Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΑΒΑΞ

X.A.A


                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online
ABAΞ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η μετοχή κινήθηκε πτωτικά από τα υψηλά των 0,6090€ στις 7 Φεβρουαρίου και απέκτησε καθοδική ορμή που αποτυπώθηκε με δυο χάσματα, για να καταλήξει στα χαμηλά των 0,2225€ της 16ης Μαρτίου. Από εκεί αντέδρασε με εξαιρετική ανοδική κίνηση που είχε σαν αποτέλεσμα την διάσπαση και της V100 στα 0,4340€ που όπως επισημαίνεται στο γράφημα πρόκειται για πολύ σημαντική αντίσταση.
Εκτοτε, συσσωρεύει στο επίπεδο αυτό, προετοιμάζοντας μια κίνηση ανοδικής διαφυγής του τριγώνου J10-J20 που έχει σχηματίσει. Επιβεβαιωμένη διαφυγή, θα δώσει πρώτο στόχο την ΚΑ στα 0,5140€ και κατόπιν τα υψηλά του Φεβρουαρίου στο επίπεδο των 0,6090€.
Αρνητική διαγραμματική εξέλιξη θα έχουμε με την απώλεια του εκμο 30 ημερών, αλλα κυρίως της γραμμής τάσης J20, με πρώτο στόχο τη ζώνη 0,3860-0,3910€.

101 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΠΟΜΙΔΑ: 100.000 ενοικιαστές πληρώνουν άδικα μειωμένο ενοίκιο
«Εξετάζουμε την παράταση για επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές μετά τον Μάιο», λέει ο Αδ. Γεωργιάδης στη Handelsblatt. Μεγαλώνει η οργή των ιδιοκτητών ακινήτων, προειδοποίηση για κύμα δικαστικών υποθέσεων.
ΠΟΜΙΔΑ: 100.000 ενοικιαστές πληρώνουν άδικα μειωμένο ενοίκιο

Δημοσιεύθηκε: 25 Μαΐου 2020 - 14:34


Στην παράταση του μέτρου του μειωμένου ενοικίου κατά 40% για επιχειρήσεις, αναφέρεται εκτενές ρεπορτάζ της οικονομικής Handelsblatt υπό τον τίτλο «Δραστική παρέμβαση στην αγορά ακινήτων».

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, «πάνω που είχε συνέλθει η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα μετά την πολυετή κρίση, η πανδημία του κορωνοϊού προκαλεί νέα ανασφάλεια. Διότι η Κομισιόν προβλέπει φέτος για τους Έλληνες μείωση του ΑΕΠ κατά σχεδόν 10% και αύξηση της ανεργίας στο 20%. Δεν είναι όμως μόνο οι δυσμενείς οικονομικές προοπτικές που επιβαρύνουν την ελληνική αγορά ακινήτων. Νευρικότητα προκαλούν και οι δραστικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης. Επιχειρηματίες που αναγκάστηκαν να κλείσουν λόγω των περιοριστικών μέτρων, όπως έμποροι και εστιάτορες, μπορούν να μειώσουν τα ενοίκιά τους κατά 40%.

Έτσι το ορίζει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Δικαίωμα στην ίδια μείωση έχουν και οι εργαζόμενοι των πληττόμενων καταστημάτων στα δικά τους ενοίκια. Πέραν αυτού το κράτος στηρίζει με 800 ευρώ μηνιαίως τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή της σύμβασης εργασίας τους. Το μέτρο διευρύνθηκε στο μεταξύ και για ελεύθερους επαγγελματίες. Σε σχετική ερώτηση, το ελληνικό υπουργείο Οικονομίας δεν θέλησε να διευκρινίσει πόσοι ενοικιαστές απολαμβάνουν της υπαγορευμένης από το κράτος έκπτωσης.

Το μέγεθός της καταδεικνύει ωστόσο ο αριθμός των υπαλλήλων που βρίσκονται σε αναστολή λόγω του shutdown. Πρόκειται για 870.510 (εργαζομένους), που αντιστοιχούν στο 22% του συνόλου.

Μιλώντας στην HB, ο υπουργός Ανάπτυξης δικαιολόγησε τις μειώσεις των ενοικίων κάνοντας λόγο για ένα «έκτακτο μέτρο» το οποίο οφείλεται στις «έκτακτες συνθήκες» της πανδημίας του κορωνοϊού. «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμάς», διαβεβαιώνει ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπαινισσόμενος προφανώς το φιλικό προς την οικονομία πρόγραμμα, με το οποίο είχε εκλεγεί πέρυσι η κυβέρνηση του συντηρητικού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η παραπάνω ρύθμιση (σ.σ. για μειωμένα ενοίκια) είναι σαν να σπάει ένα ταμπού.

Παράταση του μέτρου
Μπορεί ο υπουργός να εκτιμά ότι «δεν θα υπάρξουν συνέπειες για την αγορά ακινήτων λόγω του βραχυπρόθεσμου χαρακτήρα του μέτρου» όπως είπε στην Handelsblatt, ωστόσο ως προς αυτό υπάρχουν αμφιβολίες. Η ρύθμιση επρόκειτο να ισχύσει αρχικώς μόνο για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, παρατάθηκε όμως και για τον Μάιο. Παράλληλα η κυβέρνηση διεύρυνε συνεχώς τον κύκλο των δικαιούχων. Τώρα συζητείται και νέα παράταση. «Εξετάζουμε την παράταση για επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές μετά τον Μάιο», λέει ο Γεωργιάδης στην HB.

Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων εντείνεται η αγανάκτηση. Πόσο μάλλον που οι επιτρεπόμενες από το κράτος εκπτώσεις έχουν ανησυχητικές επιπτώσεις ως προς την πειθαρχία των οφειλετών εν γένει. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ομοσπονδίας, τουλάχιστον 100.000 ενοικιαστές κάνουν στο μεταξύ χρήση της δυνατότητας χωρίς να το δικαιούνται. Έτσι ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός κύματος δικαστικών υποθέσεων που θα απασχολούσαν πιθανότατα για χρόνια τα ήδη επιβαρυμένα ελληνικά δικαστήρια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης διαβεβαιώνει ότι οι εκμισθωτές ακινήτων θα αποζημιωθούν με φοροελαφρύνσεις «για μέρος των απωλειών τους». Αυτό βέβαια οι ιδιοκτήτες το ακούνε εδώ και μήνες, δίχως η κυβέρνηση να έχει ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα. […] Σε επιστολή διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση, η ομοσπονδία ζητά "να σταματήσει η ληστεία στα εισοδήματα και στην ιδιοκτησία μας''».

ArTaXiA είπε...

Αχ, πόσο μ' αρέσει η αριστεία ρε παιδιά.


https://youtu.be/pKL8j4iakSE

Bonjour παίκτεεεεεεεεεεεεεε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μην γίνεσε σκληρός..
Ενα λάθος έγινε.
Εγω κρατάω ότι δεν θα πάει σε εκλογές..όπως είπε.
Αρα ξεχνάμε αυτοδυναμίες και πάμε σε σύμπραξη των δυο πρώτων ή του Αλέξη πρώτου με λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις..
Γιατι μπορει να ειναι αλαζονεία το Ζαπειο 2 του Τσιπρα..αλλα και..αλαζονεια ειναι να πιστευεις οτι σε 3 χρονια απο σημερα θα παρεις εκλογες ...θα ξανακανεις μεσα σε ενα μηνα για να πας με τον νεο νομο και αλλα τετοια ονειρα.

ArTaXiA είπε...

Kάνει λάθη ωρέ ο Μωυσής;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Υ.Γ.(9:32)Δεν επιτρεπω να μου βαζει το χερι στην τσεπη κανενας..και να μου λεει θα μοιραστουμε την ζημια.

ArTaXiA είπε...

Πάντως -για να τα λέμε όλα-, η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ 2015 "να ανοίξουμε τις θυρίδες", είναι πολύ δυστοπική. Το συνδυάζω με την "εφαρμογή του περιουσιολογίου", που ευτυχώς ο Μωυσής το έκανε γαργάρα -και μπράβο του- και τρομοκρατούμαι με τις προθέσεις της προηγούμενης κυβέρνησης.

Αν για κάτι μπορώ να πω "ευτυχώς ξεμπέρδεψε ο τόπος από δαύτους", είναι αυτός.

Εκεί, δεν θα έβαζαν απλώς το χέρι τους στην τσέπη σου ΟΠΛΑ, θα σου έπαιρναν και το παντελόνι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στο θεμα με τις θυριδες..δεν εμπιστευομαι κανεναν και δεν ειχα ποτε μου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βλεπω ομως απο το πρωι μια τρομοκρατεια εναν πανικο..στα καναλια... απο την προταση Τσιπρα χθες που ισως πιεσει την παρουσα κυβερνηση να ριξει χρημα στην αγορα.
Γιατι στα μετρα Μητσοτακη οταν βλεπω τις αναστολες και την κλοπη ενοικιων να τις μετρανε ως πακετο στηριξης και μαλιστα με μοχλευση..πιανει εμενα πανικος.

Να τονισω εδω γιατι μπορει να μπερδευετε καποιος με τα λεγομενα μου τελευταια...ουτε Συριζα ειμαι..ουτε ΝΔ...ουτε τιποτα..ειμαι με την λογικη..με την αγορα..και ξερω ποτε να στριβω το τιμονι οταν πρεπει.

Λευτερης είπε...

ΜΟΗ: Η διοίκηση της εταιρίας θα προτείνει στους μετόχους τη διανομή μερίσματος χρήσης 2019, συνολικού ποσού 127,4 εκατ. ευρώ (1,15 ευρώ ανά μετοχή)

Τρίτη 26/5 είναι προγραμματισμένη η τακτική γενική συνέλευση της Βιοχάλκο.

Λευτερης είπε...

Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που θα εισπράξουν μειωμένα ενοίκια η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ανοίξει ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Μόλις το 33% του εισοδήματος που θα χάσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, λόγω της μείωσης των ενοικίων κατά 40%, θα καλύψει το Δημόσιο.

Αυτό το 33% των ανείσπρακτων ενοικίων θα συμψηφιστεί με τον φόρο εισοδήματος ή τον ΕΝΦΙΑ ή άλλες φορολογικές υποχρεώσεις που θα κληθούν να πληρώσουν οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι μετά την 1η Ιουλίου. Το ποσοστό της αποζημίωσης θα είναι το ίδιο για όλους τους φορολογουμένους που εισπράττουν μειωμένα μισθώματα.

hippy είπε...

Καλημέρα

δεν μου αρέσουν οι πολιτικές συζητήσεις διότι είναι ατελέσφορες. Ωστόσο θεωρώ απίθανο το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το 2020 διότι θα έδιναν θανατηφόρο χτύπημα στα έσοδα. Ο μικρός τυχοδιώκτης μπορεί και να τις έκανε. Ο Κυριάκος (με το μέχρι σήμερα προφίλ του) αποκλείεται.

Η αγοραστική μου προδιάθεση επηρεάζεται και από αυτήν την πεποίθηση καθώς όλοι ξέρουμε πως οι εκλογές και η αναστάτωση που επιφέρουν παίζουν σημαντικό ρόλο στην χρηματαγορά

ArTaXiA είπε...

Hippy, ούτε εμένα μου αρέσουν οι πολιτικές συζητήσεις. Για την ακρίβεια, τις απεχθάνομαι. Όταν όμως κάποιοι επιμένουν να συνδέουν την αδυναμία τιθάσευσης του τέρατος εκείνου που λέγεται "δημόσιος τομέας" με την ενδεχόμενη αδυναμία μιας συγκεκριμένης κυβέρνησης, όταν όλες οι κυβερνήσεις πριν, καθώς και η τωρινή και ενδεχομένως και η επόμενη αρνούνται να νοικοκυρέψουν το κράτος, τότε είναι η ώρα για ατέρμονη καζούρα.

