Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

11 σχόλια:

Geopard είπε...

Καλησπέρα , αν η ΑΜΚ στον Αβαξ πετύχει λογικά δεν καθαρίζει η εταιρεία έτσι δεν είναι ? από αυτά που ακούγονται δεν φαίνονται και άσχημοι οι όροι και μπαίνουν και τα αφεντικά μέσα με τους ίδιους ορούς , λογικά στις 7 παλιές θα δώσουν 4 νέες με ένα πρόχειρο υπολογισμό που είδα στο capital και τα νούμερα μου βγαινουν και το πόσο δεν ακούγετε τρομακτικό ( εξαρτάτε τι θεση εχεις βέβαια ) αρκεί να καθαρίσει ο ισολογισμός και άρα μπορεί να δει καλύτερες τιμές , μόνη αντίρρηση μου η άρνηση του michele και του φίλτατου ArTaXiA για την μετοχή.

MODAS είπε...

Τι να καθαρίσει με 20 εκατομμύρια? Έχεις δει ισολογισμο?

MODAS είπε...

Υποχρεώσεις 1 δισεκατομμύρια διακόσια πενήντα εκατομμύρια. Ίδια κεφάλαια 109 εκατομμύρια.....

Geopard είπε...

http://www.jp-avax.gr/updocuments/J&P-%CE%91%CE%92%CE%91%CE%9E%20%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%2031.12.2017.pdf

αλλά έχει και μεγάλο ανεκτέλεστο 1,2 δις , τα χρέη στις κατασκευαστικές νομίζω και το λέω με κάθε επιφύλαξη είναι εγγυητικές που αφορούν τα έργα που έχουν αλλιώς μόχλευση 10-12 τα ίδια είναι άστα να πάνε και θα έπρεπε να έχει κλείσει.

Geopard είπε...

10-12 επί τα ίδια

MODAS είπε...

Το ανεκτελεστο δεν έχει καμία σχέση με τα μελλοντικά κέρδη. Οι Ελληνικές κατασκευαδτικες μέσα μπαίνουν καθώς κάνουν τεράστιες εκπτώσεις για να πάρουν έργα. Ο δε ΚΑΘΑΡΟΣ δανεισμός της παίζει στο μισό δισεκατομμύριο. Μακριά και αγαπημένοι. Για κάποιο λόγο παίζει σε τιμές σκραπ τόσα χρόνια.

ArTaXiA είπε...

Άβακας η επόμενη FF. Μην με ταράζετε με ανεδαφικές εικασίες.

Geopard είπε...

Όταν μιλάει ο φίλτατος ArTaXiA τα λόγια περιττεύουν , παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια για τα short της περασμένης εβδομάδας στον 25αρη και της επιτυχής πώλησης στην Βιο στα απόλυτα υψηλά

Lorac είπε...

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο το σκίτσο!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αναστολή ΦΠΑ στα νησιά πού έχουν πρόβλημα με τούς μετανάστες. .
Πανυγηριζουν..
Έχουμε και λέμε. .
Προηγούμενο καθεστώς προ περήφανης διαπραγματευσης..
Μείον 30% από τα σημερινά επίπεδα συντελεστών. .
Από τα 32 νησιά στα 27 ισχύει αυξημένος ΦΠΑ στο 24% ήδη από 01/01/18. .για τα υπόλοιπα 5 ο πρωθυπουργός κατάφερε αναστολή σε ένα μέτρο που δεν ίσχυε ποτέ και πανηγυρίζει. .
Συνολικό όφελος περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ και για τα 5 νησιά. .
Δηλαδή μας λέει ότι οι νησιώτες θα γλυτώσουν 20 εκ . ευρώ από την μη αύξηση τού φόρου για μια χρονιά. .ενώ δεν μας λέει πόσα εκ . χάνουν από την διάλυση του τουρισμού στα νησιά αυτά. .
Ένα μικρό ξενοδοχείο π.χ.στην Λέσβο με έσοδα 500.000 ευρώ πριν το 2015 θα γλυτώσει την διαφορά του ΦΠΑ σε έσοδα μηδέν. .
Σε ποιους τα λένε?
Γνωρίζουμε. .μελετάμε. .απαντάμε.
Δεν τρώμε σανό.

Geopard είπε...

http://www.kathimerini.gr/972173/article/oikonomia/epixeirhseis/to-qcm-diayeydei-fhmes-peri-apostolhs-epistolwn-se-dyo-ellhnikes-eishgmenes

την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάτι από τα παπαγαλάκια απλά προσπεράστε το