Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

 X.A.A 

                     

Σχόλια για τη συνεδρίαση   on line

FTSE: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
ΚΑΙ
LIBERAL MARKETS -MYTILINEOS : ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Εβδομαδιαίο γράφημα του FTSE. O δείκτης το τελευταίο διάστημα μετά τα απόλυτα χαμηλά έχει δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου  κούπα με χερούλι.Ο απλός κινητός μέσος των 30 εβδομάδων διέρχεται ακριβώς από την πάνω πλευρά του καναλιού και ο δείκτης την εβδομάδα που διανύουμε διέσπασε ανοδικά τον κινητό και επιχειρεί την λύση του σχηματισμού. Όσο ο δείκτης βρίσκεται πάνω από τις 1565 μονάδες, η κίνηση θα συνεχιστεί με στόχο τις 1668 μονάδες της R20.

Η διαγραμματική εξέλιξη θα βελτιωθεί ιδιαίτερα με κίνηση διάτρησης της R20 και στόχο τις 1872 μονάδες της GF.
Μονο με εβδομαδιαίο κλείσιμο κάτω από τις 1530 μονάδες, ο δείκτης θα επιδεινώσει την διαγραμματική του συμπεριφορά, με κίνδυνο καθοδικής διάσπασης και του ακμο 30 εβδομάδων.


141 σχόλια:

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/meta-tin-dei-poio-einai-to-apolyto-turnaround/

Ένα σχόλιο για την αγορά. Μετά την ΔΕΗ λέει, ο Φουρλής...

Καλημέρα

austin είπε...

https://www.newsbreak.gr/kosmos/124230/alala-ta-cheili-o-soyidos-epistimonas-poy-afise-ton-koronoio-na-exaplothei-pire-proagogi-apo-to-poy/

Και εδώ..όταν όλοι την έπεφταν για την ανοσία της αγέλης και οι γραφικοί κτλ κτλ, σήμερα γίνεται και αυτός (για την άλλη πλευρά) κάτι σαν...Μωυσής?? Χάνει την πρωτοκαθεδρία ο Κυριάκος παιδιά!

austin είπε...

Κοίτα να δεις... Που θα βγάλον κατά τον Δεκέμβρη, άντε άνοιξη του 2021 και έρευνα που θα λέει για τις παρενέργεις και το κακό που κάνει στην ανάπτυξη μικρών παιδιών η πολύωση χρήση μάσκας.

Θα κάνω έτσι μία τολμηρή πρόβλεψη... Θα γράφουν τότε. "Το να φοράμε μάσκα για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα από 1-2 ώρες είναι απαραίτητο για την καταπολέμηση του ιού. Από εκεί και μετά, έρευνες έδειξαν ότι η κόπωση του ανθρώπου (και ειδικά του παιδιού) η ανησυχία αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης κατά τόσο %. Επιπροσθέτως, η πολύωρη χρήση μάσκας σε παιδιά που αναπτύσονται ακόμα ζωτικά οργανά τους, όπως τα πνευμόνια, δημιουργεί κάτι από τα παρακάτω:
-Αλλεργίες ή/και
-Δύσπνοια ή/και
-Αγχωτικές διαταραχές ή/και
-Ενίσχυση ψυχολογικών διαταραχών όπως (OCD, Obsessive Compulsive Disorder)."

Παιδιά, για να μην παρεξηγηθώ. Τάσσομαι στο γκρουπ ανθρώπων που πιστεύει 1000% ότι ο ιός υπάρχει. Τάσσομαι σε αυτούς που πιστεύει ότι πρέπει να προσέχουμε και να φροντίζουμε την υγεία μας. Προσωπικά αρκετές φορές ήμουν και πριν τον ιό στα όρια του υποχονδριμού.

Απλά δεν δέχομαι την εκστρατεία φόβου και την λοβοτομή που μας προσφέρουν απλόχερα.

Τα παιδιά, στα διαλλέιματα θα κολλήσουν τον ιό και στις αίθουσες θα ταλαιπωρούνται με τις μάσκες. Όποιος διαφωνεί, αν κρατήσει αυτό το μέτρο, θα δούμε μετά από κανα δυο χρόνια τις επιπτώσεις.

Α, και την ατάκα τι να κάνουμε, δεν μπορούμε αλλιώς δεν την ακούω! Όποτε μας βολεύει μπορούμε αλλιώς, όποτε δεν μας βολεύει δεν μπορούμε.

Αυτά, και άντε να δούμε, θα φάμε ξύλο σήμερα?

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Χθες ήμουν με έναν φίλο και μου λέει είδες τι έγινε στα γήπεδα στην Ισπανία και στην Ιταλία?? λόγω κακής διαχείρισης πήγαν άσχημα. Ενώ εμείς πήγαμε καλά λόγω καλής...

Του απαντώ ότι θεωρώ ότι ήμασταν απλά "τυχεροί"...Θυμάσαι τι έγινε στα supermarket που ανακοίνωσε παρασκευή βράδυ το lockdown όπως ο Τσίπρας το δημοψήφισμα??? Και το Σάββατο γινόταν μακελείο στα supermarket?

Δλδ στο γήπεδο και στην κονσερβοποιία που κόλλησαν άμεσα πολλοί, είναι επικίνδυνο. Στο supermarket με πανικό που σπρωχνόντουσαν δεν ήταν επικύνδινο και δεν κολλάει... Χάνεται η λογική.

Και ασχέτως ιού...αν χάνεται η λογική βολέυει. Ταμαμ!

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Το αποτελεσμα της μαλακοσυζητησης,ειναι αβεβαιο αγαπητοι θεατες.Προμηνυεται, μεγαλο ντερμπι.Προς το παρον, το σκορ ειναι 3-2 υπερ του Ωστιν,αλλα ο Τζο εχει πολλες αλλες μακακιες να γραψει ,ωστε να ισοφαρισει και να παρει τον αγωνα.
χαχαχαχαχα
Δωστε παιδια.Επανω τους.
Απιστευτοι τυποι και οι δυο τους.!!!!!!!!!!!!!!1

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
streetboy είπε...

Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Το αποτελεσμα της μαλακοσυζητησης,ειναι αβεβαιο αγαπητοι θεατες.Προμηνυεται, μεγαλο ντερμπι.Προς το παρον, το σκορ ειναι 3-2 υπερ του Ωστιν,αλλα ο Τζο εχει πολλες αλλες μακακιες να γραψει ,ωστε να ισοφαρισει και να παρει τον αγωνα.
χαχαχαχαχα
Δωστε παιδια.Επανω τους.
Απιστευτοι τυποι και οι δυο τους.!!!!!!!!!!!!!!1

Πες τα ρε τσαμπη για να μην τα πω εγώ πρωινιατικα
Μας ζάλισαν τα καμπανελια ο πανσέληνος και ο γλυφτης του...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μονο αυτη την απορια, ειχε.
Ολα τα υπολοιπα, του ηταν κατανοητα!!!!!!!!!!
χαχαχααχχα.
Τοχουν τερματισει!!!!!!
Γεια σας λιβεντες μου.Ενα ποτηρακι νερο ,,,στο Γιωργακη.Στεγνωσε, απο το γλυψιμο.!!!!!
χαχαχαχα

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Δεν το βλέπω να διορθώνουμε ακόμα...λογικά έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας, ο Τούρκος τέλειωσε για την ώρα. Τον ξεφτιλίζουν και στην Λιβύη, τα έξω ράλλι όλα καλά.

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Andreas D. είπε...

Καλημέρα Λευτέρη και καλημέρα στον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν....

https://www.mikrometoxos.gr/x-a-6-8-2020-meros-1/

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) Σουπερ το ΕΝΤΕΡακι μας
για ΔΕΗ δε λέω χαχα

hippy είπε...

"Ο ArTaXiA είπε...
Τώρα όλοι είναι πάνω από οθόνη, να γυρίσει η αγορά θετική για να πουν: "Πού είναι το ξύλο ArTaXiA";


-Φοβάμαι ότι στον προεκλογικό Οκτώβριο των ΗΠΑ θα δούμε πολλά χτυπήματα κάτω από την μέση των μονομάχων.

-Νομίζω ότι ο Τραμπ είναι καλός για τις αγορές αλλά και φιλικά προσκείμενος στον Ερντογάν. Ο Μπάιντεν το ανάποδο. Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι η υπόθεση μοιάζει loose-loose για την χρηματαγορά της χώρας μου.

-Με προβληματίζει η συνεχώς αυξανόμενη ένταση μεταξύ των γιγάντων Κίνας-Ινδίας (που δεν έχει βάλει περιορισμό στις γεννήσεις, ξεπέρασε πληθυσμιακά την Κίνα και ψάχνει ζωτικό χώρο).

Είμαι και λιγόψυχος από κούνια => => =>

....αποφασίζω να φτιάξω ρευστότητα, πουλώντας οριζόντια το 20% του χαρτοφυλακίου, περιορίζοντας τον άπληστο εαυτό μου.

Μακάρι να έχω άδικο και να κερδίσουν τα υπόλοιπα

https://www.skai.gr/news/world/nea-sygkrousi-titanon-i-india-katigorei-tin-kina-gia-epeisodio-sta-synora

austin είπε...

Γιατί...ο Ελλάκτωρας! Με τρέλα ξαφνικά.

Μας έβγαλε λίγο την ψυχή...αλλά επενήλθε!

Andreas D. είπε...

Η εταιρία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ γνωστοποιεί ενημέρωση, που έλαβε την 16.09.2020 από μέτοχό της ως εξής:



Η REGGEBORGH INVEST B.V. με έδρα το Rijssen της Ολλανδίας, μέτοχος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, σε συμμόρφωση με την Οδηγία περί Διαφάνειας, ενημερώνει για μεταβολή στη συμμετοχή της και τα δικαιώματα ψήφου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, ως αποτέλεσμα πιθανής μελλοντικής άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης (Call Option).
Συγκεκριμένα, την 10.09.2020 απέκτησε δικαίωμα προαίρεσης αγοράς (Call Option) 26.882.023 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στη ΕΛΛΑΚΤΩΡ AE, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 12,5457% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Η ημερομηνία λήξης είναι 180 ημέρες μετά την 10.09.2020 και η περίοδος άσκησης/μετατροπής είναι μεταξύ της 1ης και της 180ης ημέρας μετά την 10.09.2020.
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου πριν τη συναλλαγή: άμεση συμμετοχή 4,9693% (ήτοι 10.647.870 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές), έμμεση συμμετοχή 0% (ήτοι 0 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές και συνολικό ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου (άμεσο και έμμεσο) 4,9693% (ήτοι 10.647.870 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές) εκδόσεως ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ.
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς (Call Option): άμεση συμμετοχή 17,5150% (ήτοι 37.529.893 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές), έμμεση συμμετοχή 0% (ήτοι 0 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές) και συνολικό ποσοστό συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου (άμεσο και έμμεσο) 17,5150% (ήτοι 37.529.893 κοινές μετά ψήφου ονομαστικές μετοχές) εκδόσεως ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ.



Πρόσθετες πληροφορίες – Παρατήρηση.

Η REGGEBORGH INVEST B.V. δεν ελέγχεται από κανένα φυσικό πρόσωπο ή νομική οντότητα, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 3556/2007 και δεν ελέγχει καμιά άλλη οντότητα που να κατέχει άμεσα ή έμμεσα ποσοστό συμμετοχής στην εκδότρια ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ.

Andreas D. είπε...

Λευτέρη,

Χανς κρίστινα Αντερσεν λέμε:

ΓIA TON Ελλάκτωρα ξεχάστε τα παραμύθια περί Ολλανδών

michele είπε...

Οσον αφορα τις επιδόσεις της χώρας και σ αυτο το καλοκαιρινο κύμα πανδημιας παραμένει το ιδιο καλή στα "σκληρα στατιστικα" ( Θανατοι/εκατομμυριο - cases/ εκατομμυριο) με πριν, παρ ότι ειναι τουριστική χώρα εχοντας βελτιώσει πολυ τη θεση της στα tests/ εκατομμυριο

Τα υπολοιπα ειναι για ψεκασμενους, αρνητες, εμπαθεις κλπ.

Andreas D. είπε...

Παγκρατιώτης • 6 λεπτά πριν
...στους ολλανδούς του Reggeborgh περνά το 12,5% του Μπόμπολα, που έχει στην Ελλάκτωρ.
Ανακοινώσεις σε λίγο, ραγδαίες οι εξελίξεις...


Παγκρατιώτης extradeN • 3 λεπτά πριν
...ΠΡΩΤΑ, ΜΟΝΟΝ ΕΔΏ, ΜΌΝΟΝ ΣΤΟ EURO2DAY...

