Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

EXAE

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
EXAE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στα όρια της D2 στα 4,57€  πάτησε η μετοχή κατά την διόρθωση της και αντέδρασε τεχνικά κλείνοντας και πάνω από την Ε2 των 4,80€.
Το επόμενο επίπεδο, καθορίζεται από ένα πλέγμα ισχυρών αντιστάσεων:

1) ο ακμο 200 ημ [ 4,986]
2) η Ε1 [ 5,05]
3) η περιοριστική κατερχόμενη F  άνω πλευρά του μεγάλου συμμετρικού τριγώνου F-F1.

Eνδεχόμενη ανοδική διαφυγή από το τρίγωνο που προϋποθέτει και την ανοδική διάσπαση της Ε1 σ αυτό το time frame, θα προσδώσει ιδιαίτερη ορμή στον τίτλο, με στόχο  το προηγούμενο τοπικό υψηλό ( 5,26) καθώς και την ζώνη 5,33-5,42 .

Αδυναμία υπέρβασης του επιπέδου αυτού θα επαναφέρει την μετοχή σε καθοδική κίνηση εντός του τριγώνου με ισχυρή στήριξη στην F1.

ΜΟΝΟ καθοδική διαφυγή από το τρίγωνο ,θα αυξήσει τον όγκο συναλλαγών με στόχο ΚΑΙ αυτή τη φορά την D2  στα 4,57€  σημείο καθοριστικό για την πορεία της μετοχής όπως έχει αποδειχθεί και επισημαίνεται στο γράφημα.

Στόχος τα χαμηλά 11-12 του 2017 στα 4,32 ευρώ, σε περίπτωση απώλειας της D2.


71 σχόλια:

Μαύρος Κύκνος είπε...

600.000 όγκο το Ελβετικό (500.000 & 100.000) OTC πρωί πρωί.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Στο 45

SCALPER είπε...

Καλημερα....ομολογο Φ.Φ???

μπαρμπαλιας είπε...

Μιδας,
εσυ που τα παρακολουθεις,
αν επαιζε -ασ υποθεσουμε -τι τιμη θα ειχαμε;

μπαρμπαλιας είπε...

εν τω μεταξυ οι "τζίπσι απογονοι του Μεγαλεξανδρου"
βαλανε και βετο.
τι κορκολι μας εχει πιασει δεν το πιανω "η μαλλον για να καιγεται και η φραού,θελουν τον δρομο του αγωγου οι γερμανοι συμμάχοι μας

ArTaXiA είπε...

Μόδας, είχες δεν είχες μια το θέμα της ΦΦ, μια οι μομφές στον ενάγοντα, τρούπωσες. Τον Κώστα τον Βουτσά, τι τον έχεις;


Bonjour παίκτε, τελευταία του μήνα σήμερα, έχουν να δουν τα μάτια μας....

SCALPER είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1616717/fosun-gia-ff-na-prostateythoyn-ta-dikaiomata-ton-m.html

SCALPER είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3295560/asfuktikos-kloios-guro-apo-ti-folli-follie

Τί γίνεται ρε γ!@#$ο??????????????

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καμία μομφή. Ερωτήσεις καταθέτω. Μλ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους...ο Μίδας είναι χρήσιμος εδώ. .και ο Αρταξιας το ίδιο. .χαρτάκια έχουμε αρκετά. .αν χρειαστεί θα ξαναπαρουμε. .το χειρότερο είναι να παρακολουθώ χωρίς να έχω μέρισμα από τα σκαμπανεβασματα. .Λάμδαμπελα Λάμδαμπελα. .θα αναστηθούν και οι πεθαμένοι..Εγώ τον βρίζω τον τσιπρακο αλλά. .αλλά. ..βοηθάει το παιδί. .

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ πες αλεύρι; Ο Αλέξης σε γυρεύει!


http://www.capital.gr/oikonomia/3295545/sta-5-000-euro-apeleutheronetai-to-orio-analipsis-metriton

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν περίμενα τον Αλέξη. ..τον πρόλαβα πριν τελεστεί ο φόνος. .

ArTaXiA είπε...

Ναι αλλά ο Αλέξης θα πάει σε εκλογές με σουξέ στόρυ! Και σου'χω νέα!

Θα τον πιστέψουν.

μπαρμπαλιας είπε...

εχει το ηθικον πλεονεκτημα...
για δαυτο θα τον πιστεψουν

ζεαουρ

Geopard είπε...

