Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  



Ο ΕΛΥΤΗΣ ΘΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ  ΓΙΑ ΕΝΑ
... ΖΕΥΓΑΡΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ..


Ένα αφόρητο βουητό από κακομοιριά, γκρίνια, προβληματισμούς…πολυτελείας και επιστημοσύνης από τα πανέρια, υψώνεται από τα πληκτρολόγια και τους υπολογιστές κάποιων που μέχρι χθες ξεσπάθωναν γιατί «μας μάντρωσαν στα σπίτια μας» καταστρατηγώντας «τις προσωπικές μας ελευθερίες» για ένα ψέμα, μια συνωμοσία και μια γριπούλα.

Τώρα ξεσπαθώνουν γιατί «άλλα μας έλεγαν για τις μάσκες» και άλλα μας «έλεγαν για τα σχολεία». Κάποιοι όντως δεν κατανοούν. Δεν είναι οι περισσότεροι θέλω να πιστεύω. Γιατί έχουμε σοβαρό πρόβλημα αν όντως οι περισσότεροι αδυνατούν να κατανοήσουν τη λειτουργία των «δεδομένων». Και ότι αυτά «μεταβάλλονται» και σε διαφορετικές φάσεις οι «αναγκαιότητες» που πρέπει να υπηρετηθούν είναι διαφορετικές. Είναι σχεδόν τόσο απλό όσο η ανάγκη να βρεις εναλλακτικό δρόμο να πας στη δουλειά σου αν π.χ στο δρόμο αυτό για το επόμενο δίμηνο εκτελούνται έργα για τα οποία έχεις εγκαίρως ενημερωθεί.

Είτε θα συμπεριφερθείς ως ανόητος που στέκεται και μονολογεί « μα εγώ απ΄αυτό το δρόμο πάω» είτε απλά θα αλλάξεις δρόμο. Τα δεδομένα που άλλαξαν για τη χρήση της μάσκας είναι εύκολο να τα αντιληφθείς. Δύσκολο να αντιληφθείς όλο αυτό το διαδικτυακό σούσουρο «πως θα τη φοράω και θα κουρεύομαι» πως «θα τη φοράω και θα τρώω». Είναι εξίσου απλά τα δεδομένα  που συνηγορούν στην επιστροφή των παιδιών  στα σχολεία. Είναι σχεδόν αφελές το επιχείρημα  ότι τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής. Για αυτό πρέπει να ανοίξουν τώρα τα σχολεία. Για να μάθουν και αυτά και οι εκπαιδευτικοί τι και πως πρέπει να γίνεται. Για να μην ανοίξουν τα σχολεία το Σεπτέμβρη και μέχρι να «εκπαιδευτούν» όλοι στους νέους κανόνες να πρέπει να ξανακλείσουν. Η «προσομοίωση» είναι περισσότερο χρήσιμο να γίνει τώρα που η πανδημία ελέγχεται και η «στραβή» αν συμβεί μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Φυσικά η επιστροφή στο σχολείο σημαίνει αυξημένο κόπο, ευρηματικότητα και πολλή υπομονή από τους εκπαιδευτικούς. Που δικαίως ανησυχούν για την υγεία τους. Ευτυχώς αυτή και πολλές άλλες κατηγορίες εργαζομένων έχουν να αγωνιούν μόνο για το φόβο μήπως νοσήσουν και όχι για τις θέσεις εργασίας τους και τις αμοιβές τους. Συνδικαλιστές της εκπαίδευσης διατυπώνουν το επιχείρημα ότι οι γονείς ανησυχούν και δεν θα στείλουν τα παιδιά στο σχολείο άρα δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει το άνοιγμά τους. Δείχνουν  προς τον Σεπτέμβρη ενώ οι γιατροί προβλέπουν ένα νέο κύμα έξαρσης το Φθινόπωρο.

Από πάντα  η προσαρμογή και ο…ηρωισμός της καθημερινότητας συνθέτουν τον όρο «επιβίωση».

