Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

  X.A.





                                         ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE


BREXIT ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ...
Ποια είναι από τότε μέχρι τώρα η πορεία του ΑΕΠ της χώρας, πως κινήθηκε ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο και ποια είναι η διαδρομή του σε σχέση με τις ευρωπαϊκές αγορές; Πόσο επηρεάστηκε η ισοτιμία της λίρας με το ευρώ; Πολλοί οικονομολόγοι πιστεύουν ότι το Brexit πιθανότατα θα βλάψει την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου και θα μειώσει μακροπρόθεσμα το πραγματικό κατά κεφαλήν εισόδημά του.


65 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :)

Unknown είπε...

KALHMERA MIXALH ELBE

Unknown είπε...

GNORIZEI KANEIS MERISMA ELBE

michele είπε...

Συνηθως δινει επιστροφη 0,25. Αλλα ακομα δεν εχει πει για φετος

austin είπε...

Israël had lifted inside mask mandate on the 15th of June, they are bringing it back next Sunday due to Delta variant spread.

austin είπε...

διάσπαση σε λαμδα??

mixalis mixalios είπε...

Δεν μας φοβιζουν οι φωτιές και οι πυρκαγιές εμάς... Μπουρλότο!!!

mixalis mixalios είπε...

Νέα υψηλά σε Αμερική. Φοβήθηκαν κάποιοι ότι θα ανέβουν δύο φορές τα επιτόκια σε 2 χρόνια και θα πάνε στο 0.5 αντε στο 0.75. Μάλιστα...

μπαρμπαλιας είπε...

οι κουτοφραγκοι ολοι επανω και η μαιμου κατω...
κοροιδα ειμαστε να ακολουθησουμε;

mixalis mixalios είπε...

Εμείς θα ανεβαίνουμε τελευταίοι... Όπως η περιφέρεια στο τέλος της ανόδου...

mixalis mixalios είπε...

@4:53

ΦΡΙΓΟ
0.14
FRIGOGLASS A.B.E.E.(ΚΟ)
+0.014
(+11.11%

austin είπε...

Ένα gap up θέλουμε πάνω στην Λάμδα αύριο για να φύγει πολύ γερά πάνω!

Μπράβο και στο Φριγο...στο photo finish έκανε κοντά στο ψηλό πριν την φωτιά!

mixalis mixalios είπε...

Έχει 30/06 Γ. Σ. Εκεί θα μάθουμε επιπτώσεις από την πυρκαγιά Austin... Ή κάποιοι ξέρουν ή απλά ελπίζουν. Θα δείξει.

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2085084/alpha-bank-sto-12-eyro-h-anotath-timh-sthn-ayxhsh.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΈΝΑ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

Την ώρα που όλη η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο να μην ταξιδεύουν Βρετανοί στις χώρες Ε.Ε.ο δικός μας αλάνθαστος παρακαλούσε τον ΤΖΟΝΣΟΝ να ανοίξει τα σύνορα.
Και το ερώτημα είναι. .
Τι κοστίζει λιγότερο. .μια κλειστή οικονομία ΠΑΛΙ το φθινόπωρο. ..ή να προστατεύουν την χώρα από την Άννα Μετάλλαξη ;
Καλημέρα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

και ποιος σου είπε ότι είμαι ΑΧΑΡΤΟΣ;Σσσσσσσσσ.......

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο ΣΕΤΕΡΑΣ ΕΙΠΕ..


Η λύση είναι απλή για εμάς τους άχαρτους. Να κλείσουν τα πάντα, να καταστρέψουν την οικονομία, να πάει ο ΓΔ στις 500 για να αγοράσουμε εκεί.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌ σωματείο δεν είμαστε..
Αν είναι να γίνει ας γίνει.

austin είπε...

Παρότι ο Αρταξία απουσιάζει σχετικώς από τον χώρο αυτό και σταμάτησε και τα καυστικά σχόλια... προσωπικώς με ενοχλεί η παραποίηση λεγομένων από όπου και αν προέρχονται αυτά (για αυτό και τόσο ευαίσθητος να με λέει κάποιος συνωμοσιολόγο-ή "γιατί κάνω κριτική σε όλο αυτό που ζούμε" παρερμηνεύοντας λεγόμενα μου.)

