Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΕΥΔΑΠ

X.A.A. LIVE


                                                                                                                                                                                                                                           σχόλια για τη συνεδρίαση online

EYΔΑΠ:ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
και 
ΒΙGGEST ALL TIME DOW LOSSES 

Απο τα υψηλά των 8,37€ στα όρια της R1 του μεγάλου διευρυνόμενου σχηματισμού η μετοχή έφτασε στα 5,50 με χαμηλό εβδομάδας τα 5,20€ κρατώντας προσώρας την στήριξη R2 ( γραμμή τάσης από τα χαμηλά του 2016).
Τυχόν καθοδική διάσπαση της R2 θα είναι αρνητική διαγραμματική εξέλιξη, με στήριξη τη ζώνη E20 -E30 [ 4,98-4,79].
Αντίθετα, είναι εφικτή μια τεχνική αντίδραση μέχρι τα 6,01  της Ε10, αλλα ΜΟΝΟ πάνω από εκεί ο τίτλος θα αλλάξει επί τα βελτίω την διαγραμματική του εικόνα.
Ο εβδομαδιαίος ταλαντωτής RSI 14  φυσικά στην υπερπουλημένη ζώνη όπως οι περισσότερες μετοχές, πλησιάζει τα επίπεδα του Οκτωβρίου του 2014.

Να σημειωθεί ότι η μετοχή έχει κεφαλαιοποίηση στα 585 εκ€ με καθαρό ταμείο χωρίς δανεισμό, 430 εκ και ..μονοπώλιο.


Η χθεσινή ημέρα ήταν ( εκτός της εποχής 1929-1932) η δεύτερη  χειρότερη όλων των εποχών, με πρώτη την μαύρη Δευτέρα του Οκτωβρίου του 1987 με -24%. Τώρα στο -20% το κλείνουν και πάνε σπίτι. Στο -10% αναστολή για μισή ώρα.

59 σχόλια:

THE REBEL είπε...

it s time to sell short,
it s time to sell
it s time to buy

austin είπε...

Γιατί δανείζονται ακόμα και σήμερα μετοχές? Απορώ... Δεν ξέρω.

Όλες αυτές τις μέρες ο δανεισμός ακόμα και σε σοβαρότατα χαρτιά είναι αξιοσημείωτος.

Την καλημέρα μου.

austin είπε...

Και μία δεύτερη ερώτηση. Εδώ που φτάσαμε κάτι γκαπάκια από κάτω, δεν είναι ευκαιρία να τα κλείσουμε.

Αλλά βλέπω όλες τις κεντρικές τράπεζες να το παλεύουν και μάλλον είμεθα κοντά στο τέλος της πτώσης, άρα μπορεί και να μην τα κλείσει??

THE REBEL είπε...

αγόρασα κάτι ψιλά για την αντίδραση και βλέπουμε

Καλημέρα Austin

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους. Δικιο ειχε χτες με το γραφημα της ΜΟΗ ο Paolostar το οποιο ειχε αστοχια και δεν το ειχα προσεξει,συνηθως δεν τα κανει αυτα το investing
Ο leky μου ειχε πει για ενα παλιο μικρο γκαπακι, το οποιο ομως ηταν εντος μιας μοναδας επομενως ασημαντο

Για ποια λες Αustin?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλη γιατι εχει χαλια η 3Ε;....εχει σχεση με την μητρικη;

ArTaXiA είπε...

Πολύ χαλαρούς σας βλέπω, οπότε πάρτε αυτό να περάει λίγο η ώρα:

"Ο Κικίλιας τον Ιούλιο ματαίωσε την πρόσληψη στο ΕΣΥ 3,500 γιατρων, νοσηλευτών και παραϊατρικων ειδικοτήτων που ειχε δρομολογησει ο Συριζα. (Πηρανε 1.500 ειδικους φρουρους για να καθαρισει ο Κούλης τα Εξαρχεια-τι έγινε τα καθαρίσατε?)
Τώρα, εν όψει Αρμαγεδώνα, παρακαλά 1.500 νοσηλευτές και 500 λοιπό επικουρικό προσωπικό για 6μηνες συμβάσεις με 600 ευρώ μισθό. Μετά απο παρέμβαση του Ξανθού, γιατί δεν θα πάταγε άνθρωπος, έγινε δυο χρονια με προοπτική μόνιμου διορισμού στο ΕΣΥ.(πολύ αυξημένη μοριοδότηση)

