Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτεε! Όσο η μλς διολισθαίνει στην σωστή αποτίμηση της με βάση αυτά που μετρούν και υπολογίζουν (ή μάλλον αφαιρούν στην προκειμένη περίπτωση) οι επενδυτές, έχουμε την εξέλιξη δύο φαινομένων:
α) άδειασμα της κλεψύδρας του Hard Brexit, όπου είχαμε και βασιλικές δηλώσεις πρόσφατα και
β) προσέγγιση της ΛΑΜΔΑ στην τιμή της ΑΜΚ. Απ' ότι φαίνεται θεσμικοί και μη ενδιαφέρονται για την εξέλιξη του project και -πιθανών- εγκαταλείπουν παλιότερες επιτυχημένες θέσεις για δημιουργία ρευστού και ετοιμότητα εισόδου. Η λογική λέει ότι θα κλείσει το gap και ότι κάπου εκεί θα είναι και η τιμή ΑΜΚ.

mixalis mixalios είπε...

Είναι αλήθεια ότι με αυτά και με αυτά έχω φτιάξει ένα χαρτοφυλάκιο με πολλά χαρτιά. Σε αυτή τη λογική σκέφτομαι κι εγώ να μικρύνω τον αριθμό των εκδοτών και να φτιάξω μια θέση στην Λάμδα που θα τη μεγαλώσω με την ΑΜΚ. Κι επειδή η προσφερόμενη δωρεάν γνώση είναι πάντα ευπρόσδεκτη, που είναι το gap φίλε Lorac?

michele είπε...

6,64 -6,87 ειναι το gap Μιχαλιό