Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΜΟΗ

X.A.A



                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΜΟΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η καθοδική διάσπαση της B100 στα 14,73€ έγινε με πτωτικό gap και αυξημένο όγκο συναλλαγών, η προσπάθεια δε επαναφοράς απέτυχε, με αποτέλεσμα την κίνηση σε χαμηλότερα επίπεδα. Το χαμηλό καταγράφηκε στις 18 Μαρτίου στα 8,60€, επίπεδο από το οποίο, ξεκίνησε ( με ανοδικό χάσμα αυτή τη φορά) μια έντονη τεχνική αντίδραση της μετοχής, μέχρι την Β100 αυτή τη φορά  ( 9 Απριλίου).
Ο τίτλος βρίσκεται ακριβώς στο σημείο "make or break", καθώς ενδεχόμενη ανοδική διάσπαση της Β100 θα επιβεβαιώσει την ανοδική διαφυγή από το τρίγωνο Β100-Β50, με πρώτο στόχο την ΚΕ στα 16,90€.
 Στα επίπεδα των 18€ κινείται ο εκθετικός κμο 200 ημερών, στόχος που θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω πορεία της μετοχής.
Άρνηση του τίτλου, να διαφύγει ανοδικά του τριγώνου, θα επαναφέρει πωλητές με στήριξη την γραμμή τάσης Β50 που αν διασπασθεί θα ενεργοποιησει μεγαλύτερες πιέσεις με στόχο την ΚΖ στα 12,31€, καθοδική διάσπαση της οποίας θα "μαγνητίσει" την μετοχή προς το gap(9,89-10,53€).

108 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ, σκεφτόμουν ξέρεις την περίπτωσή σου με την πλιατσικόλογη θεσμοθετημένη και κάθετη μείωση των επαγγελματικών μισθωμάτων, την οποία, σε συνδυασμό με την παντελή απουσία σχολιασμού για το έστω και 30% φιλοδώρημα της κυβέρνησης και ξέρεις που κατέληξα;

Τα παίρνεις μαύρα ρε μπαγάσα!


Bonjour παίκτεεεεεεεε

austin είπε...

Καλημέρα. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής ΟΠΛΑ.

Ούτε καταλάβαινα γιατί κάποια στιγμή ένα καλλιτεχνικό "πουλάκι" ψυθίριζε ότι η τιμή στόχου είναι πέριξ του 660.

Ήρθε και το έπιασε, μετά κόπων και βασάνων αλλά το έπιασε. Και αυτό ψυθιρίστηκε όταν ψιλοέρεε ακόμα το αίμα.

Και εκεί που το πιασε και εκεί που η ευφορία είναι σε υψηλά επίπεδα και έσπασε τον διακοσάρη η Αμερική και ακόμα και η μάνα μου (κυριολεκτικα) με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι κάτι άκουσε στο γραφείο ότι ο 200άρης στη wall street έσπασε πάνω και ότι αυτό είναι καλό... βγαίνουν πάλι οι εντάσεις με τον Τραμπ.

Επειδή είναι πολλά τα λεφτά, δεν ξέρω αν θα διορθώσει η Αμερική και δεν ξέρω τι πλάνο υπάρχει (γιατί περί πλάνου ομιλούμε) απλά ήθελα να σημειώσω την "μεστή εμπειρία ετών"

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Εκ μέρους των "καλλιτεχνικών πουλιών", ευχαριστίες. Οι καλλιτέχνες άλλωστε, με το χειροκρότημα ευφραίνονται.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Φιλτατε μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Από τώρα και μέχρι 5 χρόνια θα δούμε τις προεκτάσεις αυτού που ζήσαμε. Και δεν μιλάω για το Ελλάντα. Το Ελλάντα άλλωστε "καταπολέμησε τέλεια τον ιό και γίναμε ΟΛΩΣ τυχαίως το καλύτερο παράδειγμα του πλανήτη από όταν την τελευταία δεκαετία ήμασταν το χειρότερο".

Πάμε σε νέα φάση, σε νέα τάξη πραγμάτω με αφορμή τον ιό. Και δεν μιλάω συνομοσιολογικά...Απλά λέγεται 4η βιομηχανική επανάσταση που με αφορμή τον ιό θα έρθει πιο γρήγορα.

