Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΤΙΤΑΝ

 X.A.A 

   




                                                                                         Σχόλια για τη συνεδρίαση online
TITAN: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η μετοχή κινήθηκε με μια οριζόντια συσσώρευση 5 μηνών εντός του σχηματισμού καθοδικού τριγώνου Ν1-Ν2. Τις τελευταίες συνεδριάσεις ο τίτλος επιχειρεί την ανοδική διαφυγή από τον σχηματισμό κλείνοντας την εβδομάδα πάνω από την κατερχόμενη Ν1.
Επόμενος στόχος το πεδίο ισχυρής αντίστασης που διαμορφώνει η ζώνη Ζ100 [12.70- 13.20] , επίπεδο που διατρέχει και ο απλός κινητός μέσος όρος των 200 ημερών ( 12,84€).
Αρνητική διαγραμματική συμπεριφορά θα επιφέρει τυχόν επαναφορά εντός του τριγώνου Ν1-Ν2 που θα καταδείξει την αδυναμία της μετοχής και θα την οδηγήσει προς την κάτω πλευρά του σχηματισμού που λειτουργεί ως ισχυρή στήριξη, τα 10,20€.

29 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά στο κλείσιμο, ο τιτάνας έσπασε... και οι έχοντες Μυτιλο κοιμούνται ήσυχοι. Μπάρμπα...που σαι που έλεγες ότι σπάει νεύρα. Τώρα πίσω δεν γυρνά και φεύγει καρφι.

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/to-prasino-project-mamouth-pou-tha-apogiosi-tin-mitilineos-ke-to-blokaki-tou-dimitriadi

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα και καλη βδομαδα.
Βλεπω σημερα το ΣΑΡΑΝΤΗ ,να διαπραγματευεται στο 9,25 και αναφωνω.
Μπραβο, δυναμικη....ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

austin είπε...

Και...πάλι στα ίδια με αφορμή τον Τούρκο!

Εγώ θαρρώ πως (ακόμα) ο Τούρκος είναι απλά η αφορμή. Η κωλυσιεργία στο Μαξίμου για τις τράπεζες ευθύνεται. Αν δώσει άμεσα το οκ, ίσως πάρει νέα ορμή το μαγαζί.

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργη σημερα εχει διορθωση,πολυανεβηκαμε με υπερκερδη

ArTaXiA είπε...

Κι εγώ Δημητράκη, βλέπω σήμερα όλα τα υπόλοιπα που έγραψες τις προάλες -Δημητράκη- και σκέφτομαι "μπράβο κουβά η μαντεψιά.

Άντε καλημέρα σε όλους.

hippy είπε...

Καλημέρα, όλα καλά?

Ο Χίππης έχει χ@σμένη την ιντερνετική περσόνα του αλλά αν δεν γράψω κάτι ο άλλος από αύριο θα έχει καπηλευτεί και τον Σαράντη ως έγκαιρο εντοπισμό-επιλογή (όπως τον Μυτιληναίο).

Καλή συνέχεια να' χουμε

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κυριε HIPPY,ξυπνησατε ,για μια ακομη,μερα θολωμενος.
Δεν προκειται να εκματαλλευτω, τη δικη σας επιτυχια,με τιποτε.Αλλωστε,τι να τη κανω???
Εσυ και οι φιλοι σου .εχετε μονο επιτυχιες.!!!!!!!!!!!
Παρτε κι αλλη μια ,επιτυχια σας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο/Η hippy είπε...
Περίπατος το trade του ΣΑΡ σήμερα austin

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν παρασυρόμαστε, δεν αγοράζουμε πάνω από € 8,51
1 Οκτωβρίου 2020 - 5:14 μ.μ.


Μου πεφτει,βεβαια πολυ βαρυ να ασχολουμε με...ιντερνετικες περσονες του δικου σας βεληνεκους.
Υποσχομαι να το ελλατωσω,οσο μου επιτρεπει η ανθρωπινη φυση μου.
χαχαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Το οτι ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ Εγραψε σημερα,9,28,δεν πρεπει να εχει καμια σημασια για σας βεβαια,γιατι ΕΣΕΙΣ μεγαλειοτατε ,ελαφρα τη καρδια προτεινατε το 8,51 ανωτατο οριο και στη συνεχεια, δεν σκεφτηκατε οτι,απαιτειται και μια μεγαλοπρεπεστατη συγγνωμη.

