Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΑΛΦΑ

X.A.A
.


                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online

AΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η ζώνη Α1-Α2 [ 0,7580-0,53] είναι η ζώνη συσσώρευσης για την κίνηση της μετοχής, μετά την μεγάλη πτώση που προηγήθηκε από τα υψηλά ( 1,866) της 12ης Φεβρουαρίου. Ο τίτλος κατέγραψε χαμηλό στα 0,4860€ της Α3  για να κάνει μετά μια έντονη ανοδική αντίδραση ,υπερβαίνοντας για μια συνεδρίαση τον ακμο 30 ημερών και καταγράφοντας τοπικό υψηλό στα 0,6550€. 
Οι Α2 και Α3 αποτελούν επομένως τις επόμενες στηρίξεις, καθώς ενδεχόμενη απώλεια των 0,4860€ θα τροφοδοτήσει μεγάλες πιέσεις σε νέα ιστορικά χαμηλά.
Αντίθετα, επάνοδος της μετοχής πάνω απ τα 0,60€ θα ενεργοποιήσει καινούργιο αγοραστικό ενδιαφέρον, με σκοπό την υπέρβαση του τοπικού υψηλού και στόχο την Α1 στα 0,7580€. 
Ανοδική διαφυγή από την Α1 και κατά συνέπεια από την ζώνη συσσώρευσης , θα προσδώσει ιδιαίτερη ανοδική ορμή στη μετοχή, με στόχο το επίπεδο των 0,97€.

100 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!

https://www.mononews.gr/trapezes/apoklistiko-ti-lei-i-morgan-stanley-gia-tis-trapezikes-metoches-giati-prochorise-se-dipli-anavathmisi-tis-elladas

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/giati-i-gekterna-ine-vathia-ipotimimeni-ta-kala-nea-tis-pireos-gia-mig-ke-pios-ceo-kataskevastikis-anaziti-lisis-sta-media

Ανδρέααα που είσαι?

Frances είπε...

Καλημέρα παιδιά καλό μήνα, την έχω βάλει στο ραντάρ την άλφα το τις τελευταίες μέρες, θεωρώ ότι έχει υποαποδώσει πολύ και ετοιμάζει καλή κίνηση. Άλλωστε ποιος ψώνισε τα τεμάχια της παρασκευής;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η hippy είπε...

Η ΓΕΚΤΕΡΝΑ έχει μεγαλομετόχους που την προσέχουν στο ταμπλό είναι προφανές. Τα μεγέθη της όμως (χρέος, ανεκτέλεστο έργων κλπ) θεμελιωδώς δεν διαφέρουν και πολύ απ΄τον Ελλάκτωρα ώστε να δικαιολογούν 3πλάσια κεφαλαιοποίηση. Αγνοώ τι θα κάνει, εύχομαι για τους συναδέλφους που την κατέχουν να είναι καλοτάξιδη, εγώ πάντως δεν θα την αγόραζα με τίποτα εδώ πάνω. Στα €4 ίσως και να με έβαζε σε πειρασμό (αιρετική, προσωπική άποψη)

29 Μαΐου 2020 - 4:12 μ.μ.

Kε hippy
Eπειδη ο αναγνωστης των ΜΠΛΟΓΚ στα οποια γραφεις,θεωρει οτι κατεχεις τα φανταμενταλς της εταιρειας στην οποια αναφερεσαι, θα πρεπει να προσεχεις και να μην γραφεις-σαχλαμπουρδες- ο επιεικεστερος χαρακτηρισμος γι αυτες.Ειναι πολυ απλο να γραφεις,δεν γνωριζω,η,να μην εκφερεις,τουλαχιστον αποψη.
Απαντηση στην αγνοια σου, την οποια ενδυεις με στομφο ειναι η αναλυση στην οποια αναφερεται ο Γιωργος.
Ειμαι αυστηρος μαζι σου γιατι εκει στα 3.30 ειχες παρασυρει φιλο μου να μην αγορασει ΤΕΝΕΡΓΑ που του ειχα υποδειξει,λεγοντας του οτι θα την βρεις πιο κατω και οτι εσυ την ειχες πουλησει.
Και ο ατυχης πιστεψε....τον στομφο σου.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Στα μπλογκ λοιπον,γραφουμε ΚΑΙ για να βοηθησουμε και οχι για να επιδεικνυουμε, το ηδη χοντροκομενο μας.....ΕΓΩ.
Αυτα και τελος!!!

ArTaXiA είπε...

Ωωωωωωωωω! Τι του πεεεεεεεεεεεε!



Bonjour παίκτε.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα και καλο μηνα.
Συγγνωμη που ξεκιναω ετσι τον μηνα μου,αλλα βαρεθηκα να διαβαζω σαχλαμαριτσες και αποψεις πομπωδεις,επι παντος επιστητου.
Καλημερα ξεχωριστη σε σενα ΑΡΤ.

Andreas D. είπε...

Παγκρατιώτης Untitled • 4 ημέρες πριν
...λ.χ στην Eurobank, όπου "μετρά" ένας γνωστός έχουν ΥΠΕΡ- καλυφθεί...υποθέτω και Εθνική.
Αλλά για Eurobank, που γράφω είναι 99% έτσι.

Παγκρατιώτης extradeN • 3 μέρες πριν
...εάν μετρούν σωστά, αυτοί που μετρούν, οι εκροές έχουν καλυφθεί ή καλύπτονται.

Crs Παγκρατιώτης • 3 μέρες πριν
Μιχάλη τι γίνεται εκεί στη eurobank
Παγκρατιώτης JAMES 13 • 3 μέρες πριν
...σετάκι πάει με τις άλλες δύο.
ΚΑΙ ΤΙΤΑΝ ο τέταρτος του...καρέ...

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

λίγο ήθελα για το 5,80 έ?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΕΘΝΙΚΟΑ ΥΜΝΟΣ
"...κι ακαρτερει κι ακαρτερει,φιλελευθερη λαλια,
Τονα χτυπαε ταλλο χερι,απο την απελπισια."
Με αγαπη,Ανδρεα!!!!

Andreas D. είπε...

Μπήκα στο κλείσιμο και σποτ και παράγωγα...

Κι εγώ σ'αγαπώ!!

χαχαχαχα

Λευτερης είπε...

Καλημέρα καλή εβδομάδα και δημιουργικό μήνα σε όλες-ους.
Πιστεύω και εγώ οπως πολύ σωστά επεσήμανε ο καλός φίλος Ηλίας οι τράπεζες μέχρι 22/6 θα παίξου καλά, από σήμερα και η ΕΧΑΕ με ΜΥΤΙΛ.

hippy είπε...