Με νόμο του Πολάκη η λοιμωξιολογια έγινε έμμισθη ειδικότητα. Χρειαζόταν μια υπουργική απόφαση για να ξεκινησουν να πληρώνονται οι ειδικευόμενοι λοιμωξιολόγοι.
Ο Κικίλιας δεν την υπέγραψε ποτε.
Ο Πολάκης προχθές πήγε στον Κικίλια και του υπέδειξε τρόπο για άμεση αυξηση των κλινών ΜΕΘ (Μοναδα Εντατικης Θεραπείας) απο 600 σε 1.100-1.200.

Και πάντοτε επιτυχίες εύχομαι!

michele είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ! να φυγουν οι ανεπρόκοποι και να ερθουν οι σοβαροι Πολακηδες συριζαιοι

ArTaXiA είπε...

Αυτό τώρα είναι το επιχείρημα; Το δέχομαι!

michele είπε...

Ε τωρα μου φερνεις συριζαια δημοσιο υπαλληλο εμενα και θα φαω το χρονο μου να επιχειρηματολογω ;

austin είπε...

EEE, ευρωβ και κανά δυο ακόμα

ArTaXiA είπε...

Ποιον θέλεις να σου φέρω; Την Μαρι Τσάκος, ή την Βιβάρα; Είναι ποτέ δυνατόν να παραδεχτούν πόσο Σ Κ Α Τ Α, τα έχουν κάνει οι "άριστοι"; Και μάλιστα δημοσίως;

michele είπε...

Δεν χρειαζεται να μου φερεις τιποτα εμενα, λεγε τις δικες σου αποψεις, μαζευε καλη πληροφόρηση, μην μιλας ευκολα για ανθρωπους που δεν γνωριζεις αν δεν εχεις ερευνησει.
Ετσι κι αλλιως κρίνονται άπαντες :))

ArTaXiA είπε...

Υποθέτω εσύ τον Γιάνη που τον έχεις καταθάψει, τον γνωρίζεις προσωπικώς, ε;

michele είπε...

Ο Γιανης πηρε δημόσιο αξιωμα και κατεστρεψε τη χώρα καλέ μου φίλε μαζι με την παρεά του.
Η Τσακος αντι να κατσει στα λεφτα της στενής και ευρύτερης οικογένειάς της πήγε σπούδασε δουλεύει σαν σκυλί και κάνει και το χόμπυ της το ραδιόφωνο βάζοντας απ την τσέπη της.

Δεν θελω να επεκταθω στα προσωπικα του Γιανη, χαρακτηρας, εργασια κλπ
Μ΄ενδιαφέρει η ζημιά που προκαλεσε στην Ελλάδα αυτο το λαμόγιο. Ας ηταν αρθογραφος, καθηγητης ο,τι αλλο ηθελε θα τον διαβαζαμε, θα τον κριναμε αλλα δεν θα μας ενδιέφερε.

ArTaXiA είπε...

Τι καταπέλτης!

Εντάξει, άλλοι αγοράζουν ομάδες, άλλοι φτιάχνουν ΜΚΟ, και κάποιοι άλλοι κάνουν το ψώνιο τους να ακουν τη φωνή τους στο ραδιόφωνο. Να εισηγηθούμε να την προσλάβει κι αυτήν ο Κυριάκος, όπως την Αγαπηδάκη. Κρίμα είναι.

Αλλά, δεν θα σε πειράξω άλλο.

Γιώργος είπε...

Μα είναι δυνατόν να αμφιβάλει ακόμα κανείς, ότι αν είχαμε φέτος στην κυβέρνηση το καφενείο του Σύριζα, θα είχαμε σήμερα ορδές Αφγανών στη Θεσσαλονίκη αλλά και το ότι τα πρώτα μέτρα θα λαμβάνονταν στην Ελλάδα σήμερα μετά τον πρώτο θάνατο;
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/ellada/ellinas-kathigitis-sto-imperial-exigi-giati-tha-thimomaste-gia-panta-tous-epomenous-dio-mines/?fbclid=IwAR0MhUkV1AdL8_uWCktX2ym6PsbnKo78loRvhnNZVD69y9DK5-89yPvzvxs

michele είπε...