Ένα πράγμα, στην κυριολεξία ένα όμως, οφείλει να πράξει η κυβέρνηση. Και δεν το κάνει. Ως τότε λοιπόν, Νότιος Ζηλανδία, μπλουντόζες στο Ελληνικό κι άγιος ο Θεός.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μικροπολιτική είναι αυτό που συζητάμε ...τι είπε ο ένας τι απάντησε ο άλλος κτλ όχι ότι δεν έχει σημασία αλλά όταν έχεις μπροστά σου το πελατειακό ΚΑΡΟ και του αλλάζεις χρώματα τι να πεις :)

austin είπε...

Την καλημέρα μου. Προσωπικά θεωρώ ότι Ο Μητσοτάκης χειρίζεται από καλώς έως τέλεια (για τα δεδομένα της Ελλάδας) τις καταστάσεις. Πάντα λάθη ή αστοχίες θα υπάρξουν, πολλές από αυτές ευθύνονται στην αδυναμία υλοποίησης από τον Δημόσιο Τομέα. Τα παραδείγματα πολλά και μέσα στον lockdown με την παράνοια δημοσίων εκπροσώπων να είναι "απίστευστη".

Όντως χρειάζεται εκκαθάριση και μάλιστα χοντρή. Κάτι που έχει τεράστιο πολιτικό κόστος. Και βεβαίως όταν δεν προχωράς σε εκκαθάριση την πληρώνουν οι Δημόσιοι υπάλληλοι που είναι συνετοί και σοβαροί και κατ επέκταση όλοι εμείς.

Στα νεότερα...Σςα μεταφέρω από κανα δυο δημόσιους οργανισμούς (δεν λέω και κάτι σπουδαίο) γιατί θέλουν να τελειώσει η φάση του Ιού... Γιατί οι αργόμισθοι, όταν έιναι η σειρά τους να δουλέψουν, αναγκάζονται να δουλέψουν. Οπότε, αναζητούν την επιστροφή στην κανονικότητα για να συνεχίζουν να λουφάρουν.

Αυτοί οι άνθρωποι, πρέπει να μαντρωθούν και να ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ με ποινή σε περίπτωση επαναπατρισμού! (χαχα).

Το πρόβλημα βεβαίως ανεπαρκούς προσωπικού ή στελέχωσης που θα ταίριαζε μόνο ως πώμα σε μπουκάλι κρασί, είναι πέρα από τον Δημόσιο τομέα. Καθημερινώς πολλοί συναναστρέφονται με υπαλλήλους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Βεβαίως καταλκαβαίνουμε όλοι ότι αν θέλει ο επιχειρηματίας να πληρώνει έναν φελλό...κανένα πρόβλημα.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Θυμάμε φτιάχναμε κάποιες γραμμές για το δίκτυο Υπ/των της ΕΥΔΑΠ...τα τηλέφωνα να χτυπάνε και να έχουν διάλογο για την αρχαία Ελλάδα ...μιλάμε ότι οι άνθρωποι είναι από άλλο πλανήτη!

Θεωρούν κεκτημένο το αραλίκι και ότι έχουν πετύχει τον ύψιστο στόχο εφόσων κατάφεραν και μπήκαν στο Δημόσιο ή Ευρήτερα Δημόσιο τομέα... και μετά θα κάααθεσσεε.

Βεβαίως και στον γενικό χαμό κάποιοι (τους λένε περίεργους) δουλεύουν και μπράβο τους.

Υπάρχουν πάνω από 1200 εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα ...μα είναι όλες χρήσιμες?

Πιστεύω οτι οι παρενέργειες του πελατειακού κράτους είναι η πηγή της σαπίλας και των δεινών που ζούμε στην Ελλάδα.

Το να δουλεύουν 5 στους 20 είναι κατάντια και για τους Δημόσιους υπάλληλους αλλά και για όλους μας.

Τι να λέμε λίγο να μπει κάποιος σε μια οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία νοιώθει ότι είναι σε άλλο κόσμο.

Αναβαθμίσαν την Εργάνη ...έχει πάει κάποιος να δεί πως δουλεύουν (αν) οι άνθρωποι στην επιθεώρηση εργασίας?

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μπορούμε να αναφέρουμε άπειρα τραγελαφικά παραδείγματα εξάσκησης του λειτουργήματος που κάποιοι ισχυρίζονται ότι κάνουν.

Το γιατί υπάρχουν και ποιους εξυπηρετούν το ξέρουμε.

Το πρόβλημα δεν λύνεται αν δεν το βλέπουμε όλοι και όσο υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αριστερούς δεξιούς ώς το πρόβλημα, είναι απλά πελατάκια ή είναι περιορισμένης αντίληψης, ιδιώτες.

Frances είπε...

Πάλι καλά φωτίστηκε και η ΟΤΟΕΛ μαζί!

austin είπε...

Ο οπαπ αδυνατεί να κουνηθεί. Η ΕΕΕ στέκεται και γενικώς τα βαριά χαρτιά δεν κουνιούνται, και τρέχουν αυτά που θα βγουν από τον δείκτη.

Όπως τα πες Μιχάλη...Ενώ η λογική ήθελε να κουνιούνται τα άλλα, τελικώς κουνιούνται αυτά που βγαίνουν.

Μόνο παιχνίδια ψυχολογίας στο ΧΑΑ... αφού είναι ρηξχή η αγορά.

THE REBEL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Aτελέσφορες ειναι οι πολιτικές συζητήσεις, μεχρι κάποιος να δικαιώνεται και καποιος να ξεβρακώνεται Ηippy μου.