Τσαμπή ότι και να γράψεις αποκλείεται ν΄ασχοληθώ μαζί σου.

Συνάδελφοι, όλοι γνωρίζετε αλλά το επαναλαμβάνω πως οι βασικές μου επενδυτικές επιλογές, με αρκετές αναφορές στο παρόν μπλογκ, ήταν και είναι ΤΕΝΕΡΓΑ, ΑΔΜΗΕ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ με αυτή τη σειρά. Την ΤΕΝΕΡΓΑ ξεκίνησα να χτίζω στο χαρτοφυλάκιο της θυγατέρας από τα 2,02 τα πέτρινα χρόνια των συριζας και της έχω επενδύσει 3,000 μετοχές με μέσο κόστος λίγο πάνω από €3 δίχως ενδιάμεσα να έχω δώσει λέπι. Η μετοχή έχει επίσης σημαντική θέση και στα χαρτοφυλάκια του γιού, της κυράς και το προσωπικό μου.

Scripta manent non verba. Δεν χρειάζεται ν΄απαντάμε στον κάθε κακοήθη έτσι δεν είναι?

hippy είπε...

Στο προσωπικό μου χαρτοφυλάκιο, μόνο σ΄αυτό, αραιά και που κάνω και κανένα trade στις βασικές επιλογές σε ακραίες περιπτώσεις. Σχεδόν πάντα επιτυχημένο. Για trade έχουμε τράπεζες, κατασκευές, λιανικό εμπόριο...δεν χρειάζεται να τα κάνουμε όλα ίσωμα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ασχετε,κακοηθης δεν ειμαι.
Απλα σου ποσταρω αυτο που εγραψες την Παρασκευη.
Αντε στα ομολογα σου .που κατι γνωριζεις,πραγματι,Σε θυμαμαι απο την εποχη της ΑΡΤΙΟΝ ΑΧΕ.Οταν εφευγες οι περισσοτεροι λεγαν... ουφ.
Θα σου ποσταρω και εντος της ημερας ισως,τα γραφομενα σου για την ΤΕΝΕΡΓΑ.
Για να σταματησεις να μεγαλοπιανεσαι στα μλογκια.

michele είπε...

Kαλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους :) ΤΣΑΜΠ μπορεις να πεις ο,τι θέλεις, αλλα τι νοημα εχουν οι χαρακτηρισμοι, φαινεται σαν να εχεις προηγουμενα με τον Ηippy
ασε που μου θυμησες την Artion και τις ιστορικες μερες που εζησα το 2009

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Μιχάλη βρήκες χρόνο να υπερασπιστες τον φίλο σου ;

Άλλες φορές δεν τα προλαβαίνεις όλα και σεβαστό..

Όταν ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ κατηγορεί ανθρώπους με αναπηρία οποίας μορφής αντί να διαγράψεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα σχόλια του ή να κάνεις μια παρέμβαση τότε απλά σιωπή.

Κριμα γιατί αν και δεν γνωριζόμαστε νόμιζα οτι έχεις Δημοκρατικά και Ανθρωπινα ιδεώδη.

μπαρμπαλιας είπε...

δεν παρακολουθω αλλα μπλοκε.
εδω ο Ηλιας ειναι ΚΥΡΙΟΣ και τα γραφομενα του πολυ σοβαρα.
εγω τι να ειπω για το καζο της
ΦΦουφουκας που δε βρισκω πωλητη;

παντως ο καιρος στο χωριο μ,μονο
καλοκαιρι δεν ειναι..

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μιχαλη πρεπει να απομυθοποιουμε ορισμενους, οταν παρασερνει η επαρση τους,επενδυτες και τον ιδιο τους τον εαυτο.Για για τον εαυτο τους, ποσως με ενδιαφερει.
Για τους επενδυτες ομως???
Ας ξεκινησουμε βεβαια απο το γεγονος οτι με χαρακτηρισε κακοηθη,μονο και μονο, γιατι του ποσταρησα ,τα ασχετα γραφηματα του.
Δεν ξερεις,.... δεν γραφεις.
Δεν θα χασεις και το οσκαρ του ΕΓΩ σου.,
Συγγνωμη που ημουν επιθετικος,αλλα και συ καταλαβαινεις -ειμαι σιγουρος -γιατι εισαι επαγγελματις καλος,οτι επρεπε.
ΒΒ για λιγο.

kostas είπε...

αγαπητοι συναγωνιστες υπερμαχοι των περιστεροχαρτων. Σκεφτομαι το ανοιγμα λονγκ γεκ σορτ τενεργ. Η διαφορα μεταξυ τους ειναι 400εκ.ευρω κεφαλαιοποιηση μεγαλυτερη απο ποτε.

εχετε καποια εντονη διαφωνια? τυπου δημοσια προταση η σχεση ανταλλαγης?

ευχαριστω

μπαρμπαλιας είπε...

εγω γυρισα ΤΕΝΕΡ σε ΓΕΚ...

μπαρμπαλιας είπε...

ΤΣΑΜΠ κλμ κατανοητα,αλλα οταν κανουμε λαθος κινησεις δε φταινε αλλοι,το κωλαρακι μου ηθελε ΦΦ την αποφραδα ημερα,αλλα ηρθε και εδεσε με το "ανυπαρκτον πονημα"

austin είπε...

Αυτό το πράγμα, σε ανθρώπους που προσπαθούν με την σοβαρή οπτική τους να δώσουν ένα ωραίο φίλτρο για την αγορά, να τους την πέφτουν για κάτι που μπορεί να είπαν ή για κάτι που οι ίδιοι νόμιζαν ότι κατάλαβαν από τα γραφόμενα με ξεπερνά.

Δλδ ακόμα και αν ένας σχολιαστής, είτε ερασιτέχνης είτε εππαγελματίας, που λέει την άποψη του και βγαίνει λάθος τι έγινε? Σημαίνει ότι πρέπει να τον φάμε.

δλδ ξεκολάτε ρε παιδιά! πραγματικά get a life. Αναφέρει ο ένας και ο άλλος ότι πήρε στο λαιμό του κάποιον. Δλδ το σχόλιο που γράφτηκε είναι και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ προυπόθεση αγοράς ή πώλησης?

