Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

  ΣΆΒΒΑΤΟ..

με LIBERAL MARKETS 


"OI ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ...


Αυτός είναι ο τίτλος του κεντρικού άρθρου της Μαίρης Βενέτη, στη Liberal Markets που κυκλοφορεί αύριο μαζί με τον Φιλελεύθερο. Θα διαβάσουμε ακόμα:

«Μυτιληναίος και ΟΠΑΠ, αναμένουν καλύτερες μέρες», του Μάνου Χατζηδάκη.

«Η Κύπρος, η Τράπεζα Κύπρου και η φυγή των Ρώσων. Η Απορωσοποίηση της κυπριακής οικονομίας», του Κωνσταντίνου Χαροκόπου.

“Quest Συμμετοχών. Η αιχμή του δόρατος στην αγορά της πληροφορικής», του Μιχάλη Μιχαηλίδη, μαζί με τεχνική ανάλυση του εβδομαδιαίου γραφήματος του FTSE, παρουσίαση της ΚΡΙ ΚΡΙ, της Jumbo, της Epsilon Net και της Τραπέζης της Ελλάδος.

«Social Media. Κερδοσκοπούν με τη ζωή σου. Αν δεν πληρώσεις για να αποκτήσεις το προϊόν, τότε εσύ είσαι το προϊόν», του Κωνσταντίνου Καρδιασμένου.

“Follow the trend. Δυναμική από τα θετικά νέα” του Ηλία Ζαχαράκη, μαζί με διαγραμματικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη του ΧΑ, του FTSE-25, του Τραπεζικού Δείκτη, της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, της ΔΕΗ, της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, της ΓΕΚΤΕΡΝΑ και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

«Τα deals που χαλάνε και τα deals που σώζονται, στην εποχή του covid-19, FIAT CHRYSLER + PEUGEOT = STELLANTIS, LVMH – TIFFANY», του Σπύρου Αλεξόπουλου, μαζί με ένα IPO update και μια ανάλυση για την αγορά της σόγιας.”

“Αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια. Βρέχει δωρεάν χρήμα στα κρυπτονομίσματα» του Νίκου Κωστόπουλου.

«Αγορές από το σπίτι. Κι όμως, το εμπόριο άντεξε», του Βασίλη Γαλούπη.

«Η FED μας προετοιμάζει για μια νέα κανονικότητα», του Κωνσταντίνου Μαριόλη.

«Απόφαση ΣτΕ. Η ώρα του Καζίνο και του Ελληνικού», του Γιώργου Δασκαλόπουλου.

1 σχόλιο:

mixalis mixalios είπε...

1.15 λέει η Καθημερινή ότι είναι η τιμή του call option στον Ελλακτωρα

Καλημερες