Αλλα υπάρχουν πολυ ωραίες συζητήσεις που μπορεί να κανει κανείς, σε θεσμικό, πολιτικό, κοινωνικό επίπεδο σε θέματα γενικής πολιτικής και οχι ακραιφνώς κομματικά.
Τα κόμματα εκφραζουν πολιτικές και στο τέλος πάντα οι επιλογές είναι μεταξύ του λιγότερου δυσάρεστου εναντι του καταστροφικού

Εν τω μεταξυ ο ΔΤΡ σπαει-προς το παρόν το 303.Και επειδή έχουμε ιδιαίτερη ημέρα, να περιμένουμε τη εξέλιξη

ArTaXiA είπε...

Κι εδώ ένα σχόλιο για τη νέα μαρίνα της Βουλιαγμένης μας, η οποία διπλασιάζεται:

"Προσθέτουν δεύτερη λεκάνη όπως αναφέρεται στην μελέτη
Για να γίνει αυτό θα χρειαστούν 277.000 Κυβικά μέτρα μπετόν και άλλων υλικών και αυτό αναφέρεται αναλυτικά στην μελέτη
Δηλαδή Ένα τοιχίο 1 m³ από δω εδώ στη Λάρισα για να καταλάβετε το μέγεθος Και τον όγκο που θα επιβαρυνθεί ο κόλπος
Επιπλέον σκάφη άνω των 70 m δεν ξέρουμε πόσο πάνω από τα 70 θα μπαίνουν μες στο κόλπο.!!!
Δηλαδή εκτός από τα υπόλοιπα των 50 και των 60 m θα μπαίνει και ενα βαπόρι μες στο κόλπο
Δημιουργείται στο τέλος Του καινούργιου Τεράστιου λιμενοβραχίονα Ελικοδρόμιο
Δηλαδή εκτός από βαπόρια θα μπαίνουν και ελικόπτερα με στον κόλπο
Δημιουργείται εμπορικό κέντρο και κτίσματα 4800 τετραγωνικών
Δηλαδή 48 διαμερίσματα των 100 τετραγωνικών ένα μικρό χωριό
Η ενημέρωση από το Δήμο και από τους αρμόδιους μέχρι και σήμερα ήταν ότι η Μαρίνα Δεν μεγαλώνει!!! Και επιμένουν κιόλας

Ελπίζω αυτοί που αγαπάνε την Βουλιαγμένη να καταλάβουνε ότι Ένας μικρός και τόσο κλειστός και προβληματικός κόλπος θα αλλάξει για πάντα Προς το χειρότερο και να αντιδράσουν
Δεν λέμε όχι στον εκσυγχρονισμό λέμε όχι στον διπλασιασμό".

Δυστυχώς, όσο κι αν δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, όταν τέτοια έργα -όπως νοούν την ανάπτυξη στην κυβέρνηση-, καταλήγουν στην πόρτα μας, δεν έχω παρά να αντιδράσω. Και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, να το τονίσουμε, ε;

ArTaXiA είπε...

Vlaso, δύο στα τρία, σχόλια σου, πάλι με την πάρτη μου. Στο τέλος, θα νομίσουν πως σε πληρώνω να με αναφέρεις.

Keep up the good work.

hippy είπε...

@ Artaxia

Νέα-Νότιος το λες και σαρδάμ...κάτι σαν "στις κάλτσες" του ΓΑΠ.

Αντίθετα η Λεσβος με την Μυτιλήνη έχουν διακριτή διαφορά ώστε ν΄αποκλείεται το σαρδαμ.

Φυσικά και θέλω ν΄αλλάξει-νοικοκυρευτεί ή έστω να βελτιωθεί η δημόσια μηχανή. Κάποια βήματα, αρκετά σημαντικά τα τροχιοδρομεί ο κύριος Πιερρακάκης. Μακάρι να γίνει κάτι και στη δικαιοσύνη.

Πάντως σε τούτο το μπλογκ μ΄ενδιαφέρουν τα θέματα της αγοράς και οι συνάδελφοι που τα κατέχουν όπως πχ εσύ. Όποια πολιτική εξέλιξη τα επηρεάζει ευχαρίστως την συζητώ.

(είδες όμως...εδώ ο κόσμος κόντεψε να και οι συνάδελφοι επιμένουν στα μικροπολιτικά...πότε θα γίνουν εκλογές...τον Ιούλιο του 2023 ρε γαμώτο...επιτέλους υπάρχει και Σύνταγμα που τις ορίζει)



michele είπε...

Εσυ δεν εισαι, αυτος που το γράφει;

ArTaXiA είπε...

Όχι, δεν το έγραψα εγώ το σχόλιο για τη νέα Μαρίνα της Βουλιαγμένης που θα γίνει σαν τη Ζέα του Πειραιά.

hippy είπε...

Peter Vlaso 11:32 π.μ.

Ήμαρτον...λυπηθήτε μας...αξίζει και σαν προσπάθεια αυτοβελτίωσης χαρακτήρα κάποια στιγμή να το ξεπεράσετε. Στην μικρή μας κοινότητα άλλωστε γνωρίζουμε απ΄έξω κι ανακατωτά την αντιδικία σας.

austin είπε...

Frances, να περάσει όμως και το 3,70 γιατί στο 3,66 τράκαρε. Και από ότι φαίνεται έχει δρόμο μπροστά της...

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Θυμάμε τους χαβαλέδες της αστυνομίας στα μέτρα φύλαξης του 2004 στον περιβάλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Βαριόταν ο άλλος πήρε το περιπολικό και έκανε παντιές στα μάρμαρα που είχαμε βάλει στο ρολόι του καλτράβα (άλλο μεγαλούργημα).

Είχαν πάρει επίδομα οι περιπολοι των στρατιωτικών και παραμιλούσε όλο το εργοτάξιο σα μελίσσι γιατί αυτοί και όχι εμείς.

Τα κλειστά αυτοκίνητα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας να γκαζόνουν με πορεία προς τα πάνω μου μεσα στο εργοτάξιο, για να με τρομάξουν να φύγω από το δρόμο τους ...ο καθένας την πλάκα του.