Επειδή δλδ δεν μπρούμε να κατηγορήσουμε το αφεντικό μας, τον συνάδελφο, το κράτος (αφού κάνει ο καθένας την δική του επιλογή ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ) ψάχνουμε να βρούμε κάποιον να φταίει... και μάλιστα έναν που έγραψε σε ένα μπλογκ, που πιθαν΄τοτα δεν τον γνωρίζουμε. Και όλα αυτά για να ΑΠΟΠΟιΗΘΟΥΜΕ την δικη΄μας ευθύνη στο λάθος μας.

Ευγε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα καλημερα.
Καλημερα σε ολες και ολους.. βλεπω εντασουλες..
Να βγει ενας να μας πει που παμε δεν ειδα..
Εχουμε και ΑΕΠ σημερα..μονο με τρεις εβδομαδες μεσα..αλλα οδηγος για το επομενο..
Βλεπετε νεα χαμηλα;
Αυτα θελω να μαθω.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ,
εδω κοντα ειναι το νεκρομαντειο του Αχεροντα.πινουμε δυο-τρια πιοματα στο δρομο φτιαχνομαστε και παμε στους αρχαιους παπαδες και μας λενε οτι μας αρεσει....

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

ηθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός ο σπαστικός με τους άσσους αγοράς στον ΟΠΑΠ

hippy είπε...

@ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ

ο μόνος λόγος που τεμπελιάζω ως προς την αγορά δεν είναι ο θόρυβος στο μπλογκ...απλά το να λες τα ίδια και τα ίδια καταντάει μονότονο. Απολύτως έγκαιρα είπαμε το σενάριο, υλοποιήσαμε το 1/2 την Παρασκευή και περιμένουμε στις 22/6 να το ολοκληρώσουμε. Σε ότι με αφορά "8 λέξεις"

(ένας θεός ξέρει μόνο τι θ΄ακούσω αν καεί το σενάριο για άσχετους λόγους)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

συμφωνώ με austin ...Δημήτρη κανείς δεν απευθύνεται σε groupies.
Όλοι προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις σκέψεις τους και να συντάξουν κάτι αιτιολογιμένο ...οι αγορές δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσουν.

Η αιτιολόγιση έχει να κάνει με δημόσια προσφορά για σκέψη...όποιος έχει αντιρήσσεις ή και μπορεί να αιτιολογίσει κάτι άλλο ίσως και αντίθετο ...είναι πάντα είναι ευπρόσδεκτος.

Με το παραπάνω σαν οδηγό ...το μόνο που έχει αξία από αυτά που αναφέρεις είναι οτι μόνο ο Τάκης είναι ο γκουρού των αγορών :)

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Με το παραπάνω σαν οδηγό ...το μόνο που έχει αξία από αυτά που αναφέρεις είναι οτι μόνο ο Τάκης είναι ο γκουρού των αγορών :)


σίγουρα όμως δεν είναι ο γκουρού του κορονοϊού...

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Όχι ο Ντόναλντ είναι ο γκουρού του κορονοιος :)

Andreas D. είπε...

Βασίλη,

εαν τον διάβαζες απο το ξεκίνημα του κορονοϊού σίγουρα θα καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Andreas D. είπε...

απο μ/μ:

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: H μετοχή του ομίλου θα ακολουθήσει την αντίστοιχη πορεία που ακολούθησε και ακολουθεί η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Οταν ολοκληρωθεί ένα επιχειρηματικό deal που θα κάνει πάταγο θα απελευθερωθεί μεγάλη ενέργεια στην όλη δυναμική της. Ανακοινώνει αύριο τα αποτελέσματα χρήσης 2019 με μία καθυστέρηση, αλλά υπήρχαν ανυπέρβλητα εμπόδια για τα οποία δεν ευθύνονται οι αρμόδιοι της εταιρείας.

Δημήτρη,

γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Hippy μην περιμενεις απο μενα να σου ριξω ευθυνες αν δεν βγει το σεναριο σου που το βλεπω αρκετα λογικο..
Σιγα τωρα μην γραφω καθε φορα..."το παρον δεν αποτελει συσταση κτλ"
Μου κανει εντυπωση πως οι μπανκες δεν εχουν πιασει ακομα τα προσφατα υψηλα τους μετα την πτωση Μαρτιου..λεω για τα υψηλα Απριλιου οχι του Φεβρουαριου..
Θα περιμενω και τον Αμερικανο γιατι εχει πολυ ψωμι εκει για κατω..που θα μας επηρεασει...αν δεν ...και εχουμε εμβολιο και οχι νεα πανδημια θα φυγουμε σφαιρα..αλλα δεν βιαζομαι..εχουμε θεματακια ακομα μπροστα μας.

michele είπε...

ΘΒ φιλε, δεν θυμαμαι ουτε ειδα ποτε τον Ηippy να καταφέρεται εναντιον ανθρωπων με αναπηρία που λες. Εχω προσωπικη εικονα για τον ανθρωπο,να μου επιτρέπεις να την διατηρω.
Επιπροσθέτως, στα ηλεκτρονικα μεσα, πολλες φορες δεν γνωριζουμε με ποιον μιλαμε και οσα γνωριζουμε γι αυτον ειναι μονο μεσα απο τα γραφομενά του,γι αυτο αλλωστε δημιουργούνται και παρεξηγήσεις που αν ημασταν σε μια παρεα, σε ενα καφε, δεν θα ειχαν δημιουργηθεί.

austin είπε...

Βλέπω μπόλικες πιέσεις ακόμα σε τράπεζες και τιτάνα. Όπως αναμενόταν δλδ. Και με ανησυχεί που σε κομβική ημερομηνία βγαίνει και το ρεπορτ της morgan για τράπεζες μην έχουμε φόρτωμα και ας είμαστε στα χαμηλά.

michele είπε...

Απ την αλλη, ολοι εχουμε πεσει εξω σε εκτιμησεις, προβλεψεις κλπ, δεν υπαρχει κατι περιεργο εδω.Στα sites γινεται χαμος απο αστοχιες, απο πομπαρισματα μετοχων κλπ. Ο καθενας οπως εχω ξαναπει, οφειλει να "φιλτραρει" ο,τι διαβαζει, ή αν ειναι παρέα οπως εδω, μπορει να ξαναρωτησει κατι, ετσι γινονται οι κουβεντες

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin φορτωμα ή ξεφορτωμα;

austin είπε...

Για ακόμα μία φορά το σορτ ήταν καλύτερο από το λονκγ σε τράπεζες. Πάλι καλά που και η ευρωβ είχε απορροφήσει τις πιέσεις και τα τμχ!

ΟΠΛΑ φόρτωμα εννοώ στην μαρίδα που ελπίζει...

THE REBEL είπε...

