Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΙΑΣΩ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
IΑΣΩ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ενας μεγάλος πυθμένας τρισημισυ περίπου ετών τυπου "κούπα με χερούλι" λύθηκε ανοδικά τις τελευταίες εβδομάδες με πολύ μεγάλο όγκο συναλλαγών και ιδιαίτερα έντονη κίνηση.
Η μετοχή μόλις προσέγγισε την ζώνη Χ100 ( 1,21-1,24€) υποχώρησε λιγο, αλλα "βιάστηκε" να επιστρέψει ανοδικά κλείνοντας χθες σε υψηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο του 2010!.
Επόμενος σταθμός τα 1,33 ευρώ και κυριως η G στα 1,41 και κατόπιν η V100 στο 1,53 ευρώ.
Αδυναμία υπέρβασης της X100 και άμεση υποχώρηση, ίσως επαναφέρει αποκομιδή κερδών ή και πιέσεις στην περιοχή του 1-1,05 ευρώ της X200, για ένα καλό retest πριν την συνέχεια της κίνησης.
Ο ταλατωντής RSI 14  και ο ημερήσιος και ο εβδομαδιαίος βρίσκονται στην υπερτιμημένη ζώνη δείγμα της ιδιαίτερης δυναμικής του τίτλου.

31 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους και ολη την κρυα και ..χιονισμένη Ελλαδα!

Babis cool είπε...

Καλημέρα και καλή χρονιά... 10 πόντοι στην πόλη (Γρεβενά) και συνεχίζει ακάθεκτος...

michele είπε...

Ωραια αν δεν εχετε δουλεια, κλειστειτε μεσα, τζακάκι κλπ :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα κααι καλη χρονια..
Μιχαλη ποσο πιθανο βλεπεις το ενδεχομενο να μην παραδοσουν την εξουσια οι κατσαπλιαδες..
Σε προβληματιζει το σεναριο αυτο;

michele είπε...

Οχι εφ οσον ειμαστε στην ΕΕ. Αν ημασταν εκτος Ευρωπης ( που το προσπαθησαν αυτα τα φασιστακια) θα ειχαμε θέμα

hippy είπε...

Hello

αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Μιχαήλ...σκέφτομαι ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες για τις εκλογές όπου λογικά το κλίμα θα φορτισθεί τα μάλα και ο ουρανός θα βρέχει λάσπη καλό είναι οι σκεπτόμενοι να κρατάμε το μυαλό μας καθαρό και τον λόγο μας διαλλακτικό ακόμα κι αν (λόγω νεότητος) το αίμα βράζει χα χα... Με τη δική μου οπτική τα "φασιστάκια" που ήθελαν τη χώρα εκτός ευρώ και κατάληψη του νομισματοκοπείου δόξα τω Θεώ είναι σε κόμματα εκτός βουλής...κι ένας πολλάκης δεν φέρνει χιονόνερο όσο κι αν η αχρειότητα του το προσπαθεί καθημερινά

Με σεβασμό, ο αδελφός σου Χίππης (κατά κόσμον Ηλίας)

Bugs_Bunny είπε...

χαχα Οπλαρχηγέ, αν κοιτάξεις προς τα πίσω, μόνο ο Σαμαράς δεν περάδωσε την εξουσία αλλα έφυγε σαν τον κλέφτη.

Καλη χρονιά σε όλους.


υ.γ. και μια ανατριχιαστική εκτέλεση του Ύμνου
https://www.youtube.com/watch?v=ePP9AHrncjQ

hippy είπε...

Και μια και η χειμέρια νάρκη του ΧΑΑ επιτρέπει να εξομολογηθώ-ο αχρείος-την έλξη του σατανικού Seven πάνω μου...δεν μου έφτανε η ροπή προς τα πέντε τουλάχιστον από τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα εσχάτως επιθυμώ να αποκτήσω σχέση με τον Ευάγγελο και τα ΕΛΠΕ στο 7...."Τι ψυχή θα παραδώσεις Μωρέ?" ερωτώ αλλά απάντηση δεν παίρνω...με βλέπω να πιάνω στασίδι στην κόλαση αλλά...η σαρξ ασθενής ρε γαμώτο

austin είπε...

Καλημέρα!

Είδα την συνέντευξη Μανιαδακη. Δεν ξέρω (γιατί δεν έχω γνώση εννοώ) αν η απάντηση του για λόγο που μπήκε στο πρόγραμμα προστατευομενων μαρτύρων καλύπτει.

Επίσης ήταν πολύ τρεμαμενη η φωνή του. Κάτι το οποίο θέλω να πιστεύω είναι λόγω τρακ που δεν βγαίνει στην τηλεόραση.

