Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΣΆΒΒΑΤΟ..
με LIBERAL MARKETS


ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ...


Στο Trade News, ο Ηλίας Ζαχαράκης παρουσιάζει την συνέχεια των διαγραμματικών αναλύσεων που είχαν δώσει πρώτες, το σήμα των πωλήσεων.

Στην Αγορά Εμπορευμάτων, ο Σπύρος Αλεξόπουλος παρουσιάζει την ανοδική κίνηση του φυσικού αερίου κόντρα στο πετρέλαιο.

Στο Dealing Room, o Κωνσταντίνος Καρδιασμένος αναζητεί την ελπίδα με βάση την λογική.

Στο Βαρόμετρο του ΧΑ, ο Μιχάλης Μιχαηλίδης παρουσιάζει την χρηματιστηριακή δυναμική που κρύβεται στα ρευστά διαθέσιμα των εισηγμένων εταιρειών.


Στο Out of the box, o Κωνσταντίνος Χαροκόπος αναλύει τον μετασχηματισμό των ελληνικών τραπεζών και τους καταλύτες της επόμενης ημέρας.

15 σχόλια:

hippy είπε...

Μια χαρούλα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα

https://www.youtube.com/watch?v=AiZaFHW-1RQ

Λευτερης είπε...

Χρόνια καλά και όμορφα, πάντα γερός και με επιτυχίες. Καλημέρα σε όλους τους κυρίους ες

Λευτερης είπε...

........τ αστέρια δεν έχουν ηλικία.............

Λευτερης είπε...

14 Μαρτίου 1998.... Με παράλληλη υποτίμηση της δραχμής κατά 14% η Ε.Ε. εγκρίνει ομόφωνα την είσοδο του ελληνικού εθνικού νομίσματος στον Μηχανισμό Στήριξης Ισοτιμιών, ανοίγοντας το δρόμο για την είσοδο της χώρας στο ευρώ.

hippy είπε...

Υποτίμηση...η αφορμή που απογείωσε τους ναυτιλομένους του ΧΑΑ τους επόμενους 30 μήνες...τα αίτια βέβαια ήσαν άλλα. Το τζάμπα-πολύ-χρήμα που είχε εισρεύσει τα προηγούμενα χρόνια ιδίως στην επαρχία μέσω των αγροτικών και μεσογειακών προγραμμάτων (αλλαγή καλιεργειών, όλα τα κιλά όλα τα λεφτά στο μουσκεμένο βαμβάκι κλπ). Η ελλιπής χρηματιστηριακή παιδεία των κερδοσκόπων (διότι επενδυτές δεν υπήρχαν). Το μικρό περιθώριο ορίων μόλις 8% limit up-down που αύξανε την επιθυμία. Η απουσία δυνατότητας sort που θα εκλογίκευε τις τιμές.

Σήμερα πια δεν υπάρχει το πρώτο-χρήμα-ενώ αντίθετα υπάρχουν (ευτυχώς) τα τελευταία. Άρα...ακόμα κι αν δεν υπήρχε η πανδημία τα περιθώρια του ΓΔ ήσαν περιορισμένα. Στις 1050 μονάδες ΓΔ το είχα προσωπικά τοποθετήσει για φέτος σε παλαιότερα σχόλια στο μπογκ. Μακάρι περάσει γρήγορα το κακό και να δούμε τις 850 μονάδες μέχρι τις εκλογές του Τράμπ. Μακάρι.

Λευτερης είπε...

Ωραία χρόνια Ηλία.

Λευτερης είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ

https://pagoulatos.eu/stamatiste-ti-gi-na-katevo-kathimerini-1-3-2020/

mixalis mixalios είπε...

Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια σήμερα! Έτσι γενικά το είπα...
Πραγματικά τέτοιες μέρες είναι δύσκολο να κάνεις τέτοιες ευχές. Πιο εύκολα μου βγαίνει το "καλή τύχη" ή αλλιώς "περαστικά μας"
Άντε να περάσει κι αυτό γιατί έχει μαυρίσει η ψυχούλα μας...
Τις καλύτερες ευχές boss!

michele είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχες παιδιά, να εισαστε ολοι καλά, στο σπίτι και με τις απαραίτητες προφυλάξεις!

Λευτερης είπε...

Σωτήρης Τσιόδρας

Bαθύς γνώστης της λοιμωξιολογίας , Τελείωσε με άριστα το Χάρβαρντ, ιατρός στην ειδικότητα της Παθολογίας στο Albert Einstein Medical Center στις ΗΠΑ, εξειδίκευση στη Λοιμωξιολογία και στην Ιατρική Σχολή του Harvard , ειδικότητας Λοιμωξιολογίας στις ΗΠΑ για την απόκτηση τίτλου Ειδικότητας Λοιμωξιολογίας Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην κλινική έρευνα στα πανεπιστήμια Harvard και MIT, ομιλητής στην πανεπιστημιακή Θεολογική σχολή του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, διδασκαλία στο μεταπτυχιακό σεμινάριο Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αγαπά την οικογενειακή ζωή, είναι πατέρας 7 παιδιών και άριστος ψάλτης.

Lorac είπε...

Μιχάλη πολύχρονος με υγεία!! Πολύ καλό σήμερα το ένθετο, αλλά και όλη η εφημερίδα! Keep the good work!!

Σήμερα έβγαλε στη φόρα και ο Γιανης ο gamer τις κασέτες στη φόρα. Για όσους αισθάνονται πιεσμένοι από την κατάσταση έχει σήμερα και βαριέστε στο σπίτι τις επόμενες βδομάδες θα έχει δυο νέα επεισόδια με πολύ γέλιο
α) Εξηγώντας τη θεωρία παιγνίων στα βλαμμένα της αχρηστεράς και
β) Σχεδιάζοντας με τη συμμορία την μεγάλη έφοσδο στο νομισματοκοπείο (ψιλο αντιγραφή του Casa di Papar μου φαίνεται αυτό)

Bonus θα παίξει δεκάλεπτο ντοκιματερ: O Παναης γονυπετής στη Μόσχα. Η μεγάλη πορεία, όπου θα θυμηθούμε τις προσπάθειες εξεύρεσης εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης το 2015

hippy είπε...

Φίλε Lorac είμαι περήφανος ότι εμάς δεν μας ξεγέλασε ο "δημιουργικά ασαφής" αλαζόνας Μπαρούφας. Πάντως την τραπεζοπτωχοκρατία την διάβασε σωστά το 2011-12-13 και βοήθησε αρκετά όσους είχαν διάθεση ν΄ακούσουν.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

bullying?
:))

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

forza Μιχάλη ...Χρόνια Πολλά!

Σοφια είπε...

Χρονια Πολλα με υγεια !