Επ' ευκαιρία, ως αντίδοτο  στο εξαντλητικό  μουρμουρητό της μεμψιμοιρίας και ως μνημόσυνο στους χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν και εξακολουθούν να χάνουν τις ζωές τους από τον νέο εχθρό, αξίζει να διαβαστεί ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη του Οδυσσέα Ελύτη το 1965 στο φοιτητικό περιοδικό «Πανσπουδαστική». Ύμνος αληθινός ,στην επιβίωση και στον αγώνα για ζωή.

«Προσωπικά εσείς, σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός, τι κάνατε στον αγώνα;» τον ρωτούν.

Τι να έκανα εγώ, ένα χαλασμένο παιδί της Αθήνας. Με κόπο ανυπολόγιστο, κατάφερα να είμαι απλώς συνεπής προς την αποστολή μου. Αλλά είδα στο πρόσωπο των στρατιωτών μου τη λάμψη που είναι ικανός ο Ελληνισμός ν’ αναδύσει όταν πιστεύει στο δίκιο του. Και γνώρισα από πολύ κοντά την αψηφισιά του θανάτου, την ακατάβλητη θέληση της ζωής που έγινε τελικά και δική μου. 

Στο μέτωπο, αρρώστησα από βαρύτατο τύφο. Τα νερά που πίναμε, όπου βρίσκαμε, ανάμεσα στα πτώματα των μουλαριών, ήτανε μολυσμένα. Χωρίς να γνωρίζω τι έχω, χρειάστηκε να κάνω τρία μερόνυχτα με τα πόδια και με ζώο σε βατόδρομο και να διακομισθώ στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Έμεινα εκεί σαράντα μέρες με σαράντα πυρετό, ακίνητος, με πάγο στην κοιλιά. Με είχανε αποφασίσει αλλά εγώ δεν είχα αποφασίσει τον εαυτό μου. Θυμάμαι, ότι αρνήθηκα να με μεταφέρουν στο μικρό θάλαμο των ετοιμοθανάτων, όπως κάποιο άλλο βράδυ αρνήθηκα πεισματικά να κοινωνήσω και να εξομολογηθώ στον παπά που μου φέρανε, όταν η κρίση της αρρώστιας έφτασε στο κατακόρυφο. Μόλις αρχίζανε οι βομβαρδισμοί, ανοίγανε το διπλανό μου παράθυρο -μη σπάσουν τα τζάμια και τιναχτούν επάνω μου- και φεύγανε όλοι στα καταφύγια. Έτσι πέρασα όλες τις τρομερές πρώτες μέρες της γερμανικής επιθέσεως. Κατάμονος, σ’ έναν έρημο θάλαμο, και γεμάτος πληγές από την απόλυτη ακινησία.

Και την ημέρα που κρίθηκε ότι είχα γλυτώσει και άρχισε να υποχωρεί ο πυρετός, ήρθε η διαταγή να εκκενωθεί το Νοσοκομείο. Με βάλανε όπως-όπως σ’ ένα φορείο, που το χώσανε σ’ ένα φορτηγό αυτοκίνητο.


Η φάλαγγα από τα Γιάννενα ως το Αγρίνιο πυροβολήθηκε οχτώ φορές από τα «στούκας». Οι φαντάροι τρέχανε στα χωράφια, όμως εγώ ήταν αδύνατον να σταθώ όρθιος έστω και για μια στιγμή. Τελικά στο Αγρίνιο, με παρατήσανε σ’ ένα πεζούλι και φύγανε. Μια καλή κοπέλα, εθελοντής νοσοκόμος με άλλη αποστολή, με βοήθησε και μ’ έσυρε ως το υπόγειο μιας καπναποθήκης, όπου σωριάστηκα κι έμεινα τρεις μέρες (…) Οι γιατροί στην Αθήνα τρίβανε τα μάτια τους. Σύμφωνα με την Επιστήμη, θα έπρεπε με την πρώτη παραμικρή μετακίνηση να πάθω εντερορραγία και να τελειώσω (…) αν «έζησα το θαύμα» σώθηκα και από ένα θαύμα».