Εξαιρετικη επιστημονας η Αγαπηδακη και φίλη. Ευτυχως δεν ..ψηφισε για το πολίτευμα το 2015 οπως το αλλο το σούργελο χαχαχ

ArTaXiA είπε...

Καλώς τον Γιώργο. Δηλαδή ρε συ Γιώργο το θέμα είναι να αποδείξουμε πως η κυβέρνηση είναι καλύτερη από εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ; Τι έχουμε εδώ; Τα τσικό, "ο Κούλης μου τερμάτισε πρώτος στους διασυλλογικούς της Γορτυνίας; Τα πέρασε όλα τα υπόλοιπα παιδάκια;"

Αυτό εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανος; Που εννέα μήνες κυβέρνηση και ο δημόσιος τομέας είναι ακόμη ένα μπουρδέλο; Που ο σεβασμός στον πολίτη, τον δημότη, τον φορολογούμενο, τον γονέα είναι ανύπαρκτος; Που η ανάπτυξη δεν ήρθε ποτέ; Που ακόμη περιμένουμε ΚΥΑ για τον φορολογικό νόμο που ψήφισαν πέρισυ;

Μπράβο παιδιά; Την επόμενη φορά να πάτε να συγκριθείτε με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη που τον κερδάτε και ανετότερα.

michele είπε...

Φυσικα και δεν υφισταται συγκριση. Εγω δεν ασχολουμαι πλεον με αυτο και ο σκυλος μου καλυτερος θα ηταν απο αυτους.
Απλως απαντω οταν εχω ορεξη :))

ArTaXiA είπε...

Ναι βέβαια, μόνο που ο σκύλος σου δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, ενώ ο Αλέξης μπορεί να ξαναγίνει εάν ο δικός σου συνεχίζει να πετάει χαρταετό.

streetboy είπε...

Τι καταπέλτης!

Εντάξει, άλλοι αγοράζουν ομάδες, άλλοι φτιάχνουν ΜΚΟ, και κάποιοι άλλοι κάνουν το ψώνιο τους να ακουν τη φωνή τους στο ραδιόφωνο. Να εισηγηθούμε να την προσλάβει κι αυτήν ο Κυριάκος, όπως την Αγαπηδάκη. Κρίμα είναι.

Αλλά, δεν θα σε πειράξω άλλο.

Και κάποιοι άλλοι μπαίνουν σε διάφορα φόρουμ και γράφουν ότι μπούρδα τους κατέβει με σκοπό να τσιμπήσουν κανένα κορόιδο πελατακι.ΧΟΥ ΡΕ!!!

Ok now gr είπε...

δεν νομιζω πως υπάρχει άνθρωπος ακομη και συριζαιος με σφραγιδα που πιστευει οτι σε τετοιες καταστασεις που ζουμε τωρα θα ειμασταν πιο οργανωμενοι με συριζα.
Να κάνει προβλεψη κάποιος οτι θα γινει πανδημια και να προσλάβει προσωπικο,λέγεται αστρολογος οχι πολιτικός.(μιλάω για προσληψεις,πλάνο δράσης θα ηταν εξαιρετικός κ διορατικός)
επισης θα ηθελα να ηξερα ποσο θα ειχαμε καταστραφει αν γινοταν κατι τετοιο με καπιταλ κοντρολ και με κρυφο μηνυμα τα συνορα ειναι ελευθερα.
απιστευτα αστειο επισης θα ήταν,δεν σας πληρωνουμε,δεν σας χρωσταμε τιποτα αλλα στειλτε βοηθεια για τα συνορα και βοηθεια για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.
το ελάχιστο απο ντροπή για την ζημια που έγινε απο την προηγούμενη κυβερνηση θα ηταν να μην γράφουμε εικασίες.
το μονο που μπορω να πω σαν θετικο ειναι οτι περασανε νομους που καμια αλλη κυβερνηση δεν θα μπορουσε τοσο ευκολα.
αν θεωρειτε πως η πανδημια θα ληξει ευκολα,τοτε ειναι απο τι ςλιγες ευκαιριες να ψωνισετε με τιμες συριζα αλλα με κυβερνηση Μητσοτακη που θεωρητικά(οχι πυρινικος πολεμος,οχι κομμητης ,οχι σεισμος..) θα αποδοσει πολύ.

michele είπε...