Ζήτω τα big data, το ΑΙ και η "επιδοματική ανεργία τριβής"

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ποσο ξυλο ηθελα να δωσω χθες,αλλα στο τελος,ποσο εφαγα!!!!!!!!!!!!
Με πονεσε....η τσεπη μου!!!!!!!!!!
0μως δεν ειμαι ξεκουραστος,χαρακτηριζομαι ως ακουραστος.χαχαχα
Αντεχω το ξυλο,αλλα,ποναωωωωωωωωωωωω
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ
Γουσταρω γκρινια βρε μπαγασα,ομως,ο ρουμπος του ΑΡΤαξια''Τα παίρνεις μαύρα ρε μπαγάσα!'' ηταν ολα τα λεφτα . χαχαχαχα!!!!!!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσαμπη φιλε...παντα με εναν καλο λογο για ολους..χαχα
Να ξερεις ομως αν δω ακραιες καταστασεις σημερα θα τολμησω.

austin είπε...

Πως το πε χθες...άλλο 6,30 και άλλο 5,80.

Το ερώτημα είναι στο 5,80 μπαίνεις ξανά για δε μπαίνεις... χαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Συγνωμη ΟΠΛΑ που αργησα να απαντησω αλλα,οπως βλεπεις ''βαλομεθα πανταχοθεν'' στις μετοχες και πρεπει να απαντω και εγω με μικρες βολες,προσωρας βεβαια.
Το βαρυ πυροβολικο το εχω ...εφεδρεια.
Τωρα
σκεφτομαι να πω στον ΑΔΩΝΗ ,να σου δωσει λιγα Ευρω πααπανω,γιατι,με βλεπω να βρισκομαστε και να πληρωνω, εγω τους καφεδες χαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γιωργο
Αν το ερωτημα το απεευθυνεις σ'εμενα,απανταω ΝΑΙ.
Ο καθεις βεβαια με την γνωμη του.Εγω αιφνης πιστευω οτι,δεν ρισκαρω Τ Ι Π Ο Τ Ε σ'αυτες τις τιμες καιοτι θαρθει η στιγμη,που δεν θα θυμαμαι ,την τιμη αγορας

ArTaXiA είπε...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς


https://youtu.be/PkCimxeLf9M

austin είπε...

Όχι τσαμπή...Δεν είναι μπηχτή. Είναι απλά το σχόλιο χθες του ανδρέα! Υπάρχουν πολλές φορές πολύ χρήσιμα σχόλια και διαγράμματα τα οπποία πρέπει να επισημαίνουμε για την ευημερία του κοινού.

Προφανώς και αδιαφορώ να μπω σε βεντέτα. Απλά εστιάζω το πόσο ένα θετικό σχόλιο (τουλάχιστον εμένα) με βοήθησε να μην πατήσω στο false break out που έκανε χθες η γεκ. Και επειδή βλέποντας την Τενεργ που τα έσπαγε όλα, θεωρούσα ότι το ίδιο θα έκανε και η ΓΕΚ.

Όπως και να έχει ευχαριστώ και το "δεύτερο" πουλάκι!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Φιλε μου ΑΡΤ
πολυ ωραιο τραγουδακι.Ποτε σου βεβαια, δεν ξεχωριζες τους αντρουκλαραδες, απο τις κυριες.
Και ηταν μονιμα, αυτος ο καυγας μας.Εσυ ηθελες να το κανεις με ολους, δικαιολογημενα βεβαια,ΑΦΟΥ δεν τους ξεχωρισες.
Τωρα χαχαχαχα....η κυρια.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γιωργο με τιποτε δεν θεωρησα το σχολιο σου ως μπηχτη.Αν το θεωρουσα θα απαντουσα αναλογα.Σου απαντησα καθαρα οπως πιστευω.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Δεν βλέπω ιδιαίτερους τζίρους και ανησυχώ...

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

INKAT καλά βλέπω τζίρο 15 ευρά και άνοδο +4?

Τι μαγαζί είναι αυτό ...

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μιχάλη θέλω να καταγγείλω τον χρωματοκώδικα που χρησιμοποιής ...με μπλέ είναι αυτά που πιστεύεις για άνοδο με μωβ και κόκκινο κάτω!

