Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΔΤΡ

 X.A.A 



 



                                               ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ONLINE 

ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Εντός  καθοδικού καναλιού  G10-G20 κινείται διολισθαίνοντας ο τραπεζικός δείκτης από τις 15 Σεπτεμβρίου και με σχετικά χαμηλό όγκο συναλλαγών, αποτυπώνοντας και την συναλλακτική απραξία όλης της αγοράς αλλα και την αδυναμία της να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα.
Ο δείκτης διαφεύγοντας καθοδικά του μεγάλου καθοδικού τριγώνου Κ1-Κ2 προσεγγίζει  τα χαμηλά του Μαϊου, έχοντας ήδη κλείσει το σημαντικό ανοδικό break away gap της 25ης Μαϊου. 
Στο θετικό σενάριο, ο δείκτης μπορεί να αντιδράσει από αυτό το επίπεδο, με στόχο το επίπεδο των 296-300 μονάδων, όπου συγκλίνουν η Κ2 του καθοδικού τριγώνου, η άνω πλευρά του καναλιού G10-G20 και η κίνηση του εκθετικού κινητού μέσου όρου των 30 ημερών.
ΜΟΝΟ με διάτρηση αυτού του επιπέδου, ο δείκτης μπορεί να τεστάρει εκ νέου την μεγάλη περιοριστική κατερχόμενη Κ1 από τα υψηλά του Ιουνίου και τις 404,35 μονάδες.
Στο αρνητικό σενάριο, ο δείκτης θα συνεχίσει την κίνησή του άμεσα με στόχο τα ιστορικά χαμηλά της 14ης Μαϊου στις 263,25 μονάδες που παρέχουν σημαντική στήριξη.

39 σχόλια:

austin είπε...

https://www.mononews.gr/oikonomia/thewiseman/avgatizoun-i-business-tou-oresti-to-skor-tou-psalti-sta-tet-a-tet-ke-se-pia-isigmeni-erchete-ekriktiki-anaptixi

Την καλημέρα μου. Μόνο ο Μυτιλος αν θα κρατήσει, τα άλλα τα βλέπω για κουβά σήμερα πάλι.

Hippy 100% συμφωνώ μαζί σου. Είμαστε ένας λαός που έχουμε μάθει από μικροί να ζούμε με ένα παραμύθι-μύθο. Με την λογική και μόνο, δεν γίνεται ένα τόσο μικρό καστελόριζο να μην επιτρέπει κάποια δικαιώματα του Τούρκου. Το ότι έχουμε μπλέξει με τρελό το κάνει βεβαίως πολύ δύσκολο.

Άσε που όπως λες, το να τραβάς ένα ζήτημα πάρα πολλά χρόνια και σε πολλές γενιές, τελικά έχει μεγαλύτερα κόστη/ζημιές.

Για μένα 2 είναι τα βασικά ζητήματα¨
1) Παράδειγμα έστω ότι θα υποχωρούσαμε για συνεκμετάλλευση νότια του Καστελόριζου. Θα έπρεπε με πηγμή, να σταματήσουμε και εμείς (ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΥΡΩΠΗ) τις ορέξεις του, λέγοντας του ξεκάθαρα ότι αν κάνει άλλη παραβίαση στο βυθίζουμε.
2) Όταν έχουμε γενικότερα στο Ελλαδιστάν, λόγω της μέτρια ποιότητας του ακροατηρίου, ευκαιριακή πολιτική, και προσπαθούν τα κόμματα να κερδίσουν ψήφους από τα εθνικά θέματα (γενικά μιλάω και όχι μόνο για τώρα) πως να μπορέσεις να κάνεις σωστή διπλωματία, να τους κλείσεις σε ένα δωμάτιο κτλ κτλ.

Έτσι λοιπόν εν τέλει, δεν μπορείς να πεις τίποτα στον λαό, ο λαός δεν θα καταλάβει/πιστέψει τίποτα (και με τα δίκια του αφού τον έχει φλωμώσει στην παπάντζα), γίνεσαι έρμαιο των ξένων και σε σέρνουν οι προκλήσεις και τα τραπέζια διαπραγματεύσεων.