Την πλήρη αναστολή του Συμφώνου Σταθερότητας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανήγγειλαν πριν από λίγο στις Βρυξέλλες η Φον ντερ Λάιεν και ο Ντομπρόφσκις.

ArTaXiA είπε...

Και τώρα που βγήκατε από τις σπηλιές σας και σας ξέρουμε τι καπνό φουμάρετε, μπορώ να πηγαίνω κι εγώ. Ένα μόνο πριν φύγω.

Τα χαρτοφυλάκια μας το 2012 δεν τα έσκισε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δεν τα σκίζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Και να γράφετε παιδιά. Γενικώς, εάν έχετε άποψη. Γιατί αν δηλώνετε πως γράφετε "όταν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε" μπορεί να θεωρήσουμε πως δεν έχετε ούτε κάτι να πείτε.

streetboy είπε...

Μισό μισό λεπτό κύριε αγνό ατόφιο απόσταγμα, κάντε μας ένα σχόλιο για την αγορά σας παρακαλούμε...
Να θυμίσω σήμερα έχει σελήνη 19 ημερών βρίσκεται στον Σκορπιό, στο ζώδιο που κυβερνήτη του έχει τον Πλούτωνα.

streetboy είπε...

Αμάν και θα το ξεχναγα... πανσέληνο έχουμε στις 8 Απριλιου
Σας μερσουμε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλη ααυτο με το συμφωνο σταθεροτητας το ειπαμε χθες στο μεσαντζ...τελικα εγινε...δεν το λες και κακο..θα μας δωσει καποιο αερα..

Γιώργος είπε...

Artaxia έχεις πολύ δίκιο όταν λες ότι πολλά έχουν ακόμα να γίνουν και δικαίως εκφράζεις τις αμφιβολίες σου, του κατά πόσο θα γίνουν τελικά! Όμως νομίζω πως πρέπει κι ο κόσμος να είναι έτοιμος για τέτοιες αλλαγές και εδώ φαίνεται ότι αυτό ήταν και το μοναδικό καλό που έκανε το Σύριζα

hippy είπε...

Χαιρετίζω τους φίλους

δεν έχει αλλάξει η αυτογνωσία και η λόγω αυτής συμπεριφορά μου στην αγορά (και η απραξία επενδυτική κίνηση είναι). Μόνος λόγος λοιπόν του παρόντος είναι για να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στον καλλιτέχνη για τα απρεπή σχόλια στο μπογκ από χθεσινούς χρήστες

michele είπε...

OΠΛΑ ναι πιστευω οτι ειναι αναποφευκτο, καθως μπαινουμε και στις πιο επικινδυνες εβδομαδες εξαπλωσης και τα μέτρα περιορισμου θα αυξηθουν
Επομενως στο Εurogroup της Δευτερας θα δουμε πιο συγκεκριμενα προγραμματα

streetboy είπε...

Hippy μιας και σε εκτιμώ αρκετά δεν σε είδα να εκφράζεις την συμπαράσταση σου σε όσους κατά τον παρελθον έχουν υποστεί bullying με βρισιές και υποτιμητικά σχόλια από το απόσταγμα.... γιατί καιδυο μέτρα δύο σταθμά

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ε λοιπόν θα πεταχτώ και γω ...γειά σας :)

Ο Αρταξίας έχει περισσότερο δίκιο (όχι όλο).

Η αναβάπτιση και ο εξαγνισμός που επιχειρείται από τα κόματα που με τον κοματικό μηχανισμό, την καρεκλοκεντρική πολιτική των ψηφουλακίων και την καταλήστευση του κράτους έφεραν τους Έλληνες στη χειρότερη μεταπολεμική κατάσταση, σε συνδιασμό με το απύθμενο θράσος τους να μην κάνουν καμιά αυτοκριτική είναι απλά απερίγραπτη.


Ας μου πεί ένας, αν έχει ακούσει άλλο επιχείρημα εκτώς του ότι οι άλλοι φταίνε ή και του απερίγραπτου Μαζί τα φάγαμε!

