Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

X.A.A. LIVE


                                                                                                                                                                                                                                           σχόλια για τη συνεδρίαση online

EΛΛΑΚΤΩΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Γρήγορη καθοδική κίνηση της μετοχής που μέσα σε ένα μήνα, κινήθηκε από τα 1,965€ ως τα 1,658€ της χθεσινής συνεδρίασης στην στήριξη V100.

Eιναι πολύ πιθανή μια τεχνική αντίδραση που θα παραμείνει ως τέτοια εάν προσεγγίσει και κλείσει το gap της 30ης Ιανουαρίου στα 1,8540€.

Υπέρβαση της V50 και διαφυγή από τη ζώνη V50-V100 θα μεταβάλλει την διαγραμματική εξέλιξη της μετοχής επί τα βελτίω με πρώτο στόχο τα τοπικά υψηλά της DF στα 1,9680€.
Κίνηση πάνω από την DF θα μετατρέψει την μεσοπρόθεσμη τάση σε ανοδική με στόχο το επίπεδο των 2,20€  του Σεπτεμβρίου του 2019.
Αντίθετα άρνηση υπέρβασης της V50 θα επαναφέρει τον τίτλο εντός της οριζόντιας ζώνης με στόχο εκ νέου την στήριξη των 1,6580€ αλλα και αυξημένες πιθανότητες καθοδικής διάσπασής της που θα την στείλει στα 1,50€ .

49 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Για ένα πράγμα μετανιώνω.

Που με παρασύρατε με τους διθυράμβους και δεν σορτάρισα τον Βαγγέλα όταν έφυγε κάτω από τα 10.

Bonjour.

μπαρμπαλιας είπε...

ειναι γεγονος οτι επεσε πολυ προμοταρισμα για τον παπαρα

ArTaXiA είπε...

Κάθομαι και ψυρίζω τη μαϊμού με ΛΑΜΔΑ και ΑΔΜΗΕ, να κυνηγάω τα "χερούλια" στις "κούπες" κι εδώ είχαμε αγνό, αβάδιστο, αβασάνιστο short, και πιστέψαμε τον κάθε Vlaso με τις χαζοαγορές του. Βρε, πίσσα και πούπουλα, πήραν τους επεντυτές στο λαιμό τους.

Λευτερης είπε...

https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/11320_diplomatiko-thriler-me-kina-ee-kai-ipa-gia-ton-elegho-toy-admie

Λευτερης είπε...

Ελληνικό μάρμαρο: Τρόμος για τις εξαγωγές στην Κίνα -φόβος για ντόμινο πτώσης τιμών
https://www.mononews.gr/business/elliniko-marmaro-tromos-gia-tis-exagoges-stin-kina-fovos-gia-ntomino-ptosis-timon

Λευτερης είπε...

Μερικές φορές οι αναλυτές των επενδυτικών οίκων κάνουν κατάχρηση της έκφρασης "game changer", θέλοντας να μιλήσουν για κάποια εξέλιξη μεγάλης σημασίας, που «αλλάζει το παιχνίδι». Στη χθεσινή ανάλυση της Wood για τον Όμιλο Μυτιληναίος, όμως, διακρίναμε ένα μελλοντικό γεγονός που αναμφίβολα αποτελεί "game changer" για το βιομηχανικό όμιλο.
Αναφερόμαστε, ασφαλώς, στον υπό κατασκευή σταθμό ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το φυσικό αέριο, που θα προσθέσει 800 MW στο δυναμικό του ομίλου και θα είναι ο μεγαλύτερος σταθμός αυτού του είδους στη χώρα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Wood, τα κέρδη EBITDA του ομίλου θα κυμαίνονται πέριξ των 300 εκατ. ευρώ ως το 2021, αλλά το 2022, δηλαδή στο πρώτο έτος λειτουργίας της νέας μονάδας θα κάνουν άλμα 44% και θα ανέλθουν στα 379 εκατ. ευρώ. Ένα "game changer", λοιπόν, με όλη τη σημασία της φράσης.
Business Daily

Λευτερης είπε...

Morgan Stanley: Αγοράστε ελληνικές τράπεζες – Είναι το trade του 2020

https://www.mononews.gr/trapezes/morgan-stanley-agoraste-ellinikes-trapezes-ine-to-trade-tou-2020

austin είπε...