Andreas D. Παγκρατιώτης • δευτερόλεπτα πριν
Περιμένετε, αυτό είναι σε αναμονή για έγκριση από Euro2day.
Πρώτα στο:
http://freeforumstocks.blog...

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,|

είμαι σε σε αναμονή για έγκριση...

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπηηηηη,εγω ειχα προηγηθει ολων
ολως τυχαιως.
αχτώρ λπν

Andreas D. είπε...

μπάρμπα,

ο φίλος σου (που λέει τα καλύτερα για τον Γκότση) δεν ενέκρινε το μυνημά μου...

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Ανδρέ μισσγιου

michele είπε...

Τι εγινε Ανδρέα, εγκρίθηκες; :))

Andreas D. είπε...

δεν υπήρχε περίπτωση Μιχάλη και το ξέρεις...

Παγκρατιώτης extradeN • 21 λεπτά πριν
...ΠΡΩΤΑ, ΜΟΝΟΝ ΕΔΏ, ΜΌΝΟΝ ΣΤΟ EURO2DAY...

κάλλιο πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη...

Andreas D. είπε...

οχι τίποτα άλλο αλλά θα τους έλεγα και την τιμή αγοράς του 12%...

Λευτερης είπε...

Ανέκαμψες δριμύτατος, ρίξτους τα, Τον Βασίλη τον έφαγε η σιγουριά.
Καλημέρα Αντρέα.

Σοφια είπε...

Artaxia !!!!!

Ευχαριστώ !!!!

Ξέρεις γιατί το λέω...

Η καρδουλα τωρα στην θέση της...

Καλησπέρα λοιπον στους φίλους !!!

austin είπε...

Το πρώτο...Βγάζω το καπέλο στον Αρτ..Είπε 1600 το νου μας και ήρθε ο νους μας

Το δεύτερο..Δυστυχώς άρχισα νωρίς να μειώνω θέση στον Ελλάκτωρα και δεν είχα διαβάσει τα νέα...

Σοφια είπε...

Την Πειραιώς με χασουρα ...αλλά τι με νοιάζει...πήγαν οι άλλες καλά !

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα!!!!!
Μπραβο σου και ξαναμανα μπραβο.Τετοια θελω απο σενα,μιας και τον Ελλακτωρα τον ζωγραφισες,χαχαχαχα.
Andreas D.
Ελειψες στο μπλογκ και σε μενα,περισσοτερο.Να διαβαζουμε και κατι, της προκοπης.
Τωρα.
Παρακαλειτε ,το grouptherapy, με αρχηγο τον φιλτατο Αρταξια, να συνεχιζει να πινει νερακι.Υπαρχει σημαντικος κινδυνος αφυδατωσης.
χαχαχαχαχα,πολυ ωραια περναμε.Και μας βρηκε η ανοδος του Ελλακτωρα και με καμμια...000 τεμ.
χαχαχαχα!!!!!!!!

Σοφια είπε...

Να τανε η ζήλεια ψώρα...λέω εγώ τώρα...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Σοφακι
καθρεφτη κοιτας????
Εισαι ομορφη,στο υπογραφω.χαχαχαχαχα!!!!!!!!!1

Σοφια είπε...

Τσαμπη ΜΑΖΕΨΟΥ
Δεν σε πάω
Τελος

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γραφεις κατω απο το κειμενακι μου.
Απευθυνεσαι σε μενα.Και στην απαντηση σου βγαζεις τετοιο εσωψυχο.?????????
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ...σοφε Σοφια μου.
χαχαχαχαχα!!!!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρέ...πολλες φορες προσπαθησα να μπω-γραψω στον "φιλο μου"αλλα δεν εγινα δεκτος...
σσ βρες μια αναρτηση δικια μου.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΑΡΤΑΞΙΑ
Στο εχω ξαναματαγραψει.Βρισκομαι, απο την αλλη πλευρα του λοφου απο κει που βρισκεσαι, εσυ.
Βρισκομαι εκει που οταν θελεις να πουλησεις ...μουρη ,ερχεσαι για καφε.(για φαγητο ουτε λογος,πρεπει να μαζεψεις ευρωπουλακια).
χαχαχαχαχα

Andreas D. είπε...

Λευτέρη και Δημήτρη,

ήταν συμμετοχή guest (αντι)star...

όταν γίνει ξανά χρηματιστηριακό το blog θα επανέλθω ...

Andreas D. είπε...

Μπάρμπα,

ξέρω ΠΟΛΛΑ για όλους...παράτησε τους... άσε άλλους να γράφουν σε όλα τα blog....

να ξέρεις οτι δεν ήσουν ο μόνος που αγόρασες χαμηλά...

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αντε τωρα Ανδρεα να μη γελασεις!!!!!
Βρε μεινε εδω να το διασκεδαζεις κιολας!!!!!
χαχαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αλλοι περνουσαν τη μερα τους μετρωντας ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ.
Κι αυτος ανοιξε τη μερα ρου μετρωντας,ΜΕΘ.
GROUP THERAPY λεμε!!!!!!
χαχαχαχα.
Ολα τα θελει η χωη!!!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

η ζωη
Καλο απογευμα,σε ολους.Παντα τετοια.

hippy είπε...

ΧΑΙΡΕ Μπάρμπα

όταν λέγαμε ότι τα λεφτά ήταν στο υποτιμημένο κατασκευαστικό μας τα έχωναν γιατί θεωρούσαν ότι με την αλήθεια απαξιώναμε το δικό τους. Εγωπαθής, ζηλιάρης, μίζερος δικαστής μιας τσιγκούνικης ζωής.

Το ομόλογο πάντως ακολουθεί εκ του μακρόθεν. Ως συνήθως ο τζόγος αλλοιώνει την εικόνα


https://www.finanzen.at/anleihen/ellaktor_value_plceo-notes_201919-24_regs-anleihe-2024-xs2092381107


ΥΓ για να μην παρεξηγηθώ μ΄αρέσει η ΓΕΚ όπως και όλα τα χαρτιά που αγαπιούνται και στηρίζονται απ΄τους βασικούς μετόχους (ΣΑΡ, ΚΟΥΕΣ, ΚΡΙ, ΠΑΠ κλπ)

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η hippy είπε...
Αχ...αυτή η ΤΕΝΕΡΓ με πότισε φαρμάκι...ωστόσο δεν την ακουμπάω...για να δούμε τι θα κάνει με τις εκροές του FTSE την Παρασκευή.