Εφόσων συμφωνείται με τα παραπάνω, να πάμε και στα συμπεράσματα της πολιτικής αναβάπτισής τους?

Απευθύνονται σε Αφασικούς Αμνήνονες, θεωρούν ότι οι πολίτες είναι πρόβατα που θα αρμέγουν κατά το δοκούν.

Είναι αυτό που είπε ο Πολύδωρας οι Πραίτωρες!
(και δεν εννοώ τα σώματα ασφαλείας που είχε απευθυνθεί τότε ο Βύρων).

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Αποκλείεται να είμαι ο μόνος που το βλέπει αυτό.

Στις περισσότερες πολιτικές συζητήσεις βλέπω μεταφορικά κάποιους που τσακώνωνται για την α ή β ομάδα και κανείς δεν μιλά ότι πχ ότι το πρωτάθλημα είναι γελοίο με κανόνες που κάπτονται και τα παιχνίδια στημένα.

Οπότε και πάμε και σε άλλο συμπερασμα:
Πρόβατα είναι οι άλλοι και μεις θα γίνουμε λύκοι.

Καλη τύχη!

Μόνο να μην κοροιδευόμαστε, όχι?

Παρακαλώ λοιπόν τους παίκτες να μην τρελένονται.

mixalis mixalios είπε...

Η σωστή σε πολλά κριτική για τους προηγούμενους δεν δικαιολογεί τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ. Και από την άλλη βλέπω πολύ αυστηρή κριτική για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της τωρινής κυβέρνησης! Είναι αλήθεια ότι σε 9 μήνες δεν έλυσε όλα τα προβλήματα από καταβολής του ελληνικού κράτους. Απλά θα ήθελα να ξέρω ποια από αυτά έλυσε ο Συριζας. Επίσης δεν προέβλεψε σωστά ότι θα έχουμε πανδημία κάτι που σίγουρα θα προέβλεπε ο τίμιος γίγαντας Πολλακης.. Εκλογές λοιπόν ...τι ? Όχι? Δεν ζητάει εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ?

mixalis mixalios είπε...

Αμεμ ευρωβ

hippy είπε...

"Ο streetboy είπε...
Hippy μιας και σε εκτιμώ αρκετά δεν σε είδα να εκφράζεις την συμπαράσταση σου σε όσους κατά τον παρελθον έχουν υποστεί bullying με βρισιές και υποτιμητικά σχόλια από το απόσταγμα.... γιατί καιδυο μέτρα δύο σταθμά"

Νομίζω με αδικείτε...εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασα την εκτίμηση μου για τον κύριο Peter Vlaso η παρουσία του οποίου δίνει αξία στο μπλογκ (εάν αναφέρεστε σε αυτόν). Απολύτως πρόχειρο το παράδειγμα.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μιχάλη όντως ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε με παρόμοιο με τους παλιούς τρόπο.

Η ελπίδα που υπήρχε ότι μια και είναι ένα καινούριο κόμα και δεν έχει "δεσίματα" θα του έδινε την ελευθερία να προχωρήσει την ανεξαρτητοποίηση του κράτους από τα κόματα.
Αντί αυτού είδαμε μια από τα ίδια.

Κυνήγι εξουσίας και πολιτική σε ..ισμούς για να λέμε.

Προοδευτικό δεν είναι ένα κομμα γιατί είναι κεντρώ-αριστερό κτλ.

Ακόμα θυμάμε μια υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ (δεν θυμάμε το όνομά της) που στην βουλη κορόιδευε τον Μητσοτάκη γιατί είχε λέει υποπέσει σε σφάλμα που θα του κόστιζε τις εκλογές.
Με λίγα λόγια δεν θα είχε την στήριξη του Δημόσιου τομέα ...Προοδευτικιά όσο δεν πάει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει κάποια πολιτική κατεύθυνση παρά μόνο να αντιγράψει το πρώην ΠΑΣΟΚ και να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ στη θέση του.

Για αυτό μιλάω και για ...ισμούς οι λέξεις στην Ελληνική πολιτική σκηνη δεν έχουν καν νόημα.

Ο Φιλελευθερος είναι Φιλελεύθερος, όταν βάζει 140.000 υπαλλήλους να δουλέψουν στο Δημήσιο?

