Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

austin είπε...

Ρεσιτάλ! Γελάω μόνος μου στο γραφείο...

Μάζεψε η αγορά, απολαυστική Μετά το μεσημέρι η αγορα και το μπλογκ

ArTaXiA είπε...

Οι παρεμβάσεις μου, στο forum είναι εφάμιλλες των παρεμβάσεων Γεωργιάδη στα κανάλια.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με τον Άδωνι, το αποτέλεσμα που επιφέρω στην αύξηση του traffic και των σχολιών δεν μπορεί να κεφαλαιοποιηθεί σε κανενός είδους payroll.


paolostar είπε...

Αυτό που έγινε σήμερα μοιάζει περισσότερο με τρομοκράτηση και αρπαγή χαρτιών των μαριδαιων παρά με ενδειξεις για πτώση της αγοράς.Ειδικά σήμερα φάνηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο.

ArTaXiA είπε...

Ναι, ναι, όταν βγαίνει η Goldman Sachs να κάνει rebalancing τα δικά σου χαρτιά έχει κατά νου να πάρει, γιατί ας πούμε η Citi την έχει σακουλευτεί τη δουλειά πως η αγορά είναι για πάνω και δεν πουλάει τίποτα.

paolostar είπε...

Εσύ δηλαδή σαν επαγγελματίας που λες ότι είσαι ,θα συστηνες σε έναν πελάτη σου να σορτάρει την αγορά σε αυτά τα επίπεδα;
Για πες μας και τις μετοχές που θα το έκανες....να βγάλουμε και εμείς οι αδαείς κανένα φράγκο για τις γιορτές που έρχονται.

michele είπε...

Πολλες εκ των παρεμβάσεών σου Art ειναι αυτοτελώς χρησιμες. Αλλες παλι -ειδικα οσες εχουν σχέση με πολιτική- καθιστανται χρήσιμες γιατι βρισκω την ευκαιρια να απαντάω :)