Άμα έχεις φραγκάτους μετόχους που σ΄αγαπούν και δεν τρέμουν τα χέρια τους....
12 Ιουνίου 2017 - 5:26 μ.μ.

Τιμη ΤΕΝΕΡΓΑ 3,5 περιπου


αχαχαχαχα Μ'εκανες και ξαναγυρισα σοφε δασκαλε.
Να τον ακουτε το δασκαλο.Μορφωνε και τα παιδια μας καποτε(με το αζημιωτο βεβαια).
Οτι και να γραψετε απο δω και μπρος,οι απαντησεις ...αλλη μερα.
χαχαχαχαχα

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Ακίνητα μένουν μόνο τα σκουριασμένα μυαλά και τα σταματημένα ρολόγια αντζούλη μου.

Δεν κρατώ αρχείο καθώς δεν μπερδεύω το μπόι μου με τον ίσκιο μου και αποφεύγω τους καθρέφτες. Κάτι βρήκα όμως στα παλιά


"Ο hippy είπε...

Πέρσι μετά από προτροπή φίλου έδωσα στο μπλογκ του κ. Τάκη μια 11άδα για το 2017. Ήταν η εξής:



"hippy 30 Δεκεμβρίου 2016 - 12:05 π.μ.

Αρχικά να επαναλάβω ότι πιστεύω-ελπίζω τα χειρότερα ως χώρα τα έχουμε ξεπεράσει, τα αφήσαμε πίσω στον Ιούλιο 2015 κι εκείνο το ανόητο επικίνδυνο δημοψήφισμα και μακάρι να έχω δίκιο. Ο σεβασμός στην γκουρουδική απαιτεί να δώσεις τιμές αλλά όχι time frame όπως ξέρουμε φίλε Λουκά. Ο χίππης όμως σαν ερασιτέχνης είναι απολύτως εξοικειωμένος με την πιθανότητα αποτυχίας. Έτσι με άγνοια κινδύνου κι ελαφρότητα διατυπώνει χαλαρά τη γνώμη του για το 2017.

Έχω αποφασίσει πως τα τρία καλύτερα χαρτιά για να επενδύσω (και όχι κερδοσκοπήσω) είναι ΟΤΕ, ΟΤΕ και ΟΤΕ (με στόχο 10,5-12-14 αντιστοίχως*).

Θα συμπλήρωνα μπασκετική 5αδα με ΟΠΑΠ (10.50) και ΛΑΜΔΑ (5,90).

Αν ήθελα μια 7αδα για πόλο θα πρόσθετα ΟΛΘ (20) και ΑΡΑΙΓ (7,80).

Για ποδοσφαιρική 11αδα ΓΡΙΒ (8,50) σαν κεντρικό αμυντικό, ΕΧΑΕ (6,00) στόπερ, ΤΕΝΕΡΓ (3.50) στο κέντρο και φουνταριστό τη ναυαρχίδα ΕΤΕ (0,40)...αυτή όμως με το πιστόλι στο χέρι.


*(τον ΟΤΕ στην αρχική 3αδα συμπληρώνουν ασάλευτες και σκουριασμένες ΕΥΑΠΣ κι ΕΛΛ)

Μια χαρά πήγε. Απόδοση μαζί με τα μερίσματα περίπου 37% έναντι 24,6% του ΓΔ (υπεραπόδοση 50%).
29 Δεκεμβρίου 2017 - 8:38"


ΥΓ1 να θυμήσω ότι το 2017 η ΤΕΝΕΡΓΑ ξεκίνησε απ΄το 2,64...πειράζει πολύ που δεν την ενίσχυσα τότε στα € 3,50 αλλά αργότερα σε παρόμοια τιμή αντζούλη μου?

ΥΓ2 μετά από τόσο σκάψιμο κι αρχαιοκαπηλεία είναι παράλογο να σκεφτώ ότι είσαι το ίδιο πρόσωπο με το άλλο τρολλάκι που είχε απομονώσει από σχόλιο του Ιανουαρίου την άτυχη ΑΡΑΙΓ και μου τά΄χωνε?

ΥΓ3 για κάποιο λόγο που αγνοώ με έχεις τοποθετήσει ψηλά και κρατάς αρχείο με τα σχόλια μου. Κάνεις ΛΑΘΟΣ. Είμαι πολύ πιο μέτριος αλλά βέβαια όχι εντελώς ασήμαντος (μάντεψε ποιον έχω σ΄αυτήν την κατηγορία).

mixalis mixalios είπε...

https://www.iefimerida.gr/oikonomia/ellaktor-oi-ollandoi-agorazoyn-me-call-option-125-toy-l-mpompola
Άλλο δεσμεύομαι, άλλο πιθανά να ασκήσω το δικαίωμα... Να ξέραμε και τιμουλα ή τέλος πάντων αν είναι κάπου εδώ πιο ψηλά ή πιο χαμηλά θα βοηθούσε..

austin είπε...

Την καλημέρα μου!

Βλέπω πιέσεις στα ξένα. Νέτα σκέτα, έχω να δηλώσω ότι οι φωνές του Αρτ για την εκτίμηση της αγοράς, τον παλμό, το momentum ρε αδερφέ είναι αξία ανεκτίμητη. Δεν σημαίνει ότι κάποιος πέφτει μέσα πάντα και σε όλα (π.χ. σε πιέσεις χθες ο ελλάκτωρας έκανε 30%).

Στα άλλα οι φωνές του hippy, του λευτέρη του ανδρέα, και καμιά δύο άλλες είναι πολύ χρήσιμες για τον κατευνασμό, την ειδησεογραφία, την ανάλυση κτλ.

Όπως έχω πει, προσωπικά τους ευχαριστώ, γιατί πολύ απλά προσφέρουν κάτι! Πολλές από τις άλλες φωνές είναι τρολ, και δεν δίνω σημασία.

Μιχαλή, περιμένω όποτε βρεις χρόνο απαντήσεις στα πολιτικά, γιατί χθες άκουσα και μία δήλωση Βορίδη, ότι οι Τούρκοι είναι σε δύσκολη θέση και μας παρακαλάνε να πάμε στο τραπέζι... Όταν θα δώσουμε αυτά που είναι να δώσουμε, τι θα λέει δεν ξέρω.

ArTaXiA είπε...

Ευχαριστώ πολύ Austin

Bonjour παίκτε.

austin είπε...