Πολλάκις λοιπόν, έχουν παραποιηθεί λεγόμενα.

Και σήμερα, άνευ λόγου, λες και ο όπλα έχει κάποια σχέση με τον Αρταξία.

Ο αρταξία λοιπόν παλιά είχε πει κάτι τύπου "σε πανσέληνο Η ΟΠΟΙΑ κίνηση είναι να γίνει θα έχει μεγαλύτερη ένταση. Και αυτό είναι στατιστική παρατήρηση". (Με αυτή του την παρατήρηση ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ. Άρα δεν σχολιάζω την ουσία, σχολιάζω την παραποίηση.)

Καλά δεν θυμάμαι?? Ή κάνω λάθος.

Το παίρνεις λοιπόν εσύ κάτι, το παραποιείς όπως κάνουν τα τρολ του τουίτερ, δεν προσφέρει τίποτα το σχόλιο σου για να συσχετίσης πράγματα άσχετα και άτοπα μεταξύ τους και χωρίς την εμφάνιση του προσώπου που θίγεις/σε έθιξε.

Κλείνοντας, όχι ότι έχει κάποια σημασία βέβαια, πριν καιρό το μπλογκ αυτό ήταν η πεμπτουσία της ελευθερίας, της συλλογικής συμμετοχής, του παρείστικου κλίματος της χρήσιμης πληροφορίας για το ΧΑΑ. (δεν ξαναλέω γιατί θεωρώ χρήσιμους και τον Μιχάλη, και τον Hippy και τον Ανδρεά, και τον Αρταξία και άλλους πολλούς σχολιαστές).

Από ένα σημείο και μετά, το μπλογκ χάλασε. Και ξέρετε κάτι.. Ο αρταξία που λένε όλοι ότι ευθύνεται για αυτό σε σημαντικό βαθμό είναι χρόνια σε αυτό το μπλογκ.

Μαντέψτε λοιπόν από ποιο σημείο και μετά χάλασε το μπλογκ... Κρίμα.

Υ.Σ. Ξέρω ξέρω, θα πείτε για πελατάκια και βλακείες.. Αδιαφορώ εκ των προτέρων, το θέμα είναι ότι το μπλογκ χάλασε σε σημαντικό βαθμό από αυτούς που λένε "ότι κάποιοι είναι πελατάκια κάποιου"

austin είπε...

Δεν με ενδιαφέρει να μπλέξω πάλι για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ΧΑΑ..

Εδώ μυτιλος φοβερός και τρομερός!

Λέτε και ο φουρλής να πάρε τα πάνω του?

https://www.mononews.gr/politics/columns-the-politic/to-harvard-i-jumbo-o-fourlis-i-goldman-sachs-i-gek-terna-ke-i-mytilineos

ArTaXiA είπε...

Καλώς το απομιμητικό προϊόν.

Εγώ, που επίσης δεν έχω καταλάβει, ρωτώ τον Μπάρμπα και τον ΟΠΛΑ και όποιον γνωρίζει, ώστε να πληροφορηθώ το "παρασκήνιο για τη FF", να εκπλαγώ κι εγώ με τη σειρά μου και να μετανοήσω.

Επίσης ρωτάω κι εσένα γι αυτή την υπέροχη φωτογραφία που έχεις για Avatar. Τι απεικονίζει;

hippy είπε...

Ο/Η austin είπε...


"Κλείνοντας, όχι ότι έχει κάποια σημασία βέβαια, πριν καιρό το μπλογκ αυτό ήταν η πεμπτουσία της ελευθερίας, της συλλογικής συμμετοχής, του παρείστικου κλίματος της χρήσιμης πληροφορίας για το ΧΑΑ. (δεν ξαναλέω γιατί θεωρώ χρήσιμους και τον Μιχάλη, και τον Hippy και τον Ανδρεά, και τον Αρταξία και άλλους πολλούς σχολιαστές)."

Κατ΄αρχήν ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια.