καλό μεσημέρι και καλό μήνα ...το 1ο κύμα έφτασε μέχρι το 628 19
το 2ο κύμα μέχρι το 584 87
και το 3ο κύμα θα πάει τουλάχιστο μέχρι το 743+...
εκει θα διαπιστώσουμε αν όντως ήταν το 3ο ή θα το δούμε σαν διορθωτικό αβc- όλο μαζί ως Β)(...μια κυματική εκτίμηση μοναχά που δεν προτρέπει σε αγοραπωλησίες μτχών)

από μετοχές ΕΕΕ για τον Α.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...



Έκθεση – βόμβα από το Υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας – Λάθος συναγερμός το lockdown λόγω κορωνοϊού
Έκθεση – βόμβα από το Υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας – Λάθος συναγερμός το lockdown λόγω κορωνοϊούΔευτέρα 01/06/2020 - 11:28
Πιθανότατα σε κανένα σημείο ο κίνδυνος από τον νέο ιό δεν ξεπέρασε το κανονικό επίπεδο, αναφέρει η επίμαχη έκθεση του γερμανικού Υπ. Εσωτερικών.

Πριν λιγε ημέρες κάτι έγραψα εδώ για κατι CDS ..κορονοCDS...oπως τα λεω εγω..για εμας ναι ειναι 30 δις..
Ενταξει μας διαβαζουν..χαχα

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Μιχάλη ευχαριστώ που απάντησες.

Μέτα από ένα βίντεο με την Μονογυιού από τον Αρταξια
https://www.youtube.com/watch?v=N-hb383hsJg&feature=youtu.be
του απάντησα ότι δεν είναι ια άτυχη στιγμή.

Ο λόγος όχι κομματικός άλλα ανθρώπινος , λόγω δυσκολίας στον προφορικό λόγο.


Φυσικά πετάχτηκε ο ......

Εδω ο διάλογος.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...
https://cyclades24.gr/2020/03/o-kathigitis-georgios-pavlidis-gia-tin-katerina-monogyiou-amesos-katalava-oti-itan-dyslexiki/


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ.



Φιλιά πολλά σας εύχομαι.

27 Μαρτίου 2020 - 10:15 μ.μ.
hippy είπε...
"Ο ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Φιλιά πολλά σας εύχομαι."


Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...την ψήφισες?






Αυτό την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Το Λινκ :
http://freeforumstocks.blogspot.com/2020/03/blog-post_27.html#more



Είχε συνεχεία το Σββατο 28 Μαρτιου 2020
Το λινκ :
http://freeforumstocks.blogspot.com/2020/03/blog-post_28.html



Επειδή έχεις το θαρρος της γνώμης σου περιμένω να καταδικάσεις αν φυσικά το πιστεύεις.





27 Μαρτίου 2020 - 11:04 μ.μ.

Andreas D. είπε...

άλλοι πομπάρουν άνοδο, άλλοι πομπάρουν πτώση...

https://bankingnews.gr/index.php?id=501394

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Andreas D.
Αντρεα 12.59,τωρα πλεον τα διαβασες,οποτε δεν εχει νοημα.
ΟΠΛΑ,τους χερετισμους μου.
Γιωργο,μη με κανεις να σκεφτομαι οτι ο streetboy ειχε δικιο σε αυτα που σου προσαπτει.
Μπαρμπα νομιζω οτι επραξες καλα.Καθε ανθρωπος βεβαια με την σκεψη του.
Βασιλη.Ολοι εχουμε αποψη την οποια δεχομαι και σιγουρα ολοι κανουμε λαθη.Αλλα να γραφεις, με υφος χιλιων καρδιναλιων,οχι για την πορεια της αγορας,η ,μετοχης αλλα για τα φανταμενταλς της εταιρειας,τα οποια οχι μονο δεν γνωριζεις αλλα δεν εισαι και αξιος να ενημερωνεσαι,λογω του αγνοιακου σου πεδιου,αυτο παει πολυ.Και αυτο πρεπει να προσεχουμε απαντες .
Ληξη λοιπον,απο μερους μου.

ΑΝΤΡΕΑ,ΓΙΑ ΤΟ 0,51 που εγραψες την Παρασκευη,κανε λιγακι υπομονη και ισως τα δωσεις πολυ ψηλοτερα.Ετσι σκεφτομαι,αλλα το χερι μου στο ευαγγελιο δεν θα τοβαζα.

michele είπε...

Τωρα θυμήθηκα ΘΒ την περιπτωση. Προσωπικα δεν θεωρω τη δυσλεξια σαν αναπηρία, παλιά δεν υπήρχε καν σαν λεξη κλπ, άσε που η ανηψια μου που είναι δυσλεκτικη, έχει πτυχίο μηχανικού, μεταπτυχιακο και δουλεύει στο Λονδινο
καταλαβαίνω πως το λες, αλλα δεν ειναι -το οτι δηλ μπορεί κάποιος να κορόιδεψε την Μονογιου- τέτοια περίπτωση. Εγω εχω ξεσκισει τον ΤΣΙΠΡΑ που μας εχει βγάλει τα αυτιά και τα μάτια με τις παπαριες του ( μην αναφέρω είναι και πολλά) αλλα δεν νομίζω οτι μπορώ να κατηγορηθώ για προσβολή σε άτομο ΑΜΕΑ.
Οποιαδηποτε τέτοια προσβολή ρατσιστικου και φυλετικου τύπου την καταδικάζω απερίφραστα.

ArTaXiA είπε...

Από εδώ τα φέρνετε, από εκεί τα φέρνετε, και στις μεταξύ σας διαμάχες, πάλι σε εμένα καταλήγετε.

Ξεκινώ με τον ΘΟΥ ΒΟΥ.

Άκου λοιπόν πως έχουν τα πράγματα: Μοιράστηκα ένα βίντεο. Δεν σχολίασα. Δεν έκρινα. Ήταν μια κακή εικόνα; Ήταν. Υπάρχει ιατρικό πρόβλημα από πίσω -ισχυρίζεσαι- που να το δικαιολογεί; Μαζί σου κι εγώ. Αλλά! Πρώτον. Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δεύτερον, το λες εσύ, και εάν θέλουμε το πιστεύουμε. Έως να αποδειχτεί, έχουμε απλώς έναν πολιτικό που δεν μπορεί να αρθρώσει παράγραφο. Να μην το σχολιάσουμε; Δεν θα το σχολιάζαμε, εάν η ομιλήτρια ήταν μια φίλη μας, η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, ή μια απλή πολίτης. Από την στιγμή που έχει δημόσιο βήμα κρίνεται. Δεν σου αρέσει; Ξύδι και κρύες κομπρέσες. Έφυγες!