Ααααρτ και σορτ ήθελε χθες. Τραπεζούλες! χαχα

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Σοφια είπε...

Καλημέρα !

Ξανά ευχαριστώ θερμά τον artaxia !!!

ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ...

austin είπε...

Κρατάμε καλά για την ώρα...

austin είπε...

Ο τζόγος είναι αν θα κλείσει ο τραπεζικός ή όχι σήμερα το γκαπ. Αν όχι, τότε στατιστικά (μπορεί να βγεί και το όποιο καλό νέο και να το αναιρέσει) έχουμε και άλλο κάτω.

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα εχεις ΕΛΛΑΚΤ....;;;;
Σε καλη μερια..

Σοφια είπε...

Austin

Για να δούμε...πάντως δεν ακουμπάω τίποτα...απλά σήμερα κοιτάζω κινητό και θάλασσα μαζί...!

Φιλιά στους φίλους μου ΜΟΝΟ

Σοφια είπε...

Artaxia

Να είσαι καλά !

Έτσι είναι, δεν γιορτάζω σήμερα !

Χρόνια Πολλά λοιπόν στις εορταζουσες...!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Σοφία μη διαιρεις το blog :)

Είναι φυσικό να ζηλεύουμε οι υπόλοιποι.

Ενώ και θάλασσα, χαλαρουητες και ΧΑΑ δεν πάνε μαζί χαχα

Σοφια είπε...

Βασίλης

Καλώς τον ...!!!

Δεν πάνε μαζί το ξέρω
αλλά όταν έχεις το "μικρόβιο"την ταλαιπωρία θα την λούστεις κανονικά
Αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα για μένα !


austin είπε...

Και καλά κράτησε και κόντρα στα ξένα.

Μπράβο...Δεν τόλμησα βεβαίως βεβαίως να τσιμπήσω κάτι γιατί δεν είναι και τόσο καθαρό το τοπίο

Λευτερης είπε...

Ηλία περασμένα μεγαλεία......πάλι με χρόνια με καιρούς..... 6355,04 έγραφε σαν σήμερα το 1999, για να δούμε.......Καλημέρα

Λευτερης είπε...

Καλός ο Στασινό.

μπαρμπαλιας είπε...

Andre,
ωραια διαδρομη 0,841- 1.50

Τσαπμ,το εγραψα μολις το πηρα και συμπληρωσα ...τον περιμενω και 0,79

υγεια

Andreas D. είπε...

Μπάρμπα,

δεν έχω δώσει τίποτα... ούτε απο την βασική θέση ούτε απο τα εξτρά...

θα περιμένω να δω πως θα πάει το ραντεβού...

μπαρμπαλιας είπε...

...να χωνεψει ολιγον..και παλι δικαμας

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Kαλο μεσημερακι.
Χαιρομαι βρε Μπαρμπα μου, στ'αληθεια, για σενα.
Χρονια πολλα στη συμβια σου,αν δεν κανω λαθος.
Ανδρεα, λιγο πανω απο το 1,5 εδωσα αρκετα.
Ειχα ,αρκετα καλο κερδος.
Στο γυρισμα,αν το κανει καλο,θα τα ξαναπαρω.Προς το παρον, μερος των κερδων το διαθετω προς αγορα...

hippy είπε...

"Ο Λευτερης είπε...
Ηλία περασμένα μεγαλεία......πάλι με χρόνια με καιρούς..... 6355,04 έγραφε σαν σήμερα το 1999, για να δούμε.......Καλημέρα"

Τι χρονιές κι αυτές.

Είχαν βγει (τότε) συντονισμένα ο μακαρίτης Καρατζάς της Εθνικής στο ΒΗΜΑ της Κυριακής και ο Παπαδήμος της Τράπεζας Ελλάδος στην Ελευθεροτυπία της Κυριακής και προειδοποίησαν για τον "πυρετό" του ΧΑΑ και τις υπερβολές. Παρ΄όλα αυτά (και παρά τα 12 διαδοχικά limit up +8%) τη Δευτέρα άνοιξαν θετικά τα κατασκευαστικά αλλά μετά γύρισαν και τελικά τα πήρε ο διάολος με 4 limit down (8%) στη σειρά.

Εάν υπήρχαν τα παράγωγα η άνοδος της αγοράς θα ήταν εκλογικευμένη την 3ετία 1997-1999 λόγω sort και πολλοί ημιμαθείς συμπολίτες θα είχαν σώσει μέρος της περιουσίας τους. Από την άλλη βέβαια εάν συνέβαινε αυτό κάποιοι άλλοι (κι εγώ) θα μέναμε ακόμη στο ενοίκιο.

hippy είπε...

Παρ΄όλα αυτά (και παρά τα 12 διαδοχικά limit up +8% "που είχαν προηγηθεί") ) τη Δευτέρα άνοιξαν θετικά τα κατασκευαστικά αλλά μετά γύρισαν και τελικά τα πήρε ο διάολος με 4 limit down (8%) στη σειρά.

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτες!! Καλοφάγωτα στους κατέχοντες τα ΕΛΛ-ακτώρια πολύ καλή κίνηση.

Διαβάζω... https://www.capital.gr/oikonomia/3481331/trapezes-kata-30-dis-euro-auxisan-ton-daneismo-tous-apo-tin-ekt-dexameni-reustotitas-gia-nea-daneia-stin-oikonomia

Δηλαδή ΕΤΕ +8 δις νέα δάνεια, ευρωβ +6 δις και πάει λέγοντας για φέτος. Με ένα NIM στο 2% μιλάμε για +160 εκατ κατ' έτος επιτοκιακά κέρδη Not bad για τους χαλεπούς καιρούς.

Σε mood "kerdoskopiko" μέχρι το τέλος του μήνα.

michele είπε...

Στην Καθημερινη της Κυριακης ειχε βγει ο Παπαδήμος Hλια, ετσι θυμαμαι εγω :))

και ετσι εκλεισε ο "Ολυμπιονικης" που ειχε ανοιξει λιγο πριν χαχα

Καλο μεσημερι σε όλους και χρόνια πολλα στην αδελφούλα μου

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,

καλά έκανες... όταν στα δίνει γρήγορα πρέπει να πουλάς (και να μετανιώνεις)...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Lorac
Ευχαριστω πολυ!!!
Μιχαλη.
Χρονια της πολλα.Να τη χαιρεστε!!!

Σοφια είπε...

Μιχάλη Χρόνια Πολλά και Καλά για την αδελφούλα σου !!!
Να τη καμαρώνεις ...

