Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


😂😂😂😂😂


                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

michele είπε...

Αποκάλυψη BBC: Η Merkel ήταν έτοιμη για Grexit – Τι έγινε στις 17ωρες διαπραγματεύσεις της 12ης Ιουλίου του 2015

H ιστορία γράφεται σιγά-σιγά ,οχι οτι δεν την ξέραμε βεβαια

http://bankingnews.gr/index.php?id=407206

michele είπε...

Και εδω το ντοκυμαντερ του BBC για το θέμα:

https://www.youtube.com/watch?v=Wl5vynTpYtg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3G87bj-IQI-fhtlgmlc4CAYuSGAbnlAFuHspGmoIBHCeBCwYudeoxKYH4

hippy είπε...

Τα πάντα όλα έχουν διπλή και τριπλή ανάγνωση ανάλογα με την δική μας προδιάθεση κι αν δεν φοράμε παρωπίδες φυσικά...ο Τσίπρας αν και πολύ νεότερος έδειξε ωριμότητα αντίθετα με τους πολλούς στο κόμμα του...ευτυχώς!!

Με την επιλογή να λύσει το Μακεδονικό δείχνει πως έχει πολιτική κρίση και τσαγανό...θυσιαζει ένα αξιοπρεπες ποσοστό στην προσεχείς εκλογές πιθανολογώντας επάνοδο εάν ο Κυριάκος αποδειχτεί λίγος...μακάρι να κάνει λάθος (για τον Κυριάκο)

michele είπε...

Διαφωνω με την ανάγνωση σου Hippy. Τους παλιους στο κομμα τους εκανε πρωτα υπουργούς και εφ οσον αναγκάσθηκε να το γυρισει ( επικαιρο το ντοκυμανταίρ του ΒΒC) τους εδιωξε για να μπορέσει να βγει και δευτερη φορα.
Κατοπιν εκανε το καλο παιδι σε ολα με τους ξενους σε υπέρμετρο βαθμο παραχωρησης ( υπερταμειο και αλλα) και βεβαια οπως λεει και το Politico ανταλλαξε αυτη την διάσωση της Ελλαδας με το Μακεδονικο.

Προκειται για κλασσικο πολιτικο απατεωνα, που δεν εχει καν την μόρφωση του και τον ελιτισμο του Ανδρεα ( που γιορτασαμε σημερα και τα 100 χρονια απο τη γεννηση του) και προσπαθουσε και να του μοιασει.
Ο,τι χειροτερο μπορουσε να αναδειξει η χώρα στο τελος της μεταπολιτευσης που βιώνουμε. Και βεβαια δεν θα επανέλθει. Θα ειναι η οριστικη ηττα της Ελλαδας.
Ελπιζω να μην δικαιωθω σ αυτο, οπως και πριν ερθει. Ελπίζω οτι καποιοι συμπολιτες μας,εβαλαν μυαλο. Οχι όλοι βεβαια.