Αυτά και καλή εβδομάδα να έχουμε!

austin είπε...

Επιπροσθέτως να παρατηρήσω, ότι οι επενδυτές δείχνουν πάντα να προπορεύονται στην μείωση ρίσκου στην Ελλάδα.

Βλέπαμε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο να σπάει κάτω το 613 ο ΓΔ, και την παρασκευή απλά να του κάνει retest και σήμερα φαίνεται η διάθεση χωσέ στα ξένα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. .
Βρε Austin δεν με παρακολουθεις.
Ξέρεις τι έρχεται?
Ας ξαναπάω στην σπηλιά μου.
Υ.Γ.Για τούς λάτρεις των τραπεζών. .τουλάχιστον ένα 25% κάτω από εδω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βέβαια. . Αν έχεις χρήμα έξω στα επίπεδα που περιμένω θα σαρωσω.
ΌΧΙ ΑΚΌΜΑ ΟΜΩΣ.
Διαβάζουμε την αγορά χωρίς παρωπίδες. .προπάντων κομματικές.
Ξεχάστε τα αυτά. .όπου τα κόμματα μπλεχτηκαν με τα χρηματιστηρια..πάτωσαν λεμε.

austin είπε...

Αν έβγαινε και κανένας ακόμα να λέει για καταστροφή ίσως ήταν τρελή ευκαιρία αγοράς.

Οπλα υπάρχουτν και άλλες μετοχές. Κοίτα τον ΟΤΕ ας πούμε εδώ. Τον μυτιλο επίσης

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και έχεις την εντύπωση πως σε ρημαγμενη οικονομία θα κρατήσουν αυτες?..και που θα πουλάνε τα προϊόντα τους...στου εξωγήινους?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είναι και κάτι προφεσορες. ..που μιλάνε για 5-6-7 % ανάπτυξη το 2021...
Εγώ σας προκαλώ. .
Το πρώτο εξάμηνοτου 21 θα είμαστε στο μείον..
Η ζημιά που γίνεται τώρα τότε θα φανεί.
Ποιος βάζει στοίχημα. ..όχι λεφτά και μπούρδες. .ένα ωραίο τραπέζι. .να γνωριστούμε κιόλας. .

hippy είπε...

"Ο/Η austin είπε...
Αν έβγαινε και κανένας ακόμα να λέει για καταστροφή ίσως ήταν τρελή ευκαιρία αγοράς.

Οπλα υπάρχουν και άλλες μετοχές. Κοίτα τον ΟΤΕ ας πούμε εδώ. Τον μυτιλο επίσης"

Ποιο πολύ θα αναζητούσα τις ευκαιρίες σε μερισματοφόρες εταιρείες με ανελαστική ζήτηση κάτι που προμηνυει σταθερότητα στις πωλήσεις και μεγάλο μέρισμα...πχ ΕΥΑΠΣ, ΑΔΜΗΕ. Πιθανολογώ πως όταν τον Μάρτιο του 2021 ανακοινώσουν την κερδοφορία και το μέρισμα θα τιναχθούν πάνω από +10% όπως έκαναν και πέρσι άλλωστε. Σταθερά επίσης στο μικροσκόπιο ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΜΠΡΙΚ κλπ

Στατιστικά τούτος ο καιρός ενδείκνυται για σπορά. Προσωπικά όμως δεν ξεσαλώνω, πιθανολογώ ότι ο Τραμπ θα κλείνει την ψαλλίδα με τον Μπάιντεν όσο πλησιάζουν οι εκλογές και σε διαφορά ψήφων <5% αγνοώ τι θα γίνει με τους εκλέκτορες.

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια κι αυτή λαικισμό, το ξέρουμε.

Frances είπε...

