Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

 X.A.





                                         ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 2021: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ,
"ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ" ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ;...
Δυο μεγάλες ειδήσεις της εβδομάδας που διανύουμε δίνουν τον τόνο στην μελλοντική οικονομική πορεία της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο και με κάποιες αποτιμήσεις στην ελληνική αγορά να βρίσκονται ήδη σε «απαιτητικά» επίπεδα, επιχειρούμε να εστιάσουμε σε κάποιους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς μέχρι σήμερα, που αποτυπώνουν διαγραμματικά και με τις εξαιρετικές αποδόσεις τους, τις επιχειρηματικές τους δράσεις.

28 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλημέρα Μιχάλη και φίλοι παίκτες και επενδυτές! Όπως πάντα (με αφορμή το άρθρο σου) υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά και εταιρίες που αναδύονται από τις στάχτες τους και ενδεχομένως να αποτελέσουν turn around stories!

Με αφορμή το blackout αλλά και νέα για εκχώρηση αποθεμάτων αλουμινίων των κινέζων στην αγορά τους, ενδέχεται μετά και την αποκοπή μερίσματος να βρούμε φθηνότερα των Μυτιλ. Στα υπόψη!!

michele είπε...

Χαρα θα μας κάνει να βρουμε το Βαγγελα χαμηλότερα :)

austin είπε...

Σπέρα! Μιχαλιό την επιστήμη ακολοθούμε, όπως τα λες. Από την στιγμή που και τις οικονομίες κλείσαμε (και από ότι φαίνεται θα ξανακλείσουν από φθινόπωρο) και από την στιγμή που η επιστήμη ήρθε να ανακαλέσει ένα εμβόλιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν θα ήταν προτιμότερο, αυτούς τους 2-3 μήνες να έκαναν υπομονή για να βγάλουν στην αγορά κάτι? Τα lockdown στον πλανήτη δεν έχουν τελειώσει (η Ιαπωνία είναι σε lockdown τώρα που μιλάμε) ανοσία βλέπουμε ότι δεν έρχεται στους εμβολιασμένους, έρχεται απλά προστασία από εισαγωγή στο νοσοκομεέιο το οποίο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Οι ενδείξεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν πολύ πιο νωρίς από την απαγόρευση στην Ελλάδα.

Με αυτό τον τρόπο, ενισχύει τον σκεπτικισμό και για τα άλλα εμβόλια. Και το κακό μεγαλώνει...

Και για ακόμα μία φορά θα πω, ότι το δυστυχές είναι ότι την "βρωμιά" την τρώει μία κυβέρνηση που ήταν η πιο σοβαρή των ελευταίων πολλών ετών.

michele είπε...

Zωντανεψε ο "θείος" παλι βλέπω

Αustin δυσκολο να κλεισουμε, οπως ειπες το σημαντικο ειναι οχι να μη νοσησεις αλλα να μην πας νοσοκομειο
οποτε το 4ο κυματακι θα αφορα τους ανεμβολίαστους

austin είπε...

Βλέπουμε Μιχάλη.. ολοένα και περισσότεροι συκγλίνουν ότι εκεί Οκτώβρη θα κάνουμε κάτι σαν κλεισιματάκι.

Λαμδα ούτε να πάει μέχρι το gap τι και αν είχε premium δεν μπορεί!

mixalis mixalios είπε...

Όποιος κάνει lockdown για τους ανεμβολιαστους (αρνητές ή και καλά με "κριτική" σκέψη, λες και εμείς είμαστε αβουλα όντα) θα κάνει μεγάλο φάουλ. Οι ανεμβολιαστοι κάνουν την επιλογή τους. Πρέπει κάποια στιγμή οι πράξεις μας να έχουν συνέπειες. Το κράτος πατερουλης πρέπει να τελειώσει. Το κράτος για πρώτη φορά έδωσε το πιο πολύτιμο αγαθό δωρεάν, σε μέρα, τόπο και ώρα που μας βολευει. Κι εμείς το εξετάζουμε. Το θέμα δεν είναι να πάρεις απλά την σωστή απόφαση αλλά και να την πάρεις στον σωστό χρόνο...Η χρόνοτριβή κάποιες φορές μπορεί να είναι ακόμα και θανασιμη.

mixalis mixalios είπε...

Και βεβαίως δεν θέλω να φανταστώ το παρακάτω
Ο κ. Γώγος ξεκαθάρισε ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν με τον συγχρωτισμό, έχουν την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να πάθουν πια τίποτα από τον κορωνοϊό. Έσπευσε όμως να προσθέσει ότι το 4ο κύμα δεν αφορά μόνο τους ανεμβολίαστους, αφορά αυτούς γιατί θα νοσήσουν, θα οδηγηθούν στο νοσοκομεία, αλλά αφορά και τους εμβολιασμένους, γιατί δεν θα υπάρχει χώρος για τα non Covid νοσήματα.

