Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 






                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

11 σχόλια:

Geopard είπε...

Καλησπέρα , αν η ΑΜΚ στον Αβαξ πετύχει λογικά δεν καθαρίζει η εταιρεία έτσι δεν είναι ? από αυτά που ακούγονται δεν φαίνονται και άσχημοι οι όροι και μπαίνουν και τα αφεντικά μέσα με τους ίδιους ορούς , λογικά στις 7 παλιές θα δώσουν 4 νέες με ένα πρόχειρο υπολογισμό που είδα στο capital και τα νούμερα μου βγαινουν και το πόσο δεν ακούγετε τρομακτικό ( εξαρτάτε τι θεση εχεις βέβαια ) αρκεί να καθαρίσει ο ισολογισμός και άρα μπορεί να δει καλύτερες τιμές , μόνη αντίρρηση μου η άρνηση του michele και του φίλτατου ArTaXiA για την μετοχή.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Τι να καθαρίσει με 20 εκατομμύρια? Έχεις δει ισολογισμο?

Μαύρος Κύκνος είπε...

Υποχρεώσεις 1 δισεκατομμύρια διακόσια πενήντα εκατομμύρια. Ίδια κεφάλαια 109 εκατομμύρια.....

Geopard είπε...

http://www.jp-avax.gr/updocuments/J&P-%CE%91%CE%92%CE%91%CE%9E%20%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%2031.12.2017.pdf

αλλά έχει και μεγάλο ανεκτέλεστο 1,2 δις , τα χρέη στις κατασκευαστικές νομίζω και το λέω με κάθε επιφύλαξη είναι εγγυητικές που αφορούν τα έργα που έχουν αλλιώς μόχλευση 10-12 τα ίδια είναι άστα να πάνε και θα έπρεπε να έχει κλείσει.

Geopard είπε...

10-12 επί τα ίδια

Μαύρος Κύκνος είπε...

Το ανεκτελεστο δεν έχει καμία σχέση με τα μελλοντικά κέρδη. Οι Ελληνικές κατασκευαδτικες μέσα μπαίνουν καθώς κάνουν τεράστιες εκπτώσεις για να πάρουν έργα. Ο δε ΚΑΘΑΡΟΣ δανεισμός της παίζει στο μισό δισεκατομμύριο. Μακριά και αγαπημένοι. Για κάποιο λόγο παίζει σε τιμές σκραπ τόσα χρόνια.

ArTaXiA είπε...

Άβακας η επόμενη FF. Μην με ταράζετε με ανεδαφικές εικασίες.

Geopard είπε...

Όταν μιλάει ο φίλτατος ArTaXiA τα λόγια περιττεύουν , παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια για τα short της περασμένης εβδομάδας στον 25αρη και της επιτυχής πώλησης στην Βιο στα απόλυτα υψηλά

Lorac είπε...

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο το σκίτσο!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αναστολή ΦΠΑ στα νησιά πού έχουν πρόβλημα με τούς μετανάστες. .
Πανυγηριζουν..
Έχουμε και λέμε. .
Προηγούμενο καθεστώς προ περήφανης διαπραγματευσης..
Μείον 30% από τα σημερινά επίπεδα συντελεστών. .
Από τα 32 νησιά στα 27 ισχύει αυξημένος ΦΠΑ στο 24% ήδη από 01/01/18. .για τα υπόλοιπα 5 ο πρωθυπουργός κατάφερε αναστολή σε ένα μέτρο που δεν ίσχυε ποτέ και πανηγυρίζει. .
Συνολικό όφελος περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ και για τα 5 νησιά. .
Δηλαδή μας λέει ότι οι νησιώτες θα γλυτώσουν 20 εκ . ευρώ από την μη αύξηση τού φόρου για μια χρονιά. .ενώ δεν μας λέει πόσα εκ . χάνουν από την διάλυση του τουρισμού στα νησιά αυτά. .
Ένα μικρό ξενοδοχείο π.χ.στην Λέσβο με έσοδα 500.000 ευρώ πριν το 2015 θα γλυτώσει την διαφορά του ΦΠΑ σε έσοδα μηδέν. .
Σε ποιους τα λένε?
Γνωρίζουμε. .μελετάμε. .απαντάμε.
Δεν τρώμε σανό.

Geopard είπε...

http://www.kathimerini.gr/972173/article/oikonomia/epixeirhseis/to-qcm-diayeydei-fhmes-peri-apostolhs-epistolwn-se-dyo-ellhnikes-eishgmenes

την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάτι από τα παπαγαλάκια απλά προσπεράστε το