Κατά τα άλλα, τα πράγματα που δήλωσε είναι για να πέσει τώρα η κυβέρνηση.

Οσο για τα φασιστακια χιπι, σίγουρα δεν έφυγαν. Ο τσιπρασ είναι ο χειρότερος από όλους και το δείχνει νομίζω καθημερινά. Μόνο το γεγονός ότι αφήνει τον πολακη να τα λέει αρκεί.

Βάλε και την αίσχη προπαγάνδα που κάνει (μέτρο κτλ κτλ), την σκευωρία που έστησε, τον κουφοντινα που αφήνει ελεύθερο να σουλατσαρε... Βάλε και το δηλητήριο που μοιράζει χρόνια τώρα και τον διχασμό που προκαλει...Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;; δημοκράτης;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Επετρεψε μου Bugs να σου πω..πως ηταν η πιο σωστη κινηση του Σαμαρα..

michele είπε...

Aγαπητε Hippy η αποψη σου εχει εναν ορθολογισμο και μια εσανς αριστερης ψυχουλας.
Το λεω πραγματικά με θετικο τροπο.

Αλλα δυστυχως δεν υπαρχει απλως Πολακης, υπαρχει ΤΣΙΠΡΑΣ και η κλειστη ομαδα των Παππαδων που ειναι χειροτεροι και απο αυτους που εδιωξαν και ειναι εκτος βουλης.
Τοσα χρόνια ενασχόληση με την πολιτικη αυτο μου λεει η εμπειρια μου

Αλλωστε φαινεται και στην κυβερνητικη πρακτική, αυτα που γινονται σε διαφορους χωρους, δικαιοσυνη, παιδεια και ..επιθεωρησεις σταθμων με μουσαμαδες ειναι πρωτογνωρα .

ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ πολλοι συμπολίτες μας. Τουλαχιστον εχω την ηθικη ικανοποιηση οτι προειδοποιησα εδω σ αυτο το χωρο ( και στο fb) οτι προκειται περι κατσαπλιαδων πολυ πριν ερθουν.

michele είπε...

Οσον αφορα την σατανική σχεση με ΕΛΠΕ και Ευαγγελο συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Η τιμη εδω ή λιγο παρακάτω ή λιγο παραπάνω δεν εχει σημασια για ενα επενδυτη σαν εσενα αλλα και για ολους

hippy είπε...

Γιώργο διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια

Ως προς τα "φασιστάκια"...κι ο Μπαλτάκος συζητούσε με τη Χρυσή Αυγή...φταίει ο Σαμαράς (που τον απέπεμψε μόνο όταν τον έβγαλε φόρα παρτίδα ο Κασιδιάρης?)...Οχι

Ως προς την προπαγάνδα...όλοι το ίδιο κάνουν (κι ο Πολύδωρας ανακάλυψε τον "στρατηγό άνεμο" κι όπως θύμισε τις προάλλες ο Οπλαρχηγός αρκετοί στο κόμμα διέδιδαν υπογείως την ηγεσία του Παπανδρέου στην 17 Νοέμβρη)...ο λαός, εμείς, ας έχει την κρίση να τους μαυρίσει.

Ως προς τον Κουφοντίνα...ο νόμος, καλώς ή κακώς (κατά τη γνώμη μου) δίνει το δικαίωμα "αδειών" σε όλους τους φυλακισμένους, δίχως εξαιρέσεις. Ο δικαστής είναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ να τηρεί τον νόμο. Εάν ήμουν εγώ εισαγγελέας, δικαστής, διευθυντής των φυλακών θα την έκοβα από τον δολοφόνο στοχοποιώντας την οικογένεια μου από αντίποινα? ΟΧΙ...όταν με το καλό έρθει στην κυβέρνηση ο Κυριάκος ας τον αλλάξει (στοιχηματίζω όμως ότι δεν θα το κάνει)

Επειδή πάλι θα μου γράψει ο καλός Μιχάλης ότι μπαίνω στην λογική των συμψηφισμών ναι μπαίνω...εάν κάποιος απατήθηκε απ΄την γυναίκα του είτε δύο είτε εικοσιδύο φορές είναι κερατάς (και όχι κερατούκλης)

hippy είπε...

Ασχετο...στα 6,72 αγοράζω και ΣΑΡ...σχεδόν άχαστο (λέμε τώρα)

michele είπε...

