Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ--ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ...

Η καθοδική διάσπαση της ζώνης RC [ 817-797] εγινε με βίαιο τρόπο και αυξημένο όγκο συναλλαγών.
Προσεγγίστηκε σε τέσσερις συνεδριάσεις η ζώνη D1 ( 716-703)  με τον ταλαντωτή σχετικής ισχύος RSI στο 22 στην υποτιμημένη ζώνη. 

Ειναι ιδιαίτερα πιθανή μια αντίδραση τεχνικής υφής από αυτά τα επίπεδα με στοχο την D στις 760 μον που έχει μετατραπεί σε αντίσταση.

Παρ όλα αυτά υπάρχει και η εκκρεμότητα του gap της 29 Νοεμβρίου του 2017 ( 688,96-698,25 ) που οριοθετείται από την διακεκομμένη E1 και επομένως δεν αποκλείεται μια βύθιση σε αυτό το επίπεδο πριν την τεχνική αντίδραση.

3 σχόλια:

Geopard είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, προσωπικά νομίζω ότι θα σπάσουμε το 700 και θα δούμε τιμές γύρο στο 696 που είναι ο στόχος της πορτοκαλί σφήνας http://prntscr.com/kkniq0 στον ΓΔ άρα michele λογικά θα κλείσουμε το χάσμα που γράφεις.

michele είπε...

Συνεχίζοντας τις διακοπες μου, βλέπω οτι η αγορα δεν ενθουσιαζεται ιδιαιτερα με την εξοδο απο τα μνημονιαχαχα

Lorac είπε...

Ωραίος Μιχάλη Ευχαριστούμε για το διάγραμμα. Πλησιάζει και η ευρωβ στα 70 σιγά -σιγά