Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

FTSE

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

FTSE: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σημαντική η καθοδική διάσπαση της Χ102 στις 1908 μον καθώς και του εκμο 200 εβδ μετά την συσσώρευση που επισημαίνεται στο γράφημα πέριξ της C των 2030 μον.
Επόμενες στηρίξεις η Κ στις 1830 μον απ όπου αναμένεται ανοδική αντίδραση λόγω της έντονης υποτίμησης σε μετοχές που απαρτίζουν τον δείκτη.
Η Χ102 αλλα και ο εκμο 200 εβδ θα λειτουργησουν ως αντιστάσεις σε περίπτωση προσπάθειας μιας τέτοιας αντίδρασης.
Να μην υποτιμηθεί και η Χ300 στις 1795 μον ,εάν ο δείκτης συνεχίσει την καθοδική του πορεία.
Η C  στις 2030 μον παραμένει ορόσημο και ενδεχόμενη υπερβασής της και μόνο αυτή, θα αναπτερώσει τις ελπίδες στους έχοντες long διαθέσεις.
Λήξη παραγώγων σήμερα για τον μήνα Αύγουστο.

25 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

ο ...κουτσοπουτσος μας την εκατσε.

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3310817/-pistotiko-gegonos-sto-omologo-tis-folli-follie-se-elbetiko-fragko

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλημερα μπάρμπα. Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις πως τα πράγματα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται σε πρώτη ανάγνωση.

Geopard είπε...

Καλημέρα ,ευτυχώς που την τρίτη βγαίνουμε από τα δεξιά μνημόνια χοχοχο και οι ελληνική χρηματαγορά επιβραβεύει για μια ακόμα φορά τους επενδυτές που τόλμησαν να την εμπιστευτούν αφού μας κυβερνάνε άτομα που έχουν μότο "η καριέρα είναι χολέρα" 7 μήνες καθοδικούς μετράμε άντε να δούμε και μια θετική συνεδρίαση κατά λάθος

μπαρμπαλιας είπε...

ωρε Γεωπαρδε ποιος τα σουραει αυτα;
οπως λεγανε παλια ,ελια ελια και κωτσο βασιλια...
τωρα λενε τσιπρα και ξερο κωλοδαχτυλο.
και πουσε...συνταξεις δεν κοβει,το ρυθμισε με την συνδροφισσα αντζελα .

μπαρμπαλιας είπε...

Μιδα ,
δεν καταλαβαινω ιερογλυφικα.
πολυ το αργει ο κουτσοπεος και σκατα στην πραματεια στο μπατο

austin είπε...

Καλημέρα!

Εγώ δεν καταλαβαίνω ποια είναι η δεύτερη ανάγνωση..Αν μπορείς Μιδα να με βοηθήσεις. Δεν το αναφέρω καθόλου ειρωνικά, αλλά πιστωτικό γεγονός δεν το λες και καλό.

Μαύρος Κύκνος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαύρος Κύκνος είπε...

Austin μέχρι 12/9 δεν μπορεί να κάνει τίποτα η. UBS όσα default και αν βλέπει. Κατσε μη μαζεύει ομόλογα για πελάτες της στο 20%....

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αντιλαμβάνομαι ότι ηλικιακά εισαι μικροτερος οπότε λογικό να μην μπορείς να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές αλλά και πίσω από συγκεκριμένες κινήσεις.

austin είπε...

Μα ακριβώς, επειδή δεν μπορώ να διαβάσω, δείξε μου εσύ τι γράφουν πίσω από τον γραμμές. Γιατί το σχόλιο σου είναι τύπου συνωμοσίας ότι βγάζει την είδηση για να μαζέψει για πελάτες της. Αυτό δεν ξέρω αν είναι πίσω από τις γραμμές γιατί είναι μια απλή εικασία. Που απλά "παίζεις" κορώνα γράμματα τι θα ισχυσει. Δεν έχει σχέση με καμία ικανότητα ηλικιακή να ξέρεις να διαβάζεις πίσω από τον γραμμες...