Πάμε στον Μπάρμπα.

Μπάρμπα μου, παρασύρθηκες λες και αγόρασες ΦΦ από ένα κείμενο που ανέβηκε την επόμενη της αναστολής ημέρας, όπως προκύπτει από τον τίτλο, τον οποίο, τον έχει επαναλάβει ο Vlaso τόσες φορές που και τον αποστηθίσατε όλοι, και ουδείς προέβαλε ένσταση. Εάν κατάφερες να αγοράσεις μετοχή που είχε ανασταλεί, μπράβο σου, και να μας πεις πως τα κατάφερες, να το κάνουμε κι εμείς. Πέραν τούτου. Εμφανίστηκε δικηγόρος, έγκριτος και μας είπε: "Θα ασκήσω όλα τα ένδικα μέσα, οι άνθρωποι είναι απατεώνες", δεν είδα το όνομα σου κάπου, ούτε σε αγωγή, ούτε σε έγκληση. Γιατί; Αν έχεις τέτοιο μαράζι, τσιγκουνεύτηκες τα 200 ευρώ; Πολύ λυπάμαι. Εγώ, είχα το θάρρος της γνώμης να εκφέρω μια άποψη κι επειδή πλανήθηκα όχι επειδή ήμουν ανεπαρκής στο συλλογισμό ή στις γνώσεις μου, προχώρησα σε νομικές ενέργειες κατά της διοίκησης της εταιρείας και της επιτροπής κεφαλαιαγοράς. Θα μπορούσα κι εγώ, να τα βάλω με την "Εθνική Χρηματιστηριακή" ή τι "Euroxx", που λίγες ημέρες πριν είχαν βγάλει report με σύσταση "buy". Εύκολο θα ήταν. Η γκρίνια είναι τζάμπα. Αλλά και να έχασες λεφτά επειδή με άκουσες τι; Τις φορές που με άκουσες και κέρδισες, ήρθες να φιλέψεις; Όχι. Έφυγες κι εσύ, και να φρεσκάρεις τη μνήμη σου.

Πάμε τώρα στον οικοδεσπότη και στο εάν λαμβάνει θέση ή όχι. Μου έχουν σούρει τα εξ αμάξης εδώ. Ο πρώτος που θα δικαιούταν να εκφέρει ένα παράπονο θα ήμουν εγώ ο ίδιος. Δεν βγήκε κάποιος να με υπερασπιστεί πλην του Austin, κι αυτόν, όταν τον αντιλήφθηκαν, "γιουσουφάκι" τον ανέβαζαν, "γλύφτη" τον κατέβαζαν. Κι όμως τώρα με τον Hippy, έλαβε θέση αμέσως. Να παραπονεθώ; Να πω "δυο μέτρα και δυο σταθμά";

Όχι, θα πω κάτι άλλο: ΌΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΛΥΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ.

Άντε, όλες οι θιγμένες κυρίες εδώ είδαν φως και μπήκαν.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Το καλο με σενα Μικελ.ειναι οτι,προσπαθεις να ενημερωνεις τους αναγνωστες,τιμια.η,μαλλον τιμιοτα και καθαρα επαγγελματικα,τεχνικα και φανταμενταλικα.
Οπως αρμοζει αλλωστε με εναν επαγγελματια,που ειναι χρονια στην αγορα.
Και οπως εχει προφανως καταλαβει τη γλωσσα μου δεν την εχω για να γλυφω.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ
Την Παρασκευη κατι σουγραψα για την φωτο που ανεβασες,δεν ξερω αν το διαβασες???

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

το 1ο σχήμα ανακοινώθηκε... περιμένουμε το 2ο...

τα τμχ που πήρα θα τα παντρευτώ...

michele είπε...

Ευχαριστω Τσαμπ. Artaxia, δεν εχεις αναγκη εσυ την δικη μου υπεράσπιση,αλλωστε μπηχτης εισαι, αυτο ειναι το παιχνιδι, το ξερεις και το παιζεις πολυ καλα. Και παρ οτι σου χωνομαι κι εγω, μου φτιαχνεις την ημερα συχνα, ειδικα οταν εχω χρόνο :)).
Στα πολιτικα, γιατι στα χρηματοοικονομικα, παντα εχεις να πεις κατι χρησιμο και εγω προσωπικα το λαμβανω υποψιν. Ασχετο, αν το ακολουθω :))

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Θέλω να πω χίλια εύγε σε όλους αυτούς που μπορούν και παίζουν εταιρείες μικρής εμπορευσιμοτητας.

Κοιτάζω τον ΟΛΘ και θέλω να κόψω τις φλέβες μου.

Χρειάζονται υπομονή ψαρά με καλάμι.

Από θέση καρδινάλιου γράφουν οι απολυτοι.

Δεν βλέπω κάποιον απόλυτο πέραν του Μιχάλη για τα *""πολιτικά""*

-ετσι για να γυρνά η μπαλιτσα χαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ναμουν κοντα σου,να σουριχνα ρυζι και νατρωγα κουφετα,χαχαχα
Αν ημουν, μια απο τις αιτιες,που μπηκες στον περιστερωνα,στο καταλληλο ταιμινγκθα μ'εκανες πολυ ικανοποιημενο.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Το παραπανω σχολιο μου απευθυνεται,στον Αντρεα.
Αρταξια φιλε μου,εισαι τοσο γατος οπως διαπιστωσαξανα συτες τις μερες,που...
Ξερεις εσυ...τι αγοραζεις.!!!

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...
ΤΣΑΜΠ κλμ κατανοητα,αλλα οταν κανουμε λαθος κινησεις δε φταινε αλλοι,το κωλαρακι μου ηθελε ΦΦ την αποφραδα ημερα,αλλα ηρθε και εδεσε με το "ανυπαρκτον πονημα"

1 Ιουνίου 2020 - 12:13 μ.μ.

το περιφημο πονημα γραφτηκε οπως
ΟΛΟΙ διαβεβαιωσαν εδω,ΠΡΙΝ την αναστολη.ποτε δεν εριξα ευθυνες σε σενα και βρες μου που στο γραφω.τα αλλα ειναι λογια που χαρακτηριζουν και μονον.

σσ.αποδεδειγμενο τα ατομα με δυσλεξια εχουν υψηλο κιουκιου...
και δεν αποτελει προβλημα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ με παρεξηγησες.
Αναφερομαι στο σχολιο για τη θαλασσα σου ,απο την φωτο του δρα Χαραλαμπου.

