υποχρέωση διερεύνησης και τη διατηρεί ως μάρτυρα και όχι ως δημόσιο κατήγορο, ρόλο που της επιφυλάσσουν οι σχετικές οδηγίες. Επίσης, δυσχεραίνεται η ταχεία και διεξοδική διερεύνηση καθώς η εισαγγελία δεν διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία και θα είναι υποχρεωμένη να ζητά, με παραγγελίες, στοιχεία και εκθέσεις εμπειρογνωμωσύνης από την ΕΚ.

Lorac είπε...

κοινώς ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Πάντως αυτή καθυστέρηση κατά μια έννοια είναι υπερ της εταιρίας αν και εφόσον χρειάζεται καιρός μέχρι να ξεκαθαρίσει τι έχει και τι δεν έχει.

austin είπε...

Εγώ αυτό που βλέπω από την αγορά μας είναι ότι πέρα από εταιρείες μετρημένες το πολύ στα δύο δάκτυλα, όλες οι άλλες έχουν συμπεριφορά τζόγου και γενικά τα τελευταία 3 χρόνια, ζούμε με μια ανασφάλεια τι και σε ποια μετοχή θα ξημερώσει!

Την καλησπερα μου!

ArTaXiA είπε...

Εδώ σε αποκλειστικοτητα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στη συνάντηση της Ε.Κ. στα γραφεία του Τζώρτζη Κουτσολίούστου.


https://youtu.be/L9oskLmy6ZU

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ειναι προφανες μετα και την παραιτηση Κουκουτσα οτι οδευει προς Fosun ολοκληρη η εταιρια. Το θεμα ειναι σε ποια τιμη θα γινει το τρανσαξιον. Αυτο θα το μαθουμε προφανως με την εκθεση της ΕΥ.

michele είπε...

Mεσα εισαι Mida αυτο βλέπω απο την δευτερη εβδομαδα. Βεβαια εχω κανει και τις συζητήσεις μου και τις σκεψεις μου.
Δεν το λεω με σιγουρια, καθως σε τετοια πραγματα δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρχει

Ο λογος που ειχα πει,οτι καλο ειναι που ειναι ακόμα στο Hong Kong ο Kουτσολιούτσος, ηταν αυτος.