Συμφωνώ με τον κ. Hippy σε εταιρείες με ανελαστική ζήτηση. Θα πρόσθετα και ΜΠΕΛΑ, ΟΠΑΠ, καθώς η μεν έχει δείξει ότι προσαρμόζεται στις συνθήκες και πλέον έχει γίνει σκουπιδιάρικο για να μπορεί να ανταπεξέλθει και ο δε πουλάει μια ζωή ελπίδα για τρελές αποδόσεις με ψιλά.

hippy είπε...

Έχω κατά νου να μειώσω την επενδυτική θέση στον ΟΠΑΠ κατά το προσεχές January effect που ελπίζω να έρθει...πιθανολογώ ότι αυτό που ξέραμε παλιά, τα μεγάλα μερίσματα κι επιστροφές κεφαλαίου από κέρδη παλαιοτέρων ετών ΔΕΝ θα επαναληφθούν πλέον. Η εταιρεία έχει αυξήσει υπέρμετρα το δανεισμό της σε πάνω από 1,1 δις ευρώ, ευτυχώς 150 εκ. από το νέο ομολογιακό δάνειο προορίζεται να εξοφλήσει ισόποσες τραπεζικές υποχρεώσεις.

Δεν βιάζομαι καθώς α) θυμάμαι ότι ο Τσέχος μάζεψε περί το 10% των μετοχών κατά την περσινή δημόσια πρόταση στα € 9,12 και β) περιμένω κάποια καλή είδηση από την λήξη της αυξημένης φορολογίας στις 10 Οκτωβρίου.

Το ΤΖΑΜΠΟ νομίζω ωρίμασε...περιορισμένο το growth πλέον. Έχω επίσης την εντύπωση πως ο Βακκάκη γέρασε (όπως κι εγώ) κι άρχισε να αποφεύγει ρίσκο (franchise στο Ισραήλ των 9 εκ. κατοίκων αντί άνοιγμα της αγοράς της Πολωνίας των 40 εκ. κατοίκων). Καλή εταιρεία αλλά σε ότι με αφορά ας κερδίσουν άλλοι απ΄αυτό το χαρτί.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα και καλη εβδομαδα.
Χρονια πολλα και καλα στους εορταζοντες και εορταζουσες( η αστικη ευγενεια,αυτο το απαιτει).Βαθμολογηστε τον εαυτο σας!!!!!!

hippy είπε...

Τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ και μαζί τους αρκετοί μικροεπενδυτές-τζογαδόροι θυμήθηκαν τα 2,040 δις ευρώ των Cocos της τενεκεδοπειραιώς για τα οποία πληρώνει 165 εκ το χρόνο δλδ χρήμα ίσο με την μισή της κεφαλαιοποίηση!!!!! Κι αν δεν κάνω λάθος λήγουν (και πρέπει να επιστραφούν) στο τέλος του 2022.

Να θυμηθούμε πως παρόμοιο, λίγο μικρότερο παλούκι, έχει και η Eurobank που μετέτρεψε το ομολογιακό δάνειο του Αλογοσκούφη (του καθηγητή ντε που μας διαβεβαίωνε ότι η χώρα και οι τράπεζες της ήταν θωρακισμένες)....950 εκ. ευρώ έχουν μετατραπεί σε 10ετές ομόλογο TIER 2 με κουπόνι 6,4% και λήξη το 2028...60 μύρια πληρώνει ετησίως η τράπεζα για δαύτο...

Τι είπατε? Μέρισμα? Τι μήνα έχουμε?

Το 2040 και βάλε.


https://www.euro2day.gr/investments/guide/article/1576944/eurobank-pos-diavazei-h-moodys-ths-exoflhsh-ton-pr.html

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ευχαριστω πολυ,Τασο μου.Στο εχω ξαναγραψει,χωρις τις βρισιες, ισως ησουν ο πολυτιμοτερος εδω μεσα.
Σχ.11.12 σημερινο σχολιο σου.
Αν μουκανες αυτη τη χαρη,θα ημεουν πολυ ευχαριστημενος.

μπαρμπαλιας είπε...

