Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

Geopard είπε...

https://crisismonitor.gr/2018/07/03/i-s-amp-p-anavathmizei-tis-ellinikes-trapezes-13-dis-katatheseis-mpikan-sto-systima/

αρκετά καλό νέο αν και δεν εχω τράπεζες

Lorac είπε...

Καλησπέρα θετικό νέο οπωσδήποτε, αλλά στο αντίστοιχο θέμα που έχει το bankingnews.gr έχει και την ακόλουθη παράγραφο...

«Θεωρούμε ότι μια τέτοια σημαντική μείωση των NPEs αποτελεί πρόκληση για τις ελληνικές τράπεζες».
Η S&P εκτιμά ότι τα επόμενα δύο με τρία χρόνια οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να συσσωρεύσουν πρόσθετες πιστωτικές ζημίες, ύψους περίπου 6,5%-7,0% επί των δανείων, με βάση τα νέα λογιστικά πρότυπα που υιοθετήθηκαν από το τρέχον έτος.

Geopard είπε...

Καλησπέρα ,η παρατηρητικότητα είναι μεγάλο προσόν σε εσάς κύριε Lorac , άντε να δούμε αν αναβαθμίσουν και την ΔΕΗ κάποια στιγμή από το ccc που την έχουν τώρα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Εγώ αναμένω σύντομα αναβάθμιση στη ΔΕΗ καθώς δεν υφίστανται πλέον οι λόγοι για τους οποίους υποβαθμιστηκε. Η S&P πέρσι είχε γράψει ότι θα υπάρξει αδυναμία πληρωμών το Δ τρίμηνο του 2017 και ότι θα την αναβαθμίζε ΜΌΝΟ αν τακτοποιουσε τα 200 εκατομμυρια με τις τράπεζες. Άρα?