Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΗ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΜΟΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Μεγάλο εύρος ενδοσυνεδριακής διακύμανσης υπήρξε κατά την τελευταία ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας. Ήταν 1,60 € απο τα υψηλά των 23.70 έως τα χαμηλά των 22,10 με τελικό κλείσιμο στα 22,50€.

Ηταν μια αρνητική συνεδρίαση που οδηγεί τον τίτλο, προς την κόκκινη των 21,90 και μένει να δούμε αν την "χρησιμοποιήσει ως retest ή θα την διασπάσει καθοδικά.
Στην πρώτη περίπτωση, η μετοχή θα προσπαθήσει να επανέλθει στα υψηλά των 23,70 και ΜΟΝΟ αν τα υπερβεί, η κίνηση θα συνεχιστεί προς υψηλότερα επίπεδα.
Διαφορετικά θα υποχωρήσει εκ νέου.
Στο άμεσα αρνητικό σενάριο , καθοδική διάσπαση των 21,90€, θα προσδώσει περαιτέρω καθοδική ορμή  προς το κλείσιμο του gap ( 20.85-20.95) και κυρίως την E1 στα 20,45  ευρώ.
 Ο ταλαντωτής macd 9 δεν έχει δώσει ακόμα σήμα πώλησης, εφιστούμε όμως την προσοχή στον σχετικά αυξημένο όγκο της Παρασκευής.

17 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους :) Καλή εβομάδα, καλό μήνα !

michele είπε...

Δημιουργική ασάφεια βλέπω στον προϋπολογισμό, ωραία πραγματα ,δυο σεναρια για το τελος της θεατρικης παραστασης με την περικοπή των συντάξεων

dimivax είπε...

Καλό μήνα στην παρέα με υγεία!!!

michele είπε...

Kαλό μήνα Δημήτρη! εχουμε καιρό να τα πούμε και εμαθα..αλλαγες :)

Andreas D. είπε...

http://lobbystas.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B1/

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλημέρα. Ανδρέα ξέχασες αυτό:

http://lobbystas.gr/%CE%BB%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%B1-mig%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%B1/

Θανασης Κ είπε...

Καλη -μερα - εβδομαδα - μηνα...Μιχαλη τι εννοεις στο μνμ στις 11:09...?

michele είπε...

Θαναση εννοω αυτο: https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1639336/dyo-senaria-gia-tis-syntaxeis-sto-proshedio-toy-pr.html

michele είπε...

Λιγο πατατα μου φαινεται αυτο για την ΜIG και την ..δεσμευση περιουσιακων στοιχείων
το επαρχιακο δικαστηριο της Αμμοχωστου τωρα, επειδη καποιος εχασε 1,5 εκ καταθεσεις απο Λαικη

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν ακολουθησουν καμια 100 αρια τα εκατ...θα γινουν 150;..

michele είπε...

Mικρη σημασια εχει νομιζω ΟΠΛΑ..

Εδω σχετικη αντιδρασουλα χωρις ιδιαιτερο τζιρο, ΔΤΡ > 576 ηπιες κινησεις παντου

καλη η ΔΕΗ που εχει προεξοφλησει τα τρία κακα της μοιρας της,χωρις ογκο κι αυτη βεβαια ( +3,27%)

JimMarkus είπε...

Χαιρετώ τους παίκτες, αυτό με την MIG μου μοιάζει με την είδηση που θα κάνει τους πατριώτες να δώσουν τα χαρτιά τους. 1,5 εκατομμύριο λέει, ας δώσουν προσωρινά ενέχυρο μέχρι να εκδικαστεί 1 τόνο γιαούρτι από την vivartia.

michele είπε...

Ελα ντε Jim, κατι τετοιο μου φανηκε και μενα το συγκεκριμένο

michele είπε...

Ενδιαφερον παρουσιαζει η κινηση των ΠΛΑΘ θα την αναλυσουμε αυριο διαγραμματικα

συνεδριαση χωρις ιδιαιτερες διακυμανσεις χαμηλοτατο ογκο 19 εκ καθαρα αυτη τη στιγμη

Μαύρος Κύκνος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ KYROS LAW OFFICES ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ FOLLI


Αθήνα, 01/10/2018


Οι τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με την ενημέρωση επί των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας, αλλά και οι «δακρύβρεκτες» συνεντεύξεις του κ. Κουτσολιούτσου (junior) δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία για το ότι οι επενδυτές στα χρηματοπιστωτικά μέσα της Folli έπεσαν θύματα μιας πρωτοφανούς στα χρονικά εξαπάτησης:
Εάν λοιπόν γνώριζαν κατά την δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων στις 26 Απριλίου 2018 την πραγματική κατάσταση ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ, και αν είχαν αγοράσει θα ΕΣΠΕΥΔΑΝ να ρευστοποιήσουν.

Κατόπιν αυτών, η αναμονή για την «επέλευση» της ζημίας με τρόπο ώστε αυτή να ποσοτικοποιείται και άρα να καθιστά μια αγωγή αποζημιώσεως ως «ορισμένη», ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ πλέον, άλλωστε ο κίνδυνος για τις απαιτήσεις των επενδυτών από μια «άτακτη» χρεωκοπία της εταιρείας καθίσταται πλέον ορατός τοις πάσι.

Επομένως, αίρεται η προϋπόθεση «ρευστοποίησης» της μετοχής ή όποιου άλλου χρηματοπιστωτικού μέσου ή παραγώγου επί της μετοχής-ομολόγου και δύνανται να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ, ακόμη κι εκείνοι που ΔΙΑΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ μετοχές και έχουν εγκλωβιστεί λόγω της αναστολής διαπραγμάτευσης ή ΔΙΑΚΡΑΤΟΥΝ τα ομόλογα και ΔΕΝ τα έχουν ρευστοποιήσει.
Η προστασία της εταιρείας από τους πτωχευτικούς πιστωτές λήγει στις αρχές Νοεμβρίου (αν δεν τρωθεί ενωρίτερα λόγω των τελευταίων εξελίξεων), οπότε θα πρέπει να σπεύσουμε, όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στις Ομαδικές Αγωγές μας, ας επικοινωνήσουν άμεσα με το 210.3633104, ή να στείλουν mail στο info@kyroslawoffices.gr με την ένδειξη “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ FOLLI.

Γιάννης Π. Κυριακόπουλος
Δικηγόρος-
Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Επενδυτών

Σημείωση: Η συμμετοχή στην ως άνω ομαδική αγωγή, αφορά στα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Το ομόλογο πάντως γλεντάει την αγωγή:

https://www.boursedirect.fr/fr/marche/six-swiss-exchange/3-25-ffgroup-17-21-CH0385518052-FFG17-CHF-XSWX/seance

michele είπε...

23 εκ καθαρος τζιρος, συνεχομενη διακυμανση μεσα σε 20 μοναδες επι μακρόν καμια σοβαρη διαγραμματική εξελιξη