Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΕΙΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η προσέγγιση της κάτω γραμμής του μεγάλου καναλιού CD έδωσε μα τεχνική αντίδραση που δεν έφθασε καν την πρώτη αντίσταση G  στα 2,28€.

Δημιουργήθηκε ένας μικρός ανάποδος ωκω , η ενεργοποίηση του οποίου με κίνηση > 2,24€ θα έχει ως στόχο τα 2,64€.

Όμως απαιτείται διάσπαση με αυξημένο όγκο και του εκμο 30ημ αλλα και της G προκειμένου το σενάριο αυτό να τεθεί σε ισχύ. Στο ενδιάμεσο αξιόλογη αντίσταση και η S στα 2,49  που η υπέρβαση της μπορεί να μεταβάλλει την μεσοπρόθεσμη τάση, η οποία παραμένει πτωτική.

Άρνηση υπέρβασης των 2,28€ της G  θα επαναφέρει αυξημένες πιέσεις στον τίτλο με επαναφορά  προς τα τοπικά χαμηλά ( 1,8320€) 

24 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα...
Μη αναβάθμιση πληρώνουμε σήμερα. .
Ίσως γυρίσει πάνω.

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα με μια γόνιμη εβδομάδα σε όλους..
Καλημέρα Μιχάλη, πολύ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για το περιστατικό της Ομόνοιας.
Αν θες απαντάς.

michele είπε...

Συνεχιζει να πιεζει την αγορα ο ΔΤΡ χωρις ιδιαίτερο όγκο, καλή αντιδραση απο ΕΛΧΑ και CENER
ηδη στα χαμηλά ημέρας

ο ΟΠΑΠ πηρε το 50% του stoiximan ακριβούτσικα βεβαια

Lazaros είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Νομίζω πήρε λιγότερο από το 50%..

Andreas D. είπε...

http://www.capital.gr/xrim-anakoinoseis/3317691/klados-kalodion-anathesi-duo-ergon-gia-tin-upobruxia-diasundesi-kritis-peloponnisou

Andreas D. είπε...

To 36,75% του stoiximan απέκτησε ο ΟΠΑΠ έναντι 50 εκατ

Andreas D. είπε...

Σαν να έκανε εξυπηρέτηση του Φώτη φαίνεται...

michele είπε...

Nαι σωστο μπερδευτηκα με τα 50εκ ΟΠΛΑ και Ανδρεα σωστα. Ακριβο ομως οπως και να εχει, αλλα λεφτα υπαρχουν, αντι να στησει ενα δικο του, εδωσε κατι παραπανω

Jim. είπε...

Μακριά απο τράπεζες! Κλεφτρονια! Μόλις έκανε το ρεβερς Σπλιτ η εθνικαρας πουλάνε σωριδον!

Jim. είπε...

Θ ξαναβάλουν τα λεπτά μπροστά!

michele είπε...

Να πω και τη γνωμη μου για το περιστατικό στην Ομονοια. Το γραφειο μου ειναι εκει κοντα και ξερω πως χει η περιοχη τα τελευταια 12 χρονια

Προκειται για ενα απο τα πολλα περιστατικα που συμβαινουν στη συγκεκριμενη περιοχη, λογω ελλειψης αστυνομευσης, διαδοσης ναρκωτικων ,πολλων ξενων μεταναστων που δεν εχουν τα βασικά και κυριως λογω της βιας που λεκτικα κυριως εξεθρεψε το καθεστως.

ο ΖΑΚ δεν επρεπε να πεθανει. Ηταν εξυπνος τυπος, χωνοταν σε δουλειες, ειχε το κλασσικο επιδομα οροθετικου 700ευρω το μηνα, ειχε γνωστους και φιλους που δεν τον βοηθησαν και τωρα κλαινε πανω στο μνημα του.

ο Δημοπουλος 73 ετων, δεν επρεπε να δουλευει,επρεπε να καθεται και να παιρνει την -οποια-συνταξη του. Προφανως λοιπον ειχε ανάγκη.

Ειναι σαφες οτι εκανε υπερβαση της νομιμης αυτοαμυνας. Ειχε ηδη καλεσει την αστυνομία ,δεν ξερω -θα μας το πει η ιατροδικαστικη εκθεση- αν απο τα χτυπηματα αυτα προηλθε ο θανατος ή απο αλλο λογο.

Ομως το προβλημα ειναι η ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ αυτου του θανατου απο συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων κυριως της αριστερας, καθοτι σιωπουν για αλλες αναλογες περιπτωσεις οπως η κοπέλα στο Αγρινιο που εβληθη απο φωτοβολιδα, ο 25 κοσμηματοπωλης της Θεσσαλονικης, το παιδι που σπουδαζε εξω και ηρθε να δει τη μανα του και σκοτωθηκε στου Φιλοπαππου απο μεταναστη και τοσα αλλα.

Το προβλημα ειναι κοινωνικο και ασφαλειας και δυστυχως σε αυτο τον τομεα εγω που εργαζομαι σε αυτη την περιοχη, μονο επι Δενδια ειδα βελτιωση.