Frances είπε...

Ποιος άλλος κλαίει εδώ που έδωσε ΔΕΗ;

austin είπε...

Καλές αντοχές το μαγαζί με τα έξω να πέφτουν καλά!

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους:) Ο χρωματοκώδικας ειναι τυχαίος Βασιλη!

michele είπε...

Frances, η ΔΕΗ εχει αντίσταση εδω, αλλα αν την Τριτη τα αποτελεσματα του α΄τριμήνου ειναι ανάλογα του τελευταίου τριμήνου του 2019 μπορει να πάει και παραπάνω

Frances είπε...

Michele εγώ είχα δει μία στα 3,16 και μία στα 3,25 έδωσα εκεί γύρω θεωρώντας πως θα πάει κι αυτή κάτω. Αμ δε! Δεν καταλαβαίνει. Καλή κίνηση πάντως αχαχα

Η απειρία σκοτώνει!

michele είπε...

O αρχικος συντακτης του αρθρου που δημοσιεύτηκε το 2015 στην Εφημεριδα των συντακτων, που παρέθεσε το πρωι ο ΟΠΛΑ
καταλήγει εν πολλοις " Αν η χώρα προχωρήσει σε εθνικό νόμισμα, η εγγεγραμμένη ποσότητα ευρώ που βρίσκεται στις τράπεζές της δεν «καταστρέφεται», αλλά αυτομάτως συνιστά συνάλλαγμα. Θα πρόκειται, λοιπόν, για ένα ισχυρό εθνικό νόμισμα, γιατί τη διεθνή ανταλλακτική ισχύ του θα τη «μετρά» και θα την εγγυάται και αυτό..." και παρακάτω :

" Ουδέποτε η χώρα «διέθετε» τόσο συνάλλαγμα (141 δισ. ευρώ τώρα, 257 δισ. ευρώ το 2009, οπότε και γίνεται εμφανές γιατί μπολιάζουν την ηλεκτρονική εκροή κεφαλαίων στο εξωτερικό). Ουδέποτε η χώρα μπορούσε να αποκτήσει επιπλέον τέτοιο, μέσω επαναπατρισμού του, με ανάλογα κίνητρα. Την έξοδό μας από το ευρώ τη φοβούνται μόνο αυτοί. Εμείς, τον ανήμπορο, διστακτικό και κακό μας εαυτό..."

Τωρα πως εκανε το συνδυασμο ο ΟΠΛΑ με τη δικη του κατάληξη, μπορει να μας το πει ο ίδιος

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειναι μια σκεψη Μιχαλη..ολα παιζουν...

michele είπε...

Frances την Τριτη εγραψα

Ο/Η michele είπε...
Αν σπασει και η ΔΕΗ το 3.13 θα ανοίξουμε και ενα sheep dip χαχα

26 Μαΐου 2020 - 4:18 μ.μ

Επειδη το oυισκι αυτο είναι το αγαπημένο μου, καταλαβαινεις, ότι το 3.13 ήταν σημείο εισόδου για όποιον είχε καθυστερήσει.

Δεν το ανοιξα βέβαια, σχημα λόγου ηταν

Frances είπε...

Έχεις δίκιο Μιχάλη, απλά δεν πίστεψα οτι θα τον υπερκεράσει χαχαχ

Θα σου δίνω λίγο περισσότερη προσοχή μελλοντικά! :D

hippy είπε...

Χαιρετίζω, μπήκα λίγο αργά αλλά έγκαιρα για τα κόλπα της Μοργκάνας.

Όλη αυτήν την συζήτηση περί εξόδου απ΄το νόμισμα την κάναμε στον capital το 2012. Το συμπέρασμα ήταν ότι αφού οι χώρες ΔΕΝ πτωχεύουν αλλά χρεοκοπούν (δηλαδή περικόπτουν το χρέος τους και ξαναρχίζουν από ισχυρότερη θέση) άξιζε ν΄αγοράσουμε μετοχές και ΟΕΔ καθώς τα δύσκολα ήταν πίσω μας και οι πιθανότητες υπέρ μας.