Τσα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
πηρα λιγες Π.στο -29% ζαρια

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ευχαριστω,μπαρμπαλια.
Οχι,δεν...βουτηξα.Τα αποφευγω,οπως ο διαολος το λιβανι,αυτα τα(προς το παρον) σαπιοχαρτα.Οταν το κανω, δεν μενω πανω απο 48 ωρες.Αν τοκανες εσυ...ευχομαι καλα κερδη!!!!!!

Andreas D. είπε...

Χρόνια πολλά Δημήτρη!

Με μου πεις πόσο έχει ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ... τον βλέπω μόνος μου!!

χαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ανδρεα,ευχαριστω πολυ,για τις ευχες σου.
Παλι ,με μερες με καιρους...παλι δικα μας θαναι.

hippy είπε...

"Ο μπαρμπαλιας είπε...
Τσα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
πηρα λιγες Π.στο -29% ζαρια"


Μόνος μου τα γράφω, μόνος μου τα διαβάζω. "Ο πίνων μεθά κι ο παίζων χάνει"...παμπάλαιο το ρητό...όποιος το προσπερνά λάσπες και σχατά πατά μπάρμπα (9 στις 10 φορές τουλάχιστον)

Ερώτηση α΄(σοβαρή)...είμαστε σίγουροι πως ο Φον λέγεται Δημήτρης και δεν είναι (το πιθανότερο) nickname?

Ερώτηση β΄(προς ατζούλη)...την Πειραιώς την δώκαμεν? Πιστεύω πως ΝΑΙ, όπως ήταν η αρχική σκέψη άλλωστε...ρωτώ επειδή απλά δεν γράφτηκε.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ρωτησανε ,εναν κατα συρροη δολοφονο.
Πως μπορεις και κοιμασαι ,τα βραδια???
Κι αυτος τους απαντησε.ΔΕν πινω καφε,μετα τις 7μ.μ.
Εμενα με ρωτησανε.
Πως μπορεις και κοιμασαι τα βραδια, ασχολομενος με το ΧΑΑ???
Τους απαντησα.Δεν με απασχολουν,οι τραπεζομετοχες!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Απαντηση στο Χιππυ

https://www.greeklyrics.gr/stixoi/tragoudw-bathia-mou/

μπαρμπαλιας είπε...

πηρα στο -29% για σημερα...
στο κλεισιμο πουλαω μαρκέτ και χανω 1% ...τιναι ο καβουρας

hippy είπε...

Χαίρομαι που προσχώρησες στο γκρουπ όσων δεν απασχολουν οι τραπεζομετοχες!!! Όσοι βρισκόμαστε στο γκρουπ σφίγγουμε τα μετρητά καθώς οι ΑΜΚ πιθανότατα θα δώσουν ευκαιρία εύκολου κέρδους (συμμετοχή μέσω αγοράς δικαιωμάτων και εγγραφής για αδιάθετες μετοχές). Εννοείται για ξεπέτα. Για αρραβώνα ή γάμο θα δώσουν πρώτες σήμα οι μεγάλες ευρωπαικές τράπεζες.

Ευχαριστώ για την αφιέρωση. Μου αρέσει ο Χαρούλης.

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,παρατηρω οτι εισαι χειριστης της ελληνικης πολυ καλος

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν ακουμπαμε τώρα.
Ίσως και όχι μετά. .
Τα κεφάλαια που θα ζητήσουν δεν θα φτάσουν.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Οικονομικο της Νομικης μπαρμπα. στα...δυσκολα χρονια,με καλο βαθμο βαθμο πτυχιου.!!!!
χαχαχαχα!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και για πείτε μου εσείς. ..πόσα θα ζητήσουν?
800 η Πειραιώς? Ούτε για τα δάνεια της μιγ δεν θα φτάσουν. .
Αν την κάνουν ας την κάνουν σωστά.

Andreas D. είπε...

Εγώ ξέρω οτι εαν επηρεαστώ απο τον Ηλία ή τον "Δημήτρη" και χάσω δεν θα μου φταίνε αυτοί αλλά ο ίδιος μου ο εαυτός...

ίσως ο μπάρμπας να είναι καλύτερη επιλογή!! (μεταξύ σοβαρού και αστείου Μπάρμπα)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

μπαρμπαλιας είπε...