Καλημέρα σε όλους, monsieur ArTaXiA δεν το πιστεύω αφού τα capital controls ήταν για 2-3 μήνες και έχουν καταργηθεί έτσι έλεγαν οι τσιπροκαμένοι , στο δια ταύτα όλοι τους είναι ψεύτες απλά αυτοί εδώ δεν κρατάνε ούτε τους τύπους οι προηγούμενοι απλά κρυβόντουσαν πίσω από το δάχτυλο τους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πότε δεν λέω ποτέ. .θα θυμάσαι πού έγραψα πριν ημέρες ότι μία οικογένεια με 2 παιδιά θα μπορεί να λάβει έως 5.500 το έτος με επιδόματα. .Για πες τα νεα?

ArTaXiA είπε...

Geopard καλέ μου συναγωνιστή, υπάρχουν εκατοντάδες ψυχολογικές έρευνες που αποδεικνύουν πως το υποκείμενο (ο ψηφοφόρος εν προκειμένοις) θυμάμαι τα πλέον πρόσφατα γεγονότα, τείνοντας να απωθεί τα παλαιότερα. Κοντολογίς, εάν σου πάρω 10 και στο τέλος σου δώσω πίσω τα 3, θα θυμάσαι πόσο γαλαντόμος έχω υπάρξει. Είπαμε ο Αλέξης "χρήσιμος ηλίθιος" αλλά οι σύμβουλοι του όχι και τόσο. Άσε που έχει μακράν καλύτερο λογογράφο από τον Κούλη.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ημέρα 5 με το site της επιτροπής κεφαλαιαγοράς εκτός λειτουργίας...

michele είπε...

Kαλημερα, καλημερα σε όλους :)

paolostar είπε...

Καλημερα σε ολους.
Δηλαδη θα μας δωσει το δικαίωμα ο τσιπρακος να σηκωνουμε 5000 ευρω το μήνα απο ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ;Χιλια μπραβο του αφου υπαρχει ακομα στη θεση του και μπορει να το κανει, γιατι σε οποιοδηποτε αλλο κρατος (βλεπε αλβανια) θα εμπαινε ο λαος με τα τανκσ και τα καλασνικοφ στις τραπεζες και δε θα εμενε αγκοναρι...

ArTaXiA είπε...

Στην Τσετσενία ενδεχομένως να έμπαιναν και στη βουλή με αυτόν τον τρόπο, αλλά εδώ είναι Ελλάδα....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπελάλαμδα ωρε. .από τρίτη φωνάζω. .ακούει κανείς?

paolostar είπε...

Οσο για τη βουλη αυτη ειναι προστατευμενη απο..... τους εργατοπατερες του παμε και τις ανθρωποαλυσιδες τους σε περιπτωση αναγκης....

Unknown είπε...

Καλημέρα στην παρέα.
Προς Μπαρμπα: Χρήματα προκαταβάλλουν και βιασύνη χρειάζεται μόνο για όσους έχουν ήδη πωλησει επενδυτικό μέσο π.χ. μετοχές, παράγωγα (της ΦΦ και άλλων μέσων ή τίτλων έτερων εταιρειών προς καλυψη margin που πρκαλεσε η πτώση της ΦΦ), oμόλογα, adrs. Όσοι διακρατούν, θα περιμένουν την πιθανή επάνοδο και μετά θα κρίνουν αν θα πωλήσουν. Χωρίς πώληση με ζημία, αξιώση δεν υπάρχει. Χρήματα λοιπόν δεν επιστρέφονται γιατί δεν λαμβάνονται.
Προς Art: 500 ευρώ προκαταβολή για ζημία 2.000-20.000,00 ούτε σε θρίλερ! Για ζημία 100.000,00 πώς το βλέπετε?
Διαβάστε τώρα και αυτό:
https://insidestory.gr/article/eisaggeleas-kalei-koutsolioutso?token=0X1L685W3V

hippy είπε...