To νομο τον αλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ ( θεμα μεταμέλειας) και γι αυτο ο Κουφοντινας παίρνει τις αδειες. Και δυστυχως πιανει και αλλους βαρυποινιτες
Εννοειται οτι κανεις συμψηφισμους Ηλια, δεν ευσταθει το παραδειγμα περι κερατου.
Το θεμα ΔΕΝ ειναι ποσοτικό, αλλα ποιοτικό.

Αυτα που γινονται τωρα δεν εχουν γινει ποτε.Και αυτα που θα μαθουμε κατοπιν εορτης απο αυτα τα λαμόγια θα επαναπροσδιορισουν παρόμοιες σκεψεις οπως οι δικες σου, που ειναι και ευλογες και δικαιολογημενες.

Τωρα ναι, ο νομος Παρασκευοπουλου θα αλλαξει ( στοιχηματιζω κι εγω) οπως και πολλοι αλλοι.Ειναι η ΠΡΩΤΗ προτεραιοτητα κατα την άποψη μου, μετα την καταθεση ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Αν δεν το κανει, πρωτος θα κραξω εδω !

austin είπε...

Χιπι (μου αρέσει πολύ να συζηταμε μαζί και να ακούω την γνώμη σου σε διάφορα θέματα) οπως έχεις καταλάβει είμαι από αυτούς που λένε ότι φταίει ο λαός περισσότερο από του πολιτικους.

Ο λαός θέλει όλα τα παραπάνω που λες. Προσωπικά εντασω στην κατάπτυστη κατηγορία συριζαιων όλους τους ειδους:

-πολιτικών τύπου τσιπρα, παππα, πολυδωρα (εξού και τον ήθελαν), γιακουματων, λιαπηδων, πασοκων που πήγαν στον συριζα.
-επιχειρηματιων αυτής της γελοία συμπεριφορας που θα μπορούσε μέσα στα μούτρα σου να σου λέει δεν βγαίνω, να μην σου δίνει δώρο Χριστουγέννων αλλά να ψάχνει στο ίντερνετ (παλι μέσα στα μούτρα σου) τιμονακια για αξεσουάρ για την σκαφαρα τουμ
-πολιτων που γκρινιαζουν αναιτια, χωρις να ξερουν τι τους φταιει, απλα να κραζουν την δεξια και οτι μη "αριστερο" και να πηγαινουν να μου αγοραζουν αι φον και να πατανε την ΛΕΑ.
-δημοσιων υπαλληλων αλλα και ολων οσων ψαχνοθν να τρουπωσουν το κεφαλακι τους σε μια αργομισθια.

ολα τα παραπανω υπηρχαν πριν τον συριζα. αλλα ειναι συριζαιικη νοοτροπια γιατι η "αφροκρεμα" ολων των παλιων σαπιων νοοτροπιων βγηκε σαν φελος και αποτυπώθηκε πλήρως μέσω του συριζα.

Ολη η σάρα και η μάρα είναι μαζεμένη εκεί και ακόμα προσπαθούν να την μαζέψουν.

Αλλώστε όλοι τουτοι οι παλιοί αστείοι (πλην του φιακουματου και κάνα δυο ακόμα) η εξαφανίστηκαν η μπήκαν στον συριζαανελ

hippy είπε...

Με τις διατάξεις του νόμου 4274 του 2014 (ποιός κυβερνούσε?) προβλέφθηκε πως όσοι κρατούνται στις λεγόμενες φυλακές υψίστης ασφαλείας δεν θα παίρνουν άδεια, ενώ ακόμα και εκείνοι που κρατούνται σε κανονικές φυλακές και έχουν πολλές φορές ισόβια για βαριά εγκλήματα, ανάμεσά τους και η τρομοκρατία, για να ζητήσουν άδεια, θα πρέπει να έχουν μείνει στη φυλακή τουλάχιστον 18 χρόνια (συνεπώς ο Κουφοντίνας πήρε άδεια 3 χρόνια νωρίτερα)... ο παρασκευόπουλος (οκνηρός και αδιάβαστος λέω εγώ) κατήργησε της φυλακές υψίστης ασφαλείας

Για όλους τους (οκνηρός και αδιάβαστος-πάλι λέω εγώ) που δικάζουν απ΄τα τηλεπαράθυρα προς άγραν διαφήμησης-τηλεθέασης οι εισαγγελικοί τονίζουν πως "δεν μπορεί το βάρος μιας απόφασης για την έξοδο από τη φυλακή καταδίκων σαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα να την αναθέτει η πολιτεία σε μία κοινωνική λειτουργό, τον διευθυντή των φυλακών και έναν εισαγγελέα".

http://www.kathimerini.gr/934089/article/epikairothta/ellada/o-nomos-poy-evgale-apo-th-fylakh-ton-koyfontina

