Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ...



                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

DINOSAUR είπε...

Ιδανικός για σας! Αριστερά το σχεδόν αδιάφορο, δεξιά το σχεδόν σίγουρα ενδιαφέρον.

michele είπε...

Πραγματικα! Αποκλείστηκε η Γερμανια απο την συνέχεια του mundial

Θανασης Κ είπε...

Αυτη ηταν η καλη ειδηση της ημερας....

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ερώτηση προς τον Μιχάλη ΜΟΝΟ:Πόσο πιθανό βρίσκεις ο Τσιπρας να κάνει εκλογές τον Αύγουστο? Όπου θα υπάρχει προφανώς τεράστια αποχή?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.
Ίσως και να μην υπάρχει αυτή η κυβέρνηση ούτε σε 10 ημέρες.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Εκλογές μέσα στο καλοκαίρι σημαίνει τεράστια αποχη άρα και πολιτικό κέρδος για τον απατεώνα.

michele είπε...

Μodas αυτο ειναι τελείως λαθος. Οπως ειναι αυτος ο εκλογικος νόμος, η αποχη συνηγορει ΚΑΘΑΡΑ υπερ του πρωτου κομματος οποτες σαφως και δεν συμφερει τον Τσιπρα η αποχη.

Θα θυμασαι οτι τον Σεπτεμβριο του 2015 ο Συριζα πηρε 320.000 ψηφους λιγοτερους απο τον Γεναρη του 2015. Ομως το ποσοστο ηταν το ιδιο περιπου 36% Αυτο οφειλοταν στην αυξημενη αποχη απο την μία εκλογη στην άλλη.

Αμφιβαλλω πολυ αν γινει ο,τιδηποτε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου πριν τις 21 Αυγουστου που ολοκληρώνεται το μνημόνιο και που θα ειναι το ΜΟΝΟ κυβερνητικο αφήγημα καθως και και η ..ρυθμιση του χρεους καηκε λογω πολλων παραγοντων που συνεπεσαν χρονικα.

Στις επομενες μερες θα βγουν και οι τελευταιες δημοσκοπησεις ΠΡΙΝ το καλοκαιρι ( θυμιζω οτι το καλοκαρι δεν διενεργουνται ερευνες απο σοβαρες εταιρείες) και δεν νομιζω οτι θα ευνοουν σεναριο ΤΟΣΟ προωρων εκλογων.

Εννοειται οτι ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ φυγουν αυτοι οι απατεώνες, τοσο το καλυτερο για τη χώρα.