Καλημέρα παιδιά

μου τηλεφώνησε το πρωί συνεργάτης στην οικοδομή με μεγάλη θέση στη μετοχή. Πάνω από 10,000 κομμάτια αγορασμένα στον τζόγο των 3 τελευταίων εβδομάδων περίπου στα 7,60. Επικοινώνησε ο χρηματιστής που συνεργάζεται για να του πει (λέει) ότι κάποιοι που έπαιζαν sort το χαρτί ενδιαφέρονται να κλείσουν τη θέση τους κι αν ενδιαφέρεται να τους τα πουλήσει εξωχρηματιστηριακά στο τελευταίο κλείσιμο (υποθέτει). Ήθελε τη γνώμη μου. Του είπα το σύνηθες (να πάρει το 50-50). Πήρα τηλέφωνο σε φίλο μου χρηματιστή να ρωτήσω εάν υπάρχουν νέα. Στην αγορά (μου είπε) χθες νωρίς το πρωί κυκλοφορούσε η φήμη ότι ο Κουτσο κωλυσιεργεί και δεν προσκομίζει τα στοιχεία που του ζητά η E&Y (και γι αυτό η κεφαλαιαγορά αναγκάστηκε να προσφύγει σε εισαγγελέα). Δεν το ασπάζομαι αλλά ούτε το απορρίπτω. Απ΄τη στιγμή που όντως υπάρχει φωτιά ο καπνός θα μας τυφλώνει.

(ειπα στον συνεργάτη εάν όντως υπάρχει ενδιαφέρον και ολοκληρωθεί το deal του να με ενημερώσει και εάν τελικά ενδώσει και τα δώσει να ψωνίσει με το ρευστό ΑΔΜΗΕ και ΙΝΤΚΑ σε αναλογία 65/25 μήπως και ρεφάρει...τον ΑΔΜΗΕ με ορίζοντα 3ετίας και στόχο τα 2,60 ευρώ...ελπίζω να του βγεί...τι θέλω κι ανακατεύομαι ρε γαμώτο...προφανώς με τρώει ο αποτέτοιος μου)

hippy είπε...

...ΑΔΜΗΕ και ΙΝΤΚΑ σε αναλογία 65/35

michele είπε...

Μετρημενη επενδυτικη κινηση ως συνηθως Ηippy,εγω θα του προτεινα το αναποδο αλλα διαφερουμε σε μερικες επιλογες χαχα

Unknown είπε...

Άποψη μου προς Hippy: Οι σορτ και δανεισμένοι, έχοντας υποχρέωση παράδοσης τίτλων στην εκκαθάριση παραγώγων του Ιουνίου, κουβαλούν ζημιές από τιμές με Μ.Ο πάνω από 9-12 ευρώ ενώ ο φίλος σου έχει ζημιές είτε στο 100% των π.χ. 7,50 ευρώ ή στο 40% των 7,5 ευρώ, που ίσως να είναι μια δίκαιη και διασωσμένη τιμή της ΦΦ μετά τις διαφαινόμενες πιθανές δικαστικές και χρηματιστηριακές περιπέτειες. Άρα, θα ζητουσα premium στην τιμή της συναλλαγής, ήτοι θα πούλαγα το 100% στα 8,50 ευρώ (ως πιθανό σημείο ένραξης του σορτ ή δανεισμού του αντισυμβαλλομένου μου). Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα από αυτά .... Εγώ απλά Δικηγορος είμαι, οπότε μπορεί να κάνω λάθος.

Bugs_Bunny είπε...

Κάτσε ορε Χίππη, αν δεν μετουσιώσεις σε βοήθεια τώρα την πείρα σου, πότε θα το κάνεις; Καλά έκανες και είπες τη γνώμη σου. Αν σου πει νέα, πες τα και σε εμάς.


κ. Σακκά, το γκουγκλάρισμα βγάζει μια διεύθυνση στου Παπάγου. Ισχύει ή βρίσκει άλλον; Αν δεν ισχύει αφήστε κανα mail ή κανα τηλέφωνο να το έχουμε.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Κύριε Σακκά η περίεργες συμπτώσεις στο άρθρο μ=που βάλατε έχουν ενδιαφέρον.

Όσο για το κλείσιμο των short συμφωνώ με την γνώμη σας.

Andreas D. είπε...

http://www.mononews.gr/business/nea-apokalipsi-gia-folli-follie-otan-o-petheros-elegchi-ton-gampro

Unknown είπε...

sakkaslawyer@gmail.com και στην Ένωση Ελληνων Επενδυτών 210-2209146 μετά τις 14.00. Θα χαρώ να κεράσω καφέ από κοντά, ακόμη και να δεν ενδιαφέρεται κανείς για την ΦΦ.

Μαύρος Κύκνος είπε...