Καλημέρα σας!

Η αγορά εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει χαρκακτηριστικά τύπου 1 μέρα άνοδο 10 πτώση. Δλδ, με λίγα λόγια ευκαιρία-σκαλοπάτι για σορτ. Άρα παίρνει η μπάλα και "σοβαρές" μετοχές όπως ο Μύτιλος.

Δυστυχώς και εγώ μία από τα ίδια...Παρότι ότι βλέπω την αδυναμία, κωλώνω να σορτάρω. ενώ εκεί βγαίνει ακόμα το χρήμα.

Στα άλλα νέα, έχουν ξεκινήσει πελάτες διεθνώς σε διάφορα είδη (και ειδικά τα τρόφιμα) να κόβουν την Κίνα και να μεταφέρουν τις ζητήσεις τους σε άλλες χώρες(όπως φρούτα σε κονσέρβα, φασόλια σε κονσέρβα κ.α.)

Βεβαίως οι άλλες αυτές χώρες δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις ζητήσεις...

Μου φαίενται δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

michele είπε...

Μα πολυ σχετικό ειναι να κανουμε επενδυτικη επιλογη συμφωνα με τις εκθεσεις των οικων καθως χρησιμοποιουν και διαφορετικά μοντέλα.
Ο μόνος "αξιόπιστος" ( με και χωρις εισαγωγικα) να σορταρεις μια μετοχη Art ειναι η διαγραμματική συμπεριφορα
και εμενα μου αρεσει ο Βαγγελας και θεωρω οτι πρεπει να κατεχει καθε χαρτοφυλάκιο αλλα αν τεχνικα μου δινει εικονα για κατω μπορει και να σορταριστει

Δυστυχως καποιες κρισιμες ημερες μετακόμιζα και ημουν εκτος παιχνιδιου
Ατυχως το ιδιο συνεβη και στις 3 Αυγουστου που αν θυμαστε ξεκινησε η πτωση του καλοκαιριου και με βρηκε μεσα σε πλοιο

Καλημέρα δεν ειπα :)

ArTaXiA είπε...

Εκείνο που ξέρω εγώ, είναι πως πολύ εύκολα μοιράζονται ευχές και παροτρύνσεις, ενώ τα γεγονότα δείχνουν άλλα πράγματα, μόνο και μόνο για να καταλήξουν σε προτάσεις πώλησης, αφού έχει προηγηθεί μια πτώση, ίσως και 25%, από εκεί που θα έπρεπε να πουλήσει κάποιος. Το κάνουν κατά κόρον οι επενδυτικοί οίκοι βγάζοντας συστάσεις πώλησεις έπειτα από φρικτά αποτελέσματα και πτώσεις μεγεθών, ενώ ποτέ κάποιος δεν εμφανίστηκε π.χ. στον ΜΥΤΙΛ, να πει, "παιδιά, game over, μαζέψτε τις μάρκες από το τραπέζι", στάσιμα αποτελέσματα μέχρι το 2021, οπότε θα φανεί το 2022, ό,τι είναι να φανεί. Κι αυτό για τα στάσιμα αποτελέσματα είναι το αισιόδοξο σενάριο. Σήμερα βγήκε ανακοίνωση, πούλησε 47MW, φωτοβολταϊκά, στη ΜΟΗ. Το διάβασες κάπου;

μπαρμπαλιας είπε...

παντως χθες ο Μικ επιασε στο φτερο
το 8.83 οπου και σταματησε...
πιθανο σημερα αυριο να προσπαθησει παλι για κατω

μπαρμπαλιας είπε...

οπως βλεπουμε ,πεφτουν...και οι νταξηδες...
οποτε δεν ειμαστε μονοι και πουσαι ειχαμε την καλυτερη αποδοση περσι
μην ξεχνιωμαστε

ArTaXiA είπε...

Kαλέ το γελάς; Και το 2004, κερδίσαμε το Euro.

Λευτερης είπε...

https://m.naftemporiki.gr/story/1560642/mutilinaios-polisi-xartofulakiou-fotoboltaikon-sti-motor-oil

austin είπε...

by the way... Δεν έχει κουράσει το ΧΑΑ.