Την ξανακάναμε το 2015 καθώς μπορεί η χώρα να είχε το συνάλλαγμα που "σκούπιζε" η σταχτομαζώχτρα η Βαρούφω οι πολίτες όμως θα έχαναν επί τόπου το 50% (σε πρώτη φάση) από την υποτίμηση και τον πληθωρισμό που θα ακολουθούσε. Συνεπώς η καλύτερη άμυνα ήταν τα λεφτά έξω (σαν την μάνα της Βαλαβάνη) και μια καλούτσικη οι μετοχές εταιρειών ΑΕΕΑΠ και εντάσεως παγίων.

Τέλος πάντων αυτά είναι ιστορία. Για σήμερα καφές και εστίαση στο μονιτορ...μόνο το κατούρημα επιτρέπω να με διακόψει.

michele είπε...

Σε βλεπω σε τεταμενη προσοχη Ηλια με "σφιχτο" ρευστο και έτοιμο!

hippy είπε...

Εννοείται ότι έχοντας την αναδιάρθρωση του FTSE 25 μπροστά (22/5) θα ρισκάρω με τις συστημικές ανεξαρτήτως τιμής...η τιμή θα παίξει ρόλο μόνο στην τελική ποσότητα.

hippy είπε...

Είμαι επίσης stand by για τυχόν ευκαιρία σήμερα σε κάποια απ΄τις μικρές χαμένες του rebalancing (ΑΡΑΙΓ, ΕΧΑΕ, ΕΥΔΑΠ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΤΕΝΕΡΓ, ΛΑΜΔΑ, ΜΥΤΙΛ, ΟΛΠ, ΔΕΗ, ΠΕΙΡ, ΣΑΡ, ΑΔΜΗΕ) που θα έχουν εκροές λόγω "συνωστισμού" απ΄την είσοδο των συστημικών.

hippy είπε...

Κάποιοι λένε ότι "ευκαιρίες θα υπάρχουν πάντα". Συμφωνώ. Από την άλλη όμως εάν χάσεις το ραντεβού σου με την Άνοιξη θα πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο για το επόμενο.

michele είπε...

Eκ παραδρομης εγραψες 22/5 εννοεις 22/6 Ηλια. Συμφωνω σε ολα

hippy είπε...

Ναι...ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ φιλαράκο.

michele είπε...

Λες Ηλια να γινει κανα περίεργο και να μην βρουμε..καλές τιμές;

hippy είπε...

Το περίεργο ήταν αυτό που έγινε χθες, προχθές, παραπροχθές νομίζω

michele είπε...

Αυτο ισως ειχε να κανει και με το Ταμειο Ανάκαμψης απο τη μια ( μην ξεχναμε οτι ολα τα λεφτα περνανε απο τις τράπεζες) και ισως βεβαια απ την αλλη και απο το οσοι φευγουν θα μπορουσαν να φυγουν σε καλυτερες τιμές

austin είπε...

Ολη η ελλάδα περιμένει καλές τιμές από τον μικρομέτοχο μέχρι τον...μαριδαίο!

Απλά δεν έκατσε σε κανέναν. Και να δείτε που από δβομάδα θα έχει ξύλο, γιατί όλοι θα θεωρούν ότι σήμερα είναι ευκαιρία να μπούνε. Δεν ξέρω...απλά η κατάσταση είναι δύσκολη αν εξαιρέσεις σταθερλες αξίες. Τενεργα κτλ

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τόση ευφορία ...για την στάθμιση του ΧΑΑ την επόμενη βδομάδα.

Τι πιστεύεται είναι αυτό που θα ανακόψει 3-4 αρνητικές συνεδριασεις μετά και την σημερινή?

Ακόμα και οι ξένες αγορές φαίνεται να μαζεύονται

michele είπε...

Τωρα επιτρέπουμε μην πω επιβάλλεται να πέσει η ΔΕΗ χαχχα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Τόσες μέρες τα λέω ...πουλήστε για να μπώ αλλά εσείς εκεί βγάζεται 5 μονάδες τις τραβάτε στις 8 και κλαίτε γιατί δεν βγάλατε 10.

