Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΣΆΒΒΑΤΟ..
με LIBERAL MARKETS

Στο σημερινό φύλλο...


της Liberal Markets, που κυκλοφορεί μαζί με τον Φιλελεύθερο, με το πρώτο επεισόδιο της συλλεκτικής σειράς ντοκιμαντέρ του Μίλτον Φρίντμαν " Η Δύναμη της Αγοράς", με το βιβλίο "Η Προέλευση του Χρήματος" του Carl Menger και με το βιβλίο "Προς την Ευημερία" του Αθανάσιου Παπανδρόπουλου και του Κώστα Χριστίδη, έχει πλούσια ύλη για τα χρηματιστήρια και τις αγορές.

O Ηλίας Ζαχαράκης στο Trade News, παρουσιάζει 8 διαγραμματικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη, του FTSE, του Nasdaq, του S&P, του Δείκτη Τραπεζών, της ΔΕΗ, της LAMDA και του ΜΥΤΙΛ και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η αγορά ψάχνει μια καλή αφορμή για να ξυπνήσει.

O Μιχάλης Μιχαηλίδης στο Βαρόμετρο του ΧΑ, αναφέρεται στις Τραπεζικές μετοχές ως το κλειδί της ανόδου του Χρηματιστηρίου και παρουσιάζει την μετοχή της Νewsphone.

Ο Σπύρος Αλεξόπουλος στο Blue Print, αναφέρεται στις υψηλές πτήσεις και στις βαθιές καταδύσεις με αφορμή την πορεία της Kraft Heinz. Γράφει επίσης για την Twilio και για την Teledoc Health.

O Κωνσταντίνος Καρδιασμένος στο Dealing Room, αναλύει και συγκρίνει την απόδοση του S&P 500 με τον MSCI Emerging Markets.

Ο Νίκος Κωστόπουλος, στο Digital Money, αναλύει το μεγάλο κόλπο με το πρωτόκολλο bZx.


Ο Κωνσταντίνος Χαροκόπος στο Out of the Box, μπαίνει μέσα στο μυαλό του S&P 500 και ταυτόχρονα απομυθοποιεί την κινεζική συμβολή στην παραγωγή των Smartphones της Apple 

Δεν υπάρχουν σχόλια: