Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΗ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Το περίφημο πλαγιοκαθοδικό καναλάκι M1-M2 , πολύ καλά ορισμένο πλέον διασπάστηκε καθοδικά με αυξημένο όγκο συναλλαγών ( 790χιλ τμχ) και ο επόμενος στόχος είναι τα χαμηλά των 1,13 ευρώ του Ιουνίου του 2012!

Για να αποφευχθεί αυτό το σενάριο απαιτείται ΑΜΕΣΗ αντίδραση και κλείσιμο πάνω από την D των 1,37 €  προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και η προετοιμασία για μια κίνηση ανοδικής διαφυγής από το κανάλι.

Μια τέτοια κίνηση θα έχει και αυτή αυξημένο όγκο συναλλαγών και πρώτη "στάση" τα 1,61 ευρώ, σημείο σημαντικό, καθώς μπορεί να μετατρέψει την βραχυπρόθεσμη τάση σε ανοδική.
Τα 1,77€ της R καθοριστικό σημείο κυρίως για την μεσοπρόθεσμη τάση της μετοχής.

39 σχόλια:

Geopard είπε...

Καλημέρα , michele ευχαριστούμε για το διάγραμμα της ΔΕΗ αλλά ούτε το 1,13 δεν θα την σταματήσει είμαι σίγουρος για αυτό πλέον ο Φλουδοπουλος τώρα και ο Στούπας βαράνε ομοβροντίες ενάντιων των τραπεζών και της ΔΕΗ και στην ΔΕΗ με τόνους λάσπης και με ψέματα προσπαθούν να απαξιώσουν τα πάντα, το μόνο παρήγορο είναι ότι ο Στούπας είναι γνωστός αντιδείκτης και χασούρης .

Paolo GG είπε...

καλημέρα
1. Aston Martin IPO: Aston Martin is joining the ranks of listed automakers with an IPO that values the British company at more than $5 billion
ακριβώς η αξία ΚΑΙ των 4 συστημικών Ελληνικών Τραπεζών, η μικρή σχετικά αυτοκινητοβιομηχανία εν έτει 2018. Εύγε μας !!!

ΝίκοςΤ είπε...

Αγαπητέ κύριε Geopard καλημέρα σας.Πιστεύετε ότι οι κ.κ Στούπας και Φλουδόπουλος μπορούν να επηρεάσουν με τα δημοσιεύματα τους την πορεία της μετοχής της ΔΕΗ;Στηρίζονται οι ξένοι και οι Έλληνες μεγάλοι στα άρθρα του capital; Είμαι μέτοχος της εταιρείας από την εισαγωγή της στο ΧΑΑ και μου έχει δώσει καλά κέρδη μετά από πολλές εισόδους και εξόδους. Πριν από ένα μήνα αγόρασα πάλι ΔΕΗ ώστε να αποτελεί το 5% του χαρτοφυλακίου μου.Απλά θα αναμένω την συνέχεια χωρίς άλλες κινήσεις.Εξάλλου ο κύριος Τάκης έγραψε ότι θα έχει ο καθείς μας ευκαιρία αγοράς για όσα τεμάχια επιθυμεί όταν αρχίσει η άνοδος του χαρτιού. Δεν έχει δίκαιο;

Φίλε michele μια ερώτηση τεχνολογικής φύσης.Έχεις την δυνατότητα να διακρίνεις το προηγούμενο nickname ενός νεοεμφανιζόμενου χρήστη;

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Καλή συνεδρίαση.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αντε να το ξαναβάλω για να μην πείτε ότι δεν το είπα. . (Προσοχή στο άσχετο)

Για να δούμε το μέγεθος της ανοησίας του οικ.επιτελειου. .για την σημερινή πτώση φταίει το δημοσίευμα του μπλουμπεργκ. .ενώ το δημοσίευμα περιγράφει αυτό πού ήδη έχει συμβεί στις τράπεζες εδώ και μήνες. ..
Άσχετο. ...ακούγεται ότι η τοποθέτηση του φλαμπορ..υπεύθυνου για τις τράπεζες έχει να κάνει με την δημιουργία κακής τράπεζας και χρηματοδοτησης κόκκινων δανείων από το μαξιλάρι για προεκλογικούς σκοπούς. .

