Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 




                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

michele είπε...

Αυτή την στιγμή μόνο ΠΕΝΤΕ χώρες στηρίζουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ την Χούντα του Μαδουρο : η Κούβα, Η Ρωσία, η Βολιβία, η Τουρκία και η καταρρέουσα κυβέρνηση της Ελλάδος.
Για να καταλάβεις ποιους ψηφισες Ελληνάρα μου

austin είπε...

Μιχάλη προσωπικά (και πολλές φορές το έχω διατυπώσει εδω) πιστεύω ότι η μεταπολίτευση δεν θα κλείσει με την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ...

Η "μεταπολιτευση" θα τελειώσει όταν ο Έλληναρας γίνει άνθρωπος ηθικός και με αξίες. Όχι αυτές τις αξίες του θρησκεύματος. Αξίες με υπόβαθρο. Μια αξιακή βάση που την βλέπεις σε κάθε κοινωνία η οποία προοδεύει.

Πάλι μπορεί να έχει στραβά η κοινωνία αυτή Αλλά δεν βρίσκεται σε σήψη. Η μόνη αξιακή βάση που έχει ο μέσος Έλληνας είναι αυτή της φιλοξενίας (Πάλι καλα). Αλλά αυτή είναι για καλοπέραση...Όχι για πρόοδο.

Όταν λοιπόν όλοι λέγανε φασίστα τον Σαμαρά Αλλά όχι τον Τσίπρα. Όταν βλέπουν να μπαίνει εν ενεργεία αξιωματικός σε θέση υπουργού και αν το έκανε η δεξιά θα καίγανε τα πάντα ενώ τώρα λέμε σιγά... Δεν πάμε προς κάτι καλύτερο.

Και Πολύ φοβάμαι όπως το έχω ξαναπεί και εδώ ότι οι "συριζαιικης και σάπιας νοοτροπίας ΝΔητες" θα δίνουν και αυτή εμπόδια και προβλήματα στον Μητσοτάκη. Όπως και παλιά άλλωστε.

mixalis mixalios είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω τι λεει το Ζουραρι

michele είπε...

Austin υπάρχει η δυνατότητα αξιακης αναβάθμισης, αλλα δεν μπορουμε να απαιτουμε ολοι να εχουν ηθικη και αξιες.Ειναι περα απο τη φυση του ανθρώπου αλλιως δεν θα ειχαμε καλο και κακό που ειναι αλληλένδετα.
Αρκει να καταλαβαίνει ποτε πυροβολεί τα πόδια του.
Βεβαια, ειναι πιο ευκολο να εξαπατας καποιον, απο το να τον πεισεις οτι εξαπατηθηκε
Αλλα αυτο ειναι δικο του προσωπικο πρόβλημα.

austin είπε...

Δεν απαιτώ να είναι όλοι ηθικοί...Θα ήθελα να μην είναι η πλειονότητα ανήθικοι με την έννοια των αξιών.

Προσφάτως είχα μια συνομιλία με έναν φίλο με αφορμή την πρόσληψη στο support της apple στην Ελλάδα κάποιον εβραίων.

Η κουβέντα ξεκίνησε κάπως τύπου κοιτά τους μπιπ που κατάφεραν να προσληφθούν με τους καλύτερους όρους από ότι οι υπόλοιποι 500-1000 υπάλληλοι της εταιρείας.

Η κουβέντα λοιπόν κατέληξε ότι οι εβραίοι αυτοί δεν είναι τίποτα "κανονίστες του κόσμου" και επί της ουσίας το "εβραϊκό λόμπι" η οποίο άλλο λόμπι (και κατ' επέκταση κοινωνια) έχει επιτυχία Επειδή έχει αξίες. Και όταν γνωρίζεις ότι ο διπλανός σου έχει παρόμοια αξιακή βάση με εσένα, τότε θα μπορέσεις να τον εμπιστευτείς. Από το να κάνεις παρέα μέχρι να κάνεις δουλειά μέχρι το οτιδήποτε.

Ετσι λοιπόν, ο εβραίος γνωρίζοντας τα δικαιώματα του για παράδειγμα και γνωρίζοντας τι αξίζει και ότι ο διπλανός του θα τον στηρίξει, απαιτεί τα δικαιώματα του. Εμείς οι Έλληνες (και άλλοι λαοί η κοινωνιες) πως να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας όταν για παράδειγμα λέμε "Πάλι καλά που έχουμε δουλίτσα " η όταν οι μισοί ψάχνουν μια αργομισθια η ενεργούν κουτοπονηρα στον διπλανό τους;;

Καθημερινά βλέπω ολοένα και περισσότερο ότι κανένας πολιτικός δεν μας φταίει... Και ότι είναι η εύκολη δικαιολογία για αποποίηση ευθυνών.

Είτε με μνημόνια, είτε με Σαμαρά είτε με Τσίπρα είτε με Μητσοτάκη, ότι και αν κάνουν αυτοί είναι στο χέρι της κοινωνίας να ενεργεί πιο..."φυσιολογικα".

austin είπε...

...Και νομοτελειακά ήλθα αναγκαστεί και ο πολιτικός να μην είναι τοοοοσο σαπιος