Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 






                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

Geopard είπε...

https://crisismonitor.gr/2018/07/03/i-s-amp-p-anavathmizei-tis-ellinikes-trapezes-13-dis-katatheseis-mpikan-sto-systima/

αρκετά καλό νέο αν και δεν εχω τράπεζες

Lorac είπε...

Καλησπέρα θετικό νέο οπωσδήποτε, αλλά στο αντίστοιχο θέμα που έχει το bankingnews.gr έχει και την ακόλουθη παράγραφο...

«Θεωρούμε ότι μια τέτοια σημαντική μείωση των NPEs αποτελεί πρόκληση για τις ελληνικές τράπεζες».
Η S&P εκτιμά ότι τα επόμενα δύο με τρία χρόνια οι ελληνικές τράπεζες θα πρέπει να συσσωρεύσουν πρόσθετες πιστωτικές ζημίες, ύψους περίπου 6,5%-7,0% επί των δανείων, με βάση τα νέα λογιστικά πρότυπα που υιοθετήθηκαν από το τρέχον έτος.

Geopard είπε...

Καλησπέρα ,η παρατηρητικότητα είναι μεγάλο προσόν σε εσάς κύριε Lorac , άντε να δούμε αν αναβαθμίσουν και την ΔΕΗ κάποια στιγμή από το ccc που την έχουν τώρα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Εγώ αναμένω σύντομα αναβάθμιση στη ΔΕΗ καθώς δεν υφίστανται πλέον οι λόγοι για τους οποίους υποβαθμιστηκε. Η S&P πέρσι είχε γράψει ότι θα υπάρξει αδυναμία πληρωμών το Δ τρίμηνο του 2017 και ότι θα την αναβαθμίζε ΜΌΝΟ αν τακτοποιουσε τα 200 εκατομμυρια με τις τράπεζες. Άρα?