Τσαμπ,χαιρομαι,με γυναικειες κατακτησεις βεβαια και με τη διδα ΛιτσαΠ.να σου δινει ευχες.

σσ Ηλια τουλαχιστον δε χανω μεχρι τωρα....

μπαρμπαλιας είπε...

Ηλια,τη γνωμη σου για τη ΜΟΗ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Σχ.2.09 μ.μ.

Ξερετε,ποσο δυκολο ειναι να χρειαστει να βαθμολογησεις τον εαυτο σου,δινοντας του βαθμοα,κατω απο τη βαση???
Θα χρειαστει,να τσαλακωσεις τον εαυτο σου(εγωισμος γαρ).
Γιατι να συμει αυτο,ομως????Ειναι πιο ευκολο να βρισκουμε δικαιολογιες παντος τυπου.
Ετσι,εχουμε και τη πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.
Καλο απογευμα ,σε ολους μας.

Υγ.
Κι αν υποθεσουμε οτι,εγω δεν γιορταζα,τοσο δυσκολο ηταν να ευχηθειτε σε οσους γιορταζουν???
Επαναλαμβανω!!!!!!!!!

https://www.greeklyrics.gr/stixoi/tragoudw-bathia-mou/

hippy είπε...

Μεταφέρω απ΄το μπλογκ του Μορφωνιού


hippy29 Σεπτεμβρίου 2020 - 1:06 μ.μ.

Το Σάββατο ρώτησε κάποιος συνάδελφος σε άλλο μπλογκ γνώμη για trade στην ΜΟΗ. Απάντησα ότι

"Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο ότι η ΜΟΗ έχει φάει τόση πίεση, ας αντιδράσει πρώτα να δούμε τον πάτο της και μετά το συζητάμε. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν αφήσουμε στο τραπέζι και 40-50 cents."

Η εταιρεία είναι εξαιρετική όλοι το ξέρουμε. Αρκετά καλό και το περιθώριο διύλισης στο 2ο τρίμηνο που πήγε στο 6,8bpl/$ απο 6,3 στο 2q19 τη ίδια ώρα που και στα ελπε ήταν χτυπημένο (ενώ στατιστικά τα ΕΛΠΕ έχουν καλύτερα περιθώρια διύλισης) αλλά και παγκοσμίως έφτασε σε ιστορικά χαμηλά. Τα λειτουργικά στο 6μηνο ήταν ebitda 197 (-15%) και κέρδη 47 (-55%) και αν προσθέσουμε τα αποθέματα (ζημιές) πάμε σε ebitda -63 εκ απο +292 και ζημιές 150 εκ απο 148 εκ κέρδη το 1Η19. Άσχημα προφανώς αλλά ας πούμε λίγο πιο αισιόδοξα το β τρίμηνο λειτουργικά τουλάχιστον.

Λογικά στα αποθέματα περιμένουμε κέρδη το 2ο εξάμηνο, καλύτερο περιθώριο διύλισης μετά την ολοκλήρωση της συντήρησης στο 1ο τρίμηνο αλλά (μεγάλος) άγνωστος Χ το καύσιμο τζετ (δηλαδή σίγουρα αλλά πόσο χειρότερο από πέρσι).

Προσωπικά όπως ανέφερα στην αρχή στην εταιρεία δεν κοιτάζω αποτίμηση αλλά τον χρόνο αντίδρασης. Πιστεύω δεν θα περιμένουμε πολύ καθώς σε αρκετά πηγαδάκια συζητείται το θέμα πιθανής αντικατάστασης της μετοχής στον MSCI από τον ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ. Τέλος Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη θα ξέρουμε (μαζί με τον πλανητάρχη).