Μακάρι να τα αλλάξετε Μιχάλη μου...και τον εκλογικό νόμο και αυτόν περί αδείας κρατουμένων...φιλήσυχος φορολογούμενος νοικοκύρης είμαι, να κοιμάμαι ήσυχος θέλω...με όση πείρα έχω απ΄τα χρόνια μου...όπως όλοι έτσι κι ο Κυράκος δύσκολα θα σπάσει αυγά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχω την εντυπωση πως απο την μεταπολιτευση και μεχρι το 2015 ..ολες οι κυβερνησεις χαιδευαν την αριστερα ..γιατι ηθελαν παντα να εχουν τα αλλοθι τους..εγω το λεω κομπλεξ...δεξιο κομπλεξ εναντι της αριστερας..
Τωρα που η αριστερα κυβερνησε και εγινε απειλη για τα συμφεροντα των δεξιων και των πασοκων..η αντιμετωπιση της θα ειναι διαφορετικη...
Και εξηγουμε..οι νομοι που θα περασουν με τις επομενες κυβερνησεις θα ειναι απιστευτα σκληροι..και εχω την εντυπωση πως θα γεμισουν οι φυλακες με πολλους απο τους σημερινους υπουργους..οχι γιατι εφαγαν περισοτερα απο τους προηγουμενους..οχι..αλλα γιατι τολμησαν να κανουν την μαλακια του 89 επι δεκα..ετσι λοιπων με μια νεα πληοψηφια θα δουμε πραγματα προτογνωρα..
Τι θελω να πω με λιγα λογια;
Οταν κατηγορεις πρωην υπουργους και πρωθυπουργους με κουκουλες ..και υποθεσεις..και δεν εχεις την υποθεση δεμενη και με χειροπιαστες αποδηξεις..οι επομενοι θα σου σκισουν τον κ...ω..και θα εχουν και δικαιο..
Μπαινουμε σε αχαρτογραφητα μονοπατια..και ο θεος βοηθος..για την χωρα και για μας..

hippy είπε...

austin είναι φανερό, είσαι πολύ θυμωμένος...υποθέτω ζόρια στη δουλειά...και ναι, ο τσακαλώτος χτύπησε πολλούς αλλά ειδικά τους (νέους) ελεύθερους επαγγελματίες τους τσάκισε ο αχρείος.

hippy είπε...

Ωπα...+3% από τα χαμηλά ο ΣΑΡαντάκος (κι έγραψε ενδοσυνεδριακά) +5% η χαρτάρα

Λοιπόν...ή στραβός ήταν παλαιότερα ο Χίππης ή ο Οπλαρχηγός άλλαξε (με πιθανότερο το 1ο)...συμφωνώ στα περισσότερα εκτός απ΄ότι "θα γεμισουν οι φυλακες με πολλους απο τους σημερινους υπουργους"...όχι πως δεν τους αξίζει αλλά δεν έχει χώρο από τους ποινικούς...

Ζητείται Δένδιας

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χιπυ ειναι γεγονος οτι στην αρχη πολλοι με παιρνουν με κακο ματι..
Ακομα και η γυναικα μου που ειμαστε μαζι 20 χρονια++..χαχα..
Στα 28 χρονια που εχω δικαιωμα ψηφου..εχω φηφισει σχεδον ολα τα κομματα..εκτος ΕΠΕΝ..και ΧΑ..ΝΔ εχω να ψηφισω απο την εποχη Καραμαλουνγκα..
Δεν υπηρξα ποτε μου κομματοσκυλο..αν και θα μπορουσα ανετα να εχω εναν μισθο εστω μικρο..μιας και μπορουσα καποτε να εκμεταλευτω καταστασεις..
Δεν θα ειχα ομως την ελευθερια -ανεση να λεω και να κραζω τα στραβα που βλεπω..οι δεξιοι με εχουν για αριστερο..και οι αριστεροι για δεξιο εως ακροδεξιο...στα δε εξαρχεια που πινω τον καφε μου 25 χρονια δεν μιλαω ποτε πολιτικα ουτε χρηματηστηριακα..γιατι δεν ενδιαφερουν κανεναν..

michele είπε...

Παιδες ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων και καταβολων, το θεμα ειναι οτι εμεις ειμαστε κανονικοι ανθρωποι με τις συμφωνίες μας και τις διαφωνίες μας
Οι κυβερνωντες και ειδικα οι τωρινοί δεν ειναι.
Θα μπορουσα και να το αναπτυξω αλλα δεν ειναι ωρα.. Παντως δεν μου αρεσει να προκαταλαμβανουμε τα δικαστικα θεματα
θα τα αναλάβει ελπιζω η δικαιοσυνη και χωρις πολιτικές παρεμβάσεις και απο τους επόμενους

ArTaXiA είπε...