μπαρμπαλιας είπε...

αυτο το ρεαμπιλιτι ;;;τι κανει καθε τοσο;

μπαρμπαλιας είπε...

Λιάκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
και καθηγητης...και πολλα αλλα .
απορω μαυτους τους κουλτουρέ τοσους τιτλους και ουφιτσια πως τα κουβαλανε.και καλα οι ταμπελες,αμ οι μαλακιες;καλα κανουνε και καινε λεει ο υποστηριχτης των αφγάνο.αμ αυριο θα σε καψουνε και σενα βλαδιμιρ παπαροβιτσ.
καλα ρε γιατι δε τους συσταινεις
να πανε Β.Κορεα ;

michele είπε...

Eπιβεβαιωνω Lorac νομιζω οτι ειχα αναφερει προς τα τελη Αυγούστου μια συναντηση με στελεχος της Πειραιως που μου ειχε πει, οτι εχουν ξεκινησει δυναμικα τις χορηγησεις ( παντα σε σχεση με το προηγουμενο διαστημα)

michele είπε...

Ευχαριστω Σοφία, την καμαρώνω αληθεια ειναι :)

austin είπε...

Τράκαρε πανηγυρικά ο Ελλάκτωρας με άσχημο κερί. Στημένος ήμουν για πώληση στο γκαπέ...αλλά δεν.

Lorac είπε...

Αθροιστικά σχεδόν +30 δις χορηγήσεις σε ένα μόνο έτος!! Σημαντική εξέλιξη, όπως σημαντικά είναι και τα σχέδια για ευρωπαϊκή bad bank που θα μαζέψει τα covid-npe
(στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 20 δις οι χορηγήσεις που είναι σε μορατοριουμ πληρωμών και το worst case senario βλέπει τα μισά να γίνονται npe μετά το πέρας της περιόδου στήριξης-ανοχής).

Ο δρόμος προς το NPE-ratio <5% θα έχει πολλά σαμαράκια.

Lorac είπε...

ArTaXiA είπε...
"Δημοσιογράφος: Αφού είχαμε 400 ΜΕΘ στην Αττική, πώς γέμισε το 60% με 67 εισαγωγές;"

Αμα διαβάζεις πολάκη και τους άλλους συριζοηλίθιους κάθε λεπτό της κάθε ώρα της κάθε ημέρας τότε μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταλήξεις να σκέφτεσαι αχριστερά.


michele είπε...

Μου εκανε εντυπωση και μενα ( και δεν ηταν μονο ενας δημοσιογραφος)
Αδυναμια κατανόησης απλων μαθηματικων

Lorac είπε...

Βαριέμαι να το βρω τώρα αλλά υπάρχουν δεδομένα στην eurostat για κλίνες κτλ σε νοσοκομεία ανα έτος, όπου φαίνεται ότι επι ηλίθιων μας πέρασε και η Βουλγαρία

ΕΕΕΕΕΕλλεεος πια

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ανδρεα,
Πιστευω οτι, εμβαθυνες στο σχ.των 2.26.!!!
Καλο απογευμα, σε ολους.!!!!!!!!!!!!!!11111

μπαρμπαλιας είπε...

ξεχασες "αγαπη"στο φιλο σου το Τζο

austin είπε...

Ήθελα και τον Μυτιλο και λιγο πιο κάτω, αλλά γύρισε απότομα πάνω. Μπράβο του.

μπαρμπαλιας είπε...

ντεμαραζέ ο μυτιλ

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Ενδιαφέρουσα συνεδρίαση αναμένεται να είναι η αυριανή. Εκτός από την λήξη παραγώγων έχουμε και rebalancing στους ευρωπαϊκούς δείκτες μετοχών EURO STOXX 50, STOXX Europe 50 και STOXX Europe 600 καθώς και των δεικτών FTSE/Russel με ελληνικό ενδιαφέρον

https://www.euro2day.gr/news/market/article/2042169/hrhmatisthrio-rebalancing-deikton-stoxx-kai-ftse-m.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα ελπιζω να πηρες....
Πεταει πεταει ...και ειναι πολλες...

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2042209/prosfora-gia-th-vivartia-ypevale-h-cvc.html

mixalis mixalios είπε...

Βέβαια δεν ξέρουμε λεπτομέρειες αλλά μόνο καλό το λες νέο... Πιθανά για τη Μιγ αλλά σίγουρα για το ελληνικό επιχειρείν. Είναι καπάκι μετά την κίνηση των Ολλανδών στον Ελλακτωρα. Επιτέλους οι ελληνικές επιχειρήσεις προσελκύουν το ενδιαφέρον ξένων... Και γενικώς στη cvc είναι κάπως γαλαντομοι

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

επίσημη ανακοίνωση για το Υγεία

Η MARFIN INVESTMENT GROUP ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι την 19/5/2018 έγινε αποδέκτης δεσμευτικής προσφοράς της «HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L.» (η οποία ελέγχεται από τα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC CAPITAL PARTNERS») για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στη «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ‘ΥΓΕΙΑ’Α.Ε.» («ΥΓΕΙΑ») που ανέρχεται (άμεσα και έμμεσα) σε 215.189.466 μετοχές και αντιστοιχεί σε 70,38% του μετοχικού κεφαλαίου του ΥΓΕΙΑ.

Το προσφερθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των € 0,92 ανά μετοχή και κατά συνέπεια το συνολικό προσφερθέν τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε € 197.974.308,72 

Περαιτέρω παρέχεται στη ΜIG το δικαίωμα να αποκτήσει ποσοστό έως 10% στην εταιρία «HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L.».