Να νοσησει κάποιος εμβολιασμενος από άλλη αιτία και να μην υπάρχει χώρος στο νοσοκομείο επειδή κάποιοι "επέλεξαν" να αρρωστήσουν..

austin είπε...

Μα ποιος σου είπε ότι δεν θα κάνω εμβόλιο..

Όσο για επιπτώσεις, φάγαμε αρκετές μιχαλιό, όσο για κριτική σκέψη, συγγνώμη, αλλά δεν λέγεται ούτε κράτος, ούτε δημοκρατία, ούτε σοβαρότητα αυτό που έγινε με το Astra Zeneca.

To πρόβλημα δεν είναι το εμβόλιο, το πρόβλημα είναι ότι εδώ και (ειδικά) 1 χρόνο δεχόμαστε αμάσητα τα πράγματα και πάμε παρακάτω.

Να είμαστε καλά, να είμαστε υγιείς όλοι και προσωπικά είμαι παραπάνω από βέβαιος για περίεργες εποχές στο μέλλον.

Απλά δεν ξέρω αν θα τις ζήσουμε εμείς στο 100% ή τα παιδιά μας... και τότε, θα πούμε στα παιδιά "ότι δεν υπήρχε άλλη λύση"

austin είπε...

Όλα κάνουν μια μικροδιόρθωση πέραν της ευρωβ.. το καλύτερο χαρτί!

austin είπε...

Μιχαλιό...

Απλά τα πράγματα. Όποιος γέρος που μπαίνει νοσοκομείο και κινδυνεύει να πεθάνει, δεν επιτρέπεται να μην κάνει εμβόλιο.

Πόσοι είναι οι 19-30 ποτ πέθανε ή γέμισαν τις ΜΕΘ παγκοσμίως??? Ξέρεις το στατιστικό?

Πόσοι είναι οι 19-30 στο Ισραήλ που έπαθαν μυοκαρδίτιδα και πιθανότατ το υπουργείο υγείας λέει εθύνεται το pfizer. 275 νέοι.

Βάλε στην ζυγαριά το στατιστικό κάτα και κρίνε μόνος σου..
Κλείνοντας, όπως υπάρχουν γιατροί που λένε ότι πρέπει όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας να κάνουν το εμβόλιο υπάρχουν και γιατροί που λένε ότι οι νέοι καλό θα ήταν να περιμένουν.

ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, αλλά οι νεοι να περιμένουν (κάτω των 30 ας πούμε)

Αλλά δεν τολμάνε καν να το δηλώσουν ανοιχτά γιατί έχουν φιμωθεί...

Εμένα αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν. Όπως δεν μου άρεσουν πολλά παρόμοια πράγματα. Μην βάζουμε μπροστά την υγεία για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα

mixalis mixalios είπε...

Austin δεν λέω ότι εσύ ή κάποιος άλλος πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Δεν ξέρω το ιατρικό σου ιστορικό ή την ηλικία σου. Καταλαβαίνω ότι είσαι κάτω από 30 και σε φοβιζουν τα περιστατικά περι/μυοκαρδιτιδας. Η επιλογή είναι δική σου και σταθμιζεις τα υπέρ και τα κατά για σενα και την οικογένειά σου. Αν η ζωή σου και η ευημερία σου δεν εξαρτάται και τόσο από την υγεία του περίγυρου σου, (π. χ. Εισοδηματίας, δημ. υπάλληλος κτλ και τα lockdown δεν επηρεάζουν σημαντικά το βιοτικό σου επίπεδο ) και φοβάσαι περισσότερο τις παρενέργειες, αναμένεις αναλαμβανοντας όπως όλοι μας την ευθύνη. Δεν ξέρω τα στατιστικά που αναφέρεις, δεν ξέρω αν τα 227 άτομα είναι πολλά ή λίγα σε σχέση με τον αριθμό των εμβολιασμενων. Για μένα, ισχύει ότι έχω ευθύνη απέναντι σε όλους (οικογένεια, κοινωνία, οικονομία). Και βέβαια μόνος μου δεν προσφέρω τίποτα. Αλλά θεωρώ πως αν ολοι λειτουργήσουν έτσι κάτι θα βγει. Και ήδη βγαίνει. Τα κρούσματα μειώνονται, άνθρωποι σώζονται η οικονομία λειτουργεί πάλι. Και αυτό οφείλεται στους εμβολιασμενους.
Τώρα για το αν η αλλαγή πολιτικής για το Astra δείχνει ανοργανωσιά ή οτιδήποτε άλλο αν μου πεις πόσες χώρες διατήρησαν από την πρώτη μέρα την ίδια πολιτική αναφορικά με το συγκεκριμένο εμβόλιο θα καταλάβεις τι εννοώ. Και εδώ το θέμα δεν είναι πολιτικό/κυβερνητικό αλλά επιστημονικό.
Α, και ναι η Υγεία για μένα είναι το Α και το Ω. Όταν πέθανε από το εμβόλιο η γυναίκα από την Κρήτη τα κανάλια πήγαν στην κηδεία μίλησαν με συγγενείς. Δεν είδα να πηγαίνουν στις σχεδόν 13000 κηδείες των νεκρών του covid.