Να κατφθάνει η Φάνη Πάλη Πετραλιά να συνοδεύεται απο πρώην συμφοιτητή μου (Στη σχολή ως κεντρικό στέλεχος της ΔΑΠ ...του στείλαν το δίπλωμα στο σπίτι).

Η άλλη έπερνε ππ στον υπουργό πολιτισμού για να την βάλει στη γραματεία του σταδίου ειρήνης και φιλίας.

Ας μιλήσουμε λίγο για τους αριστερούς ή τους δεξιούς που κάποιοι βλέπουν...κοροιδευόμαστε φίλτατοι.

Οι άριστοι είναι οι δικτυομένοι ...υπέρτατο προσών της Ελληνικής κοινωνίας είναι η δικτύωση ποιά διπλώματα και βλακείες.

Λες και το μόνο που πρέπει να παράγουμε είναι ρουφιανόσκονη και πουτανόσκονη :)

Frances είπε...

@austin

Σ' ευχαριστώ πολύ, γιατί έχω καεί χαχαχ. Κάπου εκεί ήθελα να δει κι εγώ, αλλά όντως τα βρήκε σκούρα.

hippy είπε...

"Ο michele είπε...
Aτελέσφορες ειναι οι πολιτικές συζητήσεις, μεχρι κάποιος να δικαιώνεται και καποιος να ξεβρακώνεται Ηippy μου.

Εν τω μεταξυ ο ΔΤΡ σπαει-προς το παρόν το 303.Και επειδή έχουμε ιδιαίτερη ημέρα, να περιμένουμε τη εξέλιξη"

Δυστυχώς αυτό ΔΕΝ γίνεται ΠΟΤΕ Μιχάλη...Πάντα υπάρχει απάντηση. Οπότε ας εστιάσουμε στη 2η πρόταση.

Ως προς τις αεροπορικές που αναφέρθηκαν προσωπικά κάτι Λουφτχάνσα (LHA) που είχα αγοράσει στη μέση της κρίσης μετά από αρκετή ταλαιπωρία τα έδωσα το πρωί στο break even. Ο κλάδος νομίζω έχει πολλά βάσανα μπροστά του, δεν θέλω κολητηλίκια κι ας εκτιμώ το Βασιλάκη. Ψώνισα λίγο απ΄την ομόσταβλη ΟΤΟΕΛ.

michele είπε...

Ναι Αrt το καταλαβα οτι δεν το εγραψες εσυ, λεω εσυ δεν εισαι αριστερος, αυτος που το γραφει; Δεν πρόσεξες το κόμμα που έβαλα:

"Εσυ δεν εισαι, αυτος που το γράφει;"

παντως ωραιες στιγμες ειχα περασει στη Μαρινα Βουλιαγμενης το παλαι ποτε :))

Frances είπε...

@hippy

κ. Hippy επειδή παρακολουθώ τις επιλογές σας μου δίνει δύναμη (χαχαχ) το ότι ψωνίσατε την ομόσταβλη, γιατί δεν θα ήθελα να είναι λάθος ως πρώτη επιλογή, αν και μ' έχει πληρώσει πριν λίγους μήνες, όταν έπαιζα με χαζολεφτά. :)

hippy είπε...

@ austin

στις 22/6 η στάθμιση της ΕΕΕ μειώνεται από το 24,77% στο 10% στον FTSE 25...τεράστια η μείωση και εκτιμώ τεράστιο το λάθος όποιου ιδιώτη επενδυτή αγοράζει τον τίτλο.

michele είπε...

Ηippy μου σε καποιες συζητήσεις γίνεται, γιατί έρχεται και η πραγματικότητα, οι κάλπες, οι απολογισμοί, τα πεπραγμένα.

Η LHA στο μέσον της κρίσης, μου φάνηκε ρισκαδορικη επιλογή για το προφιλ σου

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μιχάληηηη...είσαι μεγάλος κρυφοΚομουνιστήηηηςς χαχαχα

hippy είπε...

κύριε Frances δεν μου απαντήσατε όμως "είσαστε μήπως λογιστής?"

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Βουλιαγμένη - Βάρκιζα μια τζούρα δρόμος ...χαχα καλά σε κατάλαβα.

ArTaXiA είπε...

Ρε mic, ο συναγωνιστής Ηippy, αγόρασε πετρέλαιο μεσούσης της κρίσης, δεν θα αγόραζε LHA;

Δεν πειράζει. Οι πειραματισμοί είναι καλοί. Μας ακονίζουν τα αντανακλαστικά, και φθείρουν την εικόνα του αλάθητου που προκαλούν οι ασφαλείς επιλογές.

Προσωπικά, έχω καταλήξει με πολλά απίθανα assets στο χαρτοφυλάκιο μου, μόνο και μονο επειδή, κάπου, κάπως, κάποτε άκουσα πως κάποιοι έβγαλαν χρήματα από αυτά. Δυστυχώς, δεν ήταν για μένα, ούτε εγώ γι αυτά. Αλλά, αν δεν δοκιμάσεις πως θα μάθεις;

Frances είπε...

@hippy

Σας απάντησα χθες, αλλά μάλλον σας διέφυγε. Όχι, αλευρόμυλο έχω, απορώ πως σας ήρθε χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και οσο εσεις μιλατε..πωληθηκε η γιουρομπ...+7 μοναδες και η Αλφα + 5 μοναδες.
Ξεκουραση τωρα..

michele είπε...

12.56. Αrt συμφωνω λεξη προς λεξη, εχεις δικιο

hippy είπε...