ArTaXiA είπε...

Δημητράκη καλά στα λέει ο Hippy o συναγωνιστής. Ανάμεσα στις προτάσεις σου, ο ΣΑΡ είναι απών, οπότε τι μας τον γράφεις; Ε; Ε; Ε;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν ο οπλαρχηγος δώσει το σύνθημα θα κάνουμε γιουργια στον ταμπλα με τα κουλούρια.
Χαχαχα.
Καλημέρα σας.
Κρατάτε νερό. .έχει ξηρασία το μέλλον. (ΚΑΤΣΑΡΟΣ)

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΑΡΤ
Οτι και να γραψεις....εσενα σε συμπαθω.
Πρεπει να σε αφησω τωρα.θα παω στα δικαστηρια, γιατι ενας ανδρας, πολλα βαρυς ,που κραταει το λογο του παντοτε,μουχει κανει μηνυση!!!
χαχαχαχαχαχα

hippy είπε...

Το 8,51 ήταν τιμή αγοράς για τον ΣΑΡΑΝΤΗ και πραγματικά το έγραψε. Ο ΣΑΡ μαζί με άλλες αγαπημένες επιλογές (πχ ΤΕΝΕΡΓΑ, ΚΟΥΕΣ, ΜΥΤΙΛ, ΑΔΜΗΕ, ΟΠΑΠ) έχουν δοθεί απ΄ την αρχή του χρόνου. Όπως επίσης και η αποχή απ΄τις τράπεζες. Ο ευκολότερος τρόπος κατά τη γνώμη μου για trade είναι στα καλά χαρτιά που στηρίζονται. Δηλαδή έχεις πχ σταθερή θέση 1000 μετοχές ΚΟΥΕΣ, ΣΑΡ, ΚΡΙ, ΤΕΝΕΡΓΑ κλπ και 200 παίζεις στο συν πλην 3% κυρίως για την ευχαρίστηση της επιτυχίας (αλλά και το βέβαιο κέρδος). Στις προϋποθέσεις της ομάδας που προανέφερα ανήκει και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ στην οποία δεν έχω επενδυτική θέση αλλά ένα trade κάθε 10 μέρες το δίνει και το παίρνω.

Μεγαλειότατος δεν είμαι, ευτυχώς όμως ούτε γελωτοποιός.

https://freeforumstocks.blogspot.com/search?updated-max=2020-03-26T04:12:00%2B02:00&max-results=100&reverse-paginate=true

hippy είπε...

Λάθος παραπομπή έβαλα...εδώ το πρωτοχρονιάτικο σχόλιο και το σωστό link.

Ο/Η hippy είπε...
Χρόνια Πολλά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Σαφώς και στο 2020 είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθούν οι αποδόσεις του 2019 όπου προεξοφλήθηκαν πολλά...αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι καλή χρονιά. Η κυβερνητική ομάδα δείχνει σοβαρή (ιδίως ο πρωθυπουργός) και υπάρχουν αρκετές προσδοκίες κάποιες εκ των οποίων απολύτως βάσιμες. Αναφέρομαι στις αναβαθμίσεις του αξιόχρεου του χρέους της χώρας από τους οίκους και θα μπορούσαν να μας φέρουν σε επενδυτική βαθμίδα εντός του έτους. Βέβαια εμείς εδώ το ξέρουμε, με 1,62% μεσοσταθμικό επιτόκιο για την επόμενη 25ετία η εξυπηρέτηση του δεν είναι πρόβλημα (κανείς από τους "νότιους" δεν έχει τέτοιο επιτόκιο). Όσο να πεις όμως το rating ΒΒΒ- θα επισφραγίσει την επιστροφή στην κανονικότητα της ΕΕ.

Η πολιτική των χαμηλών* επιτοκίων της ΕΚΤ αλλά και της Fed ως το τέλος του 2020 λογικά θα βοηθήσουν στη συνέχεια του καλού κλίματος όπως και οι εκλογές του Τραμπ (που απ΄όσο θυμάμαι πρώτοι επισημάναμε, τώρα το διαβάζω παντού). Όσον αφορά τη χώρα μας η μείωση της φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα θα βοηθήσει τον τζίρο στις επιχειρήσεις λιανικής και η μείωση των εισφορών ελπίζουμε να βοηθήσει στην μείωση της ανεργίας.