Κατά δεύτερον σε αυτήν την παράγραφο "τσουβαλιάζονται" σχολιαστές σεμνοί, ομαδικοί που προσπαθούν να είναι χρήσιμοι, με άλλους "εισαγγελείς". Οπότε φίλε Γιώργο ειλικρινά και με όλο το θάρρος θα προτιμούσα να απουσιάζω.

Κατά τρίτον κι εγώ θεωρώ απώλεια την απουσία του Ανδρέα.

ArTaXiA είπε...

Καλώς και τον παίκτη των ΑΜΚ.

Το τι χρήμα βγάζω Hippy με την ΔΠ ΠΡΕΖΤ δε λέγεται.

Αμ, η ΑΜΚ της ΙΝΤΕΚ;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
VAGGELIS MP είπε...

Καλημέρα κάπως το είπε ο Τσάμπης...
Τα τενεκεδακια δεν τα κλωτσας γιατί κάνουν θόρυβο,μονον ενοχλούν, δες παρακάτω....

hippy είπε...

Καλέ μου "σύμβουλε" θα σε μαλώσω...παρέλειψες να γράψεις ότι πήρα ΜΠΕΛΑ στα €15,04 και 3 μέρες μετα πήγε €14,20.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ, ειλικρινά, δεν σε ρωτάω τι έκανες, εάν έχασες και πόσο έχασες.

Εμφανίστηκε ωστόσο ο ιμιτασιόν και είπε να ρωτήσουμε ΟΠΛΑ και ΜΠΑΡΜΠΑ για το παρασκήνιο της FF.

Ρώτησα συγκεκριμένα γι αυτό το παρασκήνιο, να μαθαίνω κι εγώ κάτι.


Hippy, εάν θέλεις να διοχετεύσεις ρευστότητα πάρε το XAOYΣΜΟ να λάβεις ένα κουπόνι στις 5/7 και το κεφάλαιό σου σε τρεις μήνες και μια εβδομάδα με μια ετησιοποιημένη απόδοση ανώτερη του 3,5%. Τα υπόλοιπα, περί ΠΡΕΖΤ είναι μ@λ@κ@ες να το παίζουμε σπουδαίοι.

Στο ξαναείπα. Διάλεξες λάθος πλευρά. Το ξεβράκωμα ήταν μονόδρομος.

hippy είπε...

Πάμε από την αρχή

"Ο/Η hippy είπε...

πες ότι ΔΕΝ έχω ρευστότητα...ο πειρασμός είναι μεγάλος στις καλούτσικες τιμές των μετοχών που ανέφερες (όλες πλην ΟΛΠ με κέρδη στους πρόσφατα τοποθετηθέντες) να φτιάξουν πουλώντας ώστε να μπουν στην ΑΜΚ της ΑΛΦΑ* με την κρυφή ελπίδα μπας και ξαναδούν το έργο της ΠΕΙΡ.

πες ότι έχω ρευστότητα...την "σφίγγω" για τον ίδιο λόγο (+ την ΑΜΚ του Ελλάκτωρα, τις ΔΠ των ΠΡΕΖΤ, ΟΛΘ, ΙΝΤΕΑΛ προσεχώς)

Μονά ζυγά κάτσε στ΄αυγά σου (Χιππάκο)

15 Ιουνίου 2021 - 3:47 μ.μ. "


Έρχεται τώρα ο σκοταδόψυχος "σύμβουλος" και σχολιάζει

"Ο/Η ArTaXiA είπε...
Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααα. Αναμένω τον τρόπο που ο ορθολόγας θα κερδοσκοπήσει με τη ΔΠ της ΠΡΕΖΤ. Δηλαδή, έλα τώρα και πες μου.
Ό,τι να'ναι σχόλια, απλώς και μόνο για να πούμε πως απαντήσαμε!"


To "ορθολόγας" και η ειρωνεία που κολλάει "συμβουλάτορα" μου? Η σκέψη έχει αρχή, μέση και τέλος. Και 5 παραδείγματα εταιρειών όπου μπορεί κάποιος να διοχετεύσει την ρευστότητα. Πραγματικά στο ΠΡΕΖΤ πρωτίστως και κάπως λιγότερο στον ΟΛΘ υπάρχει μειωμένο free float και εμπορευσιμότητα. Έ και???? Υπάρχει κάποιο λάθος στην ουσία της σκέψης? ΟΧΙ.

