Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΜΟΗ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online
MOH: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχή μετά την ανοδική διάσπαση της V κινήθηκε προς την C των 23 € χωρις να την κατακτήσει, ακολουθώντας μετά το πτωτικό μοτίβο της αγοράς αποκτώντας πτωτική ορμή και διασπώντας καθοδικά και το σύστημα των δυο κμο 200 ημ αλλα και την σημαντική Ε1 των 20,50€.

Στόχος είναι η R στα 19,96 ευρώ, αξιόλογη όπως επισημαίνεται στο γράφημα.
ΜΟΝΟ η άμεση επαναφορά πάνω από τους κμο 200 ημ θα καθυστερήσει την επίτευξη του στόχου, ακυρώνοντάς τον για μεσοπρόθεσμο διάστημα στην περίπτωση επαναφοράς πάνω από την V των 21.95€.

Η μεσοπρόθεσμη τάση της μετοχής θα επανέλθει σε ανοδική με την επιβεβαιωμένη διάσπαση της  C στα 23 ευρώ, που θα δώσει τα υψηλά των 23,90 αλλα και αυξημένη πιθανότητα προσέγγισης των απόλυτων υψηλών του 2006.

23 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. .
Προσέχουμε ΕΤΕ..ΕΥΡΩΜΠΑΝΚ...
Αν μπουν στον δείκτη. .
Κατά τα λοιπά. ..
Το να εξηγήσεις τι σημαίνει 7ημερη λειτουργία μιας επιχείρησης με τους εργαζόμενους να δουλεύουν πενθήμερο. .είναι κάτι που δεν θα καταλάβει ποτέ ένας τάχα ιδεολόγος αριστερός τάχα μπολσεβισκος.
Δύο κόσμοι. .
Ερασιτέχνες..

Γιώργος είπε...

Καλημέρα. Ευχαριστώ Μιχάλη!

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους, να εισαι καλα Γιωργο!

michele είπε...

Εχει καθησει εκει στις 731, αδυνατωντας να παλεψει προς το παρον τουλαχιστον τη ζωνη 735-743

Jim. είπε...

Η περιπέτεια με τους μπολτσεβικου φθάνει στο τέλος της! Η ήττα στις δημοτικές θ είναι σαρωτική! Μετά θ είναι θέμα χρόνου οι βουλευτικές αλλά η αγορά θ αρχίσει ν προεξοφλεί από τώρα!

ArTaXiA είπε...

Ναι, ναι, τα παιδιά στα Λονδίνα κοιτούν τις δημοσκοπήσεις γιατί εάν δεν βγει Γερουλάνος στο Δήμο της Αθήνας δεν αγοράζουν.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποιος Γερουλανος;
Ο Ηλιοπουλος θα βγει..
Η Δουρου..
Και τρεις μοναδες μπροστα ο Συριζα με την Κουντουρα..
Εκει να δεις γλεντια..και αν αγοραζουν η οχι τα παιδια απο το Σιτy..

michele είπε...

Jim, η αγορα εχει ηδη κανει την κίνηση προεξόφλησης προς το παρον.Καλοδεχουμενη -οπως την βλέπω εγω- η αποθέρμασνή της, τα αλλα που ειπες αφορουν μια μελλοντική κίνηση που πρεπει να μας δώσει σημα πρώτα

ArTaXiA είπε...

Εμείς έχουμε ποντάρει στον Γερουλάνο ΟΠΛΑ.

Jim. είπε...

Δ καταλαβες. Υπαρχει κ η μάχη των εντυπώσεων! Άλλο ν ανέβει από τώρα και ν ανέβει και μετά και άλλο μετά απ' τις εκλογές ορμητικά! Θέλουν ν περάσουν μηνυμα κ θα το περάσουν! Εντούτοις εδώ δεν ασχολούνται Μ αυτό το πράγμα! Δ τους ενδιαφέρει δ είναι στην κουλτούρα τους! Προτιμούν να δώσουν επίδομα στους απόμαχους απ' την εργασια!

michele είπε...

Ρε Jim, αυτοι δεν ξέρουν να κάνουν μια απλη δουλεια, μονο παραπλάνηση,εντυπώσεις και αμορφωσιά υπάρχει, τι ψάχνεις τώρα

Εγω απλός σου λέω πως ερμηνεύουμε την όποια κίνηση των αγορών.Δεν υπάρχει μονοσήμαντη ερμηνεία, πολλές φορές είναι πολύπλοκη.

Χρηματιστηριο σοβαρό ( αυτο δεν σημαίνει μόνο άνοδος,μην παρεξηγηθω) θα δεις οσο αυτό ειναι εφικτό στη χωρα που ζούμε, όταν ξεκουμπιστουν τα σούργελα.
Ανεξάρτητα τι λεμε εμείς εδω ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, οι αγορές αναγνωρίζουν ποιος μπορεί να κάνει τι.

ArTaXiA είπε...

Ε όχι και δεν ξέρουν να κάνουν μια απλή δουλειά αφεντικό....

Και τους τραπεζίτες άφησαν ικανοποιημένους και τους εταίρους στην Ευρώπη και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, και συμφωνία Πρεσπών υπέγραψαν, και Capital Control επέβαλαν και τώρα ελαφρύνουν, και Λαφαζάνηδες απομάκρυναν και τον Γιάνη τρελό έβγαλαν και τη Ζωή στο περιθώριο. Και το εγχώριο κεφάλαιο χαίδεύουν και καναλάρχες.

Αυτές δεν είναι απλές δουλειές.

michele είπε...

