Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΜΠΕΛΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...


7 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) η καθυστερηση ηταν ευνόητη ( και θα ειναι σε καποιες περιπτώσεις) λογω διακοπων !

Αλλωστε 1,5 εκ τζιρο σε 1 ωρα συνεδρίασης συνηγορει σε αυτο :))

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.capital.gr/oikonomia/3309329/giansen-esm-i-ellada-itan-etoimi-gia-kathari-exodo-to-2014

τι δεν αντιλαβού;.
απλα οι ξενοι "φιλοι"και συμμαχοι μας
το 14 δεν μας ειχαν παρει τα "παντα ολα"και τωρα μας τη λενε κιαπο πανω...
οπως και με την περιπτωση του κουφονδινα που χυνουν δακρυα και κανουν την πλακα τους...για τη μεταφορα του στις μεζον παρκ ντου σαμπ α παρι...

michele είπε...

Λαθη εκαναν και τότε "παγωνοντας" τις διαπραγματεύσεις λογω επικείμενης έλευσης Τσιπρα για τον οποιον πίστευαν οτι ειναι left-liberal

Τωρα σιγα-σιγα μας λένε οτι τοτε θα βγαιναμε ΑΝ ...

Jim99 είπε...

Ο τσιπρας καιολη η παρεα εχουν κανει τεραστια ζημια στη χωρα! Αυτο θα φανει τα επομενα χρονια οπου φτωχεια και μιζερια θ μαστιζουν τους λαους που θ κατοικουν στην ελλαδα! Γιατι αμιγως ελληνες δ θ ειμαστε!Αυτο ειναι ενα απο τα τραγικα λαθη που εχουνδιαπραξει.

Jim99 είπε...

Τα χρηματα που πετανε τωρα για να γκρεμισουν ετοιμα σπιτια απ τα οποια τα συριζοσκυλα ουτε που ξερουν πως κτιζονται και τα χρηματα που θ δωσουν για ετοιμα σπιτια που καηκαν αποζημιωσεις εαν μ τα μισα απο αυτα βοηθουσαν το χα θ πηγαινε 500 μοναδες επανω! Ανταυτου εχουμε λεει προβλημα με τα δεδομενα και εχουμε κανει 2 εκ τζιρο!

austin είπε...

Δεν μας λένε τίποτα... Απλα το ήθελαν για να πάρουν τα πάντα ακόμα φθηνότερα.

Κλασσική και αλάνθαστη στρατηγική κερδοσκοπίας σε χωρες όπου οι αριστεροί επικρατούν και κάνουν απεργίες τύπου "θέλουμε στρογγυλή τυρόπιτα και όχι τετράγωνη για να μην έχουμε το δίλημμα από που να ξεκινήσουμε να την τρώμε."

Ούτε λεφτ λιμπεραλ ούτε τίποτα. Πλιάτσικο και μόνο πλιάτσικο με καλοστημένη προπαγάνδα για να ανέβει στην εξουσία. Και τωρα τα λένε ένας ένας για να πάμε σιγά σιγά σε εκλογες.

Βέβαια στην Ελλάδα σήμερα ακόμα να καταλάβουν ότι ο Μητσοτάκης είναι η μοναδική ελπίδα για να μην πάμε τελείως απατοι. Το όμοιο βεβαίως βεβαίως και μέσα στο κόμμα του που σιγά μην τον αφήσουν ήσυχο να κάνει πράγματα. Ηδύ τα μαχαίρια είναι έξω και οπλιζονται με θέα την πλάτη του.

Καλές διακοπές και έχουμε να λέμε για αυτά για χρόνια (δυστυχώς) ακομα.

master είπε...

Καλησπέρα.
Φίλε austin σαν πιο μεγάλος σου λέω ότι εκ των υστέρων έχω απογοητευθεί πολλές φορές στο διάβα της ζωής και αν δεν δω έργα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Πλέον για να παραδεχθώ κάποιον ότι αξίζει για κει που είναι θα πρέπει να προσπαθήσει πολυ για να με πείσει.
Καλές διακοπές για όσους μπορούν να πάνε.