ΑπάντησηΔιαγραφή

michele είπε...

Καλημερα, καλημέρα σε όλους! Οχι Νικο ειδικα εαν εχει ιδιωτικο προφίλ

michele είπε...

Αυτο ειναι ενα σενάριο που λενε καποιοι κύκλοι, αλλα δεν ειναι ευκολο πραγμα ,ουτε υπαρχει και πολυς χρονος για τους συγκεκριμενους
θα ηταν μια ιδέα παντως

michele είπε...

Aυξηση στο margin των τραπεζών στα παράγωγα απο σήμερα χοχο

ΝίκοςΤ είπε...

Μέσα στον ορυμαγδό τραπεζών,ΔΕΗ και λοιπών σημαντικών θα πρότεινα να ρίχνετε και μια ματιά στην ΕΛΧΑ. Θυμηθείτε ότι είχα γράψει ότι έχασα από την αντιμετώπιση της ΕΛΒΑΛ αλλά με υπομονή και με CENER και ΒΙΟ κατάφερα να βγαίνω κερδισμένος από τον όμιλο.Μια ματιά λοιπόν δεν βλάπτει.

Jim. είπε...

Παίξε μπαλιτσα αγόρι μου!! Δ είχαμε τοτσαγανο
εχθές ν αγορασουμε στα χαμηλά. Ακούγαμε τις μαλακίες τ Στούπα! Εγώ πήρα τηλέφωνο στις 12:30 έβλεπα αλφα1.10 και μου έλεγαν ότι η τιμή ανέβηκε και έχω καθυστέρηση στον υπολογιστη. Περνώ μετά 5:15 ν δώσω κλείσιμο και μου λένε κλείσε θ σ πάρουμε εμεις.χαχαχαχα Πήρανε 5:25 και μου ειπαν δυστυχώς δ προλαβαίνουμε τώρα! Χαχαχα! Έδωσαν δικούς τους εχθές! Ακόμα κ σήμερα ακόμα κ τώρα δ έχουμε το μεταλο ν μπούμε! Κοιτάμε σαν τα δαρμενα σκυλιά! Π λενε στο χωριό μου!

michele είπε...

Εδω αυτο που ειπε ο ΟΠΛΑ χτες και το ειχα ακουσει κι εγω..

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1640193/bloomberg-spv-gia-kokkina-daneia-exetazei-h-ellada.html

hippy είπε...

Καλημέρα

μικρή ελπίδα για τους μετόχους της Φολα πως δεν θα τα χασουν όλα

https://banks.com.gr/apokalypsi-tora-etsi-eksafanisthikan-lefta-ton-omologiakon-daneion-folli-follie/

michele είπε...

Αν και η αληθεια ισως αργησει λιγακι, προκειται για ενδιαφερουσα παράμετρο Ηλία

Μαύρος Κύκνος είπε...

Συγνωμη αλλα αρθρο που γραφει οτι μπορει καποιος να σηκωσει απο τραπεζα στην Κινα 300 εκατομμύρια ευρώ μάλλον είναι μπούρδα. Τα δε capiral control στην Κίνα αφορούν τους πάντες εκτός από μεγάλους fund managers και αυτό υπό όρους. Έχει μεγάλη φαντασία ο αρθρογράφος.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

FIRE εισαι ο Μοδας;καλησπερα..

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ναι βρε Όπλαρχηγε μου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ελα βρε και σε μαλωσα χθες..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χαχα..