Κατερίνα Γαλανού  www.liberal.gr

16 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

"Την αντίδρασή τους κατέθεσαν με κοινή ανακοίνωσή τους η WWF Ελλάς και η Greenpeace, όπου ενημερώνουν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους και «ζητούν από τους πολίτες την έκτακτη και άμεση παρέμβασή τους, προκειμένου να αποσυρθούν οι σκανδαλώδεις διατάξεις από το νομοσχέδιο για τον "Εκσυγχρονισμό Της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας"(sic)». Αναλυτικά σημειώνουν ότι το πολυνομοσχέδιο θέτει το φυσικό περιβάλλον της χώρας σε πρωτοφανή κίνδυνο, καθώς για πρώτη φορά: - Επιτρέπονται ρητά οι εξορύξεις πετρελαίου και αερίου μέσα σε ζώνες διαχείρισης οικοτόπων και ειδών (Άρθρο 44). - Αφαιρείται από την τοπική κοινωνία και τις δημοτικές αρχές το δικαίωμα γνώμης για βαριά επικίνδυνες και ρυπογόνες εγκαταστάσεις εξόρυξης υδρογονανθράκων στις δημόσιες περιοχές ιδιοκτησίας τους (Άρθρο 110). Για αυτόν τον λόγο, το WWF Ελλάς και η Greenpeace ξεκινούν κατεπείγουσα δημόσια εκστρατεία συλλογής υπογραφών (https://support.wwf.gr/action/with-greenpeace-against-oil), «με σκοπό να καταψηφιστούν οι επικίνδυνες αυτές διατάξεις από το πολυνομοσχέδιο, οι οποίες θέτουν σε άμεσο κίνδυνο το περιβάλλον και την οικονομία και υπονομεύουν τη δημοκρατία». WWF και Greenpeace επισημαίνουν ότι 64 από τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας κατά τη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης. «Πρόκειται για μία από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις αδιαφανών διαδικασιών, η οποία υπονομεύει τη δημοκρατικότητα των θεσμών του πολιτεύματός μας» υπογραμμίζουν προσθέτοντας ότι «με σύσσωμη τη χώρα σε κατάσταση καραντίνας η κυβέρνηση περνάει κυριολεκτικά "κάτω από το τραπέζι" προκλητικές διατάξεις υπέρ των εξορύξεων υδρογονανθράκων σε προστατευόμενες περιοχές της Επικράτειας».


82 άρθρα στη δημόσια διαβούλευση, 130 στο τελικό νομοσχέδιο, 48 άρθρα από το παράθυρο, οι "εντιμότατοι φίλοι μας", σε νέες περιπέτειες. Καλό μήνα.

Lorac είπε...

Καλό μήνα και καλή πρωτομαγιά. Μην ξεχνάμε ότι μπήκαμε στον μήνα "sell in May and go away".

Κάποτε ο Βγενόπουλος είχε πει "δεν υπαρχουν χασοσκοποι,μονο κερδοσκοποι", νομίζω ο ένας κατασκευαστής με τα χθεσινά αποτελέσματα που έβγαλε προσπαθεί να ανατρέψει το παραπάνω απόφθεγμα.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλημέρα και καλό μας καλοκαίρι
Lorac ποιος είναι ο κατασκευαστής?

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εντάξει το είδα ΕΛΛΑΚΤΩΡ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλό Μήνα.
Προς Κυρία Γαλανού.
Η φωτογραφία από τούς Ταλιμπαν τού Συντάγματος σήμερα ομολογώ με τάραξε. .
Αν στο πλάνο δεν ήταν η βουλή και δεν διάβαζα την λεζάντα. ..θα έμενα με την εντύπωση πως είναι κάπου στην Β. Κορέα. .Κίνα. .έστω Ρωσία. .
Βέβαια τα συστημικα κανάλια μας ενημέρωσαν ότι οι Μαγιατικοι Κομουνιστές κρατούσαν τις αποστάσεις. ..επιβεβαιωνοντας τις υποψίες μου για την αριστερή ιδεολογική ηγεμονία. ..που απολαμβάνουν χρόνια τώρα. .
Βέβαια για πρόστιμα ούτε λόγος μιας και δεν είχαν την ατυχία να φορούν ράσο.
Καλό σας βράδυ κύριε Μητσοτάκη. .και να φοράτε μάσκα. .Τώρα επιτρέπετε.

michele είπε...