"Οι" προφανώς και όχι "η". Πάντως να μην δίνεις στοιχεία στην ΕΥ δεν το βλέπω καθόλου πιθανό.

Unknown είπε...

Modas, υπάρχουν και άλλες που περιέργως ... ίσως αγγίζουν και πολιτικά πρόσωπα ... δεν μπορώ να πω όμως στοιχεία της δικογραφίας και ειδικά αν δεν διασταυρωθούν στην προανάκριση ... Μπορεί να παραμείνουν απλές συμπτώσεις. Πρώτη φορά θα ναι? Χωριό είμαστε και στην Αθήνα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

DERNIÈRES TRANSACTIONS
Heure Quantité Cours
12:01:48 PM 50 000 42.00
11:57:06 AM 10 000 41.50
11:41:11 AM 160 000 40.50
11:16:32 AM 20 000 40.50
11:15:39 AM 30 000 40.50

Συν 600.000 πρωινά OTC στο 45.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ τον βαπτισα Μόδας. .Τώρα ποιος γράφει με ψευδώνυμο Μόδας? Θα με τρελάνετε εσείς οι νεαροί. .εμένα στο όνομα Σακκας μου βγάζει τον εισαγγελέα που έκανε νέο κόμμα ...μπαμπάς τού θα ειναι?

Unknown είπε...

Καμμία απολυτως συγγένεια με κανένα γνωστό ή διάσημο ή γραφικό Σακκά ... Είμαι πρώτης γενιάς σφυρηλάτηση ...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Οπλαρχηγέ τίμησα το βαφτιστικό που μου έδωσες. Μου αρέσει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. .ο κύριος Σακκας (ο εισαγγελέας ) είναι σοβαρός άνθρωπος. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αντίο εσύ είσαι? Και νόμιζα ότι το πρόλαβε ο Αρταξιας..Του χρόνου έχει λαμπάδα. . ( ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΆΜΠΟ )

Μαύρος Κύκνος είπε...

Στο χώρο των επιχειρήσεων, τη σπουδαιότερη έκφανση της δημιουργικής λογιστικής συνιστά η χειραγώγηση των κερδών (earnings management).

Τα εταιρικά κέρδη είναι σίγουρα το πιο αξιοπρόσεκτο μέγεθος των οικονομικών καταστάσεων αφού καταδεικνύουν το βαθμό στον οποίο μια επιχείρηση έχει αναμιχθεί με προσθετικές της αξίας της δραστηριότητες και δίνουν το στίγμα που εξυπηρετεί την απευθείας ανακατανομή πόρων στις κεφαλαιαγορές.

Στην πραγματικότητα άλλωστε η θεωρητική αξία της μετοχής μιας εταιρείας δεν είναι παρά η παρούσα αξία των μελλοντικών κερδών. Αυξανόμενα κέρδη αντιπροσωπεύουν αύξηση στην εταιρική αξία, ενώ μειούμενα κέρδη σηματοδοτούν μείωση της εταιρικής αξίας. Δεδομένης της σημασίας των κερδών δεν είναι περίεργο το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από τις διοικήσεις των εταιρειών σχετικά με το πως δημοσιοποιούνται.

Στην Ελλάδα, η εμπειρική διερεύνηση του βαθμού «χειραγώγησης» των κερδών αποτελεί ενδιαφέρον ζήτημα αν λάβει κανείς υπόψη του τα συμπεράσματα πρόσφατων διεθνών μελετών σύμφωνα με τις οποίες, η «ωραιοποίηση» των αποτελεσμάτων είναι συχνότερο φαινόμενο σε χώρες με χαμηλή προστασία των επενδυτών και ασθενή εφαρμογή των νόμων.

Στη βιβλιογραφία χρησιμοποιούνται δύο μέθοδοι όταν πρόκειται για τη διαπίστωση της έκτασης του earnings management: η μέθοδος μέτρησης του ύψους των διαφοροποιούμενων ή μη κανονικών δεδουλευμένων (discretionary or abnormal accruals) μιας επιχείρησης και η μέθοδος εντοπισμού ασυνεχειών στις κατανομές συχνοτήτων των κερδών πλήθους επιχειρήσεων.