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αγαπώ Όπλαρχηγο και ας τον πειράζω.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Γεια σου αγαπητέ κε ΗΙΡΡΥ

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ο Γκοτσης λέει ξεκινάει έλεγχο για το χθεσινό χωσιμο των τραπεζικών χαρτιων. Γελάνε τα τσιμέντα.

michele είπε...

H γενικότερη αντιδραση του συριζαϊκού συστηματος, εκπροσωπος-υπουργοι-εφημεριδες-ΕΚ ειναι πραγματικα για γέλια
αναμενόμενο βέβαια

SCALPER είπε...

Kαλησπέρα....

Κλ. Ναυπάκτου....Με αναγωγή στα -αναμενόμενα- ετήσια αποτελέσματα τα κέρδη αντιστοιχούν σχεδόν στο 20% της κεφαλαιοποίησης.......Και εξαιρετική μείωση υποχρεώσεων.....θετικό καθαρό ταμείο......ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ...

michele είπε...

Ετσι ηταν παντα οι Πολυχρονοι τους ειχα για χρόνια, ηδη γυρισαν σε κερδοφορία

hippy είπε...

Εδώ και μήνες, μέχρι να βγει το πόρισμα των Alvarez & Marsal, το παληκάρι κατακεραύνωνε όποιον τολμούσε να γράψει κάτι απαισιόδοξο για την ΦΟΛΙ (του). Τώρα προσπέρασε, ξαναβαπτίσθηκε στην αλήθεια τάχα και κάνει ακριβώς το αντίθετο. Μήπως να (ξανα)αλλάζατε αγαπητέ το nick σε Πάπας?

(κατάλαβες φαντάζομαι τώρα ΑΡΧΗΓΕ που πήγαινε το χθεσινοβραδινό σβυσμένο σχόλιο)

Καλησπέρα Γιάννη, πάντα τέτοιες εσπέρες παιδιά

SCALPER είπε...

E φυσικά Μιχάλη...αφού το 90% των μετοχών ελέγχεται απο 20 άτομα...τί κίνηση να έχει η μετοχή.....απλά,,,κάποια στιγμή θα την πάνε όπου θέλουν...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Η διαφορά hippy είναι ότι γνωρίζουν όλοι ότι είμαι ο Μόδας. Εσύ ενώ είχες γράψει ότι θα έπαιρνες τα κουβαδακια σου για άλλη παραλία, γυρισες ξανά να μας πεις τι? Ασχολησου με άλλους που σηκώνουν αυτά που γράφεις. Με εμένα δεν σε παίρνει.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Δασκαλακος σε άλλους. Όχι σε εμένα.

michele είπε...

Eνα βραχυπροθεσμο χωσιμο προς το τελος της ημερας απο... κεδροσκοπους που λεει και η κυβερνηση ισως να υπαρξει

Μαύρος Κύκνος είπε...

Ο Σάκας είναι ο ίδιος δικηγόρος. Δε χρειάζεται αυτοκλητους.

hippy είπε...

Όπως το΄πες...δασκαλάκος...με κρίση και μνήμη...αρκετή για να θυμάμαι μια σειρά από αποτυχημένες επιλογές σου...ΦΟΛΙ, ΠΕΙΡ (που θα έδινες τα μίσά στα 3,50 ακατέβατα και τα άλλα στα 6???), ΔΕΗ (μια από τα ίδια), ΜΙΓ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΤΤ να συνεχίσω???

Και το καταπληκτικότερο...συνεχίζεις να κάνεις καθημερινά το ίδιο με στόμφο στον Τιτανικό σου...

Άπαιχτος λέμε!!!

Μαύρος Κύκνος είπε...

Hippy ενώ εσύ μέσα στην επιτυχία. Νηρεες, Εθνικές, ΔΕΗ, ΠΕΙΡΑΙΏΣ (που τη περίμενες πάνω από 5€) παλαιότερα που το έχεις κάνει γαργαρα αλλά τα γραπτά σου υπάρχουν...θέλεις κσι αλλά???

Μαύρος Κύκνος είπε...