Χρονια περίμενα το άρθρο 110. Οι "τοπικές" κοινωνιες: Που δεν ηθελαν την διπλη Αναπλαση και ανακαλυψαν κορμορανους, που δεν ηθελαν το Ελληνικο, που δεν ηθελαν το Αεροδρομιο στα Σπατα, που δεν ηθελαν στην Αγ Παρασκευη την Αττική Οδο, που δεν θελουν τις ανεμογεννητριες, που δεν ηθελαν το Costa Navarino, που δεν ηθελαν την "Ελληνικός Χρυσός" και διακινουσαν πλαστες φωτογραφίες.

και λογω των καθυστερήσεων ειμαστε Μπανανια 40 χρονια
Γιατι δεν εχουμε Συνταγματικο Δικαστηριο

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους.

michele είπε...

Oσον αφορα το σχόλιο του ΟΠΛΑ ειχα κανει μια αναρτηση στο fb (ελπιζω να λυνει καποιες αποριες) οταν πριν λιγες μερες εκαναν διαμαρτυρια οι του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ στο προαυλιο του Ευαγγελισμου. Επειδη τα δυο βασικα πρόσωπα της διαδηλωσούλας τα ειχα γνωρισει προσωπικα,εγραψα αυτη την αναρτηση:

Την αναπαραγω εδω

michele είπε...

ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ
Αριστερά ο Ηλίας Σιώρας. Έτυχε να τον γνωρίσω όταν νοσηλεύτηκα στον Ευαγγελισμό προ εξαετίας. Πρόεδρος των εργαζομένων ( ψηφίζεται "αέρα" για χρόνια), καρδιολόγος, συμπαθής και πάντα στην ώρα του, όταν με επισκεπτόταν του έπιανα κουβέντα για τα πολιτικά με διάφορες σπόντες ( " α Σημιτικος μου φαίνεσαι εσύ " ) και "λιγο πιο δεξιά" του έλεγα εγώ. Συνεχώς με το κινητό στο χέρι ( συχνά για συνδικαλιστικα θέματα) .
Δεξιά ,ο Νίκος Καραθανασόπουλος βουλευτής του ΚΚΕ ( ψηφίζεται "αέρα" για χρόνια στην Αχαία) συμφοιτητής μου στη Ρώμη. Τον παρακολουθώ στη βουλή ή σε τηλεοπτικές συζητήσεις. Φυσικά λέει τα ίδια εδώ και 35 χρόνια. Καθόμασταν πίσω στα έδρανα του αμφιθεάτρου, παρακολουθώντας τις συνελεύσεις. Αγαθό γίγαντα τον έλεγα.
Κάποια στιγμή μαζευτήκαμε όλοι οι μη κομμουνιστές αντι αασπιτες ,αντι πανσπουδαστικοι κλπ και τους εκθρονίσαμε από την πρώτη θέση, ηρωικές εποχές, αλλα κάναμε και την πλάκα μας. Μάλλον ήμουνα από τους λίγους που οι Κνιτες συμπαθούσαν και εγώ είχα φίλους εκεί τους θυμάμαι ακόμα με χαμόγελο.
Έκτοτε η κομμουνιστική αριστερά, μέσω ΚΚΕ και ΠΑΜΕ εκμεταλλεύεται την ανοχή της αστικής δημοκρατίας, κρατώντας συγκεκριμένα όρια στην παραβατικότητα. Παρανομεί με τις αφίσες, παρανόμησε σήμερα, παρανομεί με τον καρατέκα στο Αγαλμα Τρουμαν. Παρανομεί σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιείται. Ακριβώς στο όριο όμως. Περιφρουρεί τις συγκεντρώσεις του, σπανίως υπάρχει εκτροπή.
Και έτσι συνεχίζεται η "άτυπη" αυτή ειρηνική συμβίωση με την δημοκρατία μας που κάνει τα στραβά μάτια. Και που της απονέμει δια της ψήφου το 5,5%. Η επιλογή είναι "καλύτερα να έχεις έναν μέσα να κατουράει προς τα έξω, παρά περισσοτερους απ έξω να κατουράνε προς τα μέσα.
Και με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή, θα πάψουμε να είμαστε η
μόνη χώρα με κοινοβουλευτικούς σταλίνες.