Αμάν πια με σας που μπλέξαμε..
Είπαμε θα twitarw Ντοναλτ να στείλει κανα ωραίο για Κίνα για να μάθετε.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γεια σας λεβεντες μου.
Μπαρμπα,τωρα ειδα το σχολιο σου και τις φωτο που ανεβασε ο γνωστος, φιλης μου γιατρου,απ'οταν ηταν στο ΚΑΤ ο Δρ Χαραλαμπος,
Νομιζω οτι,το καλοκαιρι ,πρεπει νασαι...στον "παραδεισο".
Να περνας καλα και να το απολαμβανεις!!!

hippy είπε...

Την Δευτέρα ίσως έχουμε συνέχεια της πίεσης στους εξερχόμενους τίτλους του MSCI καθώς συχνά υπάρχει και "ουρά". Σύμφωνα με την εμπειρία του παρελθόντος την Τρίτη ή την Τετάρτη είναι πιθανή μια αντίδραση.

Αυτό είναι το έργο που έχει παιχτεί στο παρελθόν στις αντίστοιχες περιπτώσεις και σκέφτομαι ότι μάλλον θα παιχτεί και τώρα. Εννοείται ότι στις αγορές τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι συνάδελφοι που βλέπουν το αντίθετο (και ποιός ξέρει, ίσως δικαιωθούν) γιατί δεν μπαίνουν στον κόπο να το αιτιολογήσουν?

michele είπε...

Ναι συμφωνω, υπαρχει ¨ουρα" συχνα. Και ενδιαφερον περα απο τις τραπεζες θα εχουν και οι αλλες του Small Cap που ανεφερες
Το θεμα ειναι τι τιμες περιμενουμε ( εγω ΔΕΗ ας πουμε εδωσα -και οχι μονο δικες μου εννοειται), δεν ειναι δυνατον να αφησεις 50 ποντους σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα και να μην τους παρεις.

Απ την αλλη σκεφτομαι, επειδη εχουν γινει ηδη πολλα κομματια, μηπως εχει φυγει το περισσοτερο μεγεθος, ερθουν και οι αγοραστες του Small cap και δεν δημιουργηθουν ( αυτος ειναι ο φοβος μου) οι καλες τιμες που περιμενω.
Μακαρι να διαψευσθω, θα ψωνισουμε καλύτερα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μολις εσπασε την πρωιμη κατερχομενη.
Εχουμε λοιπον καποια τυχη, την επομενη ωρα???

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αν φυγει πανω και απο το 956,νομιζω ναι.
Αν οχι....

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

πρωινη και οχι πρωιμη

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Υπέρ της πτώσης είναι τα ακόλουθα:
1. Έκανε ένα καλό ραλι τις δύο τελευταίες βδομάδες με καύσιμα - Ειδήσεις για πρόσθετο χρήμα που θα πέσει από Αμερική Ιαπωνία και Ευρώπη.
Η αγορά θεωρώ ότι το έχει χωνέψει.

2. Οι τζίροι πέρα από τον χθεσινό δείχναν επιφύλαξη.

3. Με βάση τους τζίρους των τελευταίων βδομάδων δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή ανακατανομή των θέσεων που θα αλλάξουν λόγω MSCI. - Θα δούμε και τα πακέτα αλλά περιμένω ότι το transition θα πάρει τουλάχιστον 3-4μέρες.

4. Πρέπει να βγείτε για να μπώ :)

Αυτά που γράφω βέβαια νομίζω ότι είναι γνωστά και σε γενικές γραμμές τα αναφέρετε και σεις.

Η διαφορά μας είναι αν θα είναι μόνο η Δευτέρα ή και πρόσθετες μέρες.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κατω 654 απαισιοδοξα.
Πανω 565,22 αισιοδοξα.
Πονταρω στο απαισιοδοξο σεναριο.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Τώρα πως δύο επιχειρήματα τα έκανα 4 δεν ξεύρω :)

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Το κρατησανε τοση ωρα για να χωσουν....στους αισιοδοξους ,νομιζω.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Σας κανω ,ζωντανη Τ.Α.
Κατωωωωωωωω,τωρα.

Frances είπε...

Παιδιά και συγκεκριμένα κ. Hippy, οταν λέτε περιμένουμε τιμές πως προσδιορίζονται οι καλές; Πχ στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ ή την ΤΕΝΕΡΓ. Δεν το λέω ειρωνικά, ως νέος μόνο!

michele είπε...