Μετά την αγορά DAL από τον Μπουφφέτο λόγω επιδότησης στις ΗΠΑ σκέφτηκα "δεν μπορεί το ίδιο θα γίνει και στην Ευρώπη". Είχα και καλές αναμνήσεις από παλιό αλισβερίσι με την LHA το΄φαγα το δόλωμα. Οι άλλες όμως (RWE και SAP) πάνε σούζα. Ειδικά για την ενεργειακή που παράγει το 75% από ΑΕΠ βγαίνουν και καλές εκθέσεις

"RWE AG upgraded to Conviction Buy from Buy at Goldman Sachs Goldman Sachs analyst Alberto Gandolfi added RWE AG to the firm's Conviction List with a price target of EUR 37, up from EUR 33.50. The analyst keeps a Buy rating on the shares. Ring-fencing the company's lignite activities activities would leave RWE a near-pure play on renewables, Gandolfi tells investors in a research note. The analyst sees 30% upside in a sum-of-the-parts based valuation after analyzing the next phase in RWE's transformation"

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εγώ πάλι δεν μπόρεσα να πάρω Cener κάτω από το ευρώ.

hippy είπε...

Αrtaxia ακόμα το έχω το CRUD...τώρα πια με κάποιο μικρό κέρδος. Μετά από πολύ μελέτη και συγκριτικά διαγράμματα διαπίστωσα ότι έχει πολύ μικρό contago (<2%) στο 12μηνο οπότε αποφάσισα να φτάσω μαζί του μέχρι τις εκλογές του Τραμπ τον Νοέμβριο και βλέπουμε.

hippy είπε...

@ Frances

francois λέγεται γνωστός μου λογιστής κι όσο να πεις δεν είναι συνηθισμένο όνομα.

ArTaXiA είπε...

Αν έφτασες ως εδώ και άντεξες, τότε η σκέψη δείχνει συνετή. Στη θέση σου θα έκανα και κάποιο moyen βέβαια πάνω στον πανικό. Το moyen σε εμπορεύματα μετά από πτώσεις 30% και πλέον δεν είναι κακή σκέψη. Και λειτουργεί συνήθως. Το θέμα είναι, γιατί να καταλήξεις να φας 30% στο κεφάλι. Εντάξει τώρα, όπως λέει κι η Σταυροπούλου στο σποτάκι για τις μασκες "ε, πρέπει να γίνει τι να κάνουμε";

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ηταν πολλα τα λεφτα Βλασο.

THE REBEL είπε...

https://twitter.com/i/status/1265220647002800129

austin είπε...

@Hippy

Δεν είχα δει ότι μειώνεται τόοοσο πολύ η στάθμιση. Το σχόλιο μου πήγαινε περισσότερο για τις εκροές από τον δείκτη.

Αυτές που βγαίνουν ανεβαίνουν με διάσπαση κιόλας όπως έγραψε παραπάνω ο Μιχάλης.

austin είπε...

Από απορία, τώρα είδα την είδηση Hippy. Και η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που μειώνεται η στάθμιση για "τεχνικούς" λόγους, δεν το βρίσκω και τόσο κακό (μάλλον κάτι δεν ξέρω). Θα βγουν πωλητές επειδή μειώνεται η στάθμιση λόγω πλαφόν??

Μιχάλη ιδιαίτερη μέρα από ποια άποψη?

THE REBEL είπε...

Σε επικοινωνία με τις αρχές, τα προβλήματα εντοπίζονται στη μετάδοση των εντολών, ενώ γίνονται προσπάθειες για την αποκατάστασή τους.

THE REBEL είπε...

ένας ένας όλοι θα πάρετε ...χαχαχα

michele είπε...

Αustin λαθος εκφραση δική μου, για μενα ειναι ιδιαιτερη μερα ,δεν ταιριαζει εδω
εν τω μεταξυ εχουμε σταματησει απο 13.48 λογω τεχνικου προβλήματος

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ,παμε.
Εκεινος ο μπαγασας ο ΥΠΕΧΩΔΕ,ενα χρονο τωρα,δεν καταφερε να δουλεψει,ουτε μια μπολτοζα.
ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
Και ηταν και φτηνο το πετρελαιο ,που σημαινει οτι θα ειχαμε περισσοτερα κερδη.
χαχαχα.
Για τον ΑΔΩΝΗ,μην πεις κουβεντα γιατι,εξαιτιας του ανεβαινουν οι τραπεζες και βγαζεις, τα διαφυγοντα κερδη των ενοικιων.
χαχαχαχα

Σοφια είπε...

Καλησπερα σε ολους..

Στα καλυτερα μας σταματησε...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΑΡΤαξια.
Σε καμαρωνω γιε μου,που εισαι γλυκομιλητος σημερα.Αν και θα μου αρεσε και καμια ...ιντριγκα,απο αυτες που ξερεις καλα εσυ...
χαχαχα.
Οπως ομως και ναχει,θα αφησεις εποχη στα σοσιαλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΣΟΦΙΑ
Τα καλυτερα ερχονται,οσο μας κυβερνουν αυτοι.
Φανταζεσαι υπουργους,ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΠΟΛΑΚΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ και σια....χαχαχα
Αν τους εγραφα ολους τους εξαιρετους, θα διαβαζατε μεχρι το πρωι.
Για αυτο, τους συμπεριλαμβανω ολους, στη ΣΙΑ ...ωχ στο σια ηθελα να γραψω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν σε λενε Καραμαλνη..εισαι καταδικασμενος να γινεις απο Βουλευτης και επανω...
Νομιζω πως καποιος καποια απο εμας θα τα πηγαινε καλυτερα...

Σοφια είπε...

@ Δημητρη

Ουτε να τους σκεφτομαι μα ουτε και να τους βλεπω...

THE REBEL είπε...

Collision symbolWALL STREET #FUTURES SURGE AS INVESTORS BET ON #COVID19 VACCINE, ECONOMY REOPENING

*DOW FUTURES Upwards arrow500 POINTS, OR 2%
*S&P 500 FUTURES Upwards arrow1.8%
*NASDAQ FUTURES Upwards arrow1.6%
*RUSSELL 2K FUTURES Upwards arrow2.7%
*VIX Down-pointing red triangle1.3%

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ατιμη ...καταδικη,
Και οχι καποιος-α.Σχεδον ολοι.Συμπεριλαμβανομενου(με πολλα εωτηματικα,βεβαια)και του ΑΡΤΑΞΙΑ.
Οχι που θαφηνα την ιντριγκα,τωρα που εχουμε χρονο.χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Λοιπον τα κεφαλια μεσα τωρα.
Βαλτε τα δυνατα σας να ψωνησουμε φθηνοτερα και εως τον Αυγουστο να τα δωσουμε κοντα στις 800.

