Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΦΡΛΚ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΦΡΛΚ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Τριπλή κορυφή στη ζώνη του 6.15 .Καθοδική διάσπαση της Κ2 στα 5,21€ και της Κ3 στα 5,10 θα δώσει κίνηση προς την V1 στα 4,14€, αν και παρεμβάλλεται η Ζ100 στα 4,70 που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει αγοραστικές δυνάμεις.

Με αυξημένο όγκο και πάνω από τα 5,60€ της V2, περιοχή από την οποία διέρχεται και ο ακμο 50 εβδομάδων, το θετικό σενάριο θα ενεργοποιηθεί εκ νέου με στόχο τα ψηλά της περιοδου ( 6,15 -22/1/2018 )

17 σχόλια:

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1630754/kathhsyhazei-h-fourlis-gia-thn-ekthesh-sthn-toyrki.html

michele είπε...

Καλο μεσημέρι σε όλους :) ολοι οσοι εχουν μια έκθεση εκει εχουν υποχωρησει εδω, λογικό.

Geopard είπε...

Δεν μπορώ να μην βρίσω αγίους και μη , με 9 χαρτιά χαρτοφυλάκιο και ζημιές μέσα σε 3 μήνες -30% στα χαρτοφυλάκιο μου που δεν έχει τράπεζα ούτε ζωγραφιστή , τόση ζημιά δεν είχα ούτε την περίοδο της ηρωικής διαπραγμάτευσης του Βαρουφάκη οι ζημιές είναι πλέον στο θεό εχω σιχαθεί τα πάντα σήμερα και τα τελευταία χαρτια που άντεχαν καταρρέουν Cener βιο Δρομεας , η δεη μου έχει φάει τα κέρατα μου η ευδαπ ομόλογο του κώλου 7 μήνες πέφτει χωρίς ανάσα αφού έχει ούφο στην οικονομική διαχείριση και πάει λέγοντας καλύτερα σε καζίνο περισσότερες πιθανότητες εχεις να κερδίσεις από το μπουρδέλο μας συγνώμη για τις εκφράσεις αλλά δεν αντέχω άλλο.

μπαρμπαλιας είπε...

οι..."μαλακας",
ειναι πολυ αχαριστοι.
κανονικα αυτες τις μερες επρεπε
το χαα-λι να πεταει ,με δεδομενο
οτι σε 4-5 μερες βγαινουμε απ τα μνημονια της δεξιας.
αντιθετα λπν δεν μπορουμε ουτε τις 720 μον να καβανσαρουμε ,με αποτελεσμα ο φιλος Γεώπαρδος και οχι μονον ,να γραφει πολλαπλες απωλειες.
υπομονη φιλε

Jim99 είπε...

Φιλε geoparnd εαν δεν βγαλουν κ τον τελευταιο επενδυτη εξω δεν το ανεβαζουν! Αυτες της εντολες εχουν τωρα! Ηρεμησε και ξεχνα τα! Η δωστα εαν νομιζεις οτι δε αντεχεις αλλο!Μ τ κοιτας απο μερα σ μερα!

Jim99 είπε...

Οτι ειναι αχρηστοι συμφωνω μ τον μπαρμπαλια! Κ εχθροι του χρηματιστηριου! Μονο εκει εφαρμοζουν την αριστερη στροφη! Τωρα τι γινεται! Ενω πρεπει καποιος ν αναψει το φυτιλικαθονται και κοιταζουν τους σορτακιδες που παιζουν!

Spy είπε...

έχετε απόλυτο δίκιο με την αγανάκτηση σας.Και ποιός κερδίζει τώρα με την κολο δεη ,αλλα τι περιμένεις απο χαρτιά που έχουν μεγαλομέτοχο το κράτος ειδικά ,όταν στο τιμόνι είναι κατσαπλιάδες.Δυστυχώς θα τα κλείσω δεν θα παρακολουθώ καθημερινά ,γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου ,το trading απαγορεύεται δια ροπάλου και σε 2-3 χρόνια ,οταν θα έχουν φύγει αυτοί,ίσως φανεί φως στο τούνελ
ΧΑΙΡΕΤΑΙ

Lorac είπε...