Η Εκτελεστική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜIG σε σημερινή τους συνεδρίαση ομόφωνα θεώρησαν την προσφορά ικανοποιητική και αποφάσισαν να παραχωρήσουν στη «HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L.» περίοδο αποκλειστικότητας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας 

Η προσφορά υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις για συναλλαγές αυτού του είδους (επιβεβαιωτικό νομικό, οικονομικό και φορολογικό έλεγχο, συμφωνία επί των επιμέρους όρων της σύμβασης αγοραπωλησίας). Η σχετική συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την 30/6/2018 και εν συνεχεία θα τεθεί υπόψη της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, η οποία θα αποφασίσει οριστικά για την υλοποίησή της.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τότε η μετοχή στο ταμπλό είχε περίπου στα 0.10'.13 λεπτά. ..
Του υγεία. ..Η προσφορά έγινε κοντά στο ένα ευρώ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


ΕπικαιρότηταΜετοχές RealtimeΌλες οι ΜετοχέςΔιεθνείς αγορέςTaxΟικονομίαΕπιχειρήσειςΠολιτικήΔιεθνήΕκλογές Βρετανία 2019ΑγορέςForbesΥγείαΑυτοκίνητοΤεχνολογίαΈκδοση για Desktop

ΓΔ 17:19   663,25  +0,31%  +2,06 46,49 εκ. €

Δεσμευτική πρόταση της CVC προς την MIG για την εξαγορά της Vivartia

Πέμπτη, 17-Σεπ-2020 19:36

FacebookTwitterLinkedIn

Πρόταση για την εξαγορά της Vivartia δέχθηκε από τη CVC Capital η Marfin Investment Group (MIG). Η υποβολή δεσμευτικής προσφοράς ανακοινώθηκε επίσημα από τη MIG στο Χρηματιστήριο και, όπως γίνεται γνωστό περιλαμβάνει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρους που έχουν γνωστοποιηθεί στη διοίκηση της MIG.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Η "MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ("MIG") ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι την 17/9/2020 έγινε αποδέκτης δεσμευτικής προσφοράς των επενδυτικών κεφαλαίων της "CVC CAPITAL PARTNERS" ("CVC") για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην "VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε." ("VIVARTIA")”.

Η προσφορά υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις για συναλλαγές αυτού του είδους (τελική έγκριση από τα αρμόδια όργανα της CVC, συμφωνία επί των όρων της σύμβασης αγοραπωλησίας). Το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να παραχωρήσει στη CVC περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της συμφωνίας έως και την 6/11/2020.

Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής η MIG θα προβεί στην πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου ο οποίος θα υποστηρίξει την εταιρία στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και θα εξετάσει το εύλογο και δίκαιο των όρων της συναλλαγής που θα συμφωνηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της CVC έρχεται σε μια περίοδο που o επενδυτικός όμιλος δείχνει διάθεση να συνεχίσει το μπαράζ επενδύσεων στη χώρα μας, μετά από τις αγορές των ιδιωτικών νοσοκομείων Metropolitan, Ιασω General και Υγεία, τη συμμετοχή στο Skroutz.gr και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση της εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Διαβάστε την ανακοίνωση τότε για το υγεία. .και αυτήν που έβγαλε σήμερα για την βιβαρτια...
Αντιγραφή έκαναν?

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μπαρμπαλιας είπε...

αφηστετα αυτα και πεστε τωρα αγοραζεται στο +17% ;;;
γνωμη οχι δεσμευση

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Ο/Η Peter Vlaso είπε...
https://www.capital.gr/agores/3481572/krisimo-to-rebalancing-simera-apo-ftse-kai-stoxx-poies-ellinikes-metoxes-aforoun

Η ΕΥΔΑΠ περιλαμβάνεται στο FTSE Emerging Europe Small Cap Index

18 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:06 π.μ."


Εάν κάτσει και η είσοδος του Ευάγγελoυ αρχές Νοέμβρη στον MSCI θα είναι σούπερ...ταυτόχρονα μάλλον θα γίνει και έξοδος της ΜΟΗ...προς το παρόν βέβαια φήμες, μόνο φήμες

austin είπε...

Ποιος να ξέρει... Εδώ ο Ελλάκτωρας κατάντησε σαπάκι με το απρόβλεπτο πάνω κάτω.

Η μιγ...? Αφού δεν άνοιξε στο +30% και η πειραιώς για την ώρα βολοδέρνει... ίσως δεν είναι και ευκαιρία. Σαπάκι ολκής είναι... αλλά για τον τζόγο έβαλα κάτι ψηλά εγώ. πολύ ψηλά όμως!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπαααααα.....
Ρωτας?????

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σαπακι μια εταιρεία με ένα δις τζιρο?

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑααααα,κλμ
μαζευει χαρτια;;κανονικα επρεπε να κλειδωσει...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κοίτα τις πράξεις ποίοι πουλάνε. ..χαχαχαχ

austin είπε...

Γιατί...μπορεις να καταλάβεις ποιοι πουλάνε?

Όταν είσαι all time low και με το νέο κάνεις 15% δεν πολύ είναι ευκαιρία όπλα. Και βλέπεις και πειραιώς που απλά έκανε ένα μικρό ανοδικό και μετά κάτω.

Αν δεν κάνω λάθος, κουφάρι μένει σιγά σιγά η μιγ...και οδεύει τον δρόμο των άλλων σαπακίων

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

χαχα! ακριβώς. Εγώ απλά για τον τζόγο ξαναείπα έχω βάλει ένα παααρα πολύ μικρό ποσό.

Και το βαλα και τιμήςς ένεκεν για για ένα παλιό υποστηρικτή που έλεγε για 1 ευρώ τιμή στόχου!

ΤΟν έχω χάσει...ελπίζω να είναι καλά!

Σοφια είπε...

Καλημερα !

Εγω παλι θα πρεπει να ευχαριστω τον Artaxia καθημερινα μεχρι να τελειωσει η πτωση... !

Ο λογος γνωστος... !

austin είπε...

Τελευταίο προπύργιο ΟΠΛΑ... εδώ αν σπάσει, πάει. Βολοδέρνει

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μπαρμπαλιας είπε...

μυστηριο ο πεθαμενος...
ποιος ειναι κερδισμενος και ξεφορτώ ; 0.053

streetboy είπε...

Αχ καλέ αρταξια θέλω να έρθω και εγώ στην ομαδα σας να γίνω εκατομμυριουχος...

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Σοφια είπε...

ARTAXIA

Αγαπημενε μου... !!! αυτο για τους διαταραγμενους... !!! xaxaxaxa...

Λοιπον, ομορφα αυτα που γραφεις και ενδιαφεροντα... !

Οπως γνωριζεις ειμαι σε διακοπες...αυτα θελουν ησυχια και ματια στον υπολογιστη κατι που δεν μπορω να κανω αυτη την περιοδο...

Σε λιγοτερο απο δυο εβδομαδες θα τα πουμε στο fb...

Φιλια...

austin είπε...

Να πω κάτι που ίσως είναι και ανόητο..?

Θεωρώ καλό ότι πριν την λήξη υπάρχουν πιέσεις. Με λίγο χειραγώγηση σε ΕΕΕ (δεν βρήκα κάτι για το μικρό γκαπέ σήμερα).