Απλες είναι : Θα σου πω μόνο ( για να μην επεκταθω) αυτο που μου ειπε γι αυτους πρωην δημαρχος της Καισαριανης, αριστερός και εντιμος ανθρωπος.
"Οταν σου κατεβασουν το σώβρακο μεχρι τα γόνατα, μετα πέφτει μονο του"

Και στο λεω ετσι, γιατι αν εγω επεκταθω σε καθε ενα ξεχωριστα που ειπες καταλαβαινεις τι θα γίνει :))

ArTaXiA είπε...

Όχι, να επεκταθείς. Εδώ είμαι εγώ, την αγορά χαζεύω.

michele είπε...

Ελπίζω καποια στιγμη μεσα στην ημέρα , δεν χανόμαστε

austin είπε...

Άντε αναμένω και εγώ. η αγορά είναι για...ψάρεμα. Στην δουλειά μου προς ώρας δεν έχει δουλειά. Οπότε τι καλύτερο από μία πολιτική αναμέτρηση. χαχα

Πάντως, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και να είσαι "φανατικά" υπέρμαχος κάποιου πολιτικού. Έχουν όλοι τους ένα μικρό πυρήνα ίδιο. Παράδειγμα, που εγώ πάω και τον Άδωνι, είναι που όπου φυσά το συμφέρον για να κερδίσεις την μάχη, εκεί πας.

Έκραζε παλιά τον Ψαριανό και ο Ψαριανός έκραζε τον Άδωνι και τώρα είπαν τα καλύτερα στο live του Άδωνι. Σχετικό ηχητοκό που γέλασα πολύ στην σημερινή ελληνοφρένεια. Πολύ γέλιο

Λευτερης είπε...

Ο/Η michele είπε...
"Οταν σου κατεβασουν το σώβρακο μεχρι τα γόνατα, μετα πέφτει μονο του"


Έγραψε.....................

michele είπε...

Nα συζητήσουμε τι; Για εναν τύπο ( αθεο) που λεει οτι ο Χριστός ειναι πιο κοντα στην ιδεολογία μας;
που λεει "θρεψαμε" καρπους, στροφη 360 μοιρών και frozen war?
Που πείστηκε απο ενα τσαρλατάνο οτι θα πει κόντρα στην Ευρωπη που φυσικα του κατεβασε τα σώβρακα και εκανε ζημια ( μεγαλο νουμερο) στην ελληνική οικονομία;
οτι μας εκανε χάρη που εδιωξε φιλοσοβιετικους κομμουνιστες υπουργους μετα απο ενα καταστροφικό εξαμηνο;
που η εγχωρια πλουτοκρατια ειδε που ειναι αχρηστος και εγινε φιλικότερη με αυτον παρα με τους προηγουμενους; το γυριζουν βεβαια σιγα -σιγα αλλα ειδικα αυτους τους ξερουμε χρόνια

Δεν εχει νόημα καμια τετοια συζήτηση. Εχουμε ξαναπει οτι η πολιτική ειναι δαιδαλώδες πραγμα και απαιτει προτάγματα, ιστορικη γνώση, γνωση διεθνών συσχετισμών, ενσωμάτωση στο οικονομικό περιβάλλον που κινείσαι, ταχυτητα απονομης δικαιοσύνης και πολλα αλλα.

Αυτοι ειναι ΜΟΝΟ τσαρλατάνοι νεοκομμουνιστες, ιδεολήπτες ειναι, για τα σκουπίδια. Προτασεις δεν εχουν, ποιο κόμμα θα υποστηρίξουν στην Ευρώπη δεν ξέρουν, μιλανε για νεοφιλελευθερισμο ( που δεν υπαρχει πουθενα στην Ευρωπη και δεν ξερουν και τι ειναι ) απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.

Οταν ελεγα εδω το 2013 κατσπαλιάδες εννουσα αυτο ακριβως που ειδατε.
Φιλακια πολλά τωρα :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω τον Γερουλανο τον συμπαθω.Εχει μια φωνη ρε παιδι μου..
Καλο παιδι..αυτοδημιουργητο..
Αξιξει μια ευκαιρια.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παντος...αυτος ο Αρταξιας για να χαζευει την αγορα κατι βλεπει..
Ειναι πονηρος αυτος...
Χαχαχα

ArTaXiA είπε...

Εγώ λέω να σύζητήσουμε αυτό. Το "παιδί από το Περιστέρι". Που δεν έχει διέξοδο. Και που ξέχασε να αναφέρει πως τα ΕΠΑΛ έκλεισαν επί ΣαμαροΒενιζέλων. Και που άνοιξαν εκ νέου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Τι έχεις να πεις στο "παιδί από το Περιστέρι";

https://youtu.be/6BC1SD8XpQI

michele είπε...

Kαλα τωρα θα συζητάω εγω την ατζεντα των Συριζαιων, που βαζουν και τα πληρωμένα τρολλακια ( ξερεις ποια) να σπρωχνουν στο τουιτερ.

Περνάνε ωρε αυτά σε μένα ; :))
Τον Δραχμαντινεζαν το ταγάρι απο την Αρτα που τον εχω ξεσκισει, μετα τον βαρέθηκα

Μια χαρά υπαρχουν τα ΕΠΑΛ αν και χρειάζονται συμμαζεμα.Σε μερικα και οι Συριζαιοι δεν εγκρινουν τη λειτουργία ειδικα με τις υπο-εγγραφες

michele είπε...

40 εκ καθαρά σήμερα με πτωση -1,54% στον ΓΔ , -2,65% ο ΔΤΡ κάτω απο τις 585 μον στις 583,08
και θετικές μόνο τις ΕΛΠΕ-CENER -EΛΧΑ και ΕΥΑΠΣ απο τις μεγαλες

722-710-700-690 οι επόμενες στηρίξεις του ΓΔ