Οπότε ποιός Πολλάκης, τι εκλογές να λέμε.
Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια νέα πρόταση? Πέραν του εγώ είμαι καλήτερος? και θέλω να γίνω ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ?
Δυστοιχώς όχι. Οπότε πάμε να δούμε αν ο Μητσοτάκης θα μπορέσει να βάλει κανένα λιθαράκι στη σωστή κατεύθυνση και αν κόψει ή έστω περιορίσει το κόμα του από την εξουσία.



hippy είπε...

Βέβαια αγνοώ τι μπορεί να "παίζει" πίσω απ΄τις αντιπαραθέσεις και ούτε μ΄ενδιαφέρει να μάθω. Είμαι εξαρτημένος απ΄την αγορά και μόνο γι αυτήν μου αρέσει να συζητάω.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

έχεις δίκιο κ Ηλία ...τρελαίνομε :)

Οπότε και για να δούμε σήμερα τι θα δούμε στο ΧΑΑ.

ArTaXiA είπε...

Ηippy ευχαριστώ για την συναδελφική υποστήριξη. Δράττομαι της ευκαιρίας να πω πως πριν το triple witching δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στην τάση. Μετά όμως....

Ποιος μας πιάνει!

μπαρμπαλιας είπε...

λυπαμαι για την ανουσια πολιτικολογια τετειες ωρες.

ArTaXiA είπε...

Καθόλου ανούσια μπάρμπα μου. Κοιμόντουσαν όλοι, στα 6 σχόλια, και τα πήγα 42, έβγαλα κόσμο από σπηλιές, φανέρωσα διπλά προφίλ, πέρασε η ώρα ευχάριστα.

Όλα έχουν την ουσία τους.

streetboy είπε...

Σε μένα όμως δεν είπες ευχαριστώ που σε βοηθάω στις αναλύσεις σου κύριε αγνό απόσταγμα....

austin είπε...

Το μαγαζί επιβεβαιώνει 100% αυτό που είπε ο Αρταξία.

Από σορτ βγαίβνουν λεφτά.

Όπου και αν σόρταρε κανείς!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Γιατί Πέτρο να πει σε σένα και όχι σε μένα? :)))

Ilias D είπε...

Πολύ ζωηρούς σας βλέπω...
Καλησπέρα σας.

austin είπε...

Παμε για κλείσιμο γενικό χώρας?

streetboy είπε...

Ειπα και εγώ σήμερα άργησε να βγει ο γλυφτης....λες να έπαθε τίποτα;
Τώρα που τον διάβασα ησύχασα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

χαχα Πέτρο δεν παίζεσε χαχα

hippy είπε...

"Ο ArTaXiA είπε...

Δράττομαι της ευκαιρίας να πω πως πριν το triple witching δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στην τάση. Μετά όμως....

Ποιος μας πιάνει!"

Φίλε καλλιτέχνη να πω ότι προσωπικά με βολεύει. Νομίζω το έχω ξαναγράψει έχω κατά νου να "παίξω" την είσοδο της ΚΟΥΕΣ στον FTSE Small Cap Developed Europe στις 20/3 που λογικά θα προκαλέσει κάποιες αγορές από passive funds. Έχω ψωνίσει την θέση που θέλω, δεν φορτώνω άλλο ανεξαρτήτως τιμής.

https://www.bankingnews.gr/index.php?id=485019

Σε τιμές κοντά στα τρέχοντα επίπεδα και αναλόγως κλίματος ίσως ρισκάρω αγορά Τιτάνα που βγαίνει απ΄τον FTSE Small Cap Developed Europe για αυστηρά ξεπέτα.

ΑΣΧΕΤΟ

Είχες δίκιο, ο Τιτάνας είναι ακριβός σε σύγκριση με ξένες ομοειδείς εταιρείες. Το έψαξα και το έγραψα και στου Τάκη σε απάντηση στον καλό χρήστη Σύλβιο

http://mitarola.blogspot.com/2020/03/beyond-meat-bynd-1.html#comment-form

streetboy είπε...

Βασίλη δεν είμαι ο Πέτρος ο γνωστός και ούτε αναφέρομαι σε αυτόν ειδικά μιλώντας για bullying.Μιλαω για όλα τα παιδιά που τολμούν να πουν κάτι και αμέσως βγαίνει ο δερβέναγας να δώσει κατραπακιες.Ακομα και τον κύριο hippy που τώρα ευχαριστεί τον έχει πει αγενή (που είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος μιλάει σε πάρα πολλούς στον πληθυντικό ευγενείας)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

ok αφού το λές μάλλον έτσι είναι ...