Έχει κουράσει η προσδοκία ότι θα ανέβει! Ασ θυμηθούμε όλοι που μετά τα capital controls μπαίναμε στις αυξήσεις στα 2 ευρώ την άλφα και ότι μετά από 4 και χρόνια θέλουμε ακόμα κανά 20% για να πούμε ότι βγάλαμε κέρδη...

kostas είπε...

Ερωτημα για τους φιλους της στηλης. Με ποια λογικη μυτιλ και τενεργ εχουν ιδια τιμη στο ταμπλο? Τι ακριβως προεξοφλειται? Μπορουσε να προβλεφθει?

ArTaXiA είπε...

Λευτέρης, αυτό δεν είναι είδηση, είναι το δελτίο τύπου της ΜΥΤΙΛ, όπως στάλθηκε στη helex. Τα υπόλοιπα αναζητούμε.

Λευτερης είπε...

Σωστός

ArTaXiA είπε...

Και για την ιστορία, ποιο Φ/Β από αυτά πουλήθηκε; Ή μήπως δεν υπάρχει πλέον στη λίστα, επειδή πρόλαβαν και το αφαίρεσαν;

https://www.metka-egn.com/projects/?se=&country=&status=status1

Λευτερης είπε...

ΟΛΠ Μέρισμα €0,5388 (προηγ. €0,4240)

ArTaXiA είπε...

Να σου δώσει ο δικηγόρος σου συμβουλές, που μας έβαλες και αγοράσαμε και τώρα κλαίμε τα λεφτά μας.

Λευτερης είπε...

φίλε Peter Vlaso αν έχεις την καλοσύνη σταμάτα το, δεν βοηθάει.

ArTaXiA είπε...

Άστα αυτά.

Μας πήρες στο λαιμό σου και τώρα σφυρίζεις αδιάφορα!

ArTaXiA είπε...

Ναι, από εσένα περιμέναμε να την ακούσουμε. Δεν την έχει αναφέρει ο Τάκαρος εδώ κι ένα μήνα. Ρε αί από δω, φαφλατά της κακιάς ώρας που σε έβαλε ο Hippy στο ίδιο επίπεδο με μένα στο πλαίσιο Scroodge-Robax και φούσκωσες σαν τη γαλοπούλα, αλλάζοντας avatar.

Κομπλεξικός, όσο δεν πάει!

austin είπε...

Εν το μεταξύ, η αγορά περίμενε την λήξη για να παίξει νέο χωσέ με τα ξένα να μαζεύουν τις ζημιές!

Εν αναμονή της αντίδρασης και των...τρακτερ! Γιατί μπουλντόζες ακόμα δεν φάνηκαν στον ορίζοντα.

austin είπε...

Βγαίνει ρεπόρτ ότι ήρθε η ώρα των τραπεζών και όλο το μαγαζί τρώει ξύλο. Μάλλον πρέπει να πάει ακοοοομα πιο κάτω για να κλείσουν σορτ.

Στην Tesla π.χ. έχουμε short squeeze και έκανε επί 6 μέσα σε κάποιους μήνες, εδώ το short squeeze μετά από 11 χρόνια γίνεται με πτώση!

Όταν οι έννοιες χάνουν το νόημα τους σε τούτη την αγορά!

ArTaXiA είπε...

Austin, σου το αφιερώνω, μιας και πιάσαμε τα ταλέντα εδώ:

https://www.capital.gr/agores/3397001/rali-tis-taxis-ano-tou-40-blepei-i-edison-gia-ti-mutilinaios

michele είπε...

