Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Καναπές στην νέα βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο 



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

22 σχόλια:

Μαύρος Κύκνος είπε...

https://www.protothema.gr/greece/article/825754/ton-maki-balaoura-kai-tin-folli-follie-vraveuse-i-dioikisi-tou-nosokomeio-amaliadas/

Μαύρος Κύκνος είπε...

Οι δύο εταιρείες-φαντάσματα είναι οι Βoon Soon και Τhana Prasertsian - πελάτης και προμηθευτής αντίστοιχα της FF Group Sourcing. Συγκεκριμένα, ο βασικός πελάτης της FF Sourcing με την επωνυμία ΝG Boon Soon φέρεται να είχε πωλήσεις 996,1 εκατ. δολάρια για το 2017 και 862,5 εκατ. δολάρια. Η ύπαρξη των ποσών, σύμφωνα με την ΕΛΤΕ, αμφισβητείται καθώς δεν εντοπίζονται η έδρα, οι αποθήκες. Η ίδια εταιρεία εμφανίζεται να έχει απαιτήσεις 710 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο επίσης αμφισβητείται.

Αντίστοιχα, πάντα σύμφωνα με την ΕΛΤΕ, ο βασικός προμηθευτής της ασιατικής θυγατρικής της Folli Follie Τhana Prasertsian έχει λάβει προκαταβολή 259,46 εκατ. δολάρια για το 2017 και 125,45 εκατ. δολάρια, ποσά των οποίων η ύπαρξη επίσης αμφισβητείται, αφού επίσης δεν υφίστανται έδρα, αποθήκες.

Η θυγατρική FF Sourcing Ltd., σύμφωνα με το πόρισμα, φέρεται να δανείζει σε τρίτες εταιρείες 122 εκατ. δολ. μέσα από 3-4 συμβάσεις και με μηδενικό επιτόκιο δίχως εξασφαλίσεις. Μόνο που οι εν λόγω εταιρείες ήταν δίχως δραστηριότητα! Εικάζεται ότι με αυτόν τον τρόπο βγήκαν χρήματα από την Ασία. Σε ό,τι αφορά, τέλος ,τα αποθέματα ύψους 581,68 εκατ. δολ., το 95,5% βρισκόταν σε αποθηκευτικούς χώρους τρίτων.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παντού έξω στις προβλέψεις. ..

Για φέτος, το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι δεν θα υπάρξει ο ισχυρός ρυθμός αύξησης των επενδύσεων που είχε προβλεφθεί την άνοιξη –ο πήχης από το +11,1% του μεσοπρόθεσμου κατεβαίνει στο οριακά θετικό +0,8%- εκτιμά όμως ότι το χαμένο έδαφος θα αντισταθμιστεί από την καλύτερη του αναμενομένου πορεία της ιδιωτικής κατανάλωσης (+1,0% από +0,5% στο μεσοπρόθεσμο), αλλά και την αύξηση των εξαγωγών με ρυθμό 7,5% από 5,6% που είχε γραφτεί στο μεσοπρόθεσμο.

Η πρόβλεψη για σημαντική αύξηση των επενδύσεων, μετατίθεται για το 2019, καθώς προβλέπεται ρυθμός 11,9% (+12,1% προέβλεπε το μεσοπρόθεσμο για την επόμενη χρονιά), ενώ προς το καλύτερο αναθεωρείται η πρόβλεψη και για την πορεία των εξαγωγών (+5,8% αντί για +4,6%).

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.protothema.gr/economy/article/825777/katatethike-to-proshedio-tou-proupologismou/
Εδώ το μεγάλο γέλιο. .διπλό σενάριο. .
Προβλέπει και ανάπτυξη 2.1%από 2.5%που προβλεπόταν. .αλλά με οδηγό τα δύο πρώτα τρίμηνα ούτε 1.8% δεν θα βγάλουμε ετήσιο. .Οι πουθεναδες. ..προβλέψεις καφενείου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι έχουν υπογράψει μειώσεις συντάξεων. ..
Προϋπολογισμός Ιταλίας και Ελλάδας. .και εκλογές Βαυαρίας. .μας πάνε 550 μονάδες. Εκτός και αν φύγει το τσίρκο.

Μαύρος Κύκνος είπε...