Αυτα τα ολιγα.

Andreas D. είπε...

Περνάνε τα πακέτα του ΦΦΓΚΡΠ ...

Jim. είπε...

Στο πρώτο γύρισμα Μ παρασυρθείτε και αγοράζετε μετοχές που τις πουλούσαν πριν λίγους μήνες στο 1δεκατο της σημερινής τους τιμής!Όσο η την Ομόνοια ν αφήσουμε τον ανθρωπάκο ν πάει σπίτι του! Δούλευε 75 χρόνια για να πληρώσει τώρα ένα πρεζονι που ενώ του έδινε το κράτος επιδομα τι επίδομα δηλαδή τα λεφτά του εργαζόμενου χρυσοχόου που λίγο πριν είχε περάσει απ' την τράπεζα και είχε πληρώσει ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ φόρους ΔΕΗ ενφιακτλ κτλ κτλ κτλ κτλ και μετά το πρεζονι στο ίδιο ταμείο απ' τον ίδιο υπαλληλο τα ίδια τα λεπτά τα τσεπωνε και τράβαγε κατά την Ομόνοια ν σπάσει και καμμιά βιτρίνα!!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο πρεζάκιας πέθανε από τα χέρια του εμπόρου. .όλοι βαράγανε.
Ο Βουτσης έβγαλε πόρισμα.
Μην ασχολείστε.

Lazaros είπε...

Η λογική πάει περίπατο,η αυτοάμυνα είναι κακό ,το ότι δεν υποστηρίζεται η ανωμαλία είναι κακό το ότι έχουν οι άνθρωποι άποψη είναι επίσης κακό,κανένας δεν μίλησε για εβραιους,κουμουνιστες κλπ σχολιάζει ο καθένας το άσχημο αυτό περιστατικό και καλά κάνει,αυτό μας έλειπε τώρα να μην έχουμε και άποψη .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ωρε μια τρυπα στα εσοδα του προυπολογισμου...

austin είπε...

Την καλησπέρα μου.

Προσωπικά βλέπω ότι το καζάνι που έλεγα εδώ και καιρό ότι βράζει, εχει ξεκινήσει ήδη να σπρώχνει έντονως το καπάκι. Το βλέπουμε σε πάρα πολλές περιπτωσεις:

Το συμβάν με το κοσμήματος λείο.
Με τον κωνσταντινεα
Με τον λαό και τις αντιδράσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Την καθημερινότητα που μετράς πόσες μουτζες και βρισίδια πετιούνται ανά λεπτό.
Το ποσό εύκολα ξεστομιζονται λόγια δίχως να βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό και την λογικη.

Δυστυχώς το δηλητήριο που μας μοίρασε κυρίως ο συριζα τώρα αρχίζει να δρα. Οι Ευρωπαίοι πλέον έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη γιατί βλέπουν πλέον (παλιά λέγανε ότι δεν ήξεραν) ότι πάνε πολλά πράγματα στραβά και κάνουν τα στραβά μάτια...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ο/Η Andreas D. είπε...
Περνάνε τα πακέτα του ΦΦΓΚΡΠ ...

24 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:16 μ.μ

Σε λίγες μέρες τα κορόιδα που πούλησαν θα κλαίνε.

michele είπε...

Στο 1,954€ η μεση τιμη των πακετων ΦΦΓΚΡΠ που αλλαξαν χερια σημερα

Jim. είπε...

Άμα δ ξεβρομισει ο τόπος απ' αυτούς δε βλέπουμε άσπρη μέρα! Είδατε πιο λυπημένο πρόσωπο απ' αυτό της σβιγγου Μ τον επικήδειο στον πρεζακια? Μήπως είδατε κανένα συριζεο έτσι στο μάτι?Κάνουν πάρτι οι κερδοσκόποι! Το να κάνουμε ρ τιμωρε? Ν τους τα δώσουμε και ν φύγουμε!Όσο η τον χρυσοχόου συμφωνώ! Αλλά που είναι? Το φωφαρα βλέπω και Μ έρχεται αναγουλα! Περιμένει ν γίνουν εκλογές ν πάει ν βάλει δεκανικι στο μητσοτακη!

michele είπε...

Οποιος απευθυνεται σε Τιμωρο θα σβηνεται ομοιως

michele είπε...

Στα 32 εκ καθαρός τζιρος σε μια κακή συνεδριαση ανευ ιδιαιτερου τεχνικου ενδιαφεροντος καθως δεν διασπάστηκαν σημαντικά σημεία είτε πανω ,είτε κάτω .
Πρωταγωνιστης αρνητικός και αυτή τη φορά ο ΔΤΡ ( -3,68%) στις 565,28 μον χαμηλο θυμιζω οι 552,59

CENER-IAΣΩ-ΕΛΧΑ ΕΛΠΕ-και κυριως ΜΟΗ σε πολύ καλή ημέρα