Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΠΕΙΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΠΕΙΡ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετά την καθοδική διάσπαση της F100 που έρχεται από παρελθούσα κίνηση της μετοχής και την επιβεβαίωσή της στις 31 Οκτωβρίου στα 1,3410, o τίτλος ξεκίνησε μια καθοδική πορεία εντός του πράσινου καναλιού.

Το ίδιο έγινε και στην G ( καθοδική διάσπαση και επιβεβαίωση) με αποτέλεσμα να καταγραφούν χαμηλά στα 0,5520 στη Φεβρουαρίου.
Από εκεί ξεκίνησε και μια τεχνική ανοδική αντίδραση χωρίς ιδιαίτερη αύξηση του όγκου συναλλαγών αλλα με μεγάλη ποσοστιαία άνοδο μέχρι τη γραμμή λαιμού του πυθμένα G  στα 0,8540€.

Προκειμένου να διασπαστεί ανοδικά με σοβαρές πιθανότητες συνέχειας της κίνησης το σημείο αυτό, απαιτείται αύξηση του όγκου συναλλαγών που θα επιτρέψει στο τίτλο να αποκτήσει δυναμική  ως τον επόμενο στόχο των 1,0150 ευρώ.
Άρνηση υπέρβασης της G και υποχώρηση έως την B  στα 0,74€ δεν θα αποτρέψει το σενάριο αυτό, αντίθετα θα επαναφέρει πιθανούς αγοραστές που έχουν προβει σε αποκόμιση κερδών.
ΜΟΝΟ κάτω απο την Β θα επανέλθουν αξιοσημείωτες πιέσεις των πωλητών με αποτέλεσμα την επιδείνωση της διαγραμματικής εικόνας της μετοχής και στόχο κατ ελάχιστον την D 50 στα 0,58€.

24 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :)

Μανώλης είπε...

Καλημέρα Michele,καθώς και σε όλους τους φίλους του blog.Σε διαβάζουμε καθημερινά,άσχετα αν δεν συμμετέχουμε στην κουβέντα.Εξαλλου υπάρχουν καταλληλότεροι να μιλήσουν για το ΧΑΑ.Σε ευχαριστούμε για τα εύστοχα σχόλια σου.

michele είπε...

Καλημερα Μανώλη, καθε αποψη ειναι χρησιμη ειδικα αν ειναι τεκμηριωμενη. Βεβαια και καθε εκτιμηση μπορει να πεσει εξω ειναι πολυπαραγοντικη η αναλυση μιας αγορας

austin είπε...

Καλημέρα. Ευαίσθητα πράγματα βλέπω? Πολύ κλασσική περίπτωση αντίστασης/στήριξης που ταλαντεύονται μέχρι να δώκουν μία και μετά μην τον είδατε.

Παρά τον μικρό γενικά τζίρο, η αγορά μία κάποια ζωή την απέκτησε.

ΟΠΛΑ, τι λες? Περιμένεις το κάτω? Κάτι για άνοιγμα σορτ διάβαζα...αλλά βλέπω ζωντάνια.

michele είπε...

Χώσιμο στην ΑΛΦΑ σπρωχνει τον τραπεζικό προς τα κάτω

michele είπε...

Μια που το ειπες μια που το χωσανε Αustin χαχα .Ειπαμε προσπχη στα τεχνικα σημεια, για να δουμε τη συνέχεια

austin είπε...

Μίλαγα στο τηλέφωνο με αυτό που ετοιμαζόταν να τα χώσει... Ανοιχτό κανάλι είχα! χαχα.

Σήμερα μία μετοχή έχει κάνει κάμποσο όγκο για τα δεδομένα (δεν την λεώ γιατί πλέον είναι τόσο μικρός ο κόσμος που όλοι γνωριζόμαστε). Την παρατήρησα τυχαία, γιατί ένα τύπος που γνώρισα μου έλεγε ότι είχε πολλές από δαύτες αλλά δεν τις ήθελε άλλο.

Ότνα λοιπόν βλέπω τον όγκο, του στέλνω μήνυμα και του λέω ότι κάνει όγκο.
Απάντηση: Σχεδόν όλα είναι δικά μου! χαχα

Τίποτα μια παρέα κουνάει το ΧΑΑ, κάτι που επιβεβαιώνει και λίγο τον πρώτο λόγο ανόδου του ΧΑΑ που έγραψε ο αρτ.

austin είπε...

Και μιας και μνημόνευσα πάλι τον φίλτατο καλλιτέχνη...Δεν μας έχει πει και τίποτα για την μαρέβα, με ευκαιρία και το φόρεμα της γυναίκας του λάνθιμου...

Πολύ ωραία η ταινία by the way. Πολύ καλύτερη βέβαια για μένα ο κυνόδοντας (αποτυπώνει απόλυτα, απόλυτα την ελληνική παθογένεια) αλλά και αυτή πολύ ωραία δοσμένη.

michele είπε...