Καλά παίδες ηρεμήστε. ΔΕΗ σήμερα στο 28% του επιθυμητού. Αναμονή από βδομάδα για -αν κάνει - χαμηλότερα. ΤΟ 700 του γου-δου θα το τιμήσω και ήδη το κάνω. Ακόμα και αν κάνω λάθος εκτίμηση, θα περιμένω με λίγη υπομονή το retest της περιοχής αυτής από κάτω για απεγκλωβισμό.


Στο 700 πόσοι θα βλέπουν ωκω οεεο??

Geopard είπε...

Κύριε Lorac τι θέλετε να πείτε με το 28% του επιθυμητού ? γιατί γράφω 33% ζημιές στην ΔΕΗ ότι ποιο φριχτό μου έχει τύχει σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα μιας και υπολόγιζα ότι στο 2,40 θα είχε δει τα χαμηλά της και με έχει διαλύσει τόσο ψυχολογικά όσο και σε αποτιμήσεις του χαρτοφυλακίου μιας και οι ζημιές είναι τεράστιες γιατί έχει μεγάλο ποσοστό στο χαρτοφυλάκιο μου.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Καλησπέρα.
Η ΔΕΗ χθες έσπασε τις λωρίδες Bollinger και επειδή δεν είναι και Ο ΤΕΧΝΙΚΌΣ λένε. αν καταλαβα .. ότι δείχνει αυτό το σήμα πτώση.
Σύμφωνα με τις δικές μου γραμμές έσπασε και το καθολικό κανάλι.
Στο 1.60 θα την ξαναδώ για αγορά με την οποία ρευστότητα έχω.

Τα άλλα είναι αξίες που έχουν κλειδωθεί διότι δεν είμαι επαγγελματίας trader .


Καλά μπάνια.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

*είν αι
*καθολικό


Don't text and walk .

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Είμαι
Καθοδικο

Τα καταφερα;
😂

Geopard είπε...

Έχω την εντύπωση ότι όταν σπάσει και κρεμάσει από έξω νομίζω έχει αναστροφή στους bollinger bands (πως έχει κάνει τώρα ) χωρίς να είμαι ειδικός σε αυτόν ο michele ή ο εκλεκτός κύριος Lorac θα ξέρουν καλύτερα να μας πουν.

Geopard είπε...

( όπως έχουν κάνει τώρα )

Lorac είπε...

Bollinger δεν γνωρίζω, όπως και πώς θα διαχειριστείτε το χαρτοφυλάκιο σας, μιας και δεν είμαι επαγγελματίας. Απλά βλέπω αυτή την εικόνα και αύριο/από Δευτέρα θα κοιτάξω να ξαναμαζέψω το 50% από αυτά που είχα δώσει το προηγούμενο διάστημα. Τώρα στο 28%. Αλλά όχι παραπάνω γιατί και ο αδμηε πλησιάζει σε αντίστοιχα νούμερα και τον προτιμώ. Ο λόγος ότι μπορεί να έχει θετικό παιγνίο αρχές Σεπτεμβρίου μετά το φιάσκο με euroasia.

https://invst.ly/8cg3g

Geopard είπε...

είστε αρκετά γρήγορος κύριε Lorac σας το εχω ξαναγράψει

Jim99 είπε...

Αφηστε τις λουριδες κτλ τωρα! Υπαρχουν επενδυτες που αγοραζουν ακομα! Γ αυτο την πανε ολο κ πιο κατω! Σ κλεισιμο ομως και μ λιγα κομματια! Προσπαθουν να δημιουργησουν χωρο καθαρο απο επενδυτες για να βαλουν τ δικα τους! Τ θεμα ειναι οτι οι ανθρωποι ειναι μαλακες Εκαναν τους στυλοβατες της οικονομιας να εχουν τα χρηματα τους σπιτι και να παιζουν χρηματιστηριο με το 5% των κεφαλαιων τους!