Προσωπικά λοιπόν δηλώνω συγκρατημένα αισιόδοξος. Στο 2020 προσθέτω στην τετράδα μου τον ΟΛΠ και συνεχίζω με ΜΥΤΙΛ, ΟΠΑΠ, ΑΔΜΗΕ, ΤΕΝΕΡΓ σαν βασικές επιλογές (75% μετοχικού χαρτοφυλακίου). Γνωρίζω φυσικά πως η 5άδα μου το πιθανότερο είναι να κάνει χαμηλές πτήσεις (αλλά πιθανολογώ ασφαλέστερες). Το υπόλοιπο 25% βρίσκεται σε μετοχές που αγαπούν οι βασικοί μέτοχοι (πχ ΚΟΥΕΣ, ΣΑΡ) ή σέξι τσιφτετελούδες όπως ΦΡΙΓΟ (του αρχηγού), ΔΕΗ, ΜΕΒΑΚΟ.


* (δεν ξεχνώ πως τα αρνητικά επιτόκια της ΕΚΤ δυσκολεύουν-μειώνουν την κερδοφορία των τραπεζών...αυτό είναι που με κάνει διστακτικό με τον κλάδο...σε ότι με αφορά συνεχίζω να τις θεωρώ "ξεπέτες" )

1 Ιανουαρίου 2020 - 3:33 μ.μ.


https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3852994445008371481&postID=3869798102815837559&isPopup=true

μπαρμπαλιας είπε...

ΓΕΚ,τελικα πολυ σκουπτρο Τσαμπ,
ουτε τα προσχηματα δεν

austin είπε...

Μπαρμπα...Μόνο η Γεκ??

Εδώ με το που πάμε να πάρουμε ανάσα όλο κάτι συμβαίνει. Τα 7 κακά της μοίρας είναι για το ΧΑΑ.

Παρότι μείωσα τράπεζες την Παρασκευή, το μαγαζί διακατέχεται από μία "γκαντεμιά". χαχα

michele είπε...

Kαλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους. Ποτε δεν καταλαβα γιατι πρέπει να τη λεμε σε οσους τυχον κανουν καποια πρόβλεψη οχι απολυτως επιτυχη Μηπως υπαρχουν αλάνθαστοι; Ισχυει για ολους οσοι εμπλεκονται σε τετοιες διαδικασιες
Ειναι ενα προβλημα βεβαια αυτο στα forums αλλα δεν νομιζω κερδιζει κανεις τιποτα

Ολοι μπορουν να διακρινουν τους γνωριζοντες απο τους λιγοτερο γνωρίζοντες, αλλα τα λαθη δεν κανουν διακρίσεις αφορουν το συνολο. Το θεμα ειναι η αφομοιωση καποιας στρατηγικης που θα βελτιωσει τις επιλογες των εμπλεκομενων.

kostas είπε...

Απόλυτο δίκιο Μιχάλη. Επειδή όμως οι περισσότεροι συμπεριφέρονται σαν μωρά προτείνω για μια βδομάδα να σβήνεις όλα τα σχόλια που αναφέρονται προσβλητικά σε άλλους. Να δούμε αν περισσέψει και κανένα!!

michele είπε...

Ειμαι απο τους ανθρώπους Κωστα που πιστευει στην ατομικη ευθυνη και υπευθυνότητα.Το εκανα και αυτο καποτε, απαιτει και χρόνο και ενασχόληση.

Andreas D. είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/ayximena-esoda-kai-kerdi-paroysiase-o-omilos-entersoft/

hippy είπε...

Ο michele είπε...
Kαλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους.
Ολοι μπορουν να διακρινουν τους γνωριζοντες απο τους λιγοτερο γνωρίζοντες, αλλα τα λαθη δεν κανουν διακρίσεις αφορουν το συνολο. Το θεμα ειναι η αφομοιωση καποιας στρατηγικης που θα βελτιωσει τις επιλογες των εμπλεκομενων.


Γειά σου Μιχάλη. Αυτό που έγραψα (και είχα αναφέρει προ εβδομάδας στον Austin) είναι η δική μου στρατηγική ξεχαρμανιάσματος τζόγου. Δηλαδή πολλά μικρά trade αντί ενός μεγάλου στην ΑΛΦΑ ή στον Ελλάκτωρα (και ταυτόχρονα δίνεις χαρά στο χρηματιστή σου).