Εδώ παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα εφαρμογής της δεύτερης μεθόδου σε ευρύ δείγμα ελληνικών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τους Burgstahler και Dichev, που πρώτοι εφάρμοσαν αυτή τη μεθοδολογία, οι managers ωραιοποιούν την εικόνα των εταιρικών αποτελεσμάτων, με κύριο σκοπό να αποφύγουν τη δημοσίευση:

α) ζημιών στο τέλος της εκάστοτε διαχειριστικής χρήσης και

β) αρνητικών μεταβολών στα κέρδη από τη μια διαχειριστική χρήση στην άλλη.

Τούτο δε μπορεί να απεικονιστεί σε ιστογράμματα συχνοτήτων με την καταγραφή ασυνήθιστα μικρού αριθμού επιχειρήσεων με οριακές ζημιές και αρνητικές μεταβολές κερδών σε αντιδιαστολή με την παρουσία ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων με οριακά κέρδη και θετικές μεταβολές αυτών.

Αυτή η κατάσταση ωστόσο δημιουργεί μια ασυνέχεια στις κατανομές των αποτελεσμάτων χρήσης γύρω από το σημείο μηδέν που ερμηνεύεται από τους ερευνητές ως ένδειξη earnings management και του οποίου η έκταση μπορεί να μετρηθεί μέσω ενός απλού τυπικού στατιστικού ελέγχου (t-test).

Θέλοντας να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα εξετάσαμε τις κατανομές συχνοτήτων των λειτουργικών αποτελεσμάτων (ΛΑ), των μεταβολών των ΛΑ, των αποτελεσμάτων προ φόρων (ΑΠΦ) και των μεταβολών των ΑΠΦ όλων των ΑΕ και ΕΠΕ για την τριετία 2002-2004.

Τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά στο ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις πρωτίστως ενδιαφέρονται για την εικόνα που παρουσιάζουν τα ΑΠΦ και λιγότερο τα ΛΑ. Έτσι, ίσως όχι τυχαία, ενώ ο αριθμός των επιχειρήσεων (5.627) με (οριακές) λειτουργικές ζημιές από -1 ευρώ έως -5.583 ευρώ (για τον προσδιορισμό του εύρους χρησιμοποιήθηκε ο τύπος των Freedman-Diaconis 2(IQR)n-1/3) είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των επιχειρήσεων (4.976) με (οριακά) λειτουργικά κέρδη από 1 ευρώ έως 5.583 ευρώ, η κατάσταση στην περίπτωση των ΑΠΦ αντιστρέφεται, αφού οι επιχειρήσεις με οριακά κέρδη προ φόρων είναι περισσότερες από τις επιχειρήσεις με οριακές ζημίες προ φόρων (5.292 έναντι 5.058).

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όσον αφορά στις μεταβολές των παραπάνω μεγεθών από έτος σε έτος διαπιστώνεται επίσης κάτι που μάλλον αποτελεί κοινό μυστικό: πως οι ελληνικές επιχειρήσεις προσπαθούν να εμφανίζουν διαχρονική αύξηση και όχι μείωση των αποτελεσμάτων τους. Και πάλι λοιπόν ο αριθμός των επιχειρήσεων με οριακά θετικές μεταβολές των ΛΑ (4.714) και των ΑΠΦ (5.712) είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των επιχειρήσεων με οριακά αρνητικές μεταβολές αυτών των μεγεθών (4.581 και 3.741 αντίστοιχα) με τη στατιστικά σημαντικότερη διαφορά να παρατηρείται στην περίπτωση των μεταβολών των ΑΠΦ.

Ύστερα από αυτά, θα μπορούσε κανείς να συμπεράνει πως πολλές ελληνικές επιχειρήσεις προκειμένου να παρουσιάζουν ωραία εικόνα στον ισολογισμό τους (κερδοφόρες χρήσεις και διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό μεταβολής των κερδών) χωρίς όμως να καταβάλλουν υψηλούς φόρους, καταφεύγουν στην άσκηση δημιουργικής λογιστικής δημοσιεύοντας οριακά κέρδη προ φόρων.

Μια δε βαθύτερη ανάλυση των παραπάνω θα οδηγούσε κάποιον στη διαπίστωση πως το βασικό συστατικό στη συνταγή του «μαγειρέματος» αποτελούν οι λογαριασμοί εκτάκτων εσόδων και εξόδων που μεσολαβούν μεταξύ των ΛΑ και των ΑΠΦ, γεγονός που εκτός των άλλων ίσως αξίζει της προσοχής των ρυθμιστικών και ελεγκτικών αρχών της χώρας.