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1639539/proshedio-proypologismoy-me-stoho-th-mh-perikoph-s.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μάριο Σεντενο πριν λίγο. .
Οι περικοπές συντάξεων δεν είναι δημοσιονομικο μέτρο. ..
Αχ βρε Μόδα. .μάθε μπάλα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Όπλαρχηγε τη μπάλα που εχρις μάθει εσύ που μας έλεγες ένα χρόνο τώρα κάθε τρεις και λίγο ότι έρχονται σύντομα εκλογές??? Στο σπίτι του κρεμασμενου δεν μιλάνε για σκοινί.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χαχαχαχα λένε έτσι στον νονό?

Μαύρος Κύκνος είπε...

Πας λοιπόν ενα ακόμα στοίχημα??? Για τις συντάξεις αυτή τη φορά.Να δούμε πόση μπάλα ξέρεις?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν πάω. .όχι. .δεν μπορώ να αντέξω. ..χαχαχα. ..Μοδααααα έχω μινησκοοοοο
...

mixalis mixalios είπε...

Όπλα κάτι δεν διαβασες καλά νομίζω! Τα αντίθετα είπε ο senteno! Αν ακυρωθεί το μέτρο των συντάξεων τότε ευκολα θα μπορει η επόμενη κυβέρνηση να πει ότι ούτε η μειωση του αφορολογητου είναι απαραίτητη οπότε θα εκτεθει και η Τρόικα που επέβαλε τη μείωση του, όπως και τη μείωση των συντάξεων!

Μαύρος Κύκνος είπε...

Οπλαρχηγεεεεε

Θετικά αποδέχτηκε το Eurogroup την απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει δυο σενάρια για τον προϋπολογισμό ενώ την «έκπληξη» έκανε ο επικεφαλής του.

«Δεν είναι διαρθρωτικό μέτρο η μείωση των συντάξεων καθώς στο ασφαλιστικό σύστημα έχει γίνει μεταρρύθμιση. Είχε στόχο να είναι δημοσιονομικό μέτρο και όλοι ξέρουμε ότι η δημοσιονομική κατάσταση στη χώρα δείχνει πολύ καλύτερη απ' ότι πριν από 18 μήνες που ελήφθη η απόφαση», δήλωσε ο Μάριο Σεντένο αμέσως μετά τη συνεδρίαση του οργάνου και εκτίμησε ότι η χώρα θα πιάσει τους στόχους.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Γιαυτό και κατέθεσαν 2 σενάρια. Γιατί είχαν το ΟΚ των Ευρωπαίων για αυτό.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Τεζα ο Όπλαρχηγος...

Η πήγε σε Ακαδημία ποδοσφαίρου. :-)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι τέζα. ..φάε την γλώσσα σου. ..
Βρε Μόδα. .στο τέλος θα με ψήσεις. ..

Μαύρος Κύκνος είπε...

Χαχαχαχαχα. Σε ΠΆΩ και το γνωρίζεις. Κάποια στιγμή θα πιούμε το ποτάκι μας στην στοά Κοραή.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πάντα με τους αριστερούς περνάω καλά. .
Χρόνια στα Εξάρχεια. .ακόμα και σήμερα ακούω με προσοχή τα συντρόφια. .και τους προβληματισμους τους..Προχθές κάποιος μου εξηγούσε πως ζευγαρωνει η Σουρικάτα..και έμεινα δρεπανο..

Μαύρος Κύκνος είπε...

Βρε δεν είμαι αριστερός. Δεξιός από τα γεννοφασκια μου είμαι (ακόμα θυμάμαι την φωτογραφία του Αβέρωφ στην Τ.Ο. Αμπελοκήπων τα δύσκολα χρόνια; . Μου αρέσει να σε πειράζω αλλά είμαι και προσγειωμενος στην πραγματικότητα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.protothema.gr/economy/article/825817/cnbc-oi-agores-fovoudai-ti-suberifora-tou-tsipra-enopsei-ton-eklogon-tou-2019/

Δεν μπορεί. .μαλακιες λένε. ..Εγώ βλέπω κόντρα. .

Μαύρος Κύκνος είπε...

Με τις αγορές θα είναι Παναγία. Είναι σοσιαλιστης πλέον.