Aυτα ειναι τα προβλήματα των ρηχων αγορών Αustin. Εχω γραψει ενα αρθρακι στον Φιελευθερο για το θεμα, δεν λεω και τίποτα σπουδαίο δηλ

" Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους το χρηματιστήριο μας ανήκει εδώ και καιρό στις αναδυόμενες και όχι στις ανεπτυγμένες αγορές, είναι και η χαμηλή ρευστότητά της, κλασσική δυσλειτουργία του μηχανισμού της συναλλακτικής δραστηριότητας.
Η ρευστότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμπορευσιμότητα, και επομένως εταιρείες με χαμηλές ή ανεπαρκείς συναλλαγές δυσκολεύονται στην βασική λειτουργία της κεφαλαιαγοράς, που είναι η άντληση κεφαλαίων.
Έτσι, οι εταιρείες αυτές, αναλαμβάνουν περισσότερο κόστος για την προώθηση των επενδυτικών τους σχεδίων καθώς το μειωμένο επενδυτικό ενδιαφέρον δυσχεραίνει την προσπάθεια τους και ο ρόλος της κεφαλαιαγοράς γι αυτές αδρανοποιείται.
Το μέγεθος της ρευστότητας επηρεάζει άμεσα την συναλλακτική δραστηριότητα, τις διακυμάνσεις των τιμών, το εύρος τιμής αγοραστών-πωλητών και το βάθος των τιμών στον εφικτό διαπραγματεύσιμο όγκο σε κάθε επίπεδο τιμής.
Η κρίση στην κεφαλαιαγορά μας, απόρροια της γενικότερης οικονομικής κρίσης, δημιούργησε και αυτό το σημαντικό πρόβλημα που αναδεικνύεται κάθε φορά που μια απόφαση ρευστοποίησης μεγάλης θέσης εκ μέρους των θεσμικών επενδυτικών μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στην αγορά και μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένες εκτιμήσεις τους επενδυτές που δραστηριοποιούνται. Και αυτό γιατί υπάρχει έλλειψη ρευστότητας και βάθους σε περίπτωση που μεγάλες εντολές πρέπει να μπουν στο σύστημα, είτε λόγω αποκόμισης κερδών, είτε λόγω μακροπρόθεσμων τοποθετήσεων.
Η επιστροφή στην ομαλότητα στο χρηματιστήριό μας προϋποθέτει την αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας, την μετάβαση από την "ρηχότητα" σε μια αγορά υψηλής ρευστότητας, ώστε να πάψει το ΧΑ να είναι ο παρίας των διεθνών αγορών.
Ας θυμηθούμε το μέσο ημερήσιο όγκο συναλλαγών την τελευταία εικοσαετία από τον παρακείμενο πίνακα.

https://prnt.sc/r5o8c7

ArTaXiA είπε...

Δηλαδη οικοδεσπότα μου και συγγνώμη κιόλας. Ο ΜΥΤΙΛ, έφαγε τέτοιο ξύλο λόγω χαμηλής εμπορευσιμότητας; Και γιατί αυτό να λειτουργεί εις βάρος της αγοράς απαραίτητα; Σκέφτομαι εγώ τώρα. Εάν αύριο, όντως το story της Ελλάδος είναι ευπώλητο, και θέλουν οι μεγάλοι παίκτες να έχουν Ελλάδα με το 0,5% στο χαρτοφυλάκιο των, αυτές οι εισροές, δεν θα πάνε το μαγαζί 50% επάνω, χωρίς να αλλάξει το παραμικρό;

Μας ενοχλεί η χαμηλή εμπορευσιμότητα ως πρόβλημα στις πτώσεις, μη δεχόμενοι πως στις ανόδους, αυτό θα ήταν τεράστιο προτέρημα.

μπαρμπαλιας είπε...

απο τη στηλη του ΜΜ μεγαλομετοχου...


Βρε που να γαμ@%#!! Γράφουν και γράφουν πηχυαίους τίτλους μπούρου μπούρου Κρααα Κρααα για τις ανησυχίες της εξάπλωσης του κορονοϊού και ο κινέζικος δείκτης SZSE Component Index του Shenzhen Stock Exchange (προσέξτε τι μεγαθήριο στολίδι έφτιαξαν) γράφει νέα υψηλά 714 ημερών (ΑΠ.ΜΑΝΘΟΣ)

επομενως τι εχουν τα ερμα και ψοφανε εδω στη μαϊμού;
μονον εδω .ειμαστε αναδελφον χα

michele είπε...