Κατά τα άλλα, τα δεδομένα προς ώρας είναι τα κάτωθι :

1) η μετοχή είναι εκτός ταμπλο.
2) καμία απάντηση από κανεναν.
3) καμία απόδειξη ότι οι υπαινιγμοι του φαντ για τα καταστήματα ήταν απατη και απλα παιχνίδι για σορτ.
4) ορκωτοί ελεγκτές ότι να ναι, που βασίστηκαν στο ρεπορτ τους χωρίς κανένα δειγματοληπτικο έλεγχο τι και πώς γινόταν πραγματικά στην Κίνα.
5) ο καιρός είναι αρκετός για να μπορούσε ο κάθε ιδιοκτήτης εταιρείας να διαψεύσει όλες τις υποψίες αν δεν υπήρχε κάποια παγίδα.

Προφανώς και μπορεί να υπάρχουν από πίσω και απλα δεδομένα. Που να μην τα γνωρίζω. Αλλα αυτή την στιγμή είμαστε σε φάση η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία πάρα του ότι όλα πάνε καλά και απλα κάποιοι κάνουν παιχνίδια για να πάρουν φθηνά μετοχές.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Austin διάβασε ξανά την απάντηση μου και μην γράφεις πράγματα που δεν έγραψα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Εσύ μείνε στο τι γράφουν τα ελληνικά ειδησεογραφικα site.Εκει θα βρεις συνωμοσιες και όχι στο τι γράφω εγώ. Και θα βρεις συνωμοσίες γιατί κανένας από αυτούς δεν γνωρίζει τα αποτελέσματα μιας εν εξελιξη έρευνας. Όπως δεν γνωρίζει και την απόφαση του δικαστηρίου στις 12/9.

Αύρα από κάποιον μεγαλύτερο σου και με εμπειρία στις αγορές από το 1985.

austin είπε...

Κάτσε ρε συ Μίδα γιατί εγώ μπερδεύτηκα...

Εγραψες : Austin μέχρι 12/9 δεν μπορεί να κάνει τίποτα η. UBS όσα default και αν βλέπει. Κατσε μη μαζεύει ομόλογα για πελάτες της στο 20%....

Η τελευταία πρόταση δεν είναι κάτι σαν κορώνα γράμματα; καταλαβαίνεις από το άρθρο κάπου αυτό;; άρα για αυτό είπα ότι είναι εικασία όσο για το 12/9...δεν είναι και τόσο μακριά.

Οσο για τα ελληνιξα άρθρα, τα αγνοώ, απλά τα δεδομένα δεν μου αρέσουν εξου και τα ανέφερα παραπάνω.

Ξέρετε μπορεί ο Αρταξια να ήταν λίγο εριστικός, μπορεί λόγω πολιτικών και κατ ουσία χωρίς ιδιαίτερο λόγο να την πέσανε στον Μιχάλη, αλλά ήταν χρήσιμος πολύ στο να βάζει σε μια τάξη τα πραγματα και να μην γραφει ο καθένας ότι αρλούμπα του κατέβει στο κεφάλι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα να ξέρετε) .είναι που είναι οι αγορές περίεργες και δύσκολες, έχουμε που έχουμε την "αρρώστια" μέσα Μασ να ασχολούμαστε με αυτές το χάνουμε λίγο στην πορεία.

Bugs_Bunny είπε...

Το ελβετικό πάντως είναι πλέον σε τιμή 25. Αυτό που είχε πάει κούτσου κούτσου στο 46 και πανηγυρίζαμε.

https://www.six-swiss-exchange.com/bonds/security_info_en.html?id=CH0385518052CHF4


Μαύρος Κύκνος είπε...

Του Ελβετικου ο ογκος σημερα ειναι ουσιαστικα σε 2 πραξεις. Μια 1.119.000 και μια 586.000. Ο υπολοιπος ογκος ειναι ψιχουλα. Και σε απολυτο αριθμο μεχρι τωρα μιλα με περιπου 600.000 ελβετικα φραγκα συνολικο ογκο. Το δε μετατρεψιμο του 2019 ακινητο στο 69%

Μαύρος Κύκνος είπε...