Οπως και να εχει η στήριξη στον ΓΔ ειναι το προηγουμενο υψηλό οι 644,39 μοναδες

Andreas D. είπε...

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω για ΓΕΚΤΕΡΝΑ & ΤΕΝΕΡΓ...

michele είπε...

3.27 Βill εισαι παικτούρα γι αυτό :))

michele είπε...

Καλή τιμή για τη ΓΕΚ ειναι τα 5.60 Ανδρέα ;)

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Συμφωνω Μικελ.
θα περιμενω για αγορα,οιασδηποτε μετοχης προτεινεις σ'αυτο το σημειο.
Ακομη και σε τραπεζα.χαχαχαχα
Φανταζομαι να μην πω, αχαχαχαχαχ???
Εκτιμω παντως απολυτα, την επαγγελματικη γραφιδα σου.

Andreas D. είπε...

Έβαλα στο 5,62 Μιχάλη... θα περιμένω με αγωνία...

ελπίζω να βοηθήσει ο Δημήτρης όπως και χθές...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Παντα προθυμος Ανδρεα μου.
Να βοηθαω κι ας χανω.χαχαχαχα
Αλλωστε ,για μια χασουρα παλευουμε ολοι....

austin είπε...

Λέτε για τόοοοσο χαμηλά???

austin είπε...

Μου αρέσει που κάποιος έγραφε θες (παραδίπλα τον ονομάτισες Ανδρέα αν δεν κάνω λάθος) ότι έχουν αποροφηθεί τα κομάτια της ΕΥΡΩΒ και σήμερα τρώει το ξύλο της αρκούδας

michele είπε...

TΣΑΜΠ νασαι καλα, για την ΕΤΕ θα μου άρεσε η ζώνη 1,08-1,13 πάντως και δεν εννοώ για σήμερα μόνο

hippy είπε...

Mιχάλη 3:09 μ.μ. ως προς τις μετοχές, ιδιαίτερα στον Τιτάνα που πιο πολύ θέλω, παρακολουθώ τα πακέτα...τίποτα, μηδέν...και η μετοχή εκεί βράχος...έλεγα πως τον ήθελα στα €9, ανέβηκα στα €10...εάν στην δημοπρασία στις 5.00 κάνει στα €11,++ δεν θα τον ψωνίσω. Ας πάει καλιά του.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ευχαριστω Μικελ.
Μολις ομως ειδα ενα γκαπακι 0,97-0,974.
Ισως παει να το κλεισει, αν φτασει εκει??
Τι λες??

michele είπε...

Ναι το εχω δει εκει Τσαμπ ,ειναι μικρο και μου φαινεται και χαμηλούτσικα για την συγκυρια. Βεβαια ποτέ δεν ξερεις

austin είπε...

Εμένα τώρα είναι η ιδέα μου, ή η αγορά "απελευθερώθηκε" και έγινε πιο στρωτή από τότε που επιτράπηκε πάλι το σορτ.

Αυτό σε σχέση με το σχόλιο τότε του Μιχάλη, ότι "εμένα δεν μου αρέσουν αυτά αλλά τέλοσπατνωμ" (ή κάπως έτσι το χες πει)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

εκει ψανω και τη cener αλλα που τετοια τυχη :)

Andreas D. είπε...

Γιώργο,

δεν είναι ο μόνος που το είπε...

στα τόσα χρόνια που δουλεύω, τα κομμάτια που είναι να γίνουν στο τέλος,ΠΑΝΤΑ γίνονται στο τέλος... ΠΑΝΤΑ όμως... τώρα αν άλλαξε σ' αυτο το rebalancing τι να πω...

austin είπε...

hippy όχι και βράχος...Από το 13,4 μετά την είδηση για έξοδο πήγε στο 10,20 (πιάνω τα έκρα που έκανε για λίγο) μετά έφτασε 12,90 και σήμερα 11,75.

Μας χάλασε τα σχέδια το αναπτυξιακό πακέτο και τα λεφτά με το τσουβάλι. Και Παρασκευή, με τον Τούρκο να λυσσάει (δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι, αλλά μία ανησυχία την έχουμε), και οι εντάσεις με τον Αμερικάνο-Κινέζο να αυξάνονται, δεν ξέρω αν θα το τολμήσω ακόμα..