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

ίσως σου φανεί παράξενο αλλά που και που μαθαίνω ενδιαφέροντα πράγματα για τον όμιλο..

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

hippy είπε...

Σύμφωνα με τα «πόθεν έσχες» της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού από την Μύκονο, δηλώνει ως μοναδικό εισόδημα 0,10 λεπτά του ευρώ από τόκους καταθέσεων για τη χρήση του 2018, ενώ οι συνολικές καταθέσεις της έφταναν τα 472,10 ευρώ.

Παρ΄όλη τη φτώχεια της κατάφερε να βγει βουλευτής (με ότι έξοδα συνεπάγεται αυτό). Δούλεμα κανονικό. Για να μην αναφέρουμε τον χλιδάτο γάμο με την αντίκα Rolls-Royce, τον πλούσιο βίο. Την ψήφισαν οι συμπονετικοί συμπολίτες της ορμώμενοι από τα Δημοκρατικά και Ανθρωπινα ιδεώδη της (παρόμοια με τα δικά τους βεβαίως βεβαίως).

Βρε ΘΒ το θέμα δεν είναι η φυσική αδυναμία στην ανάγνωση. Η κοπέλα προικίστηκε με πολλά δώρα από τη φύση (ομορφιά, λεφτά, φίλους) και μπράβο της. Της ευχόμαστε ζωή ευτυχισμένη όπως την ζούσε με την οικογένεια της και τις παρέες της. Το βουλευτιλίκι όμως τι στην ευχή το ήθελε (εκτός εάν ήθελε να κάνει καταμέτρηση στα πρόβατα των Κυκλάδων γιατί λογικά και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις έτσι θα διάβαζε τα κείμενα των συνεργατών της)? Εσύ αλήθεια -με αυτήν την εικόνα-μπορείς να την έστελνες με κάποια επιτροπή στις Βρυξέλλες να διεκδικήσει κάτι για τη χώρα?

THE REBEL είπε...

οι δυσλεκτικοί είναι άνθρωποι που μπορούν να έχουν υψηλό η χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα από τους μη δυσλεξικούς κυρίως στον γραπτό λόγο (ανάγνωση, γραφή ορθ, κλπ)

austin είπε...

Εσείς αρπάζεστε, εμένα με ενοχλεί που στο άνοιγμα δεν έκλεισα θέση να τα ξαναέπαιρνα χαμηλότερα...

Βλέπετε, είναι η ομαδική ψυχολογία ευφορίας...Ότι ο MSCI τέλειωσε και εμείς θα πάμε πάνω. Αμ δε.

hippy είπε...

Artaxia προσυπογράφω. Μπάρμπα μου ευχαριστώ πολύ, αμοιβαία η εκτίμηση.

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα, βλέπω πως επιμένεις.

Το πόνημα λοιπόν έχει ανέβει στις 28/5/2018

https://ibb.co/4tgfHWF
https://ibb.co/bb1xYqx

Kαι το πρώτο σχόλιο έχει γραφτεί από ποιον άλλον; Τον φίλο Hippy.

Να τελειώνει αυτή η σαχλαμάρα, γιατί εάν το συνεχίσετε υπάρχει και η νομική οδός.

austin είπε...

Πως κατάφερε αυτή η ΑΛΦΑ να γίνει η χειρότερη τράπεζα απορώ.

Όχι μόνο στο ταμπλό, αλλά και στην καθημερινή συναναστροφή είτε μέσω ιντερνετ είτε μέσω καταστηματων

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Μιχάλη ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Μιχάλη δεν μιλάμε για τον Αλέξη και κάθε Αλέξη διότι αυτό είναι άλλη περίπτωση .

Στην ουσία για έμενα λάθος που κατέβηκε, λάθος που την πήραν άλλα αυτό είναι
άλλο θέμα .

Αν προσέξεις στα λινκ θα δεις οτι έχει γνωμάτευση γιατρού.
Τέρμα η συζήτηση επομένως.

Ο φίλος σου έμενα ήθελε να χτυπήσει με κάθε μέσο και άπλα χρησιμοποίησε όλα τα μέσα.
Ήξερε πολύ καλά για τι μιλούσαμε και δεν το σταματούσε.

Η φιλία σας ίσως θολωνει την κρίση σου.


http://www.opengov.gr/ypepth/?p=1960&cpage=1




Αρταξια κάτσε μην φεύγεις , έστω πάρε κάτι.

μπαρμπαλιας είπε...

ΑΡΤΑΞΙΑΣ....Χ κουλουρατο,τελος που λεμε

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Βρε ΘΒ το θέμα δεν είναι η φυσική αδυναμία στην ανάγνωση. Η κοπέλα προικίστηκε με πολλά δώρα από τη φύση (ομορφιά, λεφτά, φίλους) και μπράβο της. Της ευχόμαστε ζωή ευτυχισμένη όπως την ζούσε με την οικογένεια της και τις παρέες της. Το βουλευτιλίκι όμως τι στην ευχή το ήθελε (εκτός εάν ήθελε να κάνει καταμέτρηση στα πρόβατα των Κυκλάδων γιατί λογικά και στις προεκλογικές συγκεντρώσεις έτσι θα διάβαζε τα κείμενα των συνεργατών της)? Εσύ αλήθεια -με αυτήν την εικόνα-μπορείς να την έστελνες με κάποια επιτροπή στις Βρυξέλλες να διεκδικήσει κάτι για τη χώρα?


ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

ΚΑΚΚΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ.

ΝΑΙ , ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.


ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΥ !!!

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Άπλα οπως έγραψα αφήνω απο έξω την ομιλία της .

Για το ένα ευρώ και πως κρύβει εισοδήματα βαρατε αλύπητα.


Δεν βαράω πότε πεσμενους , όρθιους ...να έχει άξια.

Αν την χτυπήσω για τον λογο , κλέβω εκκλησία.

michele είπε...

Μπα δεν μου κάνει οτι χωρίς λογο, οχι ο Hippy αλλα οποιοσδηποτε μπορεί να θελει να την "πέσει" στον άλλον, ουτε θυμάμαι να ειχες εσυ ΘΒ προηγούμενα με κανένα, μάλλον στην Μονογιου την έπεσαν οσοι μίλησαν
τεσπα, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά.
Η άποψή μου ειναι οτι όποιος δεν γουστάρει κάποιον για οποιονδηποτε λόγο, απλά δεν του απευθύνεται και τελειώνει εκεί.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

εχω ξαναγραψει οτι το πονημα εχει γραφτει την επομενη ημερα.
Και το εχω διαβασει και εγω και θυμαμαι τι ελεγε.
Μην λεμε τα ιδια παλι.