Αρθρο του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Π. ΚΟΥΜΑΝΑΚΟΥ

Τώρα ποιός είναι ο κύριος Κουμανάκος? Μια ματία στο ΔΣ της ΦΦ και στην σημερινή παραίτηση αρκεί.

Unknown είπε...

Δεν το ξέρω Όπλα και δέν έχω άποψη. Είμαι αυτός που λέω και όχι αυτός που είπα. Δεν είμαι συγγενής κάποιου γνωστού αλλά πολλών αγνώστων και καθημερινών ανθρώπων. Καμμία σύνδεση με γνωστά ή επίκαιρα πρόσωπα. Είμαι ένα από σας, ένας απ' όλους και όχι ο ένας! Κίνητρό μου η δικαιοσύνη άλλως η ΝΟΜΑΡΧΙΑ (για όσους μπορεί να θυμούνται Ιστορία ...).

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το έχεις το μικρόβιο της πολιτικής όπως ο θείος. .θα φταίει το όνομα. .

Unknown είπε...

Δεν έχω κανένα Θείο (που να τον ξέρω και να με ξέρει) στην πολιτική, εδώ και 197 χρόνια ιστορίας του Ελληνικού Κράτους. Αν ξερεις κάτι, διαφώτισέ με (να νιώσω και γω κάπως ...όχι τουπέ όμως).

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν θέλει ο κύριος Sakkas. .να μου πει ηλικία. .Τον αυθορμητισμό σάς και την αγωνία σάς τα εκλαμβάνω ως πολύ θετικά στοιχεία.

Unknown είπε...

Οπλα 47 να τα αφήσω?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Οι γυναίκες παντρεύονται (υπ' ανδρός)! Οι άντρες εισέρχονται σε γάμου κοινωνία=έγγαμοι. Πέρνα να τα πούμε από κοντά για ό,τι θες να μάθεις. Εσύ? Ηλικία? Μην ρωτησω και ομάδα ...

michele είπε...

Κατα το " ο ανδρας γεννά και η γυναίκα τίκτει" #na_ta_leme_ki_ayta χαχα

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ερωτηση: Αν ΔΕΝ βρουν οι short μετοχες να κλεισουν την θεση τους τι γινεται? Τελευταια ηταν φανερα short στην μετοχη 2.400.000 τεμαχια.

μπαρμπαλιας είπε...

κυρΣακκα βαστας απο ΑγιαΜαυρα;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο κύριος sakkas εκλεψε την παράσταση σήμερα.. δεν μένει παρα να κανει και καμιά παράσταση δώρο...προσφορά..στους φιλους της ΕΓ..ετσι για το καλό.. (αντι στεφανων)..και μιαν συμβουλή να δώσω αν μου επιτρέπει... Οταν εχεις φιλους πλούσιους.. δεν χανεις ποτε..ΠΟΤΕ..

μπαρμπαλιας είπε...

το...Μοdas,παραπεμπει στο
moda bagno.
το Μιdas ειναι πιο χρηματιστηριακο και ετσι θα τον αποκαλω αφου κερδισε την αποδοχη να λεει τη ελευθερη γνωμη του

michele είπε...

Πάντα την ειχε την αποδοχή, εδω αποδεχόμαστε αυτούς που πίστεψαν τον αμόρφωτο Τσίπρα που μεγαλωσε στις κόβες της ΚΝΕ

αλλα λενε τον Κυριακο ανικανο που μιλαει τρεις γλωσσες, είναι απο ιστορική πολιτική οικογένεια και σπούδασε στο καλύτερο Πανεπιστήμιο του κόσμου.
Και γελάμε βεβαιως :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι αλλά... με τον Τσιπρα θα μπορώ να παιρνω 5000 απο τις τραπεζες..τον Μήνα.. απο 2.300...μου τα διπλασιασε.....και θα πάει και την φορολογία στο 26% απο 29%..ενταξει και παλιότερα 26% ειχε...αλλα δεν το λέω...

michele είπε...

χαχαχα

Geopard είπε...

και σε πόσους πλέον έχουν απομείνει τόσα χρήματα να σηκώσουν κάθε μήνα μετά από τέτοια φορολαίλαπα

Nek είπε...

άχρηστο το μέτρο για την πλειοψηφία των Ελλήνων. Καλησπέρα σας!