Μιας και σας βλέπω όλους εδώ μαζεμένους, να ευχηθώ κι από αυτό το βήμα Καλή Χρονιά, αν και η διαίσθησή μου μου λέει πως δεν θα είναι για τους περισσότερους.

Τώρα επειδή διακρίνω πως πάλι με την κυβέρνηση τα έχετε (και δικαίως, αλλά καταντάει κοινότυπο), θα σας εξομολογηθώ κάτι: Δεν θα είχα καμμία αντίρηση με μια κυβέρνηση ΝΔ στην εξουσία, αλλά και μόνο η σκέψη πως άτομα όπως η Vivian, η Μικαέλα με το Κάππα, ο Πορτοσάλτε, ο Μπιλάρας ο Σωτηρόπουλος, ο κάθε πολιτικά ορθοσιχαμένος υποκριτής θα βρεί πολιτικό χώρο να τον στεγάσει με αηδιάζει περισσότερο από το να έχω τύπους σαν τον Πολάκη να καφρίζουν.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεγύμνωσε ανθρώπους και πένες που εκτιμούσα και θεωρούσα αξιόπιστους και ακέραιους, τον Κώστα τον Στούπα, τον Μαυρίδη, πένες που αποδείχτηκαν τόσο επιφανειακές και συμφεροντολόγες που τα κείμενα του Παζόπουλου μοιάζουν για Πούλιτζερ μπροστά τους.

Κατά τα λοιπά, ο Θεός μαζί μας και να μας λυπηθεί για όσα έρχονται.

Bonne Anne 2019

dimivax είπε...

Χρόνια πολλά στην παρέα μας, Kαλή Xρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και τύχη!!!

michele είπε...

Αrt καλέ μου φίλε, αφου δικαιώσαμε την Φιλοθεη με τα "σεντονια" της που μας εξηγουσε οτι ψηφιζουμε για το πολιτευμαχαχαχα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
επιτρέπονται
κατσε εσυ με τον Πολάκη και το Βασιλάκη τον Χαζόπουλο :))

michele είπε...

Hint ειλικρινές ( για ψαγμενους): Λαθος Σωτηρόπουλο παρακολουθείς ;)

ArTaXiA είπε...

Μακάρι, όλοι αυτοί οι υπερφίαλοι τενεκέδες που φλερτάρουν με την εξουσία να είχαν το ένα εκατοστό της ακεραιότητας και οξυδέρκειας της Φιλοθέης. Θα ζούσαμε σ' έναν καλύτερο κόσμο.

michele είπε...

Για ακεραιοτητα δεν ξερω και δεν αμφισβητω, αλλα απο οξυδερκεια την διαπίστωσα. Ολοι οι μυρωδιαδες της πολιτικης ενωμενοι σε ενα προσωπο
και που να απαριθμω και αλλους, ουουου

Ε δεν θα ερθω σε κεφια, θα ερθω :))

υγ. Η φίλη μου η Μικα κανει την πλάκα της μην την παρεξηγεις!

michele είπε...

Αυξημενος κάπως ο τζιρος σημερα, στα 28 εκ καθαρα με πρωταγωνιστη ΤΟΝ ΤΙΤΚ που φαινεται αποδεχεται την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ :

https://www.reporter.gr/Eidhseis/Epicheirhseis/Mining-Quarrying/373336-TITA%CE%9D-Apofash-oroshmo-h-DP-ths-TCI-gia-thn-anaptyxh-ths-etaireias

ΕΛΠΕ-ΜΥΤΙΛ-ΟΠΑΠ-ΒΙΟ και κυριως ΟΤΕ +4,47% εδωσαν τον θετικό τονο
στις 607,05 +0,28% ο ΓΔ παρα την αρνητική κινηση των διεθνων αγορών

Ιστορικό χαμηλό σε κλεισιμο για ΠΕΙΡ 0,75€

hippy είπε...

Ο Κυριάκος (ο ΣΑΡ ντε) με ξενέρωσε ελαφρώς στο τέλος...πάντως είναι εταιρεία με διαχρονικά καλή συμπεριφορά...6,74-7,20 το trade

hippy είπε...

Η περίπτωση ΤΙΤΑΝ μοιάζει win win είτε δεχθείς την ανταλλαγή είτε το squeez out...μακάρι κι οι υπόλοιποι μέτοχοι να συμφωνήσουν ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο 90% μέχρι την εκπνοή της ΔΠ στο τέλος του μήνα (εγώ προτιμώ το ρευστό)