Άκου συμβουλάκο.

Ο ευκολότερος τρόπος να "φανείς" ψηλός είναι να πριονήσεις τα πόδια των άλλων. Εναλλακτικά να σηκωθείς στις μύτες των ποδιών σου σαν τον Κατρούγκαλο στην παρέλαση. Αυτό κάνεις. Μου είσαι άχρηστος και αδιάφορος. Μπορείς να αποχωρήσεις.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η απάντηση δεν ήταν για σένα Αρταξια..
Ήταν για τον κυριο ΒΛΑΣΟ.

ArTaXiA είπε...

@Hippy

Η ειρωνία κολλάει στο ό,τι πιάνεις μια μετοχή στο στόμα σου, για την οποία δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτε και για την οποία γνωρίζω τα πάντα και τη σχολιάζεις ως ευκαιρία εν όψει ΔΠ. Εάν είχες ασχοληθεί με το ΠΡΕΖΤ, έστω και για μισή ώρα, θα ήξερες πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, οπότε θα ήσουν σεμνός και ταπεινός, όπως τότε που μου τηλεφωνούσες και μου ζητούσες να ΣΕ ΔΙΔΑΞΩ πράγματα και δεν θα έγραφες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

Στην πορεία όμως που το εγώ σου, φούσκωσε σαν αερόστατο, ξέχασες πως υπάρχουν άτομα ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ περισσότερα από εσένα και βάλθηκες να παριστάνεις τον γκουρού κι εσύ.

Επίσης, εάν είχες ασχοληθεί με το ΙΝΤΕΚ, έστω για 10 λεπτά της ώρας, θα γνώριζες πως η ΑΜΚ είναι με παραίτηση παλαιών μετόχων, οπότε τζίφος κι αυτό ως arbitrage.

Το γεγονός πως δεν μπαίνει κάποιος στον κόπο να σε διορθώνει, δεν σημαίνει πως δεν γράφεις ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Γι αυτό, πάρτο κι εσύ λίγο αλλιώς, διότι εσύ είσι εκείνος που θέλεις να δείχνεις "ψηλός" και όχι εγώ. Τέλος για σήμερα η αντιπαράθεση.

hippy είπε...

Πριν αλλέκτωρ λαλήσει τρις ο

"Ο/Η ArTaXiA είπε...

Στο ξαναείπα. Διάλεξες λάθος πλευρά. Το ξεβράκωμα ήταν μονόδρομος.

25 Ιουνίου 2021 - 11:45 π.μ."


Είδες Austin πόσο ορθός ήταν ο χαρακτηρισμός "εισαγγελέας"? Και μάλιστα κακός αφού προσπερνά τις επιλογές ΦΟΡΘΝΕΤ, ΠΠΑΚ, ΠΕΙΡ που ήδη δίνουν προχωρημένο διψήφιο και προτείνει ΧΑΟΥΣΜΟ που θα το αγοράσεις στο 101,2 (δλδ 101,55 με μια μικρή προμήθεια 0,30%) θα λήξει σε 4 μήνες, θα εισπράξεις συνολικά 101,67. Καθαρά στην τσέπη σου 0,12%. Μ΄αυτά και μ΄αυτά άντε να του καθίσει πελάτης.

Και δεν ξέρεις αριθμητική και θέλεις στην πλευρά σου το μαθηματικό (εμένα). Είσαι σοβαρός?

HOUSEMARKET (IKEA)
Σύμβολο: ΧΑΟΥΣΜΟ1
Ονομαστική Αξία: 1€ (Μία ομολογία = 1€)
Διάρκεια (έτη): 5
Ετήσιο Κουπόνι (επιτόκιο): 5%
Πληρωμή: 3μηνιαία
Λήξη: 04/10/2021

hippy είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...
"Επίσης, εάν είχες ασχοληθεί με το ΙΝΤΕΚ, έστω για 10 λεπτά της ώρας, θα γνώριζες πως η ΑΜΚ είναι με παραίτηση παλαιών μετόχων, οπότε τζίφος κι αυτό ως arbitrage."