mixalis mixalios είπε...

Πω πω σεντόνι...

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Χαίρονται οι λελέδες για τις αναθεωρημένες εκτιμήσεις της κομισιόν για την Ελλάδα. Εγώ, θα κρατήσω τις εκτιμήσεις Απριλίου του κ. Σταϊκούρα, όπου ομιλεί για 3,6% το 2021 και 6,2% το 2022. Δηλαδή το ΑΕΠ του 2020 θα ανέλθει στα 174,344 το 2021 και στα 185,153 το 2022, μια ιδέα υψηλότερα από εκεί που βρισκόταν το 2019. Και αυτό σε τρέχουσες τιμές αγοράς, θεωρώντας πως ο πληθωρισμός θα είναι αμελητέος.

Η ΝΔ δηλαδή, καμαρώνει που το 2022, το ΑΕΠ θα βρίσκεται στα επίπεδα του 2019. Με Ελληνικό, με γραμμές μετρό, με διθυραμβικά έργα υποδομών, το έργο της ΝΔ, συνοψίζεται στο να βρίσκεται η χώρα από άποψη ανάπτυξης εκεί που ήταν το 2019, δηλαδή, όταν ανέλαβε κυβέρνηση. Και μετά;

Μετά, σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις του κ. Σταϊκούρα η χώρα θα επιστρέψει στα πλεονάσματα: 2% το 2023, 2,8% το 2024 και 3,7% το 2025, σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο 2022-2025.

Πάει δηλαδή περίπατο το "αναπτυξιακό πλεόνασμα 1,5%", το οποίο η ίδια κυβέρνηση είχε αναγάγει σε σημαία.

Δεν βλέπω κάτι άξιο επαίνων σε όλα αυτά. Αντιθέτως, διακρίνω μια ανικανότητα, την οποία ορισμένοι βαφτίζουν ως προοπτική.

mixalis mixalios είπε...

Μάλιστα, μια χώρα αμιγώς τουριστική παίρνει πίσω ότι έχασε από την πανδημία που το πρώτο που χτυπάει είναι ο τουρισμός και δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Α ρε Φλαμπουραρη με την φραπεδια που είσαι να κάνουμε κάνα business plan? Και αυτός ο Πολακης να μας σώσει από τον Κορονοιο? Και ο Βαρουφακης να μας ισιώσει τη γη? Και τέλος πάντων ο Βελοπουλος να μας δώσει κάνα χειρόγραφο του Ιησού και γίνει κάνα θαύμα? Ένας είναι ο εχθρος:ο Ιμπεριαλισμος!

austin είπε...

Οχι Μιχαλιό δεν είμαι κάτω από 30. Είμαι 35 .

Φοβάμαι τις παρενέργειες όσο φοβάμαι και το covid γιατί πολύ απλά δεν ξερω. Ούτε εγώ, ουτε ευ, ουτε καν οι γιατροί.

Εκεί είναι η εναντίωση μου. Ότι επειδή κάποιος σημερα διαλεγει την πλευρά της φαινομενικής λογικής παραβλέπει καθετί παράλογο.

Αφου λοιπόν μιλαμε με στατιστικές. Όλοι μας.. δεν μπορει να μεροληπτουμε. Γιατί στατιστική είναι μαθηματικά. Νούμερα με μια εκτίμηση.

Δεν ξαναπλατιαζω, αλλά σε όλη την φάση του ιου τα νούμερα "φτιαχνονται" κατά το δοκούν. Ένα είναι μέχρι στιγμής το νούμερο που μπορούμε όλοι χωρίς καμια αμφιβολία να υποστηρίξουμε.

Ότι με το εμβόλιο σε Τρίτη ηλικία και σε ευπαθείς ομάδες αποφεύγεις νοσηλεια-θανατο.