THE REBEL είπε...

https://www.wsj.com/articles/coronavirus-latest-news-05-26-2020-11590482671?mod=hp_lead_pos2

THE REBEL είπε...

κάποτε θα γίνουμε και μεις ευρωπέοι...ακόμη το ψάχνουν

αχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Και θυμηθηκα και την ΒΑΛΑΒΑΝΗ τωρα.Μια κυρια που δεν ειχε συνταξει ποτε,ουτε φορολογικη δηλωση και τοποθετηθηκε Υφ.Οικονομικων για το καλο μας.
Και δυο μερες πριν τα καπιταλ κοντρολ η μαμα της,πηρε τα λεφτα της απο την τραπεζα,για το καλο της.
Και μετα,ηθελε να ανοιξει τις θυριδες του κοσμακη για το καλο τους.
Και ο κοσμος ψηφιζε και ξαναψηφιζε και ξαναματαψηφιζε,για ποιανου το καλο δεν εχω καταλαβει αομη.
Ας βοηθησουμε βρε παιδια,ας κανουμε μια τελευται προσπαθεια να τους ξαναφερουμε.
Ειμαστε αραγε ολοι...χρυσοψαρα????
Ας μνημονευσω και τους Υφ.εργασιας ΧΑΛΙΚΑΛΗ(που κρυωνε τα καρπουζια)ΜΠΑΡΚΑ(αποφοιτο ΤΕΙ Ανθοκομικης Αρτης,6-7 χρονια πτυχιοκαι με κανενα ενσημο καικαι και....

Frances είπε...

Μείναμε με την εντολή μερικώς εκτελεστέα! Αντίο ζωή!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ενταξει τωρα...
Χαλασανε τα μηχανηματα..
Χαθηκε το timing..
Ειμαστε ηρωες που βγαζουμε οτι βγαζουμε σε τετοιο περιβαλλον.

michele είπε...

Πριν κανα μηνα το επαθε και η Deutsche borse στην Φραγκφουρτη

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ειδατε λοιπον,συγχρονο κρατος.
Τι νομιζετε,ο,τι κανει η ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ, δεν μπορει να το κανει η Αθηνα???

michele είπε...

Ξεκινησε, εκανε 4-5 εκατ. και ξανακολλησε

Frances είπε...

Μου στέλνει ειδοποίηση το investing JUMBO is up 5% up to 16,38 και η Ναυτεμπορική δεν δείχνει τίποτα. ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπηκαμε πλεον,στην κανονικοτητα!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τουλαχιστον ξερουμε ΓΔ;

michele είπε...

Mια χαρα παιζει τωρα, αποζημιωνει τους κατεχοντες

Frances είπε...

ΜΠΕΛΑ +5,5% θεε και κύριε!!!

michele είπε...

Ειναι και τα futures στο +2,5% του Αμερικάνου, αψογως κινουμεθα τεχνικα,με το σπασιμο του 303 εχουμε τα γλεντια που βλεπετε

austin είπε...

Προφανώς και οι εκροές τέλειωσαν... Και το ερώτημα είναι πουλάς τώρα που θα γίνει και το rebalancing?? γιατί αν ανεβαίνει πριν μετά λογικά θα είναι η παγίδα

michele είπε...

Αν σπασει και η ΔΕΗ το 3.13 θα ανοιξουμε και ενα sheep dip χαχα

Frances είπε...

κ. Mιχάλη πως θεωρείτε ότι θα κινηθούν μετά την αναδιάρθρωση; Θεωρητικά βάσει της περασμένης φοράς πρέπει να διορθώσουν ελάχιστα από Δευτέρα.

ArTaXiA είπε...

Κρατιέμαι......

Και δεν θα απαντήσω όπως αρμόζει.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Το θεμα ειναι φιλε ΑΡΤ οτι,ο αγαπητος Πετρος,πηρε τα χαρτια,πηρε και τα λεφτα,
Και μειναμε εμεις να γραφουμε εξυπνασες,ητοι μακακιες.
Αυτο ειναι το συμπερασμα,
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Πητερ

Frances είπε...

Τι πάρτυ ρε παιδια είναι αυτό;; Ανοιξτε μια σαμπανια για οσους ειμαστε μεσα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

ΤΣΑΜΠΗ, περίεργες απόψεις έχετε κάποιοι εδώ μέσα. Κάποιοι ας πούμε νομίζουν πως επειδή αγόρασαν εκείνοι, μετά η μετοχή σταμάτησε διαπραγμάτευση και δεν πήρε κανένας άλλος. Κάποιοι άλλοι, νομίζουν πως επειδή πούλησαν οι ίδιοι, έχουν πουλήσει και όλοι οι υπόλοιποι. Ορισμένοι άλλοι, θεωρούν πως εάν πετάξουν μια σαχλαμάρα χωρίς στοιχεία και χωρίς κανένα backtesting (τι λέξη αλήθεια), θα τους εκτιμήσουμε ως ιδιαιτέρως ψαγμένους.

Να, ένας εδώ καμαρώνει για μια μετοχή, ενώ υπάρχει άλλη στον ίδιο κλάδο που πηγαίνει καλύτερα σε όλες τις πιθανές και απίθανες περιόδους αναφορας.

Αλλά τέτοιοι είστε. Αντί να το επισημάνετε, αρχίζετε τα "Μπράαααααβο, αυτός είναι καφές" και δίνετε θάρρητα και μετά έρχονται και μας τα κάνουν ζέπελιν.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΑΞΙΟΣ ο ΠΗΤΕΡ,ΑΡΤ!!!
Αυτος πηρε ΕΥΡΩΒ κι εμεις το τριτο το μακ...
Αυτος ειναι μαγκας και εμεις κουραδομαγκες.
Δυστυχως, ετσι εδειξε η αληθεια.