Austin τον κυριο Αρταξια εσυ μπορεις να τον εχειςσε εκτιμηση και να τον γλυφεις οσο θελεις. Η δικη μου αποψη για το ατομο του εχει διαμορφωθει καιρο τωρα.

Bugs_Bunny είπε...

Ναι ρε Μίδα τα έχω δει. Με τους ίδιους όμως όγκους ανέβαινε.


Απο αυτό εδώ,
http://www.euro2day.gr/news/market/article/1630885/-ubs-zhta-diapragmateysh-ton-omologon-ths-ff-se-fr.html

φαίνεται ότι η Φολί ήταν νομικά υποχρεωμένη να κάνει αυτήν την ειδοποίηση, εφόσον ένας άλλο πιστωτής κινήθηκε εναντίον της.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Bugs. δεν ειδα ομως να γινεται δεκτο αυτο που ζητησε η UBS. Τουλαχιστον μεχρι την στιγμη που μιλαμε.

Lorac είπε...

Ευτυχώς που βγαίνουμε από τα μνημόνια Φανταστείτε πόσο ξύλο θα τρώγαμε αλλιώς!!!


Με μικρές αγορές σε μπάνκια.

Jim99 είπε...

Δ ειναι αυτο!Παρουσιαζονται οι πωλητες παντα τ ιδια ωρα και συντονισμενα και δολια! Μπορω ν πω οτι πουλουν κ με χασουρα!Κοιμουνται και στην επιτροπη κεφ.και διαμορφωνουν τιμες στο κλεισιμο! Εαν δ περασει αυτο το διαστημα της εξοδου δε ησυχαζουμε! Δυστυχως και παλι κοματικες διαφορες τις πληρωνουν οι πολιτες!

Jim99 είπε...

Η μηπως πιστευετε οτι μια αγορα σα την δικη μας δ μπορει ν χειραγωγιθει προς τ κατω?

Geopard είπε...

Καλησπέρα και το γνωστό Σαπάκι του Παναγιωτάκη και της Γενοπ το παλεύει να κλείσει στο μείον για εβδόμη συνεχόμενη συνεδρίαση άντε να δούμε πότε θα γράψει αρνητικές τιμές ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που την έβαζα στο χαρτοφυλάκιο μου την μηχανή καταστροφής χρήματος την σιχάθηκε η ψυχή μου έφυγε μονοκόμματα από το 2,96 και στο 1,66 δεν έχει δώσει μια αξιοπρεπή αντίδραση αυτό δεν είναι χρηματιστήριο αλλά κιμαδομηχανή χρημάτων .

Jim99 είπε...

Μ κανεις ετσι ρ μεγαλε! Θ τους γλεντησουμε αλλα θ αργησει! Τωρα μ κοιτας τιποτα! Γ να διωξουν τον συριζα θ κανουν τ απιστευτα! Εγω τ 1,66 τ εβλεπα οτι θ τ κανει απο το 1,87!Κατω απ τον τελευταιο αγοραστη ειναιη εντολη!Ενας φιλος ειχε παιξει τον οπαπ το2012 στα7 ευρω! Θυμαμαι τη χρονια γιατι ειχε συγχωρεθει μια θεια μου θεος συχωρεστει! Πηγαινε λοιπον ο οπαπ ολο κατω και εφτασε στα4 ευρω θυμαμαι! Τ πουλησε μ χασουρα!Παρτον οπαπ στα 9,5 τωρα! Εγω εχω πιασει τ ταιμινγ Μπαινω οταν κυρισει ο τσιπρας την χωρα σ εθνικο πενθος θεμου σχωρεσε με!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Απο τότε που έβαλαν WiFi στο ίδρυμα,
έμπλεξαν κ οι τρόφιμοι με το χρηματιστήριο....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κε Lorac με εκπλησετε !
Καλή επιτυχία εύχομαι