Να προσθέσουμε επίσης στο συλλογισμό μας ότι η τάση είναι αλλού (ΑΠΕ, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, «Πράσινη» αμμωνία ως καύσιμο για πλοία κλπ). Την ώρα που η ΕΕ επενδύει-επιδοτεί στην "πράσινη ενέργεια" ο Βαρδής κι ο Τζίγγερ αγοράζουν τηλεοπτικό σταθμό και ξαναφτιάχνουν τράπεζα. Η αγορά τηλεοπτικού σταθμού μάλλον σαν μοχλός πολιτικής επιρροής μου φαίνεται παρά σαν κερδοφόρα επένδυση.Η διοίκηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μυωπική σ΄αυτήν την φάση.

hippy είπε...

Με δεδομένο ότι σε 2 βδομάδες θα έχουμε ενημέρωση για τις προθέσεις της Μοργκάνας για τις προσθαφαιρέσεις στον MSCI προσωπικά ΔΕΝ ρισκάρω για επένδυση στην ΜΟΗ μέχρι τότε.

Εάν βγει απ΄το δείκτη θα ψωνίσω το 1/3 της θέσης που επιθυμώ ή και περισσότερο εάν δω να κινείται σε τιμές πάνω από το άρτιο το ομόλογο της.

https://www.finanzen.ch/obligationen/motor_oil_finance_plceo-notes_201717-22-obligation-2022-xs1586710185

austin είπε...

Ωραίο μαζεματάκι στον Μύτιλο. Εάν είναι να μπει στο δείκτη αυτές τις μέρες πρέπει να στηριχθεί

hippy είπε...

Η ΜΟΗ το 2017 έβγαλε τη συγκεκριμένη 5ετή ομολογιακή έκδοση των 350 εκατ. με κουπόνι 3,25% και λήξη 1/4/2022 για το οποίο υπήρχε-υπάρχει option ανάκλησης στη 2ετία (δηλαδή από το 2019) στο 101,62. Δεν έκανε την ανάκληση όπως πχ ο ΜΥΤΙΛ ή ο ΟΠΑΠ πρόσφατα παρά τα προφανές όφελος πάνω από 12 εκατ στην 3ετία καθώς θα δανειζόταν 1,50% χαμηλότερα όπως οι προαναφερόμενοι. Δεν υπονοώ κάτι αν και το ομόλογο πιέζεται (στο 98,50 σήμερα) όπως και η μετοχή. Θα ήθελα να δω κάτι για να χτίσω θέση.

(η μόνη εξήγηση που δίνω για την μη ανάκληση είναι πως έχουν μεγάλη θέση οι ίδιοι οι Βαρδηνογιάννηδες και οι φίλοι τους...αλλά δεν μ΄αρέσει)

hippy είπε...


Επειδή οι ξένοι λένε "put your money where your mouth is" ψώνισα λίγο ΔΕΗ στα € 5,01. Μακάρι τα επόμενα να τα πάρω ψηλότερα.

hippy είπε...

"Ο TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης
Κι αν υποθεσουμε οτι,εγω δεν γιορταζα,τοσο δυσκολο ηταν να ευχηθειτε σε οσους γιορταζουν???
Επαναλαμβανω!!!!!!!!!

https://www.greeklyrics.gr/stixoi/tragoudw-bathia-mou/"


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες (αν και δεν θυμάμαι κάποιον Δημήτρη στο μπογκ). Χρόνια πολλά και καλά και σε σας κύριε Τσαμπή (εάν όντως λέγεστε Δημήτρης και δεν είναι nick)


YΓ (άσχετο και ανώδυνο) Την εβροφάρμα την δώσατε? Τελικά ήταν εξαιρετική επιλογή και εντυπωσιάζει με την συμπεριφορά της.

austin είπε...

Ωραίο και το μάζεμα στον Ελλάκτωρα... Αλλά τόσο ξύλο που πέφτει έξω, δεν τα λες και καλά.

michele είπε...

Χρονια πολλα σε ολους τους εορτάζοντες Δημητρηδες- Δημητρούλες.
Δυστυχως ημουν ολη μερα στο νοσοκομειο με τη μαμα, ευτυχως φαινεται οτι ειναι καλα αλλα τα 94 βαραινουν

Γιώργος είπε...

Μιχάλη περαστικά στη μαμά!