Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΑΠΟ  ΣΑΝΟ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ 😅😅



                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

13 σχόλια:

michele είπε...

https://www.protothema.gr/greece/article/892270/ste-oristiko-telos-gia-ton-13o-kai-14o-mistho-ton-dimosion-upallilon/?fbclid=IwAR3q9A63Eh0rcByp6Bk2SS5JQfzn7XiqQClK8SLflm0Y4pMEXjJFRJz7kjo

mixalis mixalios είπε...

Και έδωσε η γυναίκα μου ένα 30αρι
για ομαδική αγωγή σε ένα δικηγόρο της κακιάς ώρας...δε μου τα έδινε εμένα να πάρω 100 Μουζάκη?

austin είπε...

Έχω μια ερώτηση, μπορεί χαζή.

Πώς γίνεται να είναι συνταγματικες οι περικοπές ενώ κάποτε έδιναν 13ο και 14ο μισθό?

Η κάτι δεν καταλαβαινω και δεν ξέρω η δεν γίνεται και τα δύο.

michele είπε...

Δεν εχω διαβασει την αιτιολογηση Austin. Oμως σ αυτες τις περιπτωσεις υπερισχυει το συνολο της κοινωνιας εναντι του ατομικου συμφεροντος, δηλ ενα εχουν προτάξει οτι η μη περικοπη θα ωθουσε ακομα περισσοτερο την καταρρευση του δημοσιου, τοτε μπορουν να αποφασισουν ετσι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολύ σημαντική εξέλιξη. .και σίγουρα θετική.
Γλυτώσαμε από μία μεγάλη παγίδα με ανυπολογιστες δημοσιονομικες συνέπειες.

master είπε...

Ότι και να υπερισχύει ειναι εργαζόμενοι.Αυτοί δουλευουν για την ψυχή του παππού τους? Γιατί εδώ συμβαίνει το εξής. Αυτός που δεν παίρνει δώρο καλείται να πληρώσει τα δώρα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που βέβαια δεν τα πληρώνει ο εργοδότης απ΄την τσέπη του αφού εμπεριέχονται στα κοστολόγια. εχουν υπολογισθεί πάνω στην τιμή του προς πώληση ανκτικειμένου. Δεν μπορεί να ισχύουν άλλα για άλλους εργαζόμενους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πώς τα πληρώνει ο δημόσιος?
Δηλαδή ο δημόσιος των 1200 ευρώ αν δεν είχε τις πολλές κρατήσεις. .πόσα θα έπρεπε να παίρνει καθαρά?
3.000 ευρώ τον μήνα?
Εγώ στο μαγαζί μου αν δεν έχω δουλειά δεν θα πληρώσω οαεε και θα μείνω ανασφαληστος..ο δημόσιος πότε δεν θα μείνει ξεκρεμαστος. .
Και εισφορές τζάμπα και εφάπαξ και άδειες και μισθός κάθε μήνα. .
Αυτό το. .μου τα κρατάνε από τον μισθό με ξεπερνά. .
Άμεση απόλυση των τεμπελχαναδων. .και οι δουλειές σε ιδιώτες. ..και θα ξεχρεωσουμε σε μία 10ετια. .

master είπε...

Αν πάνε οι δουλειές σε ιδιώτες δεν θα σε φτάνουν 3 μαγαζιά για να πληρώνεις χρέη. Για φαντάσου ιδιωτική αστυνομία να σου φυλάει την επιχείρηση, ιδιωτικό στρατό να πληρώνεις, όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το Δημόσιο να τις πληρώνεις κ.λ.π όρεξη νάχουμε να γράφουμε. Και λιγα πληρώνεται ο Δημόσιος υπάλληλος σε σχέση με τις απαιτήσεις σε πτυχία που του ζητούνται. Ξέρεις πόσα θα πλήρωνες σε έναν ιδιώτη απόφοιτο ΑΕΙ για τις ίδιες δουλειές που διεκπεραιώνονται από εναν απόφοιτο ΑΕΙ δημόσιο υπάλληλο? εκατό φορές να πας στην εφορία ο υπάλληλος θα πληρωθεί τα ίδια. Για πηγαινε και σε εναν ιδιώτη. εκατό φορές να πας στο ικα ο γιατρός θα πάρει μονο το μισθό του. Για πηγαινε τις ιδιες φορες σε εναν ιδιώτη γιατρό. Θα ξεπουληθείς.

master είπε...

Για να μην πουμε και το άλλο. Από που περιμένουν να ζήσουν οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες? Από τα δημόσια έργα. Από που περιμενουν να ζήσουν τα διαγνωστικά κέντρα. Από τη συνεργασία με το δημόσιο. Αυτοί που τροφοδοτούν με τροφιμα και υλικο το στρατό από που ζουν? Οι φαρμακοβιομηχανίες από που ζουν.Απ΄το δημόσιο. κ.λ.π κ.λ.π Οι δημόσιοι υπάλληλοι ειναι ένα τίποτα μπροστά σε όλους αυτούς.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν ανοίξουμε τέτοια κουβέντα μπορώ να σού ανατρέψω όλα σού τα παραδείγματα και άλλα τόσα. .

master είπε...

Δεν έχω πρόβλημα να ανοιξω μια τέτοια κουβέντα, βεβαια όχι εδώ, κάπου με καφεδάκι να τα πουμε. Αλλά αν στο φινάλε γίνουν όλα ιδιωτικά με την στενή έννοια και εμένα ως πολίτη δεν μου παρέχει τίποτα πλέον αυτό το κράτος, εννοώ παιδεία, υγεία, φτηνο ρεύμα, νερό, κατι εν πασει περιπτώσει τότε δεν ανήκω πλέον σ΄αυτο το κράτος. Θα δουλεύω και θα ζω σε κάτι σαν φέουδο πλέον. Μέχρι κι ο Ομπάμα ξεκίνησε να κάνει κάτι με την υγεία αλλά δεν έγινε εφικτό. Δεν τον άφησαν.άλλωστε και τα χαρακτηρισμένα καλά κρατη για να ζεις ειναι αυτά της βόρειας ευρώπης που έχουν πολλές παροχές προς τους πολίτες τους.

pkontopoulos67 είπε...

master ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ? ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ

master είπε...

Αγαπητέ φίλε, δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος.
-Απλώς είμαι της γνωμης ότι δεν πρέπει να περιέλθουν βασικοι τομείς και ίσως στρατηγικής σημασίας σε χέρια ιδιωτών. Δηλαδή, τώρα πληρώνω π.χ μια πολυ καλη τιμή στο νερό, η ΕΥΔΑΠ δεν χρωστάει, πάει καλά και δεν βλέπω το λογο γιατί να πωληθεί σε ιδιώτες και να πούμε το νερό νεράκι (Λόγω τιμής).
Αν κάποιος μπορεί να πληρώνει ιδιώτες για όλες τις παροχές και υπηρεσίες τότε βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και δεν τον νοιάζει οπότε δεν τον ενδιαφέρει αν περάσει και όλος ο δημόσιος τομέας σε ιδιώτες. θαχει να πληρώσει όσο κι αν ανέβει το κόστος γιατί μην κοροιδευόμαστε, ο ιδιώτης επενδύει για να τα οικονομήσει. Δεν ειναι κράτος για να παρέχει. Πόσοι Έλληνες όμως έχουν αυτή την δυνατότητα? Αυτό λέω.