Οχι ρε συ Art δεν συνέδεσα ΚΑΘΟΛΟΥ το θεμα της εμπορευσιμοτητας με το θεμα Βαγγέλα καμιασχεση. Απλα απαντησα στον Austin που μιλησε για short squeeze και ορθα καθως αποδειχτηκε απο τα στοιχεια των ανοικτων θεσεων απο τα funds εδω, οτι εκλεισαν θεσεις κατα τη διαρκεια της πτώσης

Τωρα η μικρη εμπορευσιμοτητα μονο σε μικρομεσαιες μετοχες βοηθαει σε περίπτωση ανόδου οπου και ενα λομπακι κανει τη δουλιτσα. Οι 25 μεγαλες θελουν λεφτα δεν ανεβαινουν με λομπακια

μπαρμπαλιας είπε...

κορονογιος στην πολη Lodi Lombardia,(απο τις πιο πλουσιες περιοχες του ιταλικου βορρα)με 6 κρουσματα σε απομονωση...και δεν ειχαν παει στην Κινα...

ευκαιρεια να μηδενησουμε εδω στο χαα

ArTaXiA είπε...

Ένας 38χρονος που είχε πάει για φαγητό με έναν συνάδελφο που είχε επιστρέψει από την Κίνα κι άλλοι τρεις που ήρθαν σε επαφή με τον 38χρονο.

μπαρμπαλιας είπε...

εγω βλεπω οτι στις "κατω "γραμμες ειμαστε ΚΥΡΙΟΙ...στις επανω φτου κακο

austin είπε...

Δώσε και άλλο πόνο! Ως αποδειξη ότι μονο ευχολόγια είμαστε.

Και σπαμε και το 900. Και το 720 στον τραπεζικό είναι κοντά.

austin είπε...

Μιχάλη περί ρήχης αγορας και λοιπών πιθανων αιτιολογησεων.

Η αγορά παααρα πολυ καιρό δηλώνει συχνα ότι κάτι δεν πάει καλά. Η ότι τα καλα νέα αργούν πολύ.

Βρισκομαστε σε φαση ειδησεογραφια αρκετά θετικής, σε προσδοκια παααρα πολυ καλή, και η αγορά όχι μόνο βολοδερνει, αλλα τρώει και έξτρα ξύλο.

Κανουμε και ενα κολπάκι υποτιμιτικης κερδοσκοπιας με την ετε κατω από τον άσσο και οι τίτλοι βγαίνουν πιο ευκολα "ως η καλύτερη σε απόδοση αγορα".

Κόλπο γκροσσο θα ελεγα εγω για να βαυκαλιζομαστε αναμεταξύ μας και να βρισκομαστε χαμηλότερα από την προεκλογικη προσδοκια του Ιουνίου.

Η αληθεια είναι αυτή, ολα τα αλλα είναι λογια του αερα. Όποιος ηθελε να πάρει θέση το ΧΑΑ πήρε. Οποιος ηθελε να κλείσει Σορτ έκλεινε και πάει λέγοντας.

Ψάχνουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα

hippy είπε...

Πολύ γκρίνια για τον καλό Βαγγέλη...αφού δεν θέλω να βάλω κερί στ΄αυτιά μου δένομαι στο κατάρτι...ερασιτέχνης είμαι και μάλιστα μέτριος...μην μου φορτώνετε αργότερα ότι παρέσυρα κάποιον σε λάθος κίνηση

(βέβαια η τόση γκρίνια είναι καλός οιωνός αγοράς, "ψήνομαι" ν΄αυξήσω την θέση μου αλλά δεν θα ενδώσω, ας κερδίσουν αυτά που έχω)

μπαρμπαλιας είπε...

αυτο που με προβληματησε πολυ ηταν η "μουφα"των ομολογων...
μηδενικα επιτοκια και το χαα -αγορα εριχνε ξυλο.
ο καθενας ασ βγαλει συμπερασμα

hippy είπε...

Peter Vlaso είπε...
Λάθος κατάλαβα;

ArTaXiA είπε...
Geopard φίλε μου καλέ.
Το να εμφανίζομαι εδώ σε καίριες στιγμές, συχνά με προτροπές τύπου "προσέξτε", ή "μην ανοίγεστε", εντάσσεται στη σφαίρα της αλτρουιστικής μου φύσης και ενίοτε της συναγωνιστικής αλληλεγγύης.
Το να δίνω όμως δημόσια σημεία εισόδου, τα οποία κάποιοι θα χρησιμοποιούσουν προκειμένου να κερδίσουν χρήματα, καταλαβαίνεις είναι χρεώσιμη υπηρεσία και προσφέρεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
25 Μαΐου 2018 - 9:29 π.μ.