Το πρωτο που λες δεν μου κανει εντυπωση Αustin, δεν ξερω ποια λες αλλα οταν ακουω "την βαρεθηκα δεν την ηθελα αλλο" ξερεις τι γινεται συνηθως

Οσον αφορα την "Eυνοούμενη" τελειως διαφορετικη απο τις προηγουμενες του Λανθιμου, εδω στόχος ηταν απο την μια να φτασουμε στα μεγαλα βραβεια, απ την αλλη να εχουμε μια πινελια Λανθιμου με το slapstick χιουμορ που χρησιμοποιει.
Και τις τεχνικες με τον ευρυγώνιο φακο και το φυσικο φως.

Ο Κυνοδοντας και ο Αστακος καθαρα Λανθιμικές ταινιες ανιχνευσης και καυτηριασμου

austin είπε...

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σινεφίλ και ψαγμένο στον κινηματογράφο.

Αλλά όταν είχα δει τον κυνόδοντα είχα πάθει πλάκα. Τον έχω δει 3-4 φορές. Απίστευτα δοσμένη, απίστευτα αληθινή. Ακόμα και αυτή η δόση "αυτισμού" που από κάποιους έχω ακούσει σαν χαρακτηριστικό, έχει απόλυτη εφαρμογή στην ελληνική "κοινωνία-νοοτροπία".

Αν και η τέχνη έχει άπειρους τρόπους να ερμηνευτεί, για μένααυτή η περίοδος που ζούμε από το 15 και μετά, έχει άμεση σχέση με το νόημα που έβγαζε ο κυνόδοντας (τουλάχιστον για μένα)

michele είπε...

Συμφωνω μαζί σου, ο Κυνοδοντας ηταν ορόσημο στο αποτύπωμα Λάνθιμου για την ελληνική οικογενεια και κατ επέκταση την κοινωνία.
Αλλα επρεπε να κανει κατι διαφορετικό για να φτασει στις υποψηφιότητες

Οποτε εφτιαξε μια μυθοπλασια πανω σε πραγματικα ιστορικα προσωπα και εβαλε το ταλεντο του κινηματογραφιστη που έχει.

Andreas D. είπε...

https://www.zappit.gr/uncategorized/mexikanikos-o-kynodontas-lene-oi-kritikoi/12139

michele είπε...

Καλα τα ξερουμε αυτα.. οι επιτυχιες εχουν πολλους αφενταδες χαχ

Μανώλης είπε...

Μια αναφορα,είχε κάνει παλιά,ο καλλιτέχνης,ο ΑΡΤΑΧΙΑ ντε,για τον πιο έντιμο Έλληνα φορολογούμενο πολίτη που δεν είναι πια στη ζωή.Μηπως στην μετοχή αυτού αναφέρεσαι αγαπητέ austin;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin μεχρι τις εκλογες θα δοθουν ευκαιριες..
Και αν τις κανει οκτωμβρη(ετσι τον λενε)ακομα καλυτερα.

michele είπε...

Γατος ο Μανώλης, θετει σοβαρη υποψηφιότητα

michele είπε...

Μην ξαναδω πως το λενε τον Οκτωβρη ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ χαχ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.liberal.gr/arthro/241421/oikonomia/2019/Fitch-kindunos-ektrochiasmou-kai-epistrofis-ton-capital-controls-stin-ellada.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σεπτεβρης
Οκτωβρης..
Νοεβρης

Δεκεβρης...

Χαχα...Μιχαλη...θα μας παρουν τα σπιτια..χαχα

michele είπε...

Οπως ακουω " το πιο χειροτερο ,το πιο καλύτερο.." τρελλαινομαι

Μανώλης είπε...

Michele,αν όντως είναι αυτή,ας ελπίσουμε να γίνει αυτό που αναφέρεις στην πρώτη παράγραφο του σχολίου σου ,στις 2.29.

michele είπε...

Αυτη ειναι Μανώλη, ευχομαι τα καλύτερα χαχα

michele είπε...

Καταβλήθηκε σήμερα από τους παραχωρησιούχους το τίμημα των 1,4 δις για την επέκταση της χρήσης του "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Να θυμήσουμε στο αγαπητό κοινό ότι η Κυβέρνηση είχε αρχικά συμφωνήσει για τίμημα 600 εκατομμύρια ευρώ και μόνο αφού η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είπε "τι πάτε να κάνετε, το τίμημα είναι εξευτελιστικό", τελικά υπήρξε νέα διαπραγμάτευση και το τίμημα έκλεισε κατά 140% υψηλότερα.

michele είπε...

Κλεισιμο στις 676,87 δυσκολα υπερβάσιμο σημειο κατω απο 470 ο ΔΤΡ στις 462,77 μον με αρνητικη πρωταγωνιστρια την ΑΛΦΑ -2,46%
Αναμενομενο το εβδομαδιαιο κλεισιμο

Ες αυριον ( Δευτέρα) τα σπουδαία .Μειωμενος φυσιολογικα ο τζίρος σημερα στα 33 εκ καθαρά