Κατι που ισχυε και με το εμβόλιο της γρίπης για παράδειγμα. Δεν εξισωνω τις δυο περιπτώσεις, απλα θέλω να επισημάνω ότι όλα τα άλλα περα από τα παραπάνω εοναι εκτιμήσεις ανάλογα την πλευρά που έχει κάποιος διαλέξει..

Και μας πουλάνε φούμαρα πολλές φορές για να κάνουν τις δουλίτσες τους με τρομοκρατία και με εργαλείο την υγεία.. υπάρχει κόσμος εμβολιασμενος που φοβάται όπως φοβόταν πριν εμβολιαστεί... και ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να μην κινδύνευε ουτε πριν ουτε τωρα.

mixalis mixalios είπε...

Austin δεν θα κρίνω τις αποφάσεις σου αν και κατανοείς ότι διαφωνουμε. Είναι σωστό ότι κι εγώ δεν ξέρω. Δεν είμαι γιατρός, οικονομικά έχω σπουδάσει και στον χώρο κινούμαι και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Και όταν δεν ξέρω κάτι ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Όπως και εγώ στο αντικείμενο μου συμβουλεύω άλλους.

Όταν είσαι μεταξύ δύο επιλογών παίρνεις την απόφαση που σου ταιριάζει περισσότερο. Προσπαθώ να αποφύγω συναισθηματισμους χωρίς να το καταφέρνω πάντα. Σήμερα, ξέρουμε πια τις παρενεργειες. Οπότε η μη λήψη απόφασης ή η λήψη λάθος απόφασης δεν δικαιολογείται για μένα. Και στην απόφαση μου καταλήγω υπέρ του λογικού και όχι του φαινομενικά παραλόγου. Αν είναι οι ανεμβολιαστοι να τη γλυτώσουν και οι εμβολιασμενοι να την πληρώσουν τότε οι πολλοι θα έχουμε θυσιαστεί για τους λίγους.. Η Ελλάδα θα μείνει το πολύ με 4 εκατομμύρια ανθρώπους και μπράβο τους.
Και κάτι τελευταίο. Θεωρίες συνομωσιας τύπου τα νούμερα είναι ψεύτικα και μας κοροϊδεύουν σε παγκόσμια κλίμακα ΔΕΝ γίνεται. Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ καιρό... Βλέπεις ο Τσιπρας τι παθαίνει...

mixalis mixalios είπε...

Όλοι ζητάνε λεφτά...

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2084836/elgeka-sta-038-h-timh-diatheshs-ton-metohon.html

ΑΡΤ είπε...

austin...
...Κατι που ισχυε και με το εμβόλιο της γρίπης για παράδειγμα. Δεν εξισωνω τις δυο περιπτώσεις, απλα θέλω να επισημάνω ότι όλα τα άλλα περα από τα παραπάνω εοναι εκτιμήσεις ανάλογα την πλευρά που έχει κάποιος διαλέξει..


2010-2020 ιος της γριππης ...
συν.νοσηλ.σε ΜΕΘ 2.558
συν.θανατων 1.208

2020 - 23/6/21 συνολο θανατων απο covid 12.589


23/6/21

ηλικιακες ομαδες κρουσματων
0-17 8,60%
18-39 33,97%
40-64 41,58%
65+ 15,87%

διασωληνωμενοι
40-64 39,02%
65+ 58,82%

Τα νουμερα φωναζουν...

mixalis mixalios είπε...

Είχαμε χάσει και τα παιδιά της δρακογενιας
https://www.euro2day.gr/news/politics/article/2084824/velh-apo-n-pappa-kata-g-varoyfakh-gia-to-2015.html

mixalis mixalios είπε...

Αρτ, να λάβουμε υπόψη ότι αυτοί οι θάνατοι της γρίπης ήταν αποτέλεσμα μηδενικής προστασίας πολιτών κράτους. Ο Κορονοιος μας ανάγκασε να φορέσουμε μάσκες και να ξεχάσουμε πολλά πράγματα. 10πλασιοι νεκροί στο 1/10 του χρόνου και με lockdown...

ΑΡΤ είπε...