ArTaXiA είπε...

Ό,τι να ναι!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ωχ,Ωχ,,,,
ΤΟΝ βλεπω αυριο τον φιλο ΑΡΤ να γραφει ,στον Σολωνα,
Αποκλειεται να μπορεσει να καταπιει, τετοια ηττα

michele είπε...

Frances, στις αναδιαρθρωσεις αυτοι που ειναι να φυγουν φευγουν και νωριτερα,αυτοι -οι λιγοτεροι- που ειναι να ερθουν μπαινουν την προκαθορισμενη ημερομηνια. Απ την αλλη τετοιες συνεδριασεις εχουν και short squeeze που ανεβαζει και τους όγκους.
Επισης σε λιγοτερο απο ενα μηνα αλλαζουν και οι σταθμισεις των τραπεζων στον FTSE εις βαρος ΕΕΕ και ΟΤΕ
Ολα αυτα συνθετουν ενα σκηνικο, συν τις ειδησεις που τρέχουν

Ολα αυτα προτιμω να τα ενσωματωνω στη λειτουργια μου, στην τεχνική αναλυση.Που μου δείχνει αυτα που δεν ξερω.

ArTaXiA είπε...

19/5 ξεκίνησε το short. Η αγορά στις 19/5. Boom!!

19/5/2020 601,1600 -1,37%

michele είπε...

Το να γραψω οτι εχω συμβολαια long Εθνικης απο το 0,95 δεν εχει καμια σημασια, θα μπορουσα και να τον ειχα πιει, αν πηγαινε προς double bottom και ημουνα κοντρα

ArTaXiA είπε...

Έλα ρε Mic τώρα που έχεις συμβόλαια ΕΤΕ. Από πού κι ως πού;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Στοπα ΑΡΤ.
Μονο εμεις οι κουραδομαγκες,που κανουμε και τους εξυπνους καρατησαμε ,ομπρελλα και δεν πηραμε μια, τουτο το μπουλο.
Παρδεξου το,για να μπορεσεος να ξαλαφρωσεις.
Κααλο απογευμα.

michele είπε...

χαχα αφου ξερεις οτι ειναι αγαπημενη μου,Πεμπτη και Παρασκευη :))

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Α και μη το ξεχασω.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Πητερ Βλασο και τον Μικελ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

hippy είπε...

Κάποιοι άλλοι, νομίζουν πως επειδή πούλησαν οι ίδιοι, έχουν πουλήσει και όλοι οι υπόλοιποι. Ορισμένοι άλλοι, θεωρούν πως εάν πετάξουν μια σαχλαμάρα χωρίς στοιχεία και χωρίς κανένα backtesting (τι λέξη αλήθεια), θα τους εκτιμήσουμε ως ιδιαιτέρως ψαγμένους.


Αριστα 10΄φίλε...σε ότι με αφορά αναιτιολόγητη επιλογή μετοχής ή τιμής από κατα φαντασίαν γκουρού κατ΄ευθείαν στα υπ΄όψιν (σκουπίδια)...ο χρόνος είναι λίγος για να τον σπαταλάμε ψάχνοντας την αξία της

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλοι μου φιλοι..
Μας διαβαζει και κοσμος..
Μην αρχιζουμε τωρα τα ...εγω κονομησα ο αλλος δεν...
Δεν μας τιμα.
Οι αγορες ειναι παντα εδω με τα πανω και τα κατω.
Ας κρατησουμε ενα επιπεδο.
Ευχαριστω.

michele είπε...

Εσυ να προσεχεις και να μην πουλας γρηγορα γιατι θα σε παρω τηλεφωνο και θα σου βαλω τις φωνες :))

hippy είπε...

Κύριε Vlaso ένα καφέ ευχαρίστως τον έπινα μαζί σας όταν με το καλό επιστρέψετε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν εχεις αδικο..και με κρατησες μεσα χθες..
Αλλα 7 μοναδες στην γιουρ
Και 5 στην αλφα μεσα σε 10 ημερες ειναι πολλες..και με την ενταση που τα παιζω οπως ξερεις δεν θα μπορουσα να κανω αλλιως.
Εχω μια πικρα που δεν μπορεσα κατι καλυτερο..αλλα ηταν μεγαλο το δελεαρ.
Σου αξιζει ενα μπραβο οπως σου ειπα και χθες γιατι εκτος απο τους πολυ μυημενους που γνωριζουν τι να κανουν και πως..πιστευω πως μας βλεπουν και πολλοι νεοι στο κουρμπετι που αν προσεξαν λιγο τι ειπες ισως να εκαναν και αυτοι κατι θετικο ειδικα με τα τραπεζοχαρτα..
Νομιζω πως μια καλη διορθωση θα την δουμε αμεσα και δυνατα πριν παρουμε τον ανηφορο παλι για να κουμποσει και αυτο με την σταθμιση που λες μερες..

michele είπε...

Θα την ψαχνουμε και την διόρθωση, αλλα ειναι και πολλοι παραγοντες μαζεμενοι τωρα που επιδρουν, δεν ειναι και το ευκολοτερο. Ζουμε ενδιαφερουσα εποχη και χρηματιστηριακα.

THE REBEL είπε...

https://uploads.disquscdn.com/images/2da4cdc66ac27e43b02f06384dc58a096e6e50b4e59607e5dcea9d9f9cf7e544.png

hippy είπε...

"Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ

Νομιζω πως μια καλη διορθωση θα την δουμε αμεσα και δυνατα πριν παρουμε τον ανηφορο παλι για να κουμποσει και αυτο με την σταθμιση που λες μερες..."


Για την ακρίβεια το πρωτοείπε στις 18 Μαΐου 2020 - 12:04 μ.μ  χα χα χα...

Το έχω ξαναγράψει "άλλο μελετώ και άλλο διαβάζω" (τα σχόλια εν προκειμένω)