"Ο ευκολότερος τρόπος κατά τη γνώμη μου για trade είναι στα καλά χαρτιά που στηρίζονται. Δηλαδή έχεις πχ σταθερή θέση 1000 μετοχές ΚΟΥΕΣ, ΣΑΡ, ΚΡΙ, ΤΕΝΕΡΓΑ κλπ και 200 παίζεις στο συν πλην 3% κυρίως για την ευχαρίστηση της επιτυχίας (αλλά και το βέβαιο κέρδος). Στις προϋποθέσεις της ομάδας που προανέφερα ανήκει και η ΓΕΚΤΕΡΝΑ στην οποία δεν έχω επενδυτική θέση αλλά ένα trade κάθε 10 μέρες το δίνει και το παίρνω."


Κατά τα λοιπά όποιος κρίνει βάζει αυθαίρετα τον εαυτό του σε ανώτερη βαθμίδα απ΄τον κρινόμενο. Αυτό προσωπικά με ενοχλεί ακόμη κι αν τα σχόλια είναι επαινετικά για τη πάρτη μου. Συνήθως ο "δικαστής"-γλύφτης βάζει και τον ιδιοκτήτη του μπλογκ δίπλα του (πχ όπως έλεγα εγώ κι ο κύριος Τάκης, ο Μιχάλης, ο Χ) για να πετύχει το απυρόβλητο. Θα πρότεινα λοιπόν είτε εσύ, είτε ο Αντρέας είτε οποιος άλλος έχει κλειδιά στο μπλογκ να σβύνει και μερικά για να σοβαρευτούμε. Δεν γίνεται να γράφει ο άλλος κουτσομπολιά για σχόλια που διάβασε αλλού του Artaxia και να τα σχολιάζει κακότροπα. Υποβιβάζει το επίπεδο του μπλογκ και την αξία των θαμώνων.

Συνεπώς είτε προσέχουμε να είμαστε κόσμιοι και χρηστικοί είτε τους σβύνετε (και πρώτα εμένα εννοείτε)

austin είπε...

Πιάσαμε και το κλασσικό 13 μέρες "συσσώρευσης-ανόδου" 1 μέρα πτώση που τρώει όλα τα κέρδη και επανέρχεται στο στάδιο των προηγούμενων 13 μερών.

Αυτά και όπως λέει ο Hippy, αξίζει μόνο τα χαρτιά τα σοβαρά...

austin είπε...

Βεβαια και οι σοβαρές μετοχές όπως ο ΟΤΕ... γυρνάει πίσω παρά την αντίδραση του ενδοσυνεδριακά.

Βρίσκεται και δικαιολογία λόγω του Τούρκου...αλλά ειλικρινά τι παραπάνω μπορεί να κάνει πάλι και αυτός? Πόλεμο?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Γεια σου μπαρμπα λεβεντια.!!!!!

Εχω υπομονη και δεν γουορυ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αν Μπαρμπα μου ομως,εσυ γουορυ,μην ασχολεισαι πια.
Ειναι,εκνευριστικο το παιγνιδι τους,πραγματι!!!!!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

τελος -λεει- ο Μπαγιατικος απο τον ΠΑΟ.εγω αντιπροτεινω τελος σε ολους αυτους που τον επελεξαν και πρωτα ο ηλιθιος Αλαφ ο οποιος συνεχιζει πεισματικα να διαλυει την ομαδα.ωξω ρε

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μπαρμπα
Κανε δυο χρονια κουραγιο και θα σουρθει η προταση,απο μενα,να αγορασουμε ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ μας,απο τον ΑΛΑΦ και να την οδηγησουμε,εκει που της αξιζει.!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα.!!!
Χειροτερη κι απο τη Γεκαρα, καταντησε!!!!!
χαχαχαχαχα

austin είπε...

Όποτε κάνει γκαπέ η αγορά επίκειται τρελή ταλαιπωρία. Και για ακόμα μία φορά, τα ξένα τρέχουν και εμείς πέφτουμε. Μετά τα ξένα θα διορθώνουν εμείς θα ασθμαίνουμε και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς με την ελπίδα του Μητσοτάκη και της αλλαγής!

Τασος ο λιμοκοντορος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.