"Σύμβουλε"...κατεβείτε παρακαλώ από το βάθρο και διαβάστε...αδικία να εκτίθεστε ανόητα

"πες ότι έχω ρευστότητα...την "σφίγγω" για τον ίδιο λόγο (+ την ΑΜΚ του Ελλάκτωρα, τις ΔΠ των ΠΡΕΖΤ, ΟΛΘ, ΙΝΤΕΑΛ προσεχώς)"

η ΙΝΤΕΑΛ αναφέρεται στις ΔΠ που θα γίνουν και ΟΧΙ για ΑΜΚ. "Έλα παππού να σου δείξω τ΄αμπελοχώραφα σου" που λένε στο χωριό. Να το επαναλάβω ή το κατάλαβες?

Δεν είσαι τόσο άσχετος. Η ζηλοφθονεία προς όλους είναι που σε τυφλώνει και διαβάζεις επιλεκτικά. Γνώμη μου βέβαια, μπορεί λάθος.




μπαρμπαλιας είπε...

ΧΑΟΥΖΜΟΥΡΙΕΜΑΙ...ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ

VAGGELIS MP είπε...

Σε θυμάμαι σε κάποιο site να σκοτώνεσαι με κάποιον chefsotos αν θυμάμαι καλά,να γράφεις για την εταιρεία που έχει των θυγατερων Δανάη,Ισμήνη ξέρεις ίσως πριν τρία χρόνια σαν απ`ευθείας απόγονος τις Πυθιας,για τα πίτουρα τω ψαριών,κλπ
Γιατί νομίζεις ότι θα λείψεις άιντε στο καλό, δεν έμπαινα στην Ελεύθερη γνώμη για έναν χρόνο περίπου ο λόγος εσύ... πόλεμο με Ανδρέα,hippy,Tsampi κλπ ασχολησου με τα ακίνητα σου...

hippy είπε...

όπως τότε που μου τηλεφωνούσες και μου ζητούσες να ΣΕ ΔΙΔΑΞΩ πράγματα και δεν θα έγραφες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

??????????????????????????????????

Άσ΄τον τρελλό τρέλλα του. No comment.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΤΕσ
ηδη χανει 5% απο το περιφημο μερισμα...

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα, μιας και σε βρήκα εύκαιρο, μήπως γνωρίζεις εσύ το παρασκήνιο της FF, ώστε να μετανοήσουμε όλοι μας;

hippy είπε...

Μπάρμπα θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου καθώς αύριο θα έρθει αυτός ο τύπος "να συμβουλέψει" και ίσως επηρεασθείς. Στο "ΧΑΟΥΖΜΟΥΡΙΕΜΑΙ" εάν αφαιρέσεις και τον φόρο 15% στο κουπόνι το αποτέλεσμα βγαίνει αρνητικό (1,75 - φόρος 15% = 1,4875 καθαρό). Δηλαδή η κερδοσκοπία τελικά ζημιώνει. Για τέτοιες "συμβουλές" λέμε. Η αντιπαράθεση είχε και κάτι θετικό. Κάτι μάθαμε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το μεγάλο ερώτημα είναι. ..
Τι φταίει που το δικό μας δεν κουνάει;
Μετά από το μεγάλο Ράλι Αμερικής. .Γερμανίας. .εμείς γιατί δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε;
Ακούμε ανάπτυξη. .πακέτα. .επιτόκια. .Μητσοτάκη που τον αγαπούν οι αγορές. .
Γιατί δεν κουνάει;
Φταίει ο Τουρισμός που δεν θα πάει όπως ήθελαν;
Φταίει η νέα Μετάλλαξη;
Βλέπουν νέο κλείσιμο στην αγορά που θα πετσοκόψει και την ανάπτυξη του 2022;
Αλήθεια τι φταίει;
Βασικά ο οπλαρχηγος φταίει που γκρινιάζει. .γιατί ενώ είναι όλα τόσο ωραία. .δεν μπορεί να τα κατανοήσει. Κύριοι. .Μετά το σοκ του 2020 με την Πανδημία. .έπρεπε αυτή τη στιγμή να πετάει το μαγαζί. .και να έχει αφήσει πίσω την κακια πανδημία που μας βρήκε. ..
Έπρεπε να ακολουθησουμε τα ξένα. .
Γιατί τα ξένα μπορεί να έπεσαν. .αλλά έκαναν νέα ιστορικά. .
Εμείς εδώ πέσαμε στο 440...και το ριμπάουντ έως τα πρόσφατα υψηλά.. και όχι ιστορικά.. τα βαπτησαμε επιτυχία ..Μόνο και μόνο γιατί μας κυβερνά ο κουλης.
Αν ήταν οΤσιπρας στην θέση τού θα λέγαμε Μάλιστα πως αυτός φταίει που δεν πιάσαμε τις 2.000 μονάδες.
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. .
Η οικονομία πάει με χίλια στον γκρεμό.