21 Φεβρουαρίου 2020 - 1:52 μ.μ.


Φίλε Peter δηλώνω εντυπωσιασμένος διαβάζοντας δηλώσεις σχεδόν 2 ετών...μήπως αντί να τρώγεστε να συνεργαστείτε να του γράψεις τη βιογραφία?

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτε!!!! Πόσο απίθανο φαινόταν πριν λίγο καιρό το να βουτάει όλο το ΧΑΑ και η ΔΕΗ να παραμένει αγέρωχη κοντά στα πρόσφατα ψηλά της!!

michele είπε...

Tο πως μπορει να "δικαιολογηθει" αυτη η πτωτική κίνηση θα το καταλαβουμε οτι η ταση αντιστραφει.

Αναφερω αρκετα στο κεντρικό άρθρο μου του αυριανου φυλλου του Liberal Markets σχετικα με τα θέματα των τραπεζων.Εχω και το εβδομαδιαιο της ΕΤΕ με τιμη προγενεστερη βεβαια απο τη σημερινη, καθως παρεδωσα Τριτη βραδυ

Lorac είπε...

Μιχάλη φαίνεται τράπεζες να παίρνουν λιγότερα και περνούν περισσότερα από όσα υπολόγιζαν στο "Ηρακλής"

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλησπέρα,

το μεσημέρι που κοίταξα είχε πολύ χαμηλό τζίρο ...τώρα το βλέπω να ανεβαίνει αρκετά πάνω από το μέσο όρο.

Εύλογο ερώτημα λοιπόν μια και έχει πιάσει απόπατο σε κάποιες μετοχές ...
Στο τελείωμα θα μειώσει ή θα μεγαλώσει το χάσμα?

hippy είπε...

"μπαρμπαλιας είπε...
αυτο που με προβληματησε πολυ ηταν η "μουφα"των ομολογων...
μηδενικα επιτοκια και το χαα -αγορα εριχνε ξυλο.
ο καθενας ασ βγαλει συμπερασμα

21 Φεβρουαρίου 2020 - 4:12 μ.μ."


Χθες πούλησα ένα ομόλογο zero coupon της ΕΙΒ λήξεως 2026 που είχα στο 102,50. Δηλαδή κάποιος πλήρωσε 2,50% στην 6ετία για να έχει σιγουριά. Αυτός είναι ο λόγος πτώσης των επιτοκίων του ΟΕΔ και όχι ότι ξαφνικά η Ελλάδα εμπνέει εμπιστοσύνη. Η χώρα είναι στο ευρώ και δεν υπάρχουν αποδόσεις αλλού.

michele είπε...

Lοrac εκει γινονται διαπραγματευσεις, θα ερθει και ο Εnria την παρα-άλλη εβδομαδα, αλλα δεν ξερω αν ειναι ΑΥΤΟ το θεμα. Γι αυτο εγραψα οτι θα καταλαβουμε οταν αντιστραφει η κίνηση

Μπαρμπα απο "εκεινα" εστειλα 18500 χιλ,να τι χρειάζονται χαχα τα αλλα μου γινανε ( να τι χρειαζονται κι αυτα, λιγα εμειναν)

hippy είπε...

Γι αυτό και θεωρώ ότι είναι λάθος να μείνει κάποιος στα ομόλογα (και στα ελληνικά ακόμα μεγαλύτερο...άρα (κατά την άποχψη μου) μονόδρομος οι μετοχές.

austin είπε...

Στο κάτω των ξένων περισσότερο κάτω εμείς, στο πάνω των ξένων τίποτα εμείς.

Άντε τα λέμε όταν γίνει λονγκ η αγορά!

austin είπε...

Μάντης ήσουν για το 2,20 κάτω?????

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ωραίο είναι την Δευτέρα θα έχει σίγουρα ενδειαφέρον.

Υπάρχουν θεωρώ μικρές πιθανότητες να ακολουθήσει μια παγωμένη μικρού τζίρου μέρα.