Ωστόσο περί bullying ξέρεις μου θυμίζει λίγο ένα σύνθημα των "αναρχικών" :) ....Θάνατος στου Φασίστες χαχαχα οπότε και αναρωτιέσε ποιός είναι ο μεγαλύτερος φασίστας.

Το ίδιο και αν κάποιος που λεει ότι δεν τ'αρέσει το bullying.

streetboy είπε...

Εγώ δεν κάνω bullying σε κανένα
Μόνος του κάνει bullying στον εαυτό του...εγώ απλώς αναφέρω γεγονότα και συνομιλίες π.χ. όταν βγαίνει και λέει ότι αύριο έχει πανσέληνο και θα αντιδράσει η αγορά και μετά σε ερώτηση του όπλα αν βλέπει αντίδραση, του απανταει:ΟΥΤΕ ΚΑΝ πες μου εσύ ποιος κάνει bullying σε ποιόν;

streetboy είπε...

Να μην πω για τη φολι που έτρεχε να αλλάξει ημερομηνίες και προσπαθούσε να μας βγάλει όλους τρελούς.....συμπεριφορές πεντάχρονου!!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

εγώ το εκλαμβάνω ως αστείο, αλλά η πλάκα είναι ότι είχε βγεί αντίδραση, φυσικά και όχι για την πανσέληνο.

Άντε να πείς ότι είχε και ένα ειρωνικό στοιχείο αλλά δεν αναφερόταν σε κάποιον.
Παρότι πιθανά αναφερόταν σε κάποια εξήγηση που είχε δώσει ο Πέτρος στο παρελθόν για κάποια ημερομηνία που βγάζουν τα κέρδη τους οι χρηματιστές δεν είναι ξεκάθαρο και σίγουρα δεν είναι προσβλητικό.

Ωστόσο οι εκφράσεις που χρησιμοποιής είναι, και είναι σαφώς bullying.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Επίσης αν δεν είσαι ο Πέτρος...μάλλον είσαι ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Εντάξει πες το ότι θέλεις αλλά η ζωή θέλει και την πλάκα της, άντε γιατί έχουμε και κάποια ηλικία και ο Κορονοιός παραμονεύει.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Οι αντιπαραθέσεις όταν έχουν κάποιους κανόνες ευγένειας είναι επικερδείς για όλους.

Κανείς δεν είναι αλάθητος και σε όλους χρειάζεται μια αυτοκριτική.

Εγώ λοιπόν θα κάνω την δικιά μου ...χχαχα γράφω πολλά και δεν είναι ανάγκη να είναι ενδιαφέροντα για αρκετούς οπότε και θα απόσχω λιγάκι για να αφήσω λίγο χώρο και σε άλλους.

Ωστόσο θα γράψω ένα τελευταίο.

Προτείνω να μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο σοβαρά δεν είναι ανάγκη να ζωγραφίζουμε συνέχεια το προσοπείο μας, προσπάθησε να μην κάνεις προβολή των προβλημάτων σου στους άλλους.
Χρειάζεται αυτοκριτική μέχρι και αυτοσαρκασμό και φυσικά χιούμορ.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΘΟΥ ΒΟΥ


Μέλος του Blogger από τις Ιανουάριος 2013

Προβολές προφίλ - 138





Καινούργιος χρήστης δεν πρέπει να είμαι.


Το αλάθητο δεν το έχω , άλλοι πιστεύουν κάτι τέτοιο .

Δεν μου αρέσει το bullying σε πολλούς χρήστες και έτσι δεν γράφω.

Ο Μιχάλης το αφήνει ως Δημοκρατία ή σου λέει μεγάλα παιδιά.




Μην κάνουμε τον θύτη , θύμα.

Αν πανηγυρίζεις για τις επιτυχίες οφείλεις να σκύβεις το κεφάλι σε αποτυχίες.
Δείγμα ολοκληρωμενου χαρακτήρα.

Δεν θέλω να χαλάσω κανένα μαγαζί.