VAGGELIS MP είπε...

Υπάρχει κανείς που ασχολείται με το ΧΑΑ
που δεν έχει και αστοχίες,Λάθος εκτίμηση κλπ τι είναι αυτό το κόλλημα με την FF...δεν υποχρεώσες κανέναν να πάρει FF..και εγώ διάβασα για το FF στο Sic Tra..γιατί το έβγαλες και δεν το άφησες..

ArTaXiA είπε...

Το συνεχίζεις επηρμένε δασκαλάκο.

Για αρχή δεν περίμενα να πληρώνεις εσύ, ο μεγάλος και τρανός επενδυτής 0,30% προμήθεια για αγορά ομολόγου.

Κατά δεύτερον, περίμενα να γνωρίζεις να μετράς τοκοφόρους περιόδους, διότι είναι δύο τα κουπόνια, το τελικό και του Ιουλίου, μείον τις ημέρες που έχουν τρέξει.

Κατά τρίτον, η τράπεζα σου δίνει 0,10% μικτό στο χρόνο κι εσένα σε χαλάει το 0,12% στο τρίμηνο, όταν π.χ. το ΠΡΕΖΤ που τόσο αναίσχυντα πρότεινες, δεν θα σου δώσει τίποτα, ενώ το ΙΝΤΕΚ, θα δώσει χρήμα, εάν δώσει, στη ΔΠ, που δεν γνωρίζεις εάν θα γίνει και πότε θα γίνει. ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΕΝΔΥΤΑΡΑ ΜΟΥ!

Κατά τέταρτον, με κάθε σχόλιο σου, αναρωτιέμαι πως επιβιώνεις στην αγορά.

μπαρμπαλιας είπε...

εγω μετραω χασουρα 2.560 ευρω.
απο την κωλοφαρδια μου στην ΦΦ.
αυτο ξερω

ArTaXiA είπε...

Οπότε ούτε εσύ ο Μπάρμπας, ούτε ο ΟΠΛΑ γνωρίζουν κάποιο "παρασκήνιο" άγνωστο στους υπόλοιπους.

Έλαβα και σήμερα τις απαντήσεις μου, ώρα σας καλή.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ δεν γνωρίζω κάτι για την ΦΦ.

streetboy είπε...

Ωχ ωχ ωχ για νέο ξεβρακωμα πάει ο παπαρας του blog από τον hippy.
Ας τον ρε hippy αρκετά τον έχεις ξεφτιλισει τον επαγγελματία.
Austin είναι γεγονός ότι είχες καιρό να εμφανιστείς ως σαλιγκαρος του παπαρα και ανησύχησα μην έπαθες τίποτα. Για την άποψη περί σχέσης πανσέληνου με χρηματιστήριο πάντως από ότι καταλαβαίνω το ψάχνεις μήπως έχει δίκιο ο παπαρας.... Και ύστερα γυρεύεις γνωμες για το τι θα γίνει στο ΧΑΑ... Τη Λιτσα Πατέρα πήγαινε να ρωτήσεις ρε μεγάλε, τι κάθεσαι εδώ και χάνεις το χρόνο σου!!

streetboy είπε...

Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...
Οπότε ούτε εσύ ο Μπάρμπας, ούτε ο ΟΠΛΑ γνωρίζουν κάποιο "παρασκήνιο" άγνωστο στους υπόλοιπους.

Έλαβα και σήμερα τις απαντήσεις μου, ώρα σας καλή.


Αντε τώρα λεβέντη μου πήγαινε και δίπλα στου Σόλωνα να φας και εκεί τις σβερκοκατραπακιες σου..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η μαμά Καλά?

μπαρμπαλιας είπε...

η παπαρια του ηταν που και το εγραψε πριν και συνεχησε με χιλιες αναρτησεις και επιχειρηματα να μας πεισει...λεσ και του ζητησαμε ρεστα.
μη λεμε παλι τα ιδια ,ο αταραξιας εγραψε οτι ηθελε γιατι ετσι το ανελυσε,εγω πατησα κουμπι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ...

michele είπε...

Πάντως ο Κατρουγκαλος σηκωσε τα ποδαρακια σε ομαδική αναμνηστική φωτογραφια της κυβερνησης μπροστα στη Βουλη και όχι στην παρελαση Hippy
χεχε

michele είπε...

Να δουμε που θα σταματήσει και το ενα σαπακι ( το μονο) που εχουμε ασχοληθει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αγοράζουμε ΑΛΦΑ σήμερα.
μεγάλη ευκαιρία.

michele είπε...

Μπερδεψε τον κόσμο το ανωτατο ευρος τιμης 1.20. Δεν σημαινει τιποτα, αφου δεν γνωριζεις το κατωτατο

austin είπε...

Μιχάλη, ποιο είναι το σαπάκι?

Hippy, δικαίωμα σου να απουσιάζεις... Το καταλαβαίνω, όπως και του Ανδρέα η απουσία είναι αισθητή γιατί έκανε χρήσιμα σχόλια-η ΕΠΣΙΛ έχει κάνει καθαρό χ 4!!!

Το σχόλιο μου ήταν, ότι παλιότερα και εσύ και ο Αρταξία τα βρήσκατε (δεν θυμάμαι για τον Ανδρέα παλιά).

Έχω αναφέρει γιατί και τον Αρταξία τον θεωρούσα χρήσιμο σε σχόλια.

Όλος αυτός ο χαμός έγινε για χαζούς λόγους, ξέφυγε το πράγμα και ζήσαμε/ζούμε αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Ούτε θέλω ούτε μπορώ να κάνω, απλά παρατηρώ και ανέφερα ότι παλιότερα ήταν καλύτερα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιατί austin;
Εγώ δεν είμαι χρήσιμος;

hippy είπε...

@ Artaxia

Όσο μιλάς εκτίθεσαι

"Για αρχή δεν περίμενα να πληρώνεις εσύ, ο μεγάλος και τρανός επενδυτής 0,30% προμήθεια για αγορά ομολόγου"

Αναφέρομαι στον "μέσο" επενδυτή. Εγώ πληρώνω 0,15-0,20% αναλόγως ΑΧΕ 
---------------------------------------------------------

"Κατά δεύτερον, περίμενα να γνωρίζεις να μετράς τοκοφόρους περιόδους, διότι είναι δύο τα κουπόνια, το τελικό και του Ιουλίου, μείον τις ημέρες που έχουν τρέξει."

Συνεπώς το χρονικό διάστημα που υπολόγισα είναι σωστό, 4 περίπου μήνες αφού ο σημερινός αγοραστής πληρώνει και δεδουλευμένους τόκους στον πωλητή. Σαν σουπιά, με παπαριές,  πας να θολώσεις τα νερά.
---------------------------------------------------------

"Κατά τρίτον, η τράπεζα σου δίνει 0,10% μικτό στο χρόνο κι εσένα σε χαλάει το 0,12% στο τρίμηνο, όταν π.χ. το ΠΡΕΖΤ που τόσο αναίσχυντα πρότεινες, δεν θα σου δώσει τίποτα, ενώ το ΙΝΤΕΚ, θα δώσει χρήμα, εάν δώσει, στη ΔΠ, που δεν γνωρίζεις εάν θα γίνει και πότε θα γίνει."