μπαρμπαλιας είπε...

και καλυτερα ολων η ευρωπανκα.
δυο μερες τωραεδωσε παραδες

michele είπε...

Στον ΔΤΡ θελουμε κλεισιμο πανω απο 845 για να συνεχιστει η ανοδικη αντίδραση
εαν βοηθησει η μουλάρα και κινηθεί πανω απο 0.27 ο στοχος θα επιτευχθει

michele είπε...

Θετικη εξελιξη και καλη κίνηση > 758.3

michele είπε...

Αρνητικη εξελιξη < 754,63

ArTaXiA είπε...

Επειδή το έπιασα το υπονοούμενο, θα σου πω ένα κοινό μυστικό. Ο αμόρφωτος από τις κόβες έγινε πρωθυπουργός στο φτερό και σας χορεύει τσάμικο, ενώ ο άλλος, ο μορφωμένος, με τις τρεις γλώσσες, την παλεύει ακόμη τρίτη γενιά πολιτικός, και δέκα χρόνια μεγαλύτερος από τον αμόρφωτο, κι αν δεν τα καταφέρει αυτή τη φορά, θα χάσει και το κόμμα. Haters gonna hate!

Bugs_Bunny είπε...

ρε παιδιά, σορρυ κιόλας, αλλα όσοι λέτε ότι το μέτρο της χαλάρωσης των cc δεν είναι σημαντικό λόγω αφραγκίας, τότε τις σας πείραζε που υπήρχαν;

michele είπε...

Φυσικό ήταν. Η κρίση της μεταπολιτευσης έπρεπε να τελειώσει ( πολιτικά τουλάχιστον) με αυτόν τον τρόπο. Να έρθουν δηλ στην επιφάνεια τα σκατά.
Και ηρθαν: τσιπροκαμμενοι, χρυσαυγιτες,λεβεντηδες και αλλοι πολλοι και μεσα απο τα πρωην μεγαλα κόμματα.
Ωραια μαγκιά .
Τωρα ο άλλος έγινε αρχηγος κόμματος πριν 2 χρόνια. Το ¨ακομα" που κολλαει.

Βραβειο θα σου δωσουμε καλε στην πολιτικη ανάλυση :))

michele είπε...

Bugs μετα απο τα πρωτα δυο χρονια ,το προβλημα δεν ηταν το μηνιαιο οριο αναληψης. Προβλημα ειναι ΜΗ εμπιστοσυνη στο τραπεζικο συστημα
στις επιχειρησεις και βεβαια ο περιορισμος της φοροδιαφυγης( αφου βεβαια οι φόροι εχουν παει στο θεο) δια της πληρωμης μεσω καρτων

Τα 160 δισ στο τελος του 2014 εγιναν 120 και τωρα τρία χρόνια μετά ειναι στα 126 δισ.

Η Κυπρος με λιγοτερο απο 1 εκ κατοικους εχει καταθεσεις συνολικες 50 δισ,

michele είπε...

Ο τζιρος στο κλεισιμο πριν τις δημοπρασιες στα 60,2 εκ στο κλείσιμο ΜΕΤΑ 140 εκ ,γινανε αλλα 80 εκ

Ο ΔΤΡ κυριως λογω αρνητικης ΑΛΦΑ δεν περασε πανω απο 845 εκλεισε 839 μον
εντυπωσιακο ΕΧΑΕ στο κλεισιμο οπως κκαι η ΒΙΟ στο ψηλο ημερας

πολλα κομματια στις τραπεζες και σε ΜΠΕΛΑ- ΟΠΑΠ-ΟΤΕ-ΕΛΠΕ-ΙΝΛΟΤ-ΑΝΕΜΟΣ

hippy είπε...

Της Πόπης έγινε στο κλείσιμο...πούλησα το σύνολο της θέσης στην ΓΡΙΒ στα 9.30...άγιο χαρτί...λαμπάδα στον άγιο Prem (Watsa)...πως είναι στα ελληνικά το Prem??

Lorac είπε...

Αναμονή στα 1,66 και 1,63 αδμηε = τζίφος!! Κλείσιμο 1,66 -2- με αγοραστές!!

Ελπε το ίδιο καμία πίεση στο κλείσιμο.


Καλησπέρα! και αύριο Παρασκευή.

michele είπε...

θα ρωτησω ενα φίλο Ινδο Hippy τον ανδρα της ανηψιας μου :))