Γιώργος είπε...


Εγώ θα έλεγα, βρε άσε τα παιδιά να διαδηλώσουν, μην τα περιορίζεις. Εδώ μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όσο πιο πολλοί μαζεμένοι, τόσο πιο καλά :-)

Καλή Πρωτομαγιά

michele είπε...

Στη λογικη του To many assholes not enough bullets εχεις ενα δίκιο Γιώργο!

Γιώργος είπε...

"To many assholes, not enough bullets"
Καλό, πολύ καλό!!

michele είπε...

Too* Clint Eastwood :)

ArTaXiA είπε...

Επανέρχομαι, μιας και γουστάρεις άρθρο 110:

"Θέλεις να συνεχίσει απρόσκοπτα η Eldorado/Ελληνικός Χρυσός να μετατρέπει τις Σκουριές, το Στρατώνι και την Χαλκιδική σε τοπίο αποκάλυψης;
Θέλεις την Eldorado/Ελληνικός Χρυσός να αποφασίζει η ίδια αν θα ελεγχθεί περιβαλλοντικά;
Θέλεις να βλέπεις εξέδρες εξόρυξης πετρελαίου σε περιοχές Natura, οι οποίες χρηματοδοτούνται και προστατεύονται από την Ε.Ε.?
Θέλεις να βλέπεις περισσότερα αιολικά πάρκα παρά δέντρα σε βουνά και κορυφές;
Θέλεις κυνηγούς να κυκλοφορούν σε «προστατευόμενα» καταφύγια άγριας ζωής;
Θέλεις να βλέπεις ορυχεία και εξορυκτικά απόβλητα να εμφανίζονται χωρίς έλεγχο και αειοδότηση;
Θέλεις να συνεχίσει η πολιτεία να μην απαντάει «τι είναι δάσος» και όταν καίγεται να μην την νοιάζει;
Θέλεις να απολυθούν ή/και να κλείσουν όλοι όσοι μας προστατεύουν από τα παραπάνω;
Θέλεις ένα νομοσχέδιο που έχει χαρακτηριστεί από τον Συνήγορο του Πολίτη ως «ενδεχομένως αντισυνταγματικό»;

Αν ναι, μπράβο σου. Έχεις τον Υπουργό που σου αξίζει και σύντομα εσύ και τα παιδιά σου θα ζειτε σε μια χώρα Σκουριές για κάποια εκατομμύρια παραπάνω για αυτούς και κάτι ψίχουλα για σένα."

mixalis mixalios είπε...

Eldorado ατελείωτες φορές το ΣΤΕ έκρινε συνταγματική την επενδυση. Άρα οι τοπικές κοινωνίες ήταν αντισυνταγματικες. Δεν είδα στην αναθεώρηση του Συντάγματος που την είχε αναγάγει σε υπέρτατο γεγονός ο Συριζας να κάνει κάτι για το περιβάλλον και για την προστασία του. Και μην ξεχνάμε ότι μέρος του Σύριζα είναι πια και οι οικολόγοι (ο Θεός να τους κάνει)
Και από ότι ξέρω οι εργάτες των ορυχείων δεν έπαιρναν ψίχουλα και το κράτος έπαιρνε έσοδα.

Claudia Klein είπε...

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Claudia Klein είπε...

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!