-Είμαστε χρηματιστηριακό μπλογκ, ποιος ασχολείται με προθεσμιακές?

-ΔΕΝ κατάλαβες, ΔΕΝ θα πάρεις 0,12% στο τρίμηνο, εάν υπολογίσεις και τη φορολόγηση του μερίσματος θα πάρεις συνολικά 1,75 - φόρος 15% = 1,4875 καθαρό δηλαδή ο πελάτης σου (εάν υπάρξει τέτοιο ζωντανό) ενώ θα πληρώσει 1,5036....τελική ΖΗΜΙΑ €0,016 ζημιά ή περίπου -0,2% ετησιοποιημένο.

(και βάζω την αγορά στο 101,20...όχι στο 101,50 που είναι ο πωλητής)

Πάρτο και αναλυτικά μπας και το καταλάβεις....πληρώνεις σήμερα 101,20* + 0,84 δεδουλευμένους τόκους + 0,3036 προμήθεια =102,37 συνολικά με τους τόκους 2 τριμήνων 102,125

-Τελειώνοντας "αναίσχυντος" είναι όποιος προτείνει ζημιογόνο κερδοσκοπία πχ ΦΟΛΙ κι επιμένει. Στο ΠΡΕΖΤ αφού ο συνάδελφος (κι εγώ) δεν θα βρει => δεν πάρει μετοχές πως θα χάσει? Οπότε ο χαρακτηρισμός επιστρέφεται.

-----------------------------------------------------------

Αλήθεια πως στην ευχή επιβιώνεις στην αγορά?

hippy είπε...

austin νομίζω είμαι σαφής...μην με βάζεις δίπλα στον ζηλόφθονο σύμβουλο που διυλίει την παράγραφο του καθενός μας για να βρει αδυναμία. Αυτό μόνο σου ζητάω

Κατά τα λοιπά κι ο Καίσαρας τον συμπαθούσε τον Αρταξοβρούτο του...όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος πχ τσιπρο-γιανης...ο σωστός ο άντρας όταν το διαπιστώνει το παραδέχεται και το διορθώνει, έτσι έλεγε ο πατέρας μου)

michele είπε...

Ινλοτ Austin

hippy είπε...

Διορθώνω στο ορθό

μην με βάζεις δίπλα στον ζηλόφθονο "σύμβουλο"...τα αξίζει τα εισαγωγικά...κινείται από λάθος σε λάθος αφού

streetboy είπε...

Για τον ΠΑΠΑΡΑ που γράφει με το δικό μου ψευδώνυμο να πω για να το ξεχωρίζετε ότι το δικό μου αν πατήσετε επάνω στο όνομα μου γράφει "μέλος του blog από Μάρτιο του 2020"...
Έτσι για να μην μπερδευομαστε με τους διάφορους μαλακες (αν και ξέρω ποιοι είναι δεν μιλάω κύριοι οπλαρχηγοι και αρταξιες και λιμοκοντοροι και ωστινεδες)...

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2085271/anavathmise-th-deh-se-v-h-standard-and-poors.html

austin είπε...

https://www.ox.ac.uk/news/2021-06-23-ivermectin-be-investigated-possible-treatment-covid-19-oxford-s-principle-trial

mixalis mixalios είπε...

Αργεί από ότι φαίνεται αυτό Austin. Νομίζω η Pfizer θα τους προλάβει και εδω
https://www.iatronet.gr/amp/article/100944/erhetai-hapi-ths-pfizer-gia-therapeia-ths-covid19-sto-spiti

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/politics/article/2085416/h-ke-toy-kke-exelexe-omofona-geniko-grammatea-ton.html

Ποιον είχε αντίπαλο?

austin είπε...

Μιχαλιό η ιβερμικτινη υπάρχει και εχει ηδη χρησιμοποιηθεί με καλα (θα ελεγα πολυ καλα, αλλά επειδή είναι λίγα, θα ακούγονται μόνο το καλα.. και όχι αν εχει καποιοες παρενεργειες)