Είναι και αυτό που λες ότ ίσως έχει ουρά

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ας βοηθησω λιγακι τωρα,τους φιλους αγοραστες(συκεκριμμενο χαρτι)
Καλο ΠΣΚ,σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hippy είπε...

Η ΓΕΚΤΕΡΝΑ έχει μεγαλομετόχους που την προσέχουν στο ταμπλό είναι προφανές. Τα μεγέθη της όμως (χρέος, ανεκτέλεστο έργων κλπ) θεμελιωδώς δεν διαφέρουν και πολύ απ΄τον Ελλάκτωρα ώστε να δικαιολογούν 3πλάσια κεφαλαιοποίηση. Αγνοώ τι θα κάνει, εύχομαι για τους συναδέλφους που την κατέχουν να είναι καλοτάξιδη, εγώ πάντως δεν θα την αγόραζα με τίποτα εδώ πάνω. Στα €4 ίσως και να με έβαζε σε πειρασμό (αιρετική, προσωπική άποψη)

michele είπε...

4.01 Η αλλη Ηλια μου ειναι οτι "βλεπουμε" και τις τιμες που θέλουμε καθως εχουμε ρευστοτητα, που μας εδωσε η ωραια προηγούμενη ανοδος
ε οταν δεν πηγαινει αγοραζουμε πιο πανω χαχα. Αλλα και εκει, οπως λες, βαζουμε και όρια.

austin είπε...

Δεν ξέρω ποιον δίπλα έλεγες... η λογική είναι αυτή που έλεγες, τώρα για πες αν θες..Θα μπεις εσύ στο κλείσιμο πουθενά?

michele είπε...

Αντε να παρει ο φίλος που εβαλε ενα "τουβλο" στο 1,20 της ΕΤΕ,εχει ενδιαφέρον σήμερα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Η ΜΟΗ ωστόσο έχει κάποιον θαυμαστή που μαζεύει κάτι χιλίαρικα και την κάνει να χωροπηδάει.

austin είπε...

Και μιας και όλοι ήσαντο σίγουροι ότι οι τράπεζες λόγω ρεμπαλανσε θα πέσουν, γιατί δεν σορτάραμε κιόλας δυνατά από χθες ή σήμερα πρωί πρωί? Ερωτώ τώρα εγώ...

michele είπε...

Ναι Γιωργο, το short ομαλοποιει την αγορα, προσφερει ρευστοτητα στο συστημα και μεγαλύτερες διακυμάνσεις γι αυτο το ειχα πει.
Βεβαια δεν το απαγορέψαμε μονο εμεις, αλλα και αλλες ευρωπαϊκές χώρες

michele είπε...

4.20 Bill την εχω σημερα τιμήσει με το γραφημα γι αυτό χαχα

Frances είπε...

Η ΓΕΚΤΕΡΝΑ μ' έχει εγκλωβίσει ως άμαθο και μικρό στα 8,55 σε λίγα κομμάτια βέβαια, αλλά μου έχει δώσει άλλα τόσα από τα 4€. Προς το παρόν δεν την δίνω.

Όπως το είπε ο κ. Hippy, έχει μετόχους που την προσέχουν.

michele είπε...

Φιλε Ηλια, σημερα εδωσα να φανταστεις και καποια "ξεχασμενα" ΚΟΥΕΣ
απο 6.02 ( ρε τιμες που ειχαμε βρει με τα κρούσματα)

Andreas D. είπε...

Γιώργο,

ανάλογα με τις τιμές που θα δώ... μόνο ΤΙΤΚ σόρταρα...

hippy είπε...

Αυτήν την έχω αρραβωνιαστεί Μιχάλη

michele είπε...

Ναι το ξέρω, παντρευτει εσυ, εγω ημουν αρραβωνιασμενος :))

michele είπε...

Τι τζιρο υπολογίζουμε; νομιζω τα 250 εκ θα τα πιασουμε

austin είπε...

Εγώ θα σας πω την αμαρτία μου...σήμερα πήρα ικτινο. άσχετο αλλά πολύ όγκο προχθές και αν δεν έχουμε πολύ στραβό κλίμα σα να πάει να σπάσει πανω

austin είπε...