By the way ΜΙΓ και ΑΤΤΙΚΗΣ δεν είχα ΠΟΤΈ.

Geopard είπε...

Καλησπέρα επειδή με τα ομόλογα δεν τα πάω καλά κύριε hippy το ομόλογο της ΔΕΗ διαπραγματεύεται στο 98,564 πεσμένο ελαφρός αλλά δεν ξέρω τα επίπεδα τι σημαίνουν μήπως θα μπορούσατε ως ειδήμων στα ομόλογα να μου πείτε τι βλέπετε με αυτά το νούμερα και μια εξήγηση από που και κάτω είναι επίφοβα? ευχαριστώ , η ΔΕΗ μετά από τόσο ξύλο σιγά μην αντιδράσει κρίμα τα χρήματα που έβαλα σε αυτήν θα μου τα φάνε οι συνδικαΛΗΣΤΕΣ της .

ΝίκοςΤ είπε...

Κύριε FIRE and AXE ή MODAS ή όπως αλλιώς.
Ο φίλος Ηλίας ο hippy ,όπως όλοι μας έχει κάνει επενδυτικά λάθη,αλλά τα αναγνωρίζει και πολλές φορές αυτοσαρκάζεται. Και ξέρετε αυτή είναι η αρχή της σοφίας.Ο Ηλίας όμως έχει υπαρκτό χαρτοφυλάκιο και τολμώ να πω ότι ανοίγεται και εκτός Ελλάδος.Παρορμητικός μερικές φορές αλλά σοβαρός και το κυριότερο αληθινός.Και δεν είναι κακό ότι υπήρξε εκπαιδευτικός,έμαθε όλα αυτά τα χρόνια να κάνει υπομονή σε αυτά που άκουγε, από τους μαθητές του και λοιπούς.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αγαπητέ Νίκο οπότε θέλεις μπορούμε να συναντηθούμε να σου δείξω και το δικό μου χαρτοφυλάκιο. Το ίδιο έχω εκτεθεί και εγώ με τις επιλογές μου εδώ. Αύτα και προσωπικά το τελειώνω εδώ. Δεν έχουν λόγο οι υπόλοιποι να μας διαβάζουν να ξεκατινιαζομαστε.

hippy είπε...

Μου χα χα χα

ΤενεκεδοΠΕΙΡ ξεπέτα ημερών πριν 1,5 χρόνο Πάππα όπως η Αττικής σου (με την οποία μας πρωτοσυστήθηκες σαν Μίδας-που πιάνει σίδερο και γίνεται σκουριά)... ΔΕΗ ομοίως ξεπέτα προ 2ετίας. ΑΔΜΗΕ για το μέρισμα ναι όπως και ΜΥΤΙΛ, ΜΟΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΠΣ, ΑΣΚΟ κλπ. Το απόγευμα θα κάνω ένα ποστάρισμα που θα απαντά στις αναιτιολόγητες πεποιθήσεις ότι τράπεζες και ΔΕΗ θα υπεραποδώσουν ενώ οι άλλες του 25 θα υστερήσουν...ήμαρτον

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αχ αυτά τα κουβαδακια.....Απο παραλία σε παραλία πάνε να αυτοπροβαλουν τον εαυτό τους ξανά και ξανά. Get a life mate.

michele είπε...

Oντως παιδες δεν χρειάζεται.

28 εκ πακετα ΟΛΑ στις τραπεζες σε καπως χαμηλότερες τιμες

63,4 ο καθαρός τζιρος +1,43% ο ΓΔ στις 676,36 μον ο ΔΤΡ +8,31% στις 548,31 μον

ΜΟΗ-ΜΥΤΙΛ-ΟΠΑΠ οι καλυτερες ΜΗ τραπεζικες

michele είπε...

Και βέβαια κρατησαμε τα ..λουρια με ΕΕΕ -2,6% και ΤΙΤΚ -3,29%