Χωρίς εκπλήξεις από τα ξένα ίσως και αντιδράσουμε μετά.. Καλλιτέχνη τι λες? Διαφωνάς?

THE REBEL είπε...

άσχημο κερί έκανε ο ελλάκτωρας χθες για λονκ και αν παραμείνει στο κόκκινο και σήμερα ε τότε ...καλή μέρα

michele είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους! Οι Ολλανδοι εχουν option αλλα για ..τιμούλα δεν εχω διαβασει κατι, οποτε ειναι λογικο το χώσιμο σε μια κινηση που στην ουσια αποτύπωσε καλυτερες μερες για την εταιρεια.. γενικως

Οσον αφορα τη ΜΙΓ με τι θα μείνει; κυριως με την ΑΤΤΙΚΑ
πιο πολυ βολευονται η ΠΕΙΡ κατ αρχην και ακολουθως ΕΘνικη και Ευρωβ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μιχαλη,
ποσο δικιο εχεις!!!!
Και μιας και το φερε η κουβεντα,με του μεγαλοβουβαλους που αρχιζουν να εισερχονται στην Ελληνικη οικονομια για να ξαναποσταρουμε το παλιο μας ποστ.



TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Επεστρεψα,σε κατ'οικον καραντινα.
Θα τελειωσουν οι καραντινες και εκει, κατα τις 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ θα ερθουν κι αλλοι,
ΜΕΓΑΛΟΒΟΥΒΑΛΟΙ.
Τα νεα του Ομιλου(ενας ειναι ο ομιλος)τα μαθατε.Απο καλα σε καλυτερα.Ολοι βαλανε το χερακι τους,αλλα ο Προεδρος...ψυχη τε και σωματι.
Ακουω βεβαια και παραπονα.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ θελω και κανεις, μα κανεις, δεν θα μεινει... παραπονουμενος.
25 Αυγούστου 2020 - 3:18 μ.μ.


Κι αν θελετε να γραφω και κανενα αλλο νεο,ρωτησε ΑΡΤΑΞΙΑ μου και συ.
Ξερω οτι εσυ τα καταλαβαινεις καλα,αυτα που γραφω.
Κι αν αλλαξεις και το τροπο γραφης σου,θα αρχισσω να γραφω και πιο εξειδικευμενα,σαν αυτο δηλ.που εγραψα χτες 2.26.
Σε συμπαθω πολυ ουτως ,η,αλλεως.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!!!1

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Επισης, να παρακολουθησουμε και το φαινομενο, του goldencross sto Μυτιληναιο,απο σημερα,για να τον ακολουθησουμε, ισως και ως τα 14 ευρω.

austin είπε...

Ε, αν της πάρουν και την Αττικα, μετά? Το τίποτα?

austin είπε...

Τελικά... άσχετη η λήξης. Αδυναμία. Ήθελα να ξερα τι παίζει η αγορά, το νέο μινι lockdown?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κοιταξε τωρα τι ειχα διαβασει καποτε!.!!!!!!!!!

Οι τιμες,δεν ειναι προβλεψιμες, αλλα,οι διακυμανσεις τους,μπορουν να περιγραφουν,απο τους μαθηματικους νομους, του τυχαιου.
Επομενως,το ρισκο,ειναι μετρησιμο και προβλεψιμο.!!!!!!

χαχαχαχα.Ο Ωστιν ΚΑΙ αυτα, τα παιζει στα δαχτυλα.
Καλο ΠΣΚ.!!!!!!!!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

"Ο/Η michele είπε...
Καλό μεσημέρι σε όλους! Οι Ολλανδοι εχουν option αλλα για ..τιμούλα δεν εχω διαβασει κατι, οποτε ειναι λογικο το χώσιμο σε μια κινηση που στην ουσια αποτύπωσε καλυτερες μερες για την εταιρεια.. γενικως

Οσον αφορα τη ΜΙΓ με τι θα μείνει; κυριως με την ΑΤΤΙΚΑ
πιο πολυ βολευονται η ΠΕΙΡ κατ αρχην και ακολουθως ΕΘνικη και Ευρωβ"

Τα είπες ΣΧΕΔΟΝ όλα. Συμπληρώνω...πουλώντας στο ιδανικό σενάριο την Singular, την Vivartia, την ΑΤΤΙΚΑ και όλες τις συμμετοχές, η ΜΙΓ θα μείνει σκέτο κουφάρι, πλακωμένο όμως με το 35% των σημερινών υποχρεώσων, συν όσες φορτωθούν μέχρι την ημέρα που θα έχουν πουληθεί τα πάντα. Οπότε στην διαδρομή προς το εάν και όταν ξεπουληθούν τα ασημικά η μετοχή θα κινείται προς το € 0,01, την έξοδο απ΄το χρηματιστήριο και την οριστική χρεοκοπία.

Δεν την θεωρώ μαντεψιά και ούτε θα παινευτώ όταν γίνει. Είναι το λογικό σε όποιον μελετά τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις.

michele είπε...

Και συ εκανες Ηλια την ΠΛΗΡΗ ανάλυση. Ερωτηση; θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ως οχημα εισαγωγης μια ΑΛΛΗΣ εταιρείας; ( αφου θα ειναι κουφαρι;)

austin είπε...

Art... για ακόμα μία φορά, το ότι εκεί που πήγαινε πάνω δεν σόρταρα ΑΛΦΑ είναι που με ενοχλεί! χαχα.

Τράπεζες το σύστημα καλά κρατά. Σε κάθε καλό πάνω ευκαιρία για σορτ.

hippy είπε...

Όποιος επιχειρηματίας αγοράσει μια εταιρεία αγοράζει ΚΑΙ τις υποχρεώσεις της (έστω και ρυθμισμένες όπως έγινε με τις υδατοκαλλιέργειες). Η απάντηση λοιπόν είναι κατά τη γνώμη μου ΟΧΙ, κανείς δεν θ΄αγοράσει την ΜΙΓ ούτε στην τιμή των € 1.

(ίσως συνέφερε να την αγοράσει σε πλειστηριασμό μετά την χρεοκοπία της ώστε να την πάρει καθαρή...οι μέτοχοι όμως τιποτα)

michele είπε...

Ωραια! Ετσι αντιλαμβανονται οι φίλοι, καποια πραγματα που εχουμε ζησει εμεις παλιοτερα