Σωστα mixalios …

Τις τελευταίες 5 βδομαδες φίλος μου ήταν διασωληνωμένος και τελικά την Δευτέρα έχασε την μάχη …
Ήταν από αυτούς που πίστευαν ότι δεν κινδυνεύουν καθώς δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα δεν ήταν παχύσαρκος κλπ…νόσησε Μ.Τρίτη και πήγαινε κανονικά στη δουλειά , το Μ.Σάββατο πήγε ψώνισε μοίρασε τσουρέκια στους συγγενείς του …χωρίς να μας έχει πει ΤΙΠΟΤΑ έστω για να μας προστατεύσει …
Από την Τρίτη μέρα του Πάσχα μπήκε στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία και με κορεσμό στο 80% και ενώ τις προηγούμενες μέρες τον μετρούσε αλλά το 90% που είχε πίστευε ότι θα ανεβεί μόνο του μόλις αναρρώσει …

Δεν πηγα φυσικά ούτε στο σπίτι του για να τους συλλυπηθω ούτε και στην κηδεία του γιατί κανένας από τους συγγενείς του δεν τηρούσε ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και φυσικά δεν έχει εμβολιαστεί κανένας τους…
Τον ιό παρέλειψα να σας πω ότι τον κόλλησε στην εκκλησία η γυναίκα του η οποία εκκλησία δεν έκλεισε ποτε σε όλη την διάρκεια της καραντίνας γράφοντας ο τραγόπαπας στα π@π@ρια του κυβέρνηση ,ιερά σύνοδο ,μητροπολίτη κλπ. και βάζοντας τους πιστούς από την πίσω πόρτα μετατρέποντας τους σε κινητές βόμβες …

Μπορεί να λυπάμαι για τον φίλο μου αλλά δεν θα προσπαθήσω να βάλω μυαλό σε κανένα ….
Οποιος νομίζει ότι τα σκ@τ@ τρώγονται και μάλιστα γίνονται και πεντανόστιμα βάζοντας τους διαφορά μπαχαρικά ,ας τα φάει μόνος του .

mixalis mixalios είπε...

Αρτ, δεν θα άλλαζα τίποτα από τα λεγόμενα σου αν είχα κι εγώ την ίδια εμπειρία. Αν ήταν θέμα μόνο προσωπικής ευθύνης που δεν επηρέαζε κανέναν δεν θα είχα πρόβλημα. Αυτοί οι άνθρωποι όμως δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν και θα με έχουν απέναντι τους όσο είναι αλαζόνες και εγωιστες και παίζουν με τη δική μου υγεία.
43 χρόνος χωρίς κανένα νόσημα έχασε τη μάχη (εξάδελφος συναδέλφου) μετά από 3 εβδομάδες μεθ. Δεν ήταν αρνητής. Πρόσεχε, δεν ξέρω πόσο.
Και βέβαια ο Τρεμοπουλος των οικολογων μετά από 63 μέρες στη ΜΕΘ βγήκε ζωντανός και προσπαθεί να αποκαταστησει την κινητικότητα των ποδιών του. Παρόλα αυτά παραμένει επιφυλακτικός έναντι των εμβολίων. Και λέει ότι πρέπει απλά να έχουμε αυστηρά μέτρα χωρίς lockdown. Άρα και αυτός πρόσεχε... Δεν υπάρχει ελπίδα πάρα μόνο το εμβόλιο. Οποιο εμβόλιο.

austin είπε...

Προσπαθειτε να με πείσετε για τι..? Για το αν υπάρχει covid και αν υπάρχουν νεκροί από αυτόν?? Ειπα το αντίθετο. Ειπα για τις μεγαλύτερες ηλικίες να μην κάνουν εμβολιο? Ειπα εγω ότι είμαι αρνητής?

Έχουν χάσει το νόημα πια οι λέξεις...

ΑΡΤ είπε...

Δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι...δεν ειπα οτι εισαι αρνητης...
Αλλα δεν κινδυνευουν μονο οι μεγαλες ηλικιες ...κοιτα ξανα τα ποσοστα .

Και φυσικα ο επιλογος του προηγουμενου μηνυματος μου δεν " πηγαινε " σε σενα .

ΑΡΤ είπε...

Ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρερμηνεύεται …

Συγνώμη .

ArTaXiA είπε...

Χαίρομαι λοιπόν, διότι μονος ΕΓΩ, και αυτό οφείλετε να μου το δώσετε, διαθέτω προφίλ απομίμιση, το οποίο με σθένος με αντιγράφει σε όλα, ονόματα, ψευδώνυμο, άβαταρ, αλλά και επενδυτική στρατηγική.

Διότι, μιμούμεθα και αντιγράφουμε την ποιότητα, τη μόδα, το ακριβό, το καλό.

Εσύ όμως Peter Vlaso, δεν είσαι που πούλησες τις τράπεζες για το εκπληκτικτό -κατά δήλωσή σου- κέρδος του 5 και κάτι τοις εκατό; Για ποιο χαρτοφυλάκιο μας γράφεις τώρα; Έχεις και χαρτοφυλάκιο;

michele είπε...

Καλημέρα, παμε επανω νεα αναρτηση