Andreas D. είπε...

Γκότσης... ο αγαπημένος υπάλληλος του "μυρωδιά"...

Όπλα,
θυμάσαι τι έγραφα τότε?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για τον Γκοτση; ναι θυμαμαι..οτι δεν επραξε γρηγορα τα δεοντα.
Κανω λαθος;

Andreas D. είπε...

και όχι μόνο...

κάποια στιγμή μου απάντησες: τόσο άσχημα έ?

εκείνη την ημέρα έπρεπε να τα είχες πουλήσει όλα...

michele είπε...

O Γκοτσης ειχε πιασει στασιδι στα κανάλια, πολυ πριν ερθει ο Συριζα,τα παρακολουθούμε εμεις οι τρελλοι της πολιτικης αυτα..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλη ειναι απο κατω ξερεις..

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Andreas D.
Αναδρομο ερμη εχουμε σημερα,οπως αντιλαμβανομαι.
Με τον ΟΠΛΑ,ομως???την αδυναμια μου!!!
Καλο απογευμα.
Να βοηθησω λιγο,αν και νομιζω οτι,αυτοι δεν χρειαζοντα βοηθεια.Τελος παντων.Να βοηθησω ...τον εαυτο μου.

michele είπε...

ΟΠΛΑ εχουμε και τετοιους,αλλα μικρη σημασία εχει :))

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Και κατι τελευταιο.
Ο Χ.ΓΚ.ηταν ποτε μελος του Δ.Σ.της ΑΛΚΟ???
Μπα,μαλλον κανω λαθος.

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

δεν κατηγορώ τον ΟΠΛΑ για κάτι...

όχι αυτή την φορά τουλάχιστον !!

χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσαμπη ευχαριστω..χαχα..
Ανδρεα σημερα καλα λεει ο Τσαμπης..μας ματιασανεχαχα

Andreas D. είπε...

ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. : Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης
Δευτέρα, 14 Φεβ 2011 00:00


Tο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας της 11ης Φεβρουαρίου 2011 έλαβε χώρα, στα γραφεία της εταιρείας, στην θέση Κύριλλο στον Ασπρόπυργο και ώρα 12.00 μ. Παρέστησαν 5 Μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν το 67,24% του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 11.565.204 μετοχών και ψήφων επί συνόλου 17.200.576 μετοχών. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν, ψηφίστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα. Συγκεκριμένα: 1. Εκλέχθηκε ομόφωνα νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με ψήφους 11.565.204 υπέρ και 0 κατά, ως κάτωθι: 1. Τζώρτζης Θεόδωρος του Παναγιώτου, ..... Γκότσης Χαράλαμπος του Παναγή, Καθηγητής Πανεπιστημίου, κάτοικος Αμαρουσίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

hippy είπε...

ΘΒ το πρόβλημα μουήταν-είναι η φιλοδοξία της Μονογιού να γίνει ΚΑΙ βουλευτής (και φυσικά τα πρόβατα που την ψήφισαν). Η κοπέλα μπορεί να κάνει χίλια άλλα πράγματα αλλά τα "κοινά" απαιτούν και σωστή εκφορά λόγου.

Πάντως μια και μου ποστάρησες το άρθρο για τους "μαθητές με αναπηρία και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες" να πληροφορήσω (για όσους δεν το γνωρίζουν) ότι οι δυσλεκτικοί μαθητές δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις προφορικά με τους "φυσικώς αδυνάτους" παιδιά δλδ που έχουν σωματική αναπηρία συνήθως από ατύχημα (μηχανάκια). Εννοείται με τα ίδια θέματα. Απλά έχουν όσο χρόνο χρειαστεί για τις απαντήσεις τους και δεν είναι σπάνιο οι εξεταστές να πούνε και καμιά κουβέντα κατά την εξέταση. Δεν ξέρω κάτι, δεν υπονοώ τίποτα. Απλά είναι σύνηθες να προσκομίζουν βεβαίωση δυσλεκτικού υποψήφιοι που δεν είναι ώστε να δώσουν προφορικά.

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,

διαφωνώ... ΚΑΙ σήμερα βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Βρε,βρε,βρε....
Δεν εκανα λαθος τελικα.
Και βαλανε το λυκο να φυλαει τα προβατα,οι αχρηστιδηδες.
Βρε τι περασαμε 4,5 χρονια.
Τους γνωρισαμε ολους...χαχαχαχα
Βρε αφηστε με να κανω και καμμια παρεμβαση.
Δεν ξανααπαντω.ΤΕΛΟΣ χαχαχαχα.

hippy είπε...

Αντρέα οι καλοί δεν χάνονται χα χα...ιδίως όταν δεν έχουν τσίπα...όπως κι ο Θ. Πανταλάκης των ΠΕΙΡ-ΑΤΕ που ανταμείφθηκε για την προσφορά του (χρεοκοπία των τραπεζών που διηύθυνε) με την Αττικής

μπαρμπαλιας είπε...

επειδη ψιλοφορτωνω...με τη νομικη οδο...

δλδ εχουμε μετοχη που μπηκε σε αναστολη...ολοι ειναι χεσμενοι και κλαινε τα λεφτα τους και βγαινεις
και γραφεις την επομενη της αναστολης αρθραρα για τον κουτσοπουτσο ...οποία λογικη;
και πουσε,σπευσε γιατι εκεινος ο προστατης δεν ηρεμει με τιποτα και ισως προλαβει τους νομικους και ειμαι και ευπαθεστατη ομας στα 73

Andreas D. είπε...

Ηλία,

το είχα γράψει τότε... "φίλος" που μπήκε στην επιτροπή για τη ΦΦ, έφυγε τρέχοντας μετά απο λίγες ημέρες... κάποιοι στην χρηματιστηριακή μου με άκουσαν και πούλησαν... κάποιοι όμως όχι...

είπαμε: ο αγαπημένος του "μυρωδιά"...

μπαρμπαλιας είπε...

"Με ενισχυμένη εποπτεία η πρόσβαση της Ελλάδας στα 32 δισ., λέει ο Ντομπρόβσκις"

Οι δεσμεύσεις της ενισχυμένης εποπτείας θα πρέπει να εμπεριέχονται στο ελληνικό σχέδιο επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων για την αξιοποίηση των πόρων που αναλογούν στην Ελλάδα από το ευρωπαϊκό πακέτο ανάκαμψης, επισημαίνει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις

βαρατε αμητες...παλι

Andreas D. είπε...