πωπωπω πως μάζεψε η ευρωβ σε δεύτερα!

ArTaXiA είπε...

Ήταν και κάτι αισιόδοξοι χθες...

https://youtu.be/dzm-r1NvY_g

austin είπε...

Και δεν έγιναν και του φίλου σου...και μαζέυει!

austin είπε...

Ωραία ταινία. ΤΟυς πετσόκοψες ρε!

ArTaXiA είπε...

Αδρεναλίνες γεμάτος, μεσ' τα μποφώρια. ΑΙΘΕΡΑΣ!

austin είπε...

Έχω γνωρίσει και τον Οικονομίδη από κοντά! ωραίος τύπος (λογικό βεβαιώς βεβαίως αν είναι ωραίος τύποπς)

austin είπε...

σορτ του λεπτου σε ευρωβ λιγο πριν το κλείσιμο! χαχα

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

καλά οι τράπεζες αλλα η ΜΟΗ?

286.000 14.46 πλάκα κάνεις

michele είπε...

Eβαλα γραφημα βρε Bill για τη ΜΟΗ ειπαμε χαχα

Αustin δεν εγιναν του φιλου, ηταν και πολλα. Απο Δευτερα :))
383 εκ τελικα ο τζίρος ολεεεε

austin είπε...

460 εκ τζίρος! Και όλες ατές τις μέρες είχαν και χρόνο να πουλήσουν. Μάλιστα! Τώρα, μετά το λύκειο τι που έλεγε και η διαφήμιση.
Εύχομαι να πιάσουν τόπο οι αγορές..

austin είπε...

Και μόνο ο τιτάνας με τμχ προς πώληση πολλά!

hippy είπε...

Τελικά ενέδωσα στον πειρασμό του Τιτανομικρούλη...και μάλιστα ψώνισα 1000 από τα 1,1 μύρια πωλητές...συν ΕΤΕ+ΑΛΦΑ+ΕΥΡΩΒ+ΣΑΡ...ραντεβού στα γουναράδικα στις 22 Ιούνη...μέχρι τότε περαστικά μας οι αγοραστές.

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτες! 160 εκατ τεμάχια απορρόφησαν οι αγοραστές στην ευρωβ στο 0,38 στο κλείσιμο!! Με ενδιαφέρον τώρα η επόμενη αναδιάρθρωση δεικτών που είναι υπέρ της αυτή τη φορά!!

michele είπε...

Πηραμε μερικά, αλλα πιστευω θα εχουμε και την "ουρα" για τα υπολοιπα τη Δευτερα
για του φιλου Austin θα δω την εκκαθαριση γιατι αλλαξε τιμη χαχ

Lorac είπε...

Πόσο ήταν το χαμηλό στην σποτ και στα παράγωγα αντίστοιχα στην ευρωβ σήμερα?

hippy είπε...

Δίνω σημαντικές πιθανότητες να δούμε +10-12% μέχρι την Τετάρτη κύριε Lorac...εάν έχω δίκιο τα μισά θα τα πουλήσω με τη γνωστή φιλοσοφία (κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρει)

michele είπε...

0,3770 και στο σποτ και στα παράγωγα Lorac

Lorac είπε...

ΟΚ! πάντως σε site αλλά και στη δικιά μου είχαν άλλη τιμή ως σημερινό χαμηλό και με παραξένεψε. Κ. Hippy όπως έχει διαμορφωθεί η εικόνα έως τώρα η διάσπαση του 0,43-44 οδηγεί πολύ ψηλότερα. Οπότε πλέον εδώ διακράτηση για το υπερ-αισιόδοξο λονγκ σενάριο (πέριξ 0,55) ή αλλιώς στοπ και αναμονή για επαναφορά προς τα 0,30. Πρόχειρη εικόνα (με την αποδοχή του Michel):
https://invst.ly/qz31g

michele είπε...

Στο παραγωγο εγινε 1 πραξη με 98 τμχ και στην σποτ εγιναν 41 πράξεις με 258.366 τμχ

hippy είπε...

Κύριε Lorac το ξέρετε ότι απεχθάνομαι τα συνεταιριλικια με τις συστημικές. Βολεύομαι με το 0,42