Παγκρατιώτης • 11 λεπτά πριν
...βγαίνει προσφορά στον ΤΙΤΑΝΑ, αλλά απορροφάται χαμηλότερα των 11 ευρώ.
Την κατάλληλη στιγμή "χτυπά" ο Μυτιληναίος, δικαιώνουν την επιμονή μας Motor Oil και ΑΔΜΗΕ, περάστε και λίγο από το ταμείο στη ΔΕΗ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κλείνει το discount με ΤΕΝΕΡΓ.
Ολα μια χαρά, by the book...


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΖΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

THE REBEL είπε...

cocacola ξέρω για το μέρισμα 0,62 ..ξερουμε για ημερομηνία αποκοπής ΓΣ τίποτα?

michele είπε...

Πρότεινε το ΔΣ Rebel, ακομα δεν εχει αποφασιστεί πότε

michele είπε...

Αχ ρε Bill Πασπαλιάρη με στενοχωρεις ( ξερεις συ γιατι) ;)

THE REBEL είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη

Γιώργος είπε...

Τι εννοεί ο ποιητής;
https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2026121/xekina-h-diadikasia-diaspashs-ths-alpha-bank.html

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη δεν φταίω εγώ γιατί η *""πολιτική""* έχει τοσα σαμάρια :)

Το παρακάτω διαβάστε το μόνο αν έχεται χρόνο :))

Το hive up είναι εύκολο..για το hive down δεν έχω πλήρη γνώση...πέραν του ότι η Alpha ζήλεψε την Euro και θέλει να πάψει να είναι τράπεζα έχοντας μια τράπεζα μέσα της. Bad όχι τράπεζα and Good τράπεζα...το κάνει λέει για να μην αναγκαστεί να κάνει καμια νέα ανακεφαλαιοποίηση για φόρους και μάλον και για το προσωπικό της.

Γειά σας ήρθαμε να σας ελέγξουμε ...Εμένα?
Ναι την τράπεζα...Δεν είμαι η Τράπεζα - αν θέλετε την τράπεζα πηγαίντε στο γραφείο του 1ου.
Εσείς τι είσαστε? Το υπόλοιπο της τράπεζας με την τράπεζα μαζί - Εσείς την Τράπεζα δεν θέλεται?
Ναι ..Η Τράπεζα είναι είπαμε στον 1ο.

Γιώργος είπε...

Βασίλη είσαι κορυφαίος ...

Γιώργος είπε...

Μήπως έχει να κάνει με την επιτάχυνση των τιτλοποιήσεων; Κάτι σαν κι αυτό που έκανε η Eurobank;

michele είπε...

Bill, η αλήθεια ειναι οτι αναφερόμουν στη ΜΟΗ, ειχαμε και εκεινη την ημερα κουβεντα και σου ελεγα "μα την τιμησα σημερα.." :))

michele είπε...

Ναι, μ αυτό εχει να κάνει πιστεύω Γιώργο

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Χαίρωμε Μιχάλη όντως δεν τηνε πίστεψα όσο έπρεπε.

Ωστόσο η επιλογή μου ήταν να βγω με κάθε τρόπο ως το μεσημέρι της Παρασκευής ..

Έχω χάσει λίγο πυξίδα....θα τηνε βρω όμως.

michele είπε...

Θα τη βρεις! :))

hippy είπε...

Επαναφορά στο ορθό? Δεν ξέρω.

Γνώριζα όπως όλοι λόγω του πλαφόν 10% στη στάθμιση του FTSE 25 θα υπήρχαν εκροές σε ΕΕΕ-ΟΤΕ και εισροές στα υπόλοιπα.

https://bankingnews.gr/index.php?id=486784  

Με πληροφόρησαν ότι το ανωτερω δημοσίευμα του bankingnews είναι ανακριβές για τις εταιρείες ΟΠΑΠ και ΜΠΕΛΑ των οποίων οι σταθμίσεις στον FTSE ΔΕΝ θα αυξηθούν αντίθετα θα μειωθούν και θα υπάρξουν εκροές. Δεν μου φαίνεται λογικό αλλά εμπιστεύομαι τον αναλυτή που μου το είπε. Οπότε λόγω των αντικρουόμενων πληροφοριών απλά αποφεύγω κινήσεις σε δαύτες μέχρι την Παρασκευή 12/6 που θα κλειδώσουν οι νέες σταθμίσεις του 25αρη αναλογικά με τις κεφαλαιοποιήσεις των συμμετεχόντων.

hippy είπε...

"Ο Γιώργος είπε...

Τι εννοεί ο ποιητής;

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2026121/xekina-h-diadikasia-diaspashs-ths-alpha-bank.html"


Όταν ο κωλοτούμπας Τσίπρας έκανε την περήφανη διαπραγμάτευση των 17 ωρών το 2015 συμφωνήθηκε πως ένα μέρος του δανείου (περί τα 15 δις νομίζω) θα έμενε δεσμευμένο σε "επιφυλακή" για τις πιθανές μελλοντικές ανάγκες των κατακόκκινων συστημικών. Λίγους μήνες μετά, στο τέλος του 2015 έγιναν οι γνωστές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με ιδιώτες επενδυτές ως επί το πλείστον. Συμφωνήθηκε δε πως εάν μια τράπεζα βγάλει ζημιές σε κάποια μελλοντική χρήση το κράτος θα την καλύψει ισόποσα απ΄το δεσμευμένο δάνειο με έκδοση νέων μετοχών. Έμμεση κρατικοποίηση δηλαδή. Για να αποφύγουν αυτό έβγαζαν "μαϊμού" κερδοφόρες χρήσεις.

Φαντάζομαι λοιπόν πως μάλλον αυτός είναι ο λόγος των εταιρικών μετασχηματισμών. Να μπορεί δηλαδή η θυγατέρα να απεικονίσει τα μεγέθη της σωστά (ζημιές) δίχως η μητρική να εξαναγκασθεί να προσφύγει στο κράτος και την φορσέ ΑΜΚ.

Για τους επενδυτές δεν σημαίνει κάτι αυτή η αλλαγή. Ο σημερινός μέτοχος της ALFAΒΑΝΚ θα είναι μέτοχος της ΑLFA Holding της οποίας η τράπεζα θα είναι θυγατρική.

Προφανώς τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν ΕΤΕ και ΠΕΙΡ πριν το τέλος της ιδιαίτερα επιβαρυμένης φετινής χρονιάς.